Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond: Тенденции

В момента държите ли монети от Digibyte и търсите ли Digibyte ценови прогнози? Или може би мислите да направите инвестиция и искате да разберете където цената може да отиде в най-близко бъдеще? Е, със сигурност сте попаднали на правилното място!

В моето ръководство за прогнозиране на цените в Digibyte ще ви разкажа всичко, което трябва да знаете. В началните раздели ще разгледам накратко какво представлява проектът Digibyte, последвано от бързо обяснение за важността на вземането на ценови прогнози с повишено внимание.

След това ще обсъдя някои текущи прогнози за цените на Digibyte за 2021 г. и след това. Накрая ще ви дам мнението си за дали мисля, че Digibyte е добра инвестиция като се вземат предвид неговите предимства и недостатъци.

Винаги помни че е изключително важно да запазите валутите си сигурни портфейли. Препоръчително е да изберете хардуерни портфейли (Ledger Nano S и Trezor Модел T) вместо онлайн такива.

И така, какво чакаш? Имаме много неща за разговори! Нека започнем, като разберем какво всъщност представлява монетата Digibyte!

(Ако вече сте уверени в знанията си за Digibyte, можете да преминете към следващия раздел!)

Какво е Digibyte?

Digibyte е създаден през 2014 г. от неговия водещ разработчик, Джаред Тейт. Това е проект за криптовалута, който има за цел да се концентрира върху увеличена скорост на транзакциите, децентрализация и сигурност. Всъщност технологията Digibyte се представя значително по-добре от повечето други криптовалути.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Например, докато популярните блокчейн като Биткойн средна транзакция пъти по 10 минути, Digibyte прави го в само 15 секунди! Освен това, последните тестове в края на 2017 г. постигнаха максимална производителност от 560 транзакции в секунда, като екипът на Digibyte се стреми да увеличи това до 280 000 в секунда до 2035 година!

От друга страна, Биткойн е в състояние само управлявайте 7 транзакции в секунда и Ethereum също не е много по-добър, само на 15. Digibyte се нарича още DGB и общо ще има 21 милиарда монети в обращение, което също се очаква през 2035 година.

Интересното е, че проектът Digibyte стана първата блокчейн в света, която инсталира нещо, наречено SegWit (Сегрегиран свидетел). Това означава, че потвърждения на транзакции са отделени от информацията, съхранявана в блока, което помага за постигане на по-бързи транзакции.

В крайна сметка екипът на Digibyte се надява, че неговата технология ще може да действа като глобална платежна система, използвана от хората по целия свят.

Така че сега, след като знаете какъв е всъщност проектът, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените на Digibyte ще обясни накратко какво да вземете предвид при четене прогнози за цените на криптовалутите.

Ценови прогнози на Digibyte


Би било чудесно, ако прогнозите за цените на криптовалутите винаги ще се сбъднат, но в действителност повечето от тях не го правят. Истината е, че никой не може да предсказва бъдещето, особено в толкова нестабилна индустрия като криптовалутата.

Не забравяйте, че монетите могат да се покачват и да падат със 100% или повече за един ден! Тези събития са напълно непредсказуеми, така че никога не следвайте шумотевицата, без да правите собствено независимо проучване.

Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond

Чудесен пример за ненадежден източник за прогнозиране на цените е този на Джон Макафи, който често пуска туитове, показващи неговите прогнози за криптовалута. Защо? Защото McAfee призна, че крипто проекти плати му повече от 100 000 долара за всяко „предсказание“, което прави!

В крайна сметка най-голямото нещо, което влияе върху движението на цените на една монета, са реални събития, като подобрена технология, регулиране и нови партньорства. Просто се уверете, че вие не инвестирайте пари само въз основа на прогнози за ценообразуване. Направете възможно най-много изследвания и решете въз основа на всичко, което сте прочели!

След като се справих с това, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените на Digibyte ще разгледа някои от най-значимите ценови движения в своята история!

Digibyte Предишни движения на цените

Преди да разгледам някои от прогнозите за цените на Digibyte за 2021 г., помислих, че би било добра идея бързо да разгледам как се е представила монетата досега.

Интересното е, че от годината, в която беше основана през 2014г до май 2017г, монетата DGB беше практически безполезно! Въпреки че технологията се представя много по-добре от повечето други блокчейн проекти, изглежда, че това никой не знаеше за това. Стойността на Digibyte всъщност не се е движила по-високо от $ 0,0002 на монета, като дневните обеми на търговия рядко са повече от $ 100,000.

