Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Binance Wallet Review

Ако търсите Binance отзиви за портфейла, шансовете са, че сте готови да се потопите в света на крипто. Или може би вече сте опитен ветеран в криптовалутата и просто търсите надеждна алтернатива на портфейла. Какъвто и да е случаят, днес ще разгледаме добре Binance и всички негови възможности за крипто съхранение (а след това и някои).

С криптовалути ставайки все по-широко приемани всеки ден, има смисъл, че крипто притежателите търсят най-добрият начин да запазите монетите си в безопасност. Както може би вече знаете, на пазара се предлагат доста опции – различни видове портфейли, различни функции и функционалност и т.н..

С Binance много видно име в крипто сцената, естествено е също така да има метафорична лупа върху себе си – все пак има определен стандарт, на който да отговаряме!

Без повече шум обаче, нека преминем към прегледа на портфейла Binance и проверете дали това е платформа, която си струва да държите монетите си на.

Професионалисти

  • Поддръжка на множество криптовалути
  • Много сигурно
  • Поддръжка на адреси SegWit и Bech32
  • Вградена функционалност за обмен
  • Едно от най-надеждните имена в крипто света

Минуси

  • Посредствена поддръжка на клиенти
  • Не е идеален за начинаещи

Binance Wallet Review: Binance Wallet VS The Trust Wallet

Първото нещо, което трябва да обсъдим, е разликата между портфейла за монети Binance, и портфейла Trust. Въпреки че и двата портфейла принадлежат на Binance, те са два различни проекта, и по този начин трябва да бъдат правилно разграничени.

Портфейлът на Binance е базиран на борса начин за съхранение на вашите криптовалути. За разлика от това, портфейлът Trust също е портфейл, който принадлежи на Binance, но е съвсем различен, специализиран продукт.

Естествено, както портфейлът Binance, така и портфейлът Trust имат своите плюсове и минуси – те също ще отговарят на различни хора. В този конкретен преглед на портфейла на Binance обаче ще се съсредоточим върху първия.

Честно казано, използването на портфейл на Binance вероятно ще бъде много по-полезно преживяване за много крипто ентусиасти по целия свят. Това е така, защото този конкретен портфейл има повече функции, е по-удобен за използване (Ще стигна малко до това, което имам предвид под това) и просто е така по-добре познат и доверен, общо взето.

Така че, за да бъде напълно ясно – това е преглед на портфейла на Binance, и НЕ един портфейл на Trust. Въпреки това, нека да преминем направо към списъка с функции и предимства!

Binance Wallet Review: PROS

Binance предлага на своите потребители широк спектър от различни функции – това е очевидно, като погледнете по-голямата част от потребителските отзиви за портфейли на Binance. Трябва обаче да започнем с факта, че това е много удобен портфейл.

Много удобен за ежедневна употреба

Едно от първите неща, които вероятно ще видите, споменати в множество различни рецензии на потребителски портфейли Binance, е фактът, че този конкретен портфейл е изключително удобен за използване.

Позволете ми да уточня.


Независимо дали трябва да използвате приложението Binance портфейл или версията на уеб портфейла на портфейла, то ще има пълната функционалност на платформата интегриран в него. Наред с други неща, тази функционалност включва тази на крипто обмен.

Съхраняемост вашите монети в този конкретен портфейл ще можете незабавно да ги обменяте и търгувате по всяко време. Това всъщност е така невероятна новина за двете дългогодишни ходори, и също ежедневни търговци, така.

Преглед на портфейла на Binance: Функции на Binance.

Ако сте готови да държите крипто монетите си дълго време, преди да помислите да ги продадете, всичко е наред – Binance ви позволява да правите това, без притеснение. Ако обаче трябва да хванете страхотна цена за някаква конкретна крипто в пика на пазарен бик, може да искате да помислите за продажба на част от вашите монети, само за да изкупите обратно още, след като прахът се е уталожил.

Това каза, дневната търговия е наистина там, където е. Търговците на крипто ден непрекъснато следят новини, свързани с криптовалута, тъй като трябва реагирайте незабавно на пазарните промени с цел да увеличат максимално своите печалби. Просто погледнете какво се случи, когато Тесла купи биткойн – понякога е въпрос на минути!

