Edge Wallet Review

Знаеш ли какво криптовалути и нарастващото използване на мобилни телефони имаме общо? Това е вярно – изключително мобилни крипто портфейли. Без значение дали четяхте някои Портфейл Edge отзиви или всяка друга обратна връзка за мобилен портфейл, тенденциите в текущите са неоспорими.

Какви са тези тенденции? Е, докато темата за криптовалутите става все по-популярна всеки ден, очевидно е, че хората също използват телефоните си по множество причини, все повече и повече – независимо дали става дума за сърфиране в социални медии, гледане на видеоклипове или дори плащане на данъци и правене други финансови действия.

С това обаче има приток на мобилни крипто портфейли това е доста забележимо, също. Изборът на правилния за себе си може да бъде труден избор! Е, ако в момента сте в процес на търсене, прочетете този преглед на портфейла на Edge и го проверете – може би това е правилният портфейл за вас.

TL; DR: Портфейлът Edge се счита за доста лесен за използване и е чудесен избор за тези, които често търгуват с крипто. Той поддържа множество различни алткойни и дори някои ERC-20 токени и притежава прилични мерки за сигурност.

Професионалисти

  • Поддържа множество криптовалути и крипто активи
  • Лесен за използване и навигация
  • Достойни мерки за сигурност
  • Вградени борси

Минуси

  • Мобилен ексклузивен портфейл
  • Не е толкова безопасно, колкото някои други опции за хладилно съхранение

Edge Wallet Review: PROS

За какво много хора могат да се объркат, когато за първи път търсят някои Портфейл Edge отзиви е фактът, че името „Airbitz“ се появява доста често при свързани търсения.

Е, това е просто защото така се наричаше портфейлът, в определен момент от времето. Тогава обаче, това беше съвсем различен продукт, и – както вероятно можете да си представите – имаше много различни тънкости, както от продуктова гледна точка, така и от тази на компанията зад нея.

Edge Wallet Review

Достатъчно е да се каже, че Airbitz беше портфейл за биткойн, когато все още беше „нещо“ – затова има много хора, които търсят „портфейла на Edge Bitcoin“. Подобрената и преименувана версия на продукта обаче вече предлага поддръжка на множество криптовалути – вече не е Биткойн-изключителен вид сделка.

Като започнем нещата с положителна нотка, нека се обърнем към гореспоменатия слон в стаята – фактът, че Edge вече поддържа цял куп различни криптовалути.

Поддръжка на множество криптовалути

Една от най-референтните характеристики на приличен портфейл за криптовалута трябва да бъде неговата способност да поддържа множество различни altcoins. Това е настроение, което важи и за потребителските отзиви на портфейла на Edge.

Ако не сте твърде запознати с крипто терминологията, позволете ми да обясня – “altcoin” е основно всяка криптовалута, която не е биткойн. Въпреки че дефиницията е имала някои промени през годините и има много криптовалути, които нямат нищо общо с биткойните (което означава, че те не са „вилица“ на BTC), общите настроения са все същите.

Вече подчертах това в началото на прегледа на портфейла на Edge, но с нарастващата популярност на криптовалутите по света хората започват да инвестирайте в по-голямо разнообразие от монети, също. С това обаче идва неприятността да се налага намерете портфейл, който да поддържа всички тези монети.

Преглед на Edge Wallet


Някои хора предпочитат да съхраняват различни криптовалути в различни портфейли – честно казано, по този начин може да е по-безопасно! И все пак, ако цените удобство, или са активен търговец, вероятно бихте искали един портфейл за по-лесен достъп и по-лесен (& по-бързо!) търговия.

Е, тъй като всичко това е така, потребителските прегледи на портфейла Edge ще ви кажат това дапортфейлът Edge поддържа множество различни криптовалути. Това вероятно е добре дошла изненада за всеки, който търси някои отзиви за портфейла Edge ‘Bitcoin’!

Таблица: Криптовалутите, поддържани от Coinbase Wallet и Edge

Към момента на писане на тази статия, портфейлът Edge поддържа над 30 различни криптовалути и техните активи, включително Биткойн, Биткойн Кеш, Ethereum, Litecoin, Пулсации, и дори Монеро!

Естествено, това е огромна полза за всички потребители на Edge! Удобството е много оценено и обширен списък с поддържани монети със сигурност ще привлече повече потребители в портфейла!

Вградени борси (Множество!)

