Как да печелите безплатно биткойн: 6 доказани метода

Биткойнът се превръща в популярен избор за инвестиции сред хората (и дори компаниите) по целия свят. Не е изненадващо, че хората търсят начини да получат бързо биткойн, използвайки борса за криптовалута, за да купуват биткойн онлайн с фиат валута.

Не всеки обаче може да си позволи да купува биткойни поради финансовото си състояние. В това ръководство ще ви покажем как да печелите биткойни безплатно да правя пари. Всеки метод е изпробван и тестван от нас и е достъпен за всеки, който има мобилен телефон и интернет връзка.

Как да получите биткойни безплатно

Ето шест начина да печелите биткойни безплатно (без майнинг):

Бърз начин за получаване на биткойн

Биткойн може да бъде закупен на малки части от пълната сума, като се използват различни методи. Най-популярните начини за бързо получаване на биткойни са:

 • Използване на борса за търговия с криптовалути
 • Обменяйте пари за биткойн с приятел или член на семейството
 • Разменете карта за подарък с биткойни
 • Използвайте местен Bitcoin банкомат

Използвайте Crypto Exchange

Криптовалутните борси са онлайн уебсайтове или приложения за търговия, които изискват интернет връзка, за да позволят на хората депозирайте местна фиатна валута и суап за цифрови валути като Bitcoin. Тези платформи са силно регулирани и като цяло безопасни за инвеститорите да депозират средства, след като тяхната самоличност е потвърдена. Някои от най-популярните борси за търговия са уебсайтове като Coinbase, Binance и Crypto.com.

Получавайте биткойни от приятели или семейство

Популярен метод е да плащате с пари в ръка с доверен приятел или член на семейството, който е готов да продаде своите биткойни. Въпреки че този метод не е толкова често срещан, има няма изискване за създайте акаунт с размяна и завършете проверка на самоличността.

Пари в карта за подарък

Peer-to-peer борси като Paxful свързват желаещи купувачи и продавачи от цял ​​свят. Платформата е една от малкото, които приемат биткойн плащания с помощта на предплатени карти, ваучери за iTunes, карти за подарък на Amazon и много други. Картите за подарък могат да се използват за закупуване на цифрови валути като биткойн, обаче таксите могат да бъдат малко по-високи от традиционните опции за плащане използвайки размяна.

Най-добрите начини да получите безплатни биткойни

Намирането на най-добрите начини да печелите биткойн или криптовалута онлайн зависи от няколко различни фактора като трудност, времеви ангажимент и потенциал за рентабилност. Класирахме всеки метод въз основа на трудността за начинаещи да правят пари онлайн с биткойн.

Приложения за биткойн кешбек


Един от най-лесните начини да получите безплатен биткойн е използването на приложение за лоялност с кешбек. Това са програми за лоялност, които позволяват на потребителите да спечелят малка комисионна, когато пазаруват от онлайн търговец или продавач, който поддържа програмата за кешбек. Две от най-популярните Bitcoin Cash Back & Приложенията за награди са:

Приложенията за награди за биткойни са безплатно за изтегляне и няма разходи за регистрация и създаване на акаунт. Купувачите ще трябва да инсталират разширение за Chrome на своя интернет браузър, за да започнат да печелят отстъпки от биткойн с покупките си онлайн пазаруване. Няма никакви усилия или риск и всеки може да го направи.

приложение за лоли

Изтеглете приложението Lolli и печелете биткойни онлайн.

Приложенията за възвръщане на пари в биткойн работят чрез изплащане на малък процент от сумата на продажбата в портфейла на Bitcoin на купувача. Процентното количество зависи от търговеца и може да има период на изчакване до 90 дни. Приложенията за биткойн награди като Lolli осигуряват достъп до хиляди онлайн сделки за пазаруване и отстъпки от популярни онлайн магазини по целия свят, както е показано по-долу.

След като приложението бъде инсталирано в Chrome и потребителят посети поддържан онлайн търговец, автоматично ще се появи изскачащ прозорец с процента на отстъпка. Когато е направена покупка, акаунтът на потребителя ще бъде кредитиран с биткойни след изтичане на периода на възстановяване.

След това безплатните биткойни могат да бъдат изтеглени в портфейла на биткойн за съхранение. По-долу е даден пример за акаунт в Lolli, който има натрупани 0,0054 безплатни биткойни, еквивалентни на USD 96 в текущи цени за закупуване на няколко артикула онлайн.