Преглед на портфейла Binance: BTC цена след инвестицията на Tesla.

Потребителските рецензии на портфейла Binance ще ви кажат, че в ситуация като тази ще можете да получите достъп до средствата си, които се съхраняват в портфейла Binance, и след това да ги продадете незабавно – без закъснения, без проверки, нищо от това!

Използвайки портфейла на Binance, ще можете В крак с пазарните тенденции, и реагирайте своевременно и по подходящ начин. Огромна полза, без значение какъв тип крипто ентусиасти сте вие!

Много сигурен портфейл за криптовалута

Сигурност е първото нещо, което хората гледат, когато вземат най-добрият портфейл за себе си – това е и най-важният аспект, който трябва да се вземе предвид.

Всички отзиви на потребителски портфейли на Binance биха ви казали, че всъщност няма значение колко „готин“ е портфейлът (не, това не е игра на думи хладилен склад), или колко функции може да предложи на потребителя – ако му липсва сигурност, не е оптимален избор, по всякакъв начин.

Таблица: Функциите за сигурност на портфейла Coinbase и портфейла Binance

Това е вярно както ако търсите портфейл за Binance, така и ако използвате самия портфейл на Binance за монети. Освен това трябва да имате предвид, че терминът „сигурност“ може да означава няколко различни неща – избраният от вас метод за крипто съхранение трябва и двете пазете вашите монети в безопасност, и също защитете всяка ваша лична информация, ако сте го предоставили (макар че, за да бъдем честни, това се отнася най-вече хардуерни портфейли).

И така, защитен ли е портфейлът на Binance?

Със сигурност е така – много всъщност!

Преглед на портфейла Binance: функции за сигурност.

Binance е, несъмнено, една от най-популярните свързани с крипто платформи в цялата индустрия – само този факт вече трябва да ви подскаже, че функционалността на портфейла, предлагана от платформата, ще бъде съвършена. Но разговорите са евтини – нека функциите за сигурност на Binance пеят своите похвали!

Като начало, след като създадете акаунт, ще можете да активирате функциите за защита от първа линия, като например двуфакторно удостоверяване (2FA) и универсално двуфакторно удостоверяване (U2F). В наши дни много криптовалутни борси и горещите портфейли имат тази функция – това обаче не бива да отнема значението му! 2FA често е най-добрият начин да защитите активите си от по-голямата част от опитите за хакване.

Все още се чудите дали портфейлът на Binance е безопасен? Е, ще бъдете супер развълнувани да научите това платформата поддържа по-голямата част от криптовалутите на своите потребители на устройства за хладилно съхранение. Само този факт е най-важното в много рецензии на потребителски портфейли Binance.

Преглед на портфейла на Binance: Хардуерни ключове за сигурност на Binance.

Виждате ли, устройствата за хладилно съхранение са почти никога не е свързан с интернет – честно казано, това означава, че потенциалният хакер по никакъв начин няма да може да ги достигне. Това е точно случаят с портфейла за монети Binance – докато хардуерните устройства, които Binance използва, вероятно са малко по-различни от потребителски портфейли, концепцията все още остава същата.

Отново – това е невероятно! Това означава, че по-голямата част от вашите монети ще имат възможно най-добрата защита! Ако обаче все още не сте убедени в функцията за защита на портфейла Binance, имам още една важна, уникална функция, за която да ви разкажа – фондът Binance SAFU.

Като предимно обмен на криптовалути, Binance начислява на своите потребители някои специфични такси за транзакции. С това платформата поема част от тези такси (около 10%) и ги посвещава на фонд със специфична целзастраховка.

Преглед на портфейла Binance: фонд SAFU.

С други думи, ако нещо трябва да се случи с Binance и неговите функции за сигурност бъдат компрометирани, има доста голям шанс да ви бъдат възстановени загубите. Това е наистина някаква невероятна гаранция, и нещо, което е подчертано в многобройните рецензии за портфейли на Binance!

