4 Най-добро приложение за връщане и награди на Bitcoin (БЕЗПЛАТНИ пари)

Живеем в свят на връщане на пари, програми за лоялност и приложения за възнаграждения, всички създадени да насърчат клиентите да се върнат при търговеца, за да закупят стоки и услуги. Въпреки че обикновено не мислим твърде много за това, ние сме склонни да носим колекция от хартиени или пластмасови карти в притежанието си. Тази тенденция се разпростира и върху цифровото пространство, където можете сега спечелете кешбек в биткойн.

Това е идеално за онези от вас, които са били встрани или нямат пари в брой, за да инвестират в биткойн, използвайки обмен между фиат и крипто. В тази статия ще разгледаме някои от най-популярните и нововъзникващи програми за лоялност на криптовалути, които възнаграждават клиентите с кешбек в биткойн. Невероятно лесно е и изобщо не трябва да правите много.

Искате ли да започнете да печелите биткойн пари обратно?

Най-добрите приложения за биткойни, които предлагат кешбек

Преди да стигнем твърде напред, нека да обясним какво представлява приложението Bitcoin Cash Back и как работят. Приложението за връщане и награди за биткойн е основно програма за лоялност, която ви позволява да спечелите малка комисионна под формата на биткойн, когато пазарувате от онлайн търговец или продавач, който поддържа програмата за връщане на пари в брой.

Когато направите покупка, част или малък процент от сумата на продажбата ви се връща обратно в Satoshi в портфейла на вашия акаунт. Процентната сума може да зависи от търговеца на дребно и може да има период на изчакване.

С нарастващо приемане на криптовалути, нови търговци участват в програми за обратно връщане на биткойн. Това въвежда конкуренция, която е от полза за купувача, като предоставя стимул за намиране на по-добри оферти и отстъпки при поддържаните търговци на дребно.

Споменахме ли, че и той е БЕЗПЛАТЕН?

1. Лоли

Lolli е вълнуващо ново приложение, което внася нов обрат в индустрията за лоялност на клиентите, което позволява на ежедневните купувачи да спечелят до 30% пари в брой в биткойн. Той работи, като възнаграждава клиентите с биткойн, като просто купува от поддържани магазини и търговци.

Посетете Лоли

Това е просто и забавно изживяване за всеки да започне да печели биткойн пасивно, като пазарува от вашия любим търговец на дребно. Приложението се поддържа от няколко добре познати и популярни търговци, които възстановяват процент от закупените артикули обратно в Bitcoin (BTC).

хаха

Lolli работи, когато пазарувате на един от партньорските сайтове, Lolli получава процент от всеки, нещо като комисионна за привличане на трафик и продажби на търговеца.

Част от комисионната, която Lolli печели, се разделя с клиента, плаща се в биткойн и се изпраща директно до вашия портфейл Lolli които след това могат да бъдат прехвърлени в хардуерен портфейл за безопасно съхранение. За да научите повече, прочетете пълния ни преглед на приложението Lolli.


хаха как работи

Lolli си партнира с водещи марки, които ви позволяват да спечелите до 30% в биткойн награди. Настоящите партньорства включват някои от най-големите търговци в света като:

 • Walmart
 • Мейси
 • Booking.com
 • Nike
 • Adidas
 • Сефора
 • Ценова линия
 • Група

И още 500+ търговци на дребно…

търговци на лоли

Най-добрият начин да получите приложението Lolli е да изтеглете разширението на браузъра Lolli, което е достъпно както за Chrome, така и за Firefox. Просто следвайте тези инструкции:

След като Lolli бъде активиран, пазарувайте онлайн, както обикновено. Докато поръчката отговаря на условията, Lolli ще проследи покупката и ще изпрати Bitcoin до вашия портфейл Lolli, когато Lolli бъде платена от търговеца, обикновено след изтичане на периода за възстановяване на търговците.

След като балансът ви достигне минимум 15 долара, можете да изтеглите обратно своето салдо в биткойн в посочена банкова сметка или хардуерен портфейл за съхранение.

Това е! Звучат добре?

Ако искате да спечелите биткойн парични награди, изтеглете приложението Lolli сега.

2. Foldapp

Foldapp осигурява до 20% кешбек в биткойн, като предлага Giftcards, които могат да бъдат закупени и осребрени в редица популярни търговци.

Работи съвсем различно от Lolli. Вместо да плащате директно на търговеца на дребно, Fold е предплатена програма, при която трябва да закупите кредитни карти или карти за подарък чрез Fold, преди да направите покупка. Това ще отговаря на съществуващите биткойн инвеститори, които искат да харчат крипто в реалния свят.

Посетете Foldapp

За всички останали, като например харчителите, печелившите и спестителите, Foldapp извежда Биткойн в мейнстрийма по възнаграждаващ начин за следващата вълна на приемане на крипто.

Foldapp

Преди да можете да започнете да използвате Fold, ще трябва да добавите вашата кредитна карта или дебит, ако в момента не притежавате Bitcoin. Ако имате портфейл за биткойн, можете просто да добавите адреса на портфейла си, където също ще бъдат прехвърлени вашите тегления на пари в брой.

Когато акаунтът ви е настроен, е толкова лесно, колкото да изберете цифрова подаръчна карта на телефона си и веднага ще получите обратно биткойн пари в брой. След като извършите плащането си, можете да намерите баркода или кода на картата си за подарък, специфичен за вашата марка, в изгледа „Моите карти“ във вашия Сгънат акаунт.

Когато сте готови да го използвате, изберете картата, която искате да използвате на телефона си, и сканирайте баркода в магазина в регистъра или въведете буквено-цифровия код при плащане, за да завършите плащането. Ако търговецът не е в състояние да сканира баркода на телефона ви, той може да въведе числовия код, достъпен в менюто с подробности за картата.