Предвиждане на цената на Digibyte: Цена на Digibyte.

После изведнъж от нищото, неговата стойност се увеличи чак до $ 0,056 за по-малко от няколко седмици. Точната причина за това остава неизвестна, но единственото събитие, което се е случило по това време, е просто туит от разработчиците, който твърди, че ще направи „Децентрализирано, Blockchain, CyberSecurity фраза и по-важното реалност“.

Това е добър пример колко нестабилни могат да бъдат пазарите на криптовалути! Всъщност движението на цените беше толкова значително, че е така пазарна капитализация (Ще говоря защо това е важно по-късно) се увеличи от само 14 милиона долара чак до 500 милиона долара!

Digibyte Price Prediction Twitter публикация

Придвижвайки се напред, Digibyte изживя своите най-успешния период между Декември 2017 и януари 2018, където стойността му отиде докрай до $ 0,129 на монета, достигане на пазарна капитализация на над 1,2 милиарда долара!

Важно е обаче да се помни, че по-голямата част от индустрията на криптовалути има опит рекордни върхове за същия период и точно като Digibyte, повечето от тях загубиха изключителните си печалби в началото на 2018 г..

Друг голямо ценово събитие се случи през април 2018 г., където отиде цената на DGB от $ 0,017 до $ 0,049, увеличение с повече от 188% само за 4 седмици. След това цената падна до $ 0,004 през 2020 г., а сега (януари 2021 г.) струва $ 0,025. За пореден път цената се увеличи значително.

Основната причина за това внезапно поскъпване се дължи на Абра (наистина популярно приложение за цифров портфейл), което съобщава, че ще започне да приема монетата DGB. Това беше важно развитие, тъй като приложението позволява на хората да го правят купувайте и продавайте повече от 20 различни монети както и фиатната валута.

Така че, след като знаете историята на най-важните движения на цените, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените в Digibyte ще разгледа някои популярни прогнози за 2021 г..

Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond!

Какъв по-добър начин да започнете от това да разберете какво основателят Джаред Тейтс смята, че ще се случи със стойността на DGB? Според хора от общността на Digibyte, Тейт вярва, че стойността в крайна сметка ще достигне между $ 1 и $ 10. Има обаче лек проблем с тази прогноза.

Това е така, защото е много необичайно за лидера на организация, както в реалния свят, така и в криптовалутната индустрия, да прави прогнози за стойност на техния собствен проект. Това е все едно Марк Зукърбърг да обяви, че вярва, че стойността на акциите на Facebook ще нарасне до 1000 долара на акция!

The следваща прогноза за цената на Digibyte Исках да обсъдя с вас, че един беше издаден от платформа, наречена „jiomobilephone1500“. Звучи законно? Нека разберем! Според „анализатора“ те прогнозират, че до края на 2021 г. DGB цената ще се увеличи до $ 9,20.

Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond

Причината това да звучи много малко вероятно се дължи на начина на работа на пазарната капитализация. По този начин изчислявате общата стойност на даден проект, което можете да направите, като умножите текущата пазарна стойност на монетата спрямо общото количество предлагани монети.

Например, ако имаше 10 милиона монети и текущата пазарна стойност на монетата беше $ 1, тогава общата пазарна капитализация щеше да бъде $ 10 милиона!

И така, връщайки се към горната прогноза за ценообразуване от $ 9,20 и използвайки прогнозна обща тираж от 11 милиарда монети, това ще оцени проекта Digibyte на 101 милиарда долара! Въпреки че пазарите на криптовалути са напълно непредсказуеми, може би ще е нужно чудо Digibyte да увеличи цената си с толкова за толкова кратко време.

Защо? Ами първо, си най-висок за всички времена през януари 2018 г. възлизаше на точно под 500 милиона долара, което означава, че ще трябва да се увеличи с повече от 20 000%. На второ място, това би видяло Digibyte да изпревари всяка криптовалута, различна от Bitcoin, което отново вероятно е малко вероятно.

И така, какви други прогнози за цените на Digibyte 2021 има? Е, следващата, която мислех, че ще спомена, е публикувана от анализатор наречен „CoinFan“. Прогнозата за цената на Digibyte, публикувана от CoinFan, е по-малко оптимистична от "jiomobilephone1500"!

