Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Ако сте търсили добро, уважаван и сигурен портфейл за да съхранявате криптовалутата си, портфейлът на Blockchain може да е в списъка ви. Ето защо днес ще го разгледаме – това Blockchain портфейл преглед ще ви помогне да получите цялостно разбиране за един от най-популярните крипто портфейли в света.

Ще ви разкажа за историята, целите и функциите на портфейла. Ще говорим за това защо и как е достигнал нивата на популярност, които има днес, ще обхванем криптовалутите, които можете да съхранявате в него, и ще проведем дискусия за и против. И накрая ще разберете дали е също толкова добър, колкото и водещите портфейли за криптовалута.

Професионалисти

 • Ниски такси за транзакции
 • Вградени функции за крипто търговия

Минуси

 • Ниска анонимност
 • Централизирано
 • Вашите лични ключове се съхраняват на техните сървъри

Blockchain Wallet Review – компанията

Блокчейн (компанията) беше стартира още през 2011г. Това е базирано в Люксембург предприятие, което е специализирано във всичко блокчейн – компанията предоставя биткойн данни, статистика и други показатели, портфейл (фокусът на днешното ръководство) и услуги за проучване на блокчейн.

Проучване на блокчейн”Е термин, използван за дефиниране на процес, при който можете да разглеждате определени части от блокчейна (блокчейн на Биткойн), да ги наблюдавате и анализирате, да изследвате данните за транзакциите, адресите на портфейла и т.н. Това е много полезно, когато искате да проследите своите и анализирайте транзакциите на други хора.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Въпреки че основна цел на Blockchain е да предоставят на потребителите услуги за проучване на блокове, оттогава компанията се разраства и разширява значително. Толкова много, че през 2013 г. това беше най-посещаваният уебсайт, свързан с биткойни.

В края на 2013 г. Blockchain придоби друга компания, наречена Zero Block LLC. Тази компания се специализира в мобилни приложения, по-специално – мобилно приложение Bitcoin, което е най-популярното приложение, свързано с Bitcoin в магазина за приложения. Целта на Blockchain беше да стане *на* водещ стартиращ биткойн в света.

Компанията имаше своите превратности (с по-забележителното, когато Apple премахна приложението им от магазина на iOS. Те обаче го възстановиха оттогава), но всичко доведе до това да се превърне в една от най-(ако не и най-добре) известната и уважавана компания за биткойни в света.

Таблица: Обща информация за портфейлите Coinbase и Blockchain

От самото начало беше човекът, ръководещ компанията Питър Смит. Той беше оригинален съосновател на компанията и е настоящ изпълнителен директор.

Г-н Смит подчерта, че основните обстоятелства, довели компанията му до световен успех, са търпението, добрият екип и изграждането на продукт, който хората биха искали да използват. Той също така отбелязва, че когато стартирате като финтех компания, трябва да започнете с малки стъпки и да не пресичате главата си.

Имайки предвид информацията за компанията, нека преминем към прегледа на портфейла Blockchain.

Намерен е най-новият купон за портфейла на книга

Блокчейн портфейл


Сега реалният преглед на портфейла на Blockchain. Както споменах по-рано, една от основните услуги, които Blockchain предлага, е портфейл за криптовалута. Не всеки портфейл обаче – портфейлът на компанията се смята от мнозина за най-добрия портфейл за криптовалута в света.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Към днешна дата обаче поддържа само биткойн (BTC), етер (ETH), биткойн пари в брой (BCH), звезден (XLM), алгоранд (ALGO), връзване (USDT) и USD Digital (USD-D).

Професионалисти на Blockchain Wallet

Както се казва в официалния сайт на компанията blockchain.com, има такива почти 30 милиона портфейла създаден към днешна дата. Екипът зад Blockchain с гордост обявява, че те са не само най-популярният, но и най-довереният портфейл за съхранение на крипто в света.

Blockchain ви позволява архивирайте средствата си и начинът, по който тяхната защита работи, е да създадете парола, настроена двуфакторно удостоверяване и запишете или запомнете фраза за възстановяване. След това те гарантират, че вашата криптовалута е в безопасност с тях.