Функционалност с много подписи, персонализирани ПИН кодове, метод за възстановяване, базиран на семенни фрази – има много различни, по-малки функции, които Binance предоставя на своите потребители, що се отнася до безопасността на техните крипто активи. Така че, ако все още се чудите „защитен ли е портфейлът на Binance?“, Бъдете сигурни – това е един от най-сигурните портфейли за обмен там!

Поддържа огромно разнообразие от криптовалути

Без значение дали вече сте опитен търговец на крипто (ходлер?), или напълно новодошъл на сцената, има вероятност да искате да намерите портфейл, който поддържа богат избор от различни криптовалути. Е, с приложението за портфейл Binance, точно това ще получите!

Докато много хора сравняват настоящите пазарни бикове с тези от 2017 и 2018 г., фактът е, че много неща са съвсем различни. Една от основните разлики е тази хората сега са много по-добре запознати с криптовалутите, отколкото преди няколко години.

Преглед на портфейла Binance: поддържани монети.

Това от своя страна означава, че все повече и повече отзиви за потребителски портфейли Binance говорят богат избор от крипто активи, и не само Биткойн или Ethereum. Широко разпространените дискусии означават факта, че хората също са по-склонни да купуват и експериментират с богат асортимент от монети.!

Портфейлът за монети Binance ви позволява да го направите. Всъщност това не може да бъде занижено, въпреки че изглежда често не се споменава в рецензиите на потребителски портфейл Binance – този конкретен портфейл за обмен вероятно поддържа най-широк спектър от криптовалути на целия пазар!

От страна на обмена на нещата, Binance винаги е бил известен с това, че предлага на своите потребители невероятен избор и разнообразие от двойки за крипто търговия – това е една от основните точки за продажба на тази борса. Ако има крипто монета, за която сте чували, има и доста голям шанс Binance да я поддържа.

Binance портфейл преглед: търговия на двойки.

След това би имало смисъл само платформата да ви позволи да съхранявате и всички тези различни криптовалути. Използвайки портфейлите на Binance, ще разберете, че със сигурност го прави!

И пак, това е абсолютно невероятно от гледна точка на потребителя, без значение какъв тип крипто ентусиаст сте вие. Дългосрочните ходори ще могат да съхраняват широк избор от крипто активи, докато дневните търговци ще имат шанс намерете някои ниши алткойн скъпоценни камъни да си поиграете.

Накратко, ако крипто разнообразие е това, което обичате, а също така държите да поддържате портфолиото си възможно най-разнообразно, тогава повечето отзиви за портфейли на Binance ще ви кажат, че тази платформа със сигурност е пътят!

Пълна поддръжка на адреси SegWit, частична поддръжка на Bech32

Ако сте прочели заглавието по-горе и смятате, че е „прекалено техническо“, за да го разберете, не се притеснявайте – всичко всъщност е наистина просто. Първо, нека махнем терминологията.

Винаги, когато говориш за Биткойн – независимо дали е сред рецензиите на потребителски портфейл Binance или някъде другаде -, винаги ще имате три вида BTC адреси на портфейла да обсъдим – Лвъзторг, SegWit, и Роден SegWit (те също се наричат ​​„Bech32“).

Наследени адреси са прости – те могат да бъдат идентифицирани по факта, че ще започнат с „1”, И са най-старата форма на BTC адресите на портфейла там. Тогава има Адреси на SegWit – те ще започнат с „3”. За разлика от това, най-новата итерация на биткойн адреси се нарича „Роден SegWit”И ще започне с„bc1”.

Binance портфейл преглед: Bitcoin SegWit адреси.

И така, тогава – защо всичко това има значение в този преглед на портфейла на Binance? Е, адресите на SegWit и Native SegWit съществуват с причина – те са били създаден от мека вилица на биткойн, и ви позволяват извършва транзакции много по-бързо и по-плавно.

Недостатъците? Към момента на написването на този преглед не всички борси (и портфейли) поддържат адреси на родния SegWit (Bech32).

Binance поддържа адреси на SegWit. Всъщност започна да поддържа тази функция едва много късно през 2020 г.! Що се отнася до Bech32 (Native SegWit), обаче, нещата са малко по-сложни от това. Докато въпросният портфейл за обмен ви позволява да използвате Bech32 адреси, не ви позволява да създавате портфейли с тях, по това време.