Да, добре сте прочели – многобройните потребителски рецензии на портфейла Edge ще ви кажат, че всъщност има такива няколко различни вградени борси които можете да използвате, за да купувате, продавате и търгувате с криптовалути в портфейла на Edge.

Това е доста добре!

Въпросните борси включват някои от добре познатите имена на индустрията, като например ShapeShift и Changelly, сред някои други. Също така, портфейлът Edge използва Симплекс като техен „посредник“ – това добавя към аспекта на сигурността на цялото изпитание (повече за това по-късно).

Въпреки че такава вградена функционалност за обмен съществува от известно време и едва ли е изненадваща за повечето притежатели на крипто в днешно време, всъщност е доста готино, че има множество различни борси, от които да избирате, когато мислите за покупка или продажба на крипто.

Преглед на портфейла Edge: поддържани борси.

Като обща идея обаче, цялата сделка за „вградена обмяна“ е страхотна, тъй като ви позволява да правите всички гореспоменати процеси от удобството на портфейла си, без да е необходимо да прехвърляте крипто средствата си в някакви конкретни обмен, извършване на транзакциите и след това прехвърляне обратно.

Имайте предвид обаче това някои борси могат да предложат по-добри такси от други – това е нещо, което винаги трябва да обмисляте, тъй като може да си струва караницата да оттеглите и прехвърлите вашите крипто файлове ръчно.

Лесен и лесен за използване

Това всъщност е момент, който съм склонен да споменавам доста често, когато говоря за мобилни крипто портфейли – този преглед на портфейла на Edge не е изключение. Виждате ли, в крипто света до ден днешен има стигма срещу съхранение, базирано на мобилни устройства – една от основните причини, поради която това е така, просто защото те се считат или за наистина труден за използване, или просто неинтуитивен.

Портфейли като Ръб, край, но се стремете да разбиете този стереотип.

Наистина няма да навлизам в подробностите как да използвам портфейла, тъй като това е нещо, което ще бъде разгледано по-късно в този преглед на портфейла на Edge. Като казах това, всъщност мога да ви кажа това самото приложение е много интуитивно и лесно за навигация.

Edge Wallet Review

Функциите и функциите са разположени в някои много удобни зони около приложението, а дизайнът на портфейла е такъв опростена, също – не бива да се хващате да се опитвате да навигирате през портфейла и да губите всякакво усещане как да го направите.

Разбира се, макар че не много отзиви за потребителски портфейли на Edge ще ви кажат това, има много различни мобилни портфейли, които се опитват да премахнат идеята, че мобилното хранилище е „тромаво“ и „объркващо“. Въпреки че не си струва да правите сравнения, достатъчно е да кажете това Edge със сигурност върши добра работа в това отношение.

Достойни функции за сигурност (2FA)

Както вероятно можете да си представите, аспектът на „сигурност’Винаги е спорна тема, когато говорим за съхранение на криптовалута.

Дори няма значение какъв вид портфейл е, в който се вглеждате – хардуер, софтуер, мобилен телефон или друго. Фактът е, че в края на деня хората са много докачливи, когато става въпрос за поддържане на най-високо ниво на сигурност на своите крипто активи.

И трябва да бъдат! Ако искате да съхранявате вашия фиат пари в банка, вероятно бихте искали тази банка да предлага максимален размер на сигурност, нали? Е, същото стои и с крипто портфейли.

Въпреки че мобилните портфейли не винаги са „най-добрият“ избор (цитирай, не цитирай), когато става въпрос за крипто сигурност, те всъщност са прилични. На всичкото отгоре потребителските рецензии за портфейли посочват, че въпросният крипто портфейл всъщност притежава редица различни функции за сигурност.!

Преглед на портфейла Edge: лесен за купуване, продажба и търговия с криптовалути.

За начало, всички ваши частни ключове се съхраняват на вашето собствено устройство, а не на сървърите на компанията. Това означава, че Вие сами имате достъп до тях – това не само поддържа оригиналната философия зад криптовалутите (децентрализация), но също така го прави така сигурността на вашите активи е строго във вашите собствени ръце.

Edge също поддържа 2FA – двуфакторно удостоверяване. И все пак, макар че днес е нещо, което ТРЯБВА да бъде нормално, вероятно ще бъдете изненадани колко много портфейли не използват това измерване на сигурността.