Друга характеристика, с която Blockchain е много известна, е нейната такси за транзакции. Компанията гарантира, че ако използвате портфейла им, ще получите най-ниските такси за покупка, продажба и търговия в бранша. Те също така позволяват търговия с крипто в други крипто в рамките на самия портфейл – това прави процеса много по-плавен, по-бърз и по-малко стресиращ.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Портфейлът Blockchain се предлага в онлайн версия и както в Android, така и в iOS. То поддържа 22 фиатни валути и може да се използва на 25 различни езика.

Blockchain Wallet Cons

Повечето проблеми, които хората имат с портфейла Blockchain, са доста произволни.

Ако прочетете някои от онлайн отзивите за портфейла на Blockchain, ще забележите, че много от по-често срещаните оплаквания, които хората изразяват, са много двустранен.

Например, един от най-често срещаните проблеми, които хората имат с портфейла, е, че той съхранява вашия криптовалутен ключ. Много хора не харесват това, защото предпочитат да бъдат единствените, които имат своя ключ, без да участва трета страна (без значение колко доверие би било).

Има още две такива оплаквания, които много хора имат, когато става въпрос за отзиви за портфейли на Blockchain – централизация и анонимност.

Таблица: Характеристиките за свързване на Ledger Nano X и Trezor Model T

Централизацията донякъде попада в цялото изпитание „съхранение на ключове“. Централизираният портфейл е този, който се управлява изключително от определена компания – най-често това е компанията, която е създала портфейла. Това само по себе си има плюсове и минуси.

Вероятно ще бъде централизиран портфейл по-добре оптимизиран и съдържат повече функции отколкото децентрализиран. Това обаче е много хлъзгав наклон – всичко зависи от въпросната компания.

Ако екипът зад централизирания портфейл е наистина прозрачен & честен и работят усилено, за да достигнат и постигнат целите си, тогава портфейлът вероятно ще отговаря на този стандарт. Въпреки това, много хора не се доверяват на централизирани портфейли, главно защото не вярват на ВСЯКАКВА трета страна с техните криптовалути.

Анонимността също е голям проблем. Blockchain не осигурява много от това – това се връща към целия проблем с централизацията. Въпреки че компанията гарантира сигурност, някои хора все още се страхуват, че техните лични документи ще изтекат и всички данни за техните транзакции ще бъдат изложени.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

След като разгледахме плюсовете и минусите на портфейла Blockchain, нека направим кратко обобщение. В крайна сметка това не би било преглед на портфейла на Blockchain (или какъвто и да е преглед) без кратки и ясно дефинирани точки.

Професионалисти на Blockchain портфейла:

 • Един от най-популярните биткойн портфейли в света;
 • Ниски такси за транзакции (покупка, продажба и търговия);
 • Има вградени функции за крипто търговия.

Blockchain портфейли минуси:

 • Централизирана;
 • Ниска анонимност;
 • Съхранява вашите лични ключове на техните сървъри.

Както може би сами се убеждавате, е малко трудно да се говори за минусите на портфейла Blockchain – те са типични сценарий за всеки отделен случай. Докато някои хора ще ги намират за разчупващи игри, други няма да видят голяма работа. Вероятно е най-добре да оцените всяка от отделните точки сами и след това да решите.

Blockchain Wallet App

Важно е да запомните, че има Приложение за портфейл Blockchain – поддържа се както от Android, така и от iOS.

Телефонната версия на портфейла е много добре оптимизиран и работи добре. Приложението ви позволява да изпращате и получавате криптовалута, където и да отидете – можете просто да сканирате нечий QR код и да му изпратите плащане в рамките на секунди. Той също има интегриран ID за докосване с пръст за максимална сигурност.

Ако загубите телефона си или ако бъде откраднат, приложението ви за портфейл Blockchain ще бъде защитено от ПИН код. Дори ако трябваше да изтриете приложението, всичките ви крипто монети ще се съхраняват в онлайн база данни.

Купуване на биткойн на блокчейн

И така, стигнахте до този момент в прегледа на портфейла Blockchain, знайте всичко предимства и недостатъци на портфейла, имайте знания за компанията зад него и вече сте готови да го използвате (ако приемем, че ви е харесал). Естествено, едно от най-важните неща, за които ще трябва да знаете, когато използвате портфейла, е как да закупите биткойн на Blockchain.