И все пак – позволено е, че ще можете да извършвате транзакции с биткойн блокчейн много по-бързо, отколкото при наследен адрес е страхотно!

Сравнете Binance Wallet рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Binance Wallet рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Преглед на Binance Wallet: CONS

След като обсъдихме всички основни предимства и характеристики на портфейла за монети Binance, ние също трябва да обърнем внимание на някои опасения, които потребителите на платформата могат да имат, и да обсъдим колко важни са те в голямата схема на нещата.

След като това е направено, аз също ще ви кажа как да започнете да използвате портфейла Binance – мотая се!

Може да е малко сложен за начинаещи

Едно от най-честите оплаквания, които хората изглежда имат по отношение на портфейла на монети Binance, е фактът, че може да е малко трудно да се използва. Това е особено вярно, ако тепърва започвате и дори не сте купихте първите си крипто монети все още.

Дали използването на портфейла на Binance наистина е толкова трудно, колкото е замислено? Е, зависи!

Аспектът на „трудност“ на платформата идва от факта, че Binance предлага на своите потребители голям списък с функции и опции за персонализиране, а също и защото модела на таксите че борсата работи е малко объркано.

Функционално, това е малко сделка от типа „страдание от успех“ – с други думи, това е добър проблем! Разбира се, може да се почувствате малко изгубени, когато влезете в платформата за първи път или да видите подробните крипто графики, налични в нея, но след като свикнете, ще сте благодарни за цялата допълнителна функционалност!

Преглед на портфейла Binance: процес на депозиране на крипто.

Що се отнася до таксите, те също могат да бъдат разбити на по-прости, по-достъпни части. Ако четете отзиви за портфейла на Binance, просто защото сте търсене на портфейл, и не се интересуват от обмен, тогава таксите дори не важат наистина за вас – с изключение на тези, свързани с портфейла, разбира се.

Накратко, ако сте напълно нов човек в крипто сцената и все още се опитвате да намерите основата си, разбира се – конкретният портфейл за Binance може да е малко объркващ в началото. Ако обаче сте упорити в намирането крипто портфейл от висок клас, тогава това със сигурност не е проблем!

Посредствена поддръжка на клиенти

Да си призная, поддръжка на клиенти е една по-важна характеристика на всяка свързана с крипто платформа. Това е особено вярно с борсите и портфейлите – тези видове платформи са в челните редици на движенията на различни крипто активи и по този начин потребителите трябва да са сигурни, че ще могат потърсете помощ за всички и всички проблеми, които могат да срещнат.

В това отношение Binance е малко … Посредствен. Поне това е настроението, което човек може да получи от четенето на рецензии на потребителски портфейл Binance.

Преглед на портфейла Binance: поддръжка на клиенти.

Докато аз лично нямах нищо друго освен добри преживявания с поддръжката в приложението на портфейла Binance, много потребители наистина споменават, че времето за реакция може да варира значително, и че екипът за поддръжка понякога всъщност не се справя ефективно с проблемите си.

Това със сигурност е нещо, което трябва да се има предвид! Въпреки че по никакъв начин не е „търговски посредник“, що се отнася до въпросния портфейл (разбира се, че използването на портфейла на Binance ще ви предостави огромен списък от значителни предимства), все пак е забележително.

Преглед на портфейла на Binance: Често задавани въпроси.

Представете си, ако трябва се натъкнете на технически проблем по време на трансфер. В повечето ситуации като тази е изключително важно да получите подходяща поддръжка на клиенти възможно най-скоро по човешки! Ако избраната от вас платформа не е невероятна в това отношение, това може да доведе до някои големи загуби – загуби, които биха могли да бъдат предотвратени.

Сега, очевидно, Binance всъщност не е известен с много технически или други проблеми. Това обаче все още не оправдава въпросния проблем! След като разберете дали Binance има портфейл или не, вероятно не искате следващото нещо, което научите за портфейла, да е свързано с проблеми с поддръжката на клиенти!

Как да използвам Binance Wallet?