Това също е доста голяма работа! 2FA е един от най-ефективните начини за това как можете да защитите вашите криптни активи – борси като CEX.io са добър пример за правилното изпълнение на 2FA.

Какъвто и да е случаят, това определено е победа от страна на Edge!

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на Edge Wallet: CONS

Така че, след като разгледахме някои от най-възхваляващите потребителски отзиви за портфейла Edge, все още трябва да споменем няколко неща, които може да не са толкова положителни, но все още са решаващо да знаете за всеки, който мисли да изпробва портфейла.

Ексклузивен портфейл за мобилни устройства – Без поддръжка на работния плот

Една от най-големите силни страни на портфейла е, спорно, и най-голямата му слабост.

Както вероятно сте разбрали в този преглед на портфейла на Edge „Bitcoin“, Edge е строго мобилен портфейл – няма хардуерни устройства, няма поддръжка на работния плот, нищо от това.

За някои притежатели на крипто, това е страхотно – а именно хората, които най-много ще се вълнуват от това, са тези, които активно търгуват с техните криптовалути, или имат но малко количество от тях да се държат.

Преглед на портфейла Edge: характеристиките на портфейла Edge.

За по-голямата част от населението обаче това вероятно не е толкова идеално. Виждате ли, че наличието само на мобилен достъп означава това сте свързани с едно устройство – не можете наистина да се качите на вашия работен плот за по-лесно (по-бързо) сърфиране и конкретно изпълнение.

Също така си струва да се спомене, че що се отнася до портфейлите за криптовалута, мобилното съхранение също не се разглежда като най-безопасната опция там. Разбира се, ако имате нужда от портфейл за кратък период от време или имате минимално количество криптовалута и просто се заигравате, това е „няма големи неща“.

Ако обаче сериозно се занимавате с крипто, трябва да потърсите да инвестирате в някои по-безопасни алтернативи – а именно, хардуерен портфейл от висок клас.

Не е достатъчно разнообразие от криптовалути за някои потребители

Сега, в началото на този преглед на портфейла на Edge, ви казах, че въпросният портфейл поддържа множество различни криптовалути.

Вярно е. Като се има предвид това, изглежда, че е така броят все още е твърде нисък за някои от потребителите му.

Виждате ли, въпреки че Edge има повече от 30 различни крипто активи което поддържа, хората могат да държат значително по-голям брой крипто монети. Към писането на тази статия има повече от 5000 различни криптовалути в света – от тази сметка, Edge е в състояние да побере само около 0,6% от всички криптовалути там!

Таблица: Фирмена информация за портфейла Electrum и Edge

Естествено, както можете да си представите, това ще бъде важен проблем за тези, които всъщност държат някои крипто активи, които портфейлът не поддържа. Прочитайки всички отзиви за потребителски портфейли, достъпни онлайн, изглежда, че тази група хора е малцинство.

И все пак, това със сигурност е нещо, което трябва да имате предвид, когато мислите да изпробвате портфейла на Edge!

Сравнете Edge рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Edge рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Цена

Ценообразуване е може би най-ясната част от този преглед на портфейла на Edge.

Мобилният портфейл за криптовалута Edge е напълно безплатно за изтегляне, Инсталирай, настройка и използване. Това е доста добре – това означава, че всеки може да го изпробва по всяко време.

От гледна точка на транзакциите нещата са малко по-различни. Портфейлът сам отнема 1% намаление от сделката – това е честно. На всичкото отгоре обаче, самата борса също взема определена такса – макар че това зависи от много различни фактори, повечето потребителски рецензии на портфейла Edge споменават, че трябва да бъде около 4% -6%.

Как да използвам портфейла за криптовалута Edge?

И така, като последна точка в този преглед на портфейла на Edge, нека обсъдим действителното използване на въпросния портфейл. Честно казано, това би трябвало да ви даде доста добра представа дали това е правилната опция за крипто съхранение за вас.

Как да инсталирате и настроите Edge Wallet?

Първо, първо – инсталацията и настройката на процесите.

Етап 1: Изтеглете и инсталирайте приложението от избрания от вас магазин. Използвам устройство с Android, така че моят пример включва Google Play Store.

Преглед на портфейла Edge: приложението на портфейла Edge в Play Store.

Стъпка 2: След като го инсталирате и задействате, ще имате възможност да създадете акаунт. Натиснете бутона, за да продължите.

Преглед на портфейла Edge: екран за създаване на акаунт.