лоли награди

Биткойн лихвен акаунт

Един от най-популярните начини за печелене на пари онлайн е използването на спестовна сметка в цифрова валута. Тези услуги ви позволяват да печелите лихва върху крипто по начин, подобен на споделянето на дивиденти. Биткойн спестовната сметка е идеална възможност за инвеститорите, които се стремят растат дългосрочно възвръщат своите биткойн инвестиции без да полагате никакво време или усилия. Най-популярните биткойн лихвени сметки, които са широко известни, включват:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Мрежа по Целзий
 • Binance
 • Crypto.com

Някои доставчици на крипто кредити предлагат лихвени проценти до 12% годишно, което е значително по-високо от лихвените проценти, предлагани от традиционните финансови институции и банки върху фиатна валута.

ВЗЕМЕТЕ $ 50 БЕЗПЛАТНО В БИТКОЙНИ. ОФЕРТА ЗАВЪРШВА НА 31-В ДЕКЕМВРИ, 2020

Вземете $ 50 безплатно уебсайт на nexo

По същество тези платформи за дигитално кредитиране позволяват на кредитополучателите и заемодателите да обменят пари помежду си, за да получат или заем с криптозалог (платен във фиатна валута), или да създадат спестовна сметка с високи лихви за съхранение на крипто активи. Лихвите, натрупани в рамките на лихвена спестовна сметка на платформи като BlockFi (ставките са показани по-долу), са плаща се ежедневно, което позволява биткойн лихвите да се засилват и да нарастват бързо.

Потребителите, които създават акаунт, ще трябва да завършат KYC процес, за да проверят своята самоличност, което е стандартна практика за компании, които предлагат финансови услуги, с които биткойн инвеститорите трябва да са запознати.

По-долу е даден пример за нов акаунт в BlockFi с депозирани 0,37 биткойни и 1,85 Ethereum. През последните 2 месеца този акаунт е спечелил $ 54,08 безплатна лихва. Това може да изглежда като малка сума, но със сложна лихва салдото по сметката ще се увеличи от $ 7,657 на приблизително $ 9,612 през следващите 48 месеца чрез съхраняване на средствата в лихвената сметка.

Посетете уебсайта BlockFi, за да видите колко можете да спечелите.

blockfi лихва

Научете повече за Crypto

Печеленето на безплатна криптовалута може да бъде достъпно за всеки, който има акаунт в Coinbase. Борсата предлага образователна програма, която плаща награди за изучаване на блокчейн проекти. Сумата на наградата варира в зависимост от конкретната монета. Получената сума в крипто за всеки завършен тест може да бъде преобразувана в биткойн с помощта на Coinbase Pro.

как работи coinbase печалбата

Всеки отговарящ на условията потребител на Coinbase може да участва в печалбата на Coinbase, за да прегледа образователно съдържание за поддържаните монети за криптовалута на уебсайта. Да се печелете мруда от 500 долара в безплатна криптовалута, участниците трябва да:

 • Гледайте образователни видеоклипове върху избраната монета
 • Преминете теста с множество възможности за избор в края
 • Получавайте криптовалута в портфейла на Coinbase

Изборът на предлагани криптовалути се променя и е само за ограничен период от време. Като цяло, за начинаещи в криптовалутното пространство Coinbase Earn е лесен и лесен начин да спечелите няколкостотин долара за научаване на блокчейн проект.

Пълни анкети & Проучвания

Информацията за потребителите се събира всеки ден онлайн и се продава на организации на трети страни с цел печалба. Децентрализираните мрежи за обмен на данни като INSTARS позволяват на всекидневните хора печелете безплатна криптовалута, като продавате своите данни и обратна връзка за съгласие.

инсталира функции

Потребителите могат да печелят популярни криптовалути като INSTAR, EOS и DAI, като се ангажират с платформата, като участват в следните дейности. Тези токени могат да бъдат заложени на платформата, за да спечелите допълнителни награди или да бъдат прехвърлени на борса за търговия за биткойн.

 • Бонус за регистрация за потвърждаване на нов акаунт
 • Заснемете снимка на касови бележки
 • Попълване на анкети и анкети
 • Изучаване на криптовалута и блокчейн проекти
 • Споделяне с приятел (или двама)

Популярният начин да печелите безплатни биткойни е чрез попълване на онлайн анкети и анкети. Използвайки платформата INSTARS, потребителите могат завършете ежедневните дейности и бъдете възнаградени с EOS жетони за всяка задача завършен. Проучванията се основават на информацията, предоставена в потребителския профил.