И така, сега обсъдихме всички най-забележителни плюсове и минуси на въпросния портфейл и разгледахме различен потребител Портфейл Binance рецензии. Последното нещо, което трябва да направим, е да проверим как работи портфейлът на Binance, и как можете да извършвате различни действия и транзакции от него.

Как да се регистрирате в Binance Wallet?

Първо, процеса на регистрация. Честно казано, забележително е, че регистрацията на размяната на Binance е същото като регистрацията в портфейла – това е причината, поради която много хора се чудят дали Binance има портфейл, на първо място! Въпреки че може да изглежда объркващо, наистина не е – случаят е просто такъв повечето портфейли за обмен на пазара.

Етап 1: Отидете на официалния уебсайт на Binance. В горния десен ъгъл на екрана ще видите „РегистрирамБутон ”. Натиснете го.

Преглед на портфейла на Binance: Начална страница на Binance.

Стъпка 2: Тук ще бъдете подканени да създадете нов акаунт или чрез имейл, или чрез мобилен телефон. Ще поема по имейл маршрута – по този начин, имейл адрес трябва да се въведе, както и персонализирана парола създаден.

Преглед на портфейла на Binance: създайте безплатен акаунт.

Стъпка 3: Ще получите заявка за потвърждение на акаунт на вашия имейл адрес – просто въведете цифрите от имейла си до сайта на Binance, когато бъдете подканени.

Преглед на портфейла на Binance: проверка на акаунта.

Стъпка 4: След като преминете през всички стъпки за проверка и потвърждение, ще трябва влезте в акаунта си с информацията, която сте предоставили в началото на процеса на регистрация. Това е!

Преглед на портфейла на Binance: Начална страница на Binance (влезли в системата).

Що се отнася до процеса на регистрация в портфейла на монети Binance, нещата са супер ясни и по-важното, бърз! Отново – без значение дали се регистрирате в портфейла или на борсата, процесът остава същият. Това позволява на Binance да оптимизира процесите на регистрация в най-пълна степен, осигурявайки безпроблемно и лесно преживяване.

С това казано, хората, които се чудят как работи портфейлът на Binance, вероятно вече са преминали този етап и търсят действителните функционални аспекти на продукта. Така че, нека преминем към това!

Как да използвам портфейла?

Нека обсъдим различните функции, налични с портфейла Binance.

Етап 1: От началната страница на Binance (след като процесът на регистрация приключи), отидете в горния десен ъгъл на екрана, до „Портфейл” раздел. Тук ще видите списък с различни функции, които можете да изберете – нека започнем с „Общ преглед”.

Преглед на портфейла Binance: Раздел Binance портфейл.

Стъпка 2: Тук ще можете да видите салдата на портфейла си BTC. На всичкото отгоре можете да видите всички функции, които вашият портфейл (и) ще могат да изпълняват – P2P търговия, търговия на маржин сметка, управление на спестовна сметка, съхранение на фонд за минен пул, и така нататък.

Преглед на портфейла Binance: преглед на портфейла.

Можете да управлявате и активирате различните секции на портфейла, които искате да използвате и използвате, а също започнете незабавно да прехвърляте средства. Процесът е наистина прост – ще бъдете подканени с изскачащ прозорец и просто ще трябва да попълните формуляр.

Преглед на портфейла на Binance: прехвърляне на активи с Binance.

Стъпка 3: Депозиране на средства към портфейла си също е много просто. След като щракнете върху „Депозит“В горната част на страницата ще имате четири възможности за избор – депозиране на крипто или пари в брой, или закупете някои криптовалути с кредитна или дебитна карта, или чрез P2P връзка.

Преглед на портфейла Binance: методи за депозиране на средства.

Ако си спомняте, в началото на този преглед на портфейла на Binance обсъдихме факта, че можете купувайте и търгувайте криптовалути директно от интерфейса на портфейла, и че това е невероятно, що се отнася до удобството. Е, това е!

Тегленията също са доста опростени, особено ако вече сте изтеглили някои криптовалути преди. Това каза, всъщност ще можете да изтеглите фиатни пари, също – това е изключително рядко!

Това, разбира се, е характеристиката на частта за обмен на Binance – потребителските рецензии на портфейла Binance ще ви кажат толкова много. Въпреки това, малко други портфейли за обмен от висок клас позволяват на потребителите си да теглят реално пари от техните банкови сметки!