Стъпка 3: Тук, Ръб, край обяснява как ще бъдете тържественият собственик на вашето потребителско име и частни ключове, и как по този начин е ваша пълна отговорност да ги запомните. Водя записки!

Преглед на портфейла Edge: информация, преди да продължите да създавате акаунт.

Стъпка 4: Създайте потребителско име по ваш избор и продължете.

Преглед на портфейла на Edge: Създаване на потребителско име.

Стъпка 5: Създайте парола и я потвърдете. Не забравяйте да запишете цялата тази информация и да използвате само нова и никога преди използвана парола!

Преглед на портфейла Edge: създаване на парола.

Стъпка 6: И накрая, ще бъдете подканени създайте персонализиран ПИН код. Това е допълнителен слой сигурност – и при това добре дошъл!

Преглед на портфейла Edge: Създаване на ПИН код.

Стъпка 7: Ще получите няколко допълнителни потвърждения – прегледайте всичко и продължете.

Преглед на портфейла на ръба: споразумения и обща информация.

Стъпка 8: Това е – вече имате акаунт в портфейла на Edge!

Преглед на портфейла на Edge: заглавната страница на приложението на портфейла Edge.

Въпреки че процесът на създаване на този портфейл може да отнеме повече време, отколкото при повечето други приложения за мобилни портфейли, все още далеч не е караница.

Как да прехвърля средства в Edge Wallet?

След като вече имате акаунт, нека да разгледаме действителния процес на прехвърляне на крипто активи.

Етап 1: От началната страница на приложението Edge портфейл отидете до портфейла си – можете да го направите, като създадете нов, персонализиран портфейл, или използвайки вече съществуващ, създаден за вас. За този пример използвам портфейла Ethereum.

Стъпка 2: Тук ще забележите два бутона – „Заявка” и “Изпрати”. Натиснете първия.

Преглед на портфейла Edge: заявяване на Ether към вашия портфейл Ethereum.

Стъпка 3: На изскачащата страница ще видите генерирания адрес на портфейла си и QR код. Всичко, което трябва да направите сега, е да копирате този адрес, да въведете количеството ETH, което ще получите, и да изпратите адреса на подателя – това е всичко!

Преглед на портфейла Edge: вашият портфейл Ethereum.

Прехвърлянето (и получаването) на крипто активи с портфейла Edge всъщност е доста просто. Процесът на прехвърляне също не трябва да отнема много време!

Как да закупите криптовалута с Edge Wallet?

И накрая, нека да разгледаме процеса на закупуване на крипто в рамките на въпросния портфейл.

Етап 1: В началния екран на приложението натиснете „Купува”Бутон в долния край на екрана.

Стъпка 2: Ще бъдете подканени да изберете държавата си на пребиваване. След това ще ви бъдат представени няколко различни опции за това как можете да платите за новите си крипто монети. Примерите включват банков превод, кредитни и дебитни карти и плащания в брой.

Преглед на портфейла Edge: Опции за закупуване на криптовалута.

Стъпка 3: Изборът на начин на плащане също автоматично ще реши посредника, който ще участва във вашата транзакция. В моя случай, при избора да закупите ETH чрез кредитна / дебитна карта, този среден човек е Симплекс. След няколко потвърждения ще бъдете помолени да изберете портфейл на дестинация и да въведете количеството крипто монети, които искате да закупите.

Преглед на портфейла Edge: избор на количество етер за закупуване.

Стъпка 4: След двойна проверка на всичко ще бъдете пренасочени към Simplex, където ще трябва да въведете всичките си данни за плащане. След като това се уреди и сте извършили плащането, сте готови – остава само да изчакате новите си крипто монети да пристигнат в портфейла ви!

Преглед на портфейла на Edge: извършване на плащане.

Бързо, просто и ясно!

Заключения

Сега, тогава – е портфейла Edge си струва да изпробвате?

Като се вземат предвид всички неща и като се вземат предвид всички отзиви на потребителския портфейл, бих казал това дапортфейлът на Edge си струва да се разгледа, особено ако планирате посещение крипто борси доста често и търговия с монети ежедневно.

Въпреки че портфейлът всъщност няма широка гама от монети, които би поддържал, всеки, който не гледа на по-неизвестните и нишови опции за монети, не би трябвало да смята, че това е проблем. Портфейлът Edge е лесен за използване, приема фиатни плащания, и има някои прилични мерки за сигурност, също.

Определено достоен избор!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map