крипто анкети

Потребителите могат също да качат разписка за покупки на стоки или услуги с обратна връзка за преживяването, за да получат безплатно крипто. Всеки човек може да качи до три разписки на ден и трябва ясно да показва името на фирмата, адреса, датата, номера на транзакцията и общата сума. След като изображението и описанието на опита с рейтинг бъдат прегледани, портфейлът им ще бъде депозиран с токени EOS.

Препращане & Партньорски маркетинг

Физическите лица могат популяризирайте продуктите за криптовалута чрез уста на уста на приятели и семейство, за да спечелите малък бонус. Компаниите са готови да възнаградят новия бизнес с бонус за регистрация за насочване на нови клиенти. Всеки може да участва в тези реферални програми с помощта на специален промоционален код или препоръчана връзка за генериране на допълнителен доход. Една от най-популярните програми за криптореферали е Coinbase, която възнаграждава 10 USD за всеки нов клиент който търгува на борсата.

Как работи:

Лица с акаунт в социални медии или уебсайт със следното могат да участват в партньорски програми за обмен, за да спечелят безплатна цифрова валута. Използвайки същия пример, Coinbase Affiliates ще възнагради своите потребители с 50% от препоръчаните клиенти търгуват такси за първите 3 месеца. Колкото по-голям е броят на свързаните акаунти, толкова по-голям е потенциалът за повтарящи се приходи.

Търгувайте с биткойни, като използвате борса

Търговията с биткойни с помощта на криптовалутна платформа може да бъде изгодно изживяване за опитни и опитни търговци, за да спечелят повече биткойни. Търговецът може да превърне малка сума пари в голяма сума за относително кратък период от време.

Този метод включва използване на борса, при която потребителят може да депозира своите биткойни и да ги използва като обезпечение за търговия срещу други валути. Криптовалутните деривати са популярен избор, тъй като търговецът може да използва марж до 100: 1, за да спекулира с цифрови валути, за да увеличи размера на своята сметка в Биткойн. Две от най-популярните борси за търговия с марж са:

 • Bybit
 • FTX
 • eToro

битов интерфейс

Търговия идва със значителен риск и този метод е подходящ само за напреднали търговци. Има малко късмет и новият търговец може да загуби повече от капитала, депозиран в търговска сметка. Начинаещите, които решат да търгуват, трябва да помислят за закупуване на курс за търговия и да следват тези съвети за търговия с биткойни, за да станат печеливши:

 • Приемете проста и лесна за следване стратегия за търговия
 • Намалете размера на позицията и лоста
 • Бъдете търпеливи и не насилвайте сделките
 • Водете дневник на всяка сделка и подобрявайте

Има няколко реномирани платформи, които предлагат демо сметка за практикуване на търговия с фалшиви пари като eToro и Plus500. Използването на симулирана сметка за търговия, която следва действителните цени на биткойн на пазара на живо, е чудесен начин да се научите как да търгувате и дори да копирате успешни търговци.

често задавани въпроси

Мога ли да получа биткойн без пари?

Физическите лица могат да започнат работа с биткойн без пари и оставяне на дупка в банковата сметка. Няколко прости начина да започнете да печелите биткойн включват:

 • Получаване на заплащане в биткойн за малки задачи
 • Продажба на стоки и услуги в замяна на биткойн
 • Попълване на онлайн проучвания / анкети, които плащат в биткойн
 • Публикуване на съдържание с платформи като Steemit който плаща за ангажиращи статии

Кои приложения дават безплатни биткойни?

Има няколко приложения за криптовалута, които изплащат безплатни биткойни. A популярното мобилно приложение за печелене на безплатни биткойни е приложението Lolli което е програма за лоялност, която възнаграждава онлайн купувачите с малка отстъпка в BTC с покупки при поддържани търговци. След това спечелените биткойни могат да бъдат прехвърлени в хардуерен портфейл на биткойн.

Заключение

За да завършим нашето ръководство за това как да получите Bitcoin онлайн, надяваме се, че сега е очевидно, че не е нужно да използвате фиатна валута, за да купувате Bitcoin. Има алтернативни методи за получаване на биткойн безплатно, без да се харчат пари като инвестиция. Само не забравяйте да запазите новия си биткойн в безопасност, като използвате надежден и надежден хардуерен портфейл за биткойни и продължете да подреждате сатове.

Харесва ли тази публикация? Не забравяйте да го споделите!

Може да се интересувате и от:

 • 8 най-добри борси за търговия с крипто без такси (нулева комисионна)
 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • 7 най-добри платформи за крипто суап (Бързо, безопасно & Сигурно)
 • Най-добрата борса на Fiat за крипто обмен в света
 • 4 най-добри места за залагане Tezos (XTZ) & Печелете награди
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map