Прогнозата има голяма вариация между минималните и максималните цени, което затруднява анализа. Ето защо е най-добре да вземете минималната прогноза като ориентир. Интересното е, че CoinFan вярва, че цената на DGB бавно ще се увеличава през 2021 година, завършвайки годината на $ 0,242.

Това всъщност не ни предоставя надеждна прогноза, защото според анализа вашата инвестиция в Digibyte може и двете 1) намаление с 67% или 2) увеличение с до $ 138%!

Тези прогнози за цените на Digibyte до 2021 г. са чудесен пример за това ненадеждни услуги за прогнозиране могат бъда. Най-важното нещо, което всички горепосочени прогнози не пропускат, е защо. Трябва да има причина цената да се покачва или спада, но когато анализаторите не казват как са направили прогнозата, е много трудно да се приеме сериозно!

АКТУАЛИЗИРАНЕ 2021: Текущата цена на DigiByte е 0,02 долара. Излишно е да казвам, че никое от предсказанията изглежда не се сбъдва.

Както и да е, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените в Digibyte ще разгледаме след 2021 г. Ще видим ли нещо по-надеждно? Нека го видим!

Прогноза за цената на Digibyte след 2021 г.!

Първата прогноза за цената на Digibyte, за която исках да поговоря, беше една пуснат от Coinliker преди няколко години. Както ще видите от екранната снимка по-долу, те вярват, че до юни 2023 г. цената на Digibyte ще се увеличи до $ 3,5.

Прогноза за цената на Digibyte

Това надеждно ли е? Е, а цена от $ 3,5 би представлявало обща пазарна капитализация от приблизително 100 милиарда долара. Това би било доста значително увеличение, тъй като ще види Digibyte да влезе в Топ 10 класация за криптовалути.

Може би си спомняте как споменах по-рано, че Digibyte се представя много по-добре от повечето други криптовалути, така че в действителност това всъщност би било разумно нещо да се случи. Например, Litecoin, която по време на писането е шестата по стойност монета, може да управлява само скорости на транзакции от 2,5 минути.

Защо си струва много повече, когато Digibyte може да обработва транзакции само за 15 секунди? Ако екипът успее да направи наистина добър маркетинг и да популяризира своята технология, не би било невъзможно тази прогноза на Coinliker да се сбъдне.

И така, какво ще кажете след 2021 г.? Попаднах на прогноза за цената на Digibyte от някой, който се обади Crypto Gunther. Въпреки че не е добре известен анализатор, процесът му на прогнозиране е може би най-добрият от наличните.

Това е така, защото той обясни в пълни подробности как и защо стигна до прогнозата си, а не просто да публикува оценки без никакви аргументи.

Прогноза за цената на Digibyte

Според Crypto Gunter цената на Digibyte ще се увеличи до $ 20 след няколко години. Ако това се случи, това ще даде на DGB монета обща пазарна капитализация от $ 220 милиарда, което ще я направи най-ценната криптовалута в бранша.

Предположението обаче е въз основа на нещо значимо. Crypto_Gunter твърди, че идеалната цена на DGB монетата трябва да възлиза 1/1000-та на какво струва биткойн. Например, ако биткойнът струва 10 000 долара, тогава Digibyte трябва да струва 10 долара. Използвайки теорията на горната прогноза за цената на Digibyte, биткойнът ще трябва да достигне $ 20 000, за да се увеличи DGB монетата до $ 20.

Ако все още не сте сигурни, следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените в Digibyte ще разгледа техните планове за бъдещето, за да проучи дали има възможни събития, които биха могли да помогнат на цената да се покачи!

Бъдещето на Digibyte

Сега, тогава. Нека изследваме основно бъдеще на Digibyte: тяхната пътна карта, партньорства и листинги за обмен.

Цели на пътната карта

Въпреки че разработчиците на Digibyte нямат действителна пътна карта, те имат различни идеи за развитие че те обмислят. Първо, те обмислят a суап на алгоритъм за копаене. В момента блокчейнът използва 5 различни версии, екипът обаче мисли да промени един от тях, за да направи копаенето още по-децентрализирано.

