Lolli Review: Rewards App, за да печелите БЕЗПЛАТНО Bitcoin

Lolli е вълнуващо ново приложение, което носи нов обрат в индустрията за лоялност на клиентите, което позволява на ежедневните купувачи да печелят до 30% обратно в биткойн. Легитимно, безопасно, просто и забавно преживяване за всички е да печелите Bitcoin безплатно, като пазарувате от любимия си търговец.

Вземете Lolli App

Той работи, като възнаграждава клиентите с биткойн, като просто купува от поддържани магазини и търговци. Така че не е нужно да купувате биткойн, като използвате традиционна борса за криптовалута. Приложението Lolli се поддържа от няколко добре познати и популярни търговци, които възстановяват процент от закупените артикули обратно в биткойн (BTC).

Този преглед ще обхване всичко, което трябва да знаете за Lolli и как можете да печелите Bitcoin с помощта на кешбек приложения, като правите това, което обичате, пазарувате онлайн.

Преглед на приложението Lolli: Как да спечелите биткойн

Lolli е програма за възнаграждение за лоялност, която насърчава клиентите да продължат да пазаруват, като предлага атрактивен стимул като Bitcoin. Програмите за лицензионни възнаграждения се увеличават и това се вижда от броя на картите за лоялност, които носим в портфейлите или дамските си чанти.

Програмите за лоялност вече са влезли в сферата на криптовалутите, където лоялните клиенти могат да бъдат възнаграждавани в биткойн. Възможно е дори да спечелите лихва върху вашето крипто портфолио с платформи като BlockFi.

Представете си, че ви плащат за пазаруване онлайн. Още по-добре, какво ще стане, ако може да бъдете платени в биткойн за пазаруване онлайн, както обикновено? Това е, което Lolli е, приложение за награди за биткойн, което позволява на хората да печелят и притежават биткойни, когато пазаруват онлайн.

лоли пазаруване

Как действа Lolli?

Lolli работи, когато пазарувате в един от партньорските сайтове, Lolli получава процент от всеки, нещо като комисионна за привличане на трафик и продажби на търговеца.

Част от комисионната, която Lolli печели, се разделя с клиента, плаща се в биткойн и се изпраща директно до вашия портфейл Lolli, който след това може да бъде прехвърлен в хардуерен портфейл за безопасно съхранение.

Наградата (%) от биткойн се определя от участващите търговци, а не от Lolli.

Програми за възнаграждение за лоялност като Lolli съществуват от много години. Това е много успешен маркетингов модел, който насърчава купувачите да продължават да правят това, което обичат, при любимия си търговец.

Основателите на Lolli са направили тази стъпка по-нататък, за да покажат силата на Биткойн като глобална алтернативна валута и универсален запас от стойност и искат да я споделят със света.


хаха как работи

Това е идеално за купувачите да се включат в биткойн и криптовалути, които все още не притежават актива.

Това е печалба за потребителя, който печели отстъпка, като получава безплатни биткойни, като същевременно постига целите на Lolli да образова и възнаграждава хората със силата на биткойн, използвайки онлайн пазаруване.

Защо трябва да използвате приложението Lolli?

Това е забавен и лесен начин да спечелите пасивни биткойни, използвайки Lolli, докато пазарувате онлайн. Той ще насърчава и насърчава масовото приемане на дигиталното, за да бъде потенциално използвано като по-добра алтернатива на настоящата финансова система.

Основателите на Lolli оценяват, че не всички хора имат капацитета да купуват биткойни, използвайки традиционна фиат-към-крипто борса.

За да реши това препятствие, Lolli е разработен, за да улесни печеленето, притежаването и споделянето на биткойн с възможно най-много хора. Не е необходимо да се регистрирате за размяна и да предоставяте документи за проверка, които може да звучат плашещо за начинаещи.

Как мога да получа приложението Lolli?

Най-лесният начин да получите приложението Lolli е да изтеглите разширението на браузъра Lolli, което е достъпно както за Chrome, така и за Firefox. Просто следвайте тези инструкции:

 • Посетете уебсайта на Lolli или кликнете върху бутона по-горе
 • Кликнете върху „Вземи Lolli за Chrome“
 • Изтеглете и инсталирайте разширението Lolli

лоли хром

След като разширението Lolli Chrome бъде инсталирано, то автоматично ще ви предупреди, когато посетите партньорски сайт и очертае потенциалния Bitcoin обратно, за който ще отговаряте на условията.