Процесът е доста прост. Нека го покрием три лесни стъпки:

 • На първо място, ще трябва да създадете самия портфейл. Направи го, регистрирайте се в сайта и потвърдете имейла си.
 • След като приключите със създаването на портфейла, ще видите бутон с надпис „Купете биткойн”. Натиснете го и ще се появи списък с възможни партньори за обмен. Ако обаче не видите такъв бутон на екрана си, това означава, че опцията за закупуване на Bitcoin на Blockchain все още не е разрешена във вашата страна или регион.
 • Ако не срещнете гореспоменатия проблем, обаче можете да започнете да купувате и търгувате с биткойн от този момент нататък. Всички партньори по обмена на сайта са проверено от Blockchain, така че не трябва да се притеснявате дали те са законни или не.

Това е целият процес на това как да закупите биткойн на блокчейн. Това е просто и ясно – просто се уверете, че имате всички мерки за сигурност, настроени във вашия акаунт, преди да купувате или търгувате!

Сравнете Blochchain Wallet рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете портфейла Blochchain рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Обобщение

Нека имаме кратко резюме на прегледа на портфейла Blockchain.

Blockchain портфейл е може би най-популярният биткойн портфейл в света. В момента той може да съхранява три криптовалути, наличен е в 25 езика и има някои от най-добрите защитни функции на пазара.

Екипът зад портфейла е професионалист в това, което прави, което от своя страна позволява на портфейла Blockchain постоянно да набира нови клиенти и да продължава да изгражда добра репутация в света на криптовалутите.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Портфейлът се предлага в онлайн версия, и има също така Приложение за портфейл Blockchain за Android и iOS. Опциите за покупка, продажба и търговия с биткойни са доста лесни, защото всички те са интегрирани в самия портфейл. Това е много удобно и приятно от гледна точка на потребителите, но е и чудесно за разработчиците. Те могат да внедрят актуализации и да подобрят процесите на развитие по много по-плавен начин.

Като цяло портфейлът Blockchain изглежда като добра алтернатива за хора, които искат да увеличат своята портфейлна игра и да предадат своите криптовалути в ръцете на централизирани, квалифицирани и много уважавани професионалисти. Работата е обаче, че никога няма да бъде толкова сигурно, колкото хладилното съхранение, като например Ledger Nano S и Трезор.

Заключение

Има много Blockchain портфейл отзиви онлайн и има много повече портфейли за избор, включително Ledger Nano S и Трезор. Може да стане наистина трудно да изберете правилния за вас, така че за да затворите този преглед на портфейла на Blockchain, ще ви разкажа за едно добро правило.

Когато избирате портфейл, винаги подчертайте сигурността пред всичко друго. Изисканият портфейл няма да ви помогне, ако междувременно всичките ви средства бъдат откраднати. Като се има предвид това, вместо да изберете горещ портфейл, трябва да изберете хладилен склад.

Много различни портфейли за криптовалута рекламират различни неща за себе си – може да са естетични, да имат добър потребителски интерфейс, бъда децентрализиран (или централизирана, ако това е, което търсите), гарантирайте абсолютна анонимност и така нататък. Всичко това се проваля, ако портфейлът липсва в отдела за сигурност.

Портфейлът Blockchain изглежда е намерил доста добро сладко място – той притежава повечето функции, които бихте търсили в един добър и добре оптимизиран крипто портфейл като същевременно с гордост заявява, че това е страхотната система за сигурност.

Blockchain Wallet Review: Изчерпателно ръководство

Истината е казано, би било доста трудно да се намери жалба за сигурност на онлайн форуми и други отзиви за портфейли на Blockchain. Отзивите от този отдел са доста неутрални.

Дори когато става въпрос за действителните минуси, които този портфейл има, които хората възпитават, това става малко сложно. „Минусите“ не са непременно минуси на думата – те се основават много на това, което човек търси в портфейла за съхранение на криптовалута.

Е, това е краят на прегледа на портфейла Blockchain. Надявам се, че сега знаете много повече за Blockchain – и като компания, и като портфейл. Не забравяйте да винаги си прави изследвания – четете онлайн форуми, присъединявайте се към Facebook или други групи, свързани с криптовалути, задавайте въпроси и разследвайте – хората обикновено са много полезни, когато става въпрос за предоставяне на информация и разказване на мненията си за определен продукт или услуга.

Ако след като прочетете отзиви за портфейла на Blockchain и разговаряте с други хора онлайн, чувствате, че портфейлът Blockchain е за вас, изпробвайте го – така или иначе, пожелавам ви късмет във вашите приключения, свързани с криптовалута!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map