Най-голямата цел за развитие обаче е това, което Digibyte нарича "Ядро 4.1.3". След като протоколът е изграден, той ще позволи на потребителите да създават и сключват интелигентни договори. Това би било огромна новина за Digibyte и най-вероятно ще доведе до увеличение на цената на неговата DGB монета.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Партньорства

Екипът на Digibyte твърди, че те активно търсят партньорства с корпоративни организации. Ако голяма компания използва DGB монетата в своите системи, това може да има много положителен ефект върху нейната цена.

През февруари 2018 г. Digibyte обяви, че току-що са използвали услугите на a PR агенция, които биха им помогнали да предлагат на пазара и да популяризират своите технологии. Това беше отличен ход и със сигурност ще им помогне да създадат нови партньорства.

Борси

Монетата Digibyte вече е изброена на много различни борси за криптовалути. Понастоящем, най-препоръчителните крипто борси които поддържат DGB монети са Coinbase и Binance. Тези платформи са сигурни, надеждни, предлагат много ниски такси и стотици различни криптовалути, от които можете да избирате.

Така че сега, след като имате някои неща, на които трябва да обърнете внимание, в следващата част от ръководството ми за прогнозиране на цените на Digibyte ще ви дам мнението си дали това е добра инвестиция или не!

Digibyte е добра инвестиция?

Преди да продължа, помислих, че трябва да спомена, че не ви давам финансови или инвестиционни съвети. Всичко в това ръководство за прогнозиране на цените на Digibyte е или мое мнение, или мнение на други анализатори.

Ако все пак решите да отидете и да направите инвестиция, винаги трябва а) провеждайте собствени изследвания преди и б) никога не инвестирайте само заради прогноза на цената.

Както и да е, всъщност мисля, че проектът Digibyte е наистина обещаваща криптовалута. Трябва да призная, че съм много изненадан, че не се е представил по-добре. Защо? Е, както споменах по-рано, блокчейнът Digibyte е много по-бърз от повечето други криптовалути в индустрията.

Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond

Действителната технология е една от най-важните части на криптопроекта, в противен случай хората никога не биха я използвали. Затова мисля, че екипът на Digibyte трябва да се съсредоточи върху маркетинга и промоция, така че все повече хора да могат да разберат колко добра е тяхната блокчейн!

Това не само ще привлече повече потребители към Digibyte, но също така ще помогне на проекта да се формира нов партньорства с големи организации, което е нещо, което екипът иска да направи.

Харесва ми и звукът от надстройката, по който работи екипът, който ако успее, ще позволи на хората създайте интелигентни договори на върха на платформата Digibyte. Аз лично вярвам, че ако те са в състояние да направят това, това може да види цената на DGB монетата да се увеличи много бързо!

От друга страна, най-големият ми страх е, ако надграждането на Биткойн до Мълниеносна мрежа е успешен, може да засегне други криптовалути, включително Digibyte. Това е така, защото надстройката може да позволи на Bitcoin да извършва още по-бързи, по-евтини и по-мащабируеми транзакции. Ако това се случи, хората може да решат вместо това да използват биткойн, тъй като това е най-популярната криптовалута в индустрията.

В крайна сметка следващите 12 месеца ще бъдат много интересни за проекта за монети Digibyte. Ако успеят да създадат нови партньорства, надградете технологията си, за да позволят интелигентни договори и да подобрят маркетинга си, нещата може да бъде много добра за цената си. Ако обаче горните събития не се случат скоро, цената може да тръгне по друг начин.

Заключение

И това е краят на моя Digibyte ръководство за прогнозиране на цените. Надявам се, че ви е било интересно и образователно! Ако го прочетете от началото до края, сега трябва да разберете добре какво прави проектът и какво се надяват да постигнат в бъдеще.

Обсъждал съм и различни Digibyte прогноза на цените 2021, както и в 2021 г. и след това. Какво мислите за прогнозите, направени от горните анализатори? Съгласни ли сте с някой от тях? Ако да, защо?

Някои от прогнозите бяха разумни, но е разочароващо, когато анализаторите не обясняват своите аргументи!

Накрая ви дадох и списък с неща, за които трябва да внимавате, които могат да повлияят на цената на монетата Digibyte, както и собственото ми мнение дали смятам, че това е добра инвестиция. Ако решите да закупите монета Digibyte, препоръчително е да направите това чрез Coinbase или Binance – най-надеждните крипто борси.

Кажете ми всичките ви мисли в раздела за коментари по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map