Как да използвам приложението Lolli?

За да започнете с приложението Lollo, изпълнете следните стъпки:

 • Изтеглете разширението на браузъра Lolli
 • Посетете един от партньорските магазини чрез уебсайта или разширението на браузъра
 • Активирайте предупрежденията на Lolli, когато посетите поддържан онлайн магазин

приложение за лоли

След като Lolli бъде активиран, можете да пазарувате както обикновено. Докато поръчката отговаря на условията, Lolli ще проследи покупката и ще изпрати Bitcoin към вашия портфейл Lolli, след като Lolli бъде платена от търговеца, обикновено след изтичане на периода за възстановяване на търговците.

Портфейлът Lolli ви позволява да изтеглите спечелените биткойни по банкова сметка или хардуерен портфейл, след като балансът ви достигне минимум 15 долара.

Къде да пазарувате с помощта на Lolli?

Lolli си партнира с над 500 водещи марки, които ви позволяват да спечелите до 30% в биткойн награди. Това партньорство с Lolli включва няколко от най-големите търговци на дребно в света, които поддържат Bitcoin като:

 • Walmart: до 3,5% обратно в биткойн
 • Мейси: до 5% обратно в биткойн
 • Booking.com: до 3,5% обратно в биткойн
 • Nike: до 3% обратно в биткойн
 • Adidas: до 7% обратно в биткойн
 • Сефора: до 4,5% обратно в биткойн
 • и много други!

Вълнуващото е, че Lolli непрекъснато добавя нови партньори на дребно почти всеки ден. Търговците на дребно могат да се свържат с Lolli, за да станат партньори, за да помогнат за разпространението на подкрепата на Bitcoin и общото пространство на криптовалутите.

марки лоли

често задавани въпроси

Лоли е сигурна и сигурна?

Да, Lolli изглежда се отнася много сериозно към сигурността, като използва модерния софтуер и мрежовата сигурност, за да гарантира, че салдото на клиентите е безопасно в портфейла на Lolli.

Дали информацията за персонала ми е безопасна с Lolli?

Lolli НЕ проследява кои сайтове посещават потребителите и НЕ продава лични данни или информация на трети страни.

Кои браузъри се поддържат от Lolli?

Понастоящем Lolli се поддържа за Chrome и Firefox. Екипът зад Lolli се стреми да подкрепя Brave в бъдеще и в момента е неподдържан браузър. Преди това Safari беше поддържан браузър, но поради последните промени в края на Apple, той вече не се актуализира.

Има ли Lolli партньорска или препоръчителна програма?

Да, Lolli има програма за препоръчване, която ви позволява да печелите биткойни, като споделяте връзката си за препоръки. Всяка страна има право да получи Bitcoin на стойност $ 10, когато препоръчаният купувач закупи артикул от поддържан търговец на дребно, използвайки Lolli. Всичко, което трябва да направите, е да разпространите любовта, за да печелите безплатни биткойни.

Има ли Lolli мобилно приложение?

Не, Lolli няма мобилно приложение. В близко бъдеще има планове за стартиране на мобилно приложение. Междувременно купувачите трябва да използват версията за настолни компютри за най-добро изживяване.

Заключение: Lolli е чудесен начин да спечелите безплатни BTC

В заключение на нашия преглед на Lolli, това е иновативно и законно приложение за лоялност към криптовалута, което позволява на потребителите да спечелят обратно до 30% в биткойн (BTC). Това е знак за нарастващото приемане на криптовалути, което излита пред очите ни.

Изтеглете Lolli

Очакваме все по-голям брой потребители да се стичат в Lolli, за да се докопат до повече биткойни по забавен, лесен и прост начин, като пазаруват от любимите си търговци. Лоли прави част от това да споделя биткойн със света.

Още няколко свързани статии за четене:

 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • Преглед на инсталиращите: Законно ли е? Как да спечелите БЕЗПЛАТНО крипто (2020)
 • Най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на вашите биткойни
 • Кой приема биткойн през 2019 г. – МАСИВЕН списък (24 големи компании)
 • Преглед на OKEx: Оценяване дали е безопасно & Надежден?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map