как работи foldapp

Картите за подарък Foldapp се приемат в множество търговци на дребно в САЩ и по света. Очакваме списъкът на поддържаните обекти да се разраства, така че проверете каналите на Foldapp за социални медии за актуализации. Връщането на пари в биткойн се предлага в следните обекти:

 • Airbnb
 • Amazon
 • AMC
 • Най-добра покупка
 • Бъргър Кинг
 • Чипотъл
 • Домашното депо
 • Hotels.com
 • Мейси
 • P.F. Чангс
 • REI
 • Southwest Airlines
 • Дънкин Донътс
 • Старбъкс
 • Цел
 • TJ Maxx
 • Uber

foldapp подаръчна карта

Най-добрият начин да получите Foldapp е да изтеглете Fold за вашето мобилно приложение, което поддържа iOS и Android. Просто следвайте тези инструкции:

3. Биткойн награди

Bitcoin Rewards е друга онлайн услуга, която ви позволява да печелите пари обратно в Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) и други цифрови валути. Пазаруващите по целия свят имат достъп до криптовалута, без да е необходимо да правят покупка.

Посетете Биткойн награди

Наградите за биткойн се изплащат с малка комисионна от търговеца, който е разделен обратно с вас в крипто Можете да похарчите обратно вашите биткойн пари или да ги спестите, изборът зависи изцяло от вас.

биткойн награди

BitcoinRewards имат огромен избор от магазини, където можете лесно да разглеждате различните категории като популярни, ваканционни & пътуване, облекло & мода, електронни, градина и красота.

Когато намерите магазин или талон, който ви интересува, всичко, от което се нуждаете, е да щракнете върху бутона „Отидете до магазина“, който ще ви отведе до уебсайта на търговците. Разглеждайте, пазарувайте и купувайте както обикновено. Ще получите кешбек в биткойн в рамките на 48 часа след успешна покупка.

биткойн награди магазини

BitcoinRewards също предлага специални оферти и купони за отстъпки, които могат да бъдат осребрени в редица онлайн магазини. Най-хубавото е, че можете да спечелите биткойн кешбек в допълнение към купонната отстъпка.

За да започнете с BitcoinRewards, следвайте тези инструкции:

4. CoinRebates

CoinRebates носи нов начин за печелене на биткойн с пазаруване с връщане на пари и има партньорства с над 300 онлайн търговци на дребно. Купувачите се възнаграждават с биткойни за всеки долар, който харчат в любимите си магазини.

Посетете CoinRebates coinrebates

Понастоящем платформата има търговска мрежа от над 300 търговци на дребно, която включва:

 • AliExpress
 • Най-добра покупка
 • Кархарт
 • Лего
 • Нов баланс
 • Цел
 • Удеми

Регистрацията е невероятно лесна. Всичко, от което се нуждаете, е адрес на биткойн портфейла, който трябва да въведете на уебсайта. След това можете да разглеждате поддържаните търговци и да правите онлайн покупки. Подобно на платформите за обратно връщане на биткойн по-горе, отстъпката за биткойн се кредитира след изтичане на политиката за връщане на закупения артикул, която обикновено е около 30 дни.

За да започнете с CoinRebates, изпълнете следните стъпки:

5. Ликвигирайте

Ликвигиране е услуга за връщане на пари в биткойн, която възнаграждава потребителите за тяхното онлайн пазаруване. Те си партнират с 1200 магазина в световен мащаб и предлагат до 30% кешбек в биткойн. Приложението за награда може да бъде изтеглено на устройства с iOS и Android или с помощта на уеб версията.

Посетете Liquigate

Това е проста услуга, която ви печели биткойн с неженен щракнете. За да спечелите биткойн награди с помощта на Liquigate, потърсете магазина, от който искате да закупите стоки, и кликнете "МАГАЗИН". Ще бъдете пренасочени към уебсайта, от който искате да закупите стоки. След като артикулите бъдат закупени, Liquigate ще дебитира Биткойн в сметката.

liquigate уебсайт

Liquigate може да се използва с Приложение FOLD и mycrypto.com да печелете двойни кешбекове и награди. Има и програма за препоръчване за потребители на Liquigate, които споделят своя код за препоръки, за да спечелят до 10% комисионна за цял живот върху приходите на вашите приятели!

Партньорите за ликвигация и процентът на възнаграждението с кешбек са както следва:

Заключение

Вероятно ще видим повече приложения за биткойн кешбек в бъдеще, тъй като масовото приемане на криптовалути продължава да обхваща света.

Няма абсолютно никакви разходи за регистрация в тези програми за лоялност, което прави приложенията за връщане на пари в биткойн най-безопасният и лесен начин да спечелите биткойн. Тези приложения помагат за разпространението на биткойн сред масите по прост и лесен за употреба начин, като правят това, което хората обичат да правят – онлайн пазаруване.

Тези приложения осигуряват достъп до хиляди онлайн сделки за пазаруване и отстъпки от любимите ви онлайн магазини в допълнение към биткойн кешбек. Радваме се да видим по-голяма конкуренция в приложението за награди Bitcoin, което ще бъде от полза за клиента.

Знаете ли, че можете да печелите Bitcoin пасивно, без да правите покупка. Щракнете, за да разберете повече.

Това е интелигентен начин за натрупване на биткойни.

Още няколко свързани статии за четене:

 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • Преглед на BlockFi: Законно ли е & Безопасно?
 • Преглед на инсталиращите: Законно ли е? Как да спечелите БЕЗПЛАТНО крипто (2020)
 • Най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на вашите биткойни
 • Кой приема биткойн през 2019 г. – МАСИВЕН списък (24 големи компании)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map