Проучвайки по-нататък портфейла, бързо ще научите, че той притежава много функции, всички свързани с различните услуги и опции, които Binance предлага.

Това всъщност произтича и от споменатата част за „сложност“ – тъй като портфейлът на Binance е толкова тясно преплетени с обменната част на платформата, той се предлага с огромен набор от функции, но също така е и по-сложен от други подобни портфейли.

Крайни точки

Към този момент вече трябва да имате доста добра представа за плюсовете и минусите на портфейла на Binance. Обсъдихме различни прегледи на потребителски портфейли на Binance, които разгледахме аспекта на използваемостта на платформата, а също и проверени някои от основните характеристики че предлага.

С всичко казано и направено, бих ли сам препоръчал портфейла за размяна на някой, който пита „има ли Binance портфейл?“, Или на лице, което търси сигурен крипто портфейл, общо взето?

Да, Определено бих го направил.

Портфейлът Binance е уникален продукт, както по отношение на портфейлите за криптовалута, като цяло, така и дори някои специфични услуги за крипто съхранение, базирани на обмен. Това е вярно просто заради функционалността, която предоставя на своите потребители.

Преглед на портфейла на Binance: характеристики на Binance.

Портфейлът е универсален – може да събере огромен набор от различни криптовалути, и дори някои избират фиатни валути, също! На всичкото отгоре можете изпрати, депозит, и изтеглете всички гореспоменати валути, без никакви проблеми – всичко, което трябва да направите, е да преминете някои проверки за проверка на KYC, и сте добре да тръгнете!

Тъй като Binance също е борса, има огромна отговорност за опазването на цялата платформа, както когато става въпрос за потребителска информация, така и за съхранение на крипто активи. Да си призная, платформата няма проблеми с това – подобрява редовно сигурността на нещата и макар че Binance в миналото е имал някои хълцания, сайтът определено се е подобрил и е спечелил широко доверие.

Единствените „отрицателни“ неща, които се споменават сред различните рецензии на потребителски портфейли Binance, са свързани сложността на портфейла за обмен, и също малко по-малко от идеалната поддръжка на клиенти. Бившият „проблем“ всъщност не е огромен фактор – макар че може да се наложи да прекарате известно време в Binance, опитвайки се да разберете нещата, не бива да се сблъсквате с непобедими препятствия.

Преглед на портфейла Binance: диаграмите на монетите на BNB.

Последното нещо, което си струва да се спомене, е, че както много други портфейли за обмен там, Binance има собствен токен – монетата Binance (БНБ). Съдейки по графиките на цените и обема на този токен, изглежда, че хората наистина го използват доста често!

Една от основните цели на този токен е да справете се с таксите над Binance – с помощта на токена на БНБ бихте могли да елиминирате огромна част от таксите, като по този начин увеличите експоненциално потенциалните си печалби! Това обаче засяга обмена повече от портфейла – ако искате да научите повече обаче, можете да проверите нашия преглед на обмена на Binance, също.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Заключения

Ако сте стигнали дотук – благодаря! Знам, че има много информация, която да поемате наведнъж, и по този начин, аз наистина оценявам, че се придържате към мен до самия край!

Въпреки че има много неща за разглеждане, моята присъда остава същата – ако търсите портфейл от висок клас за криптовалута, Binance трябва да е едно от първите места, които проверявате.

Ако обаче ви интересува повече хардуерно крипто съхранение, след това трябва да се обърнете към портфейли като Ledger Nano X, или моделът Trezor T. Това ще осигури възможно най-добрата сигурност, която парите могат да купят, но, добре, да – ще има цена.

Таблица: Опциите за ценообразуване на Binance Wallet и Ledger Nano X

И накрая, не забравяйте да проверите най-добрите борси за криптовалута на пазара – след като имате невероятен портфейл, можете да започнете да го пълните с любимите си крипто монети!

Още веднъж благодаря за четенето на този преглед на портфейла на Binance и до следващия път! Наздраве!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвети. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите каквато и да е криптовалута. Преди да вземете финансови инвестиционни решения, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector