Инвестиране в Ripple: Пълното ръководство

Инвестирането може да бъде рискована дейност, но ако знаете какво правите, може да спечелите доста. Днес има стотици хиляди неща, в които бихте могли да инвестирате, а някои от най-популярните от тях са криптовалути. В това ръководство обаче бих искал да говоря за една конкретна крипто монета – Пулсации, и как да инвестираме в Ripple.

Пулсации се откроява от останалите криптовалути по няколко причини, които накратко ще разгледаме. В крайна сметка би било разумно да добиете представа какво точно е това, в което инвестирате.

След това ще ви разкажа всичко, за което трябва да знаете купуване на Ripple – как, къде, защо и т.н..

В края на това ръководство трябва да можете не само да знаете как да инвестираме в Ripple & къде да го купим, но всички останали тънкости, свързани с тази криптовалута.

Описване на Ripple

Малко известен забавен факт – Пулсации е име на фирмата че създаден и разработен (все още го прави) крипто-монета, не самата монета. Монетата се нарича XRP, но всички просто свикнаха да го наричат ​​Ripple. За улеснение ще направя същото нещо и в това ръководство.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Ripple е криптовалута, която много прилича на Биткойн и Litecoin когато става въпрос за неговата структура и технически данни. Той обаче притежава прякора „убиец на биткойни“. Защо така?

Ръководство за инвестиране в Ripple

Е, първо, Ripple е по-бърз и се стреми да извършва по-добри транзакции от биткойните, като същевременно се запазва същото (или дори по-високо!) ниво на сигурност. Етикетът „Биткойн убиец“ произхожда от спекулации, че Ripple в крайна сметка ще свали Биткойн и ще заеме първото място в сферата на присъствието на пазара на криптовалути.

Докато остава нищо повече от спекулации за дълъг период от време Ripple успя да се изкачи на второ място на пазара при определен момент от времето. Въпреки това не успя да го задържи – от момента на написването на това, Ripple в момента удобно седи в трето място в магазина.

Друго нещо, което прави Ripple уникален е, че е доста различен от повечето други популярни криптовалути там. Ripple беше създаден от частна компания за да се възползвате от него (за разлика от други криптоси с отворен код). Само този факт крие много спекулации относно бъдещето на монетите и тяхната цена.

Как да инвестираме в Ripple?

Сега, когато имате представа за какво става дума на Ripple, нека преминем към инвестиционната част.

Защо да инвестираме в Ripple?


Когато разгледаме графиката по-долу, можем да видим цялата история на въпросната монета.

Ripple е направил интересно пътуване, когато става въпрос за колебания в цената му.

Крипто монетата започна на много ниска цена, както и повечето други криптовалути там. Не предложи изненади за най-дългия период и внезапно ценова експлозия дойде в съответствие с покачването на почти всички други крипто цени.

Ръководство за инвестиране в Ripple

В пиковия си период Ripple почти достигна стойност от $ 4 на монета. Това беше огромно в сравнение с цената му само преди половин година. В края на 2017 г. обаче, когато пазарът на криптовалути преживя опустошителен срив, същото се случи и с Ripple – той спадна в цената. Това е в момента струва $ 0,3 на монета.

Дори след такъв срив монетата все още е напълно функционална и жива. Нещо повече, той започна да се покачва! Естествено, процесът е незначителен, но може да означава ново начало за Ripple.

С монетата, която бавно се опитва да се изкачи нагоре, сега би било най-подходящото време да инвестирате в нея, ако това е, което искате да направите.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Метод # 1 – Купуване

И така, как да инвестираме в Ripple? Просто го купете.

Не, не се шегувам.

Изглежда почти очевидно, но хората често забравят, че най-простият начин за инвестиране в Ripple е просто да го купите. Да кажем, че купувате 100 XRP – по време на писането на това ръководство бихте платили някъде около $ 30. Тогава просто … изчакайте.

Как да инвестираме в Ripple: цени.

Ако имате много време в ръцете си и не бързате никъде, тогава купуването на Ripple и просто „забравянето“ за него е най-добрият начин да го направите. Разбира се, това е дългосрочна инвестиция, но това може да донесе огромни печалби по вашия начин.

Представете си, че след пет години Ripple ще струва $ 8 на монета. Това не е невъзможно и някои спекулации предполагат, че монетата ще струва много повече.

В този случай, ако искате инвестирайте 30 долара днес, можете да върнете повече от $ 2600 за пет години, без да правите нищо!

Това е рисков начин за инвестиране, за никой не знае със сигурност колко ще струва Ripple в бъдеще, но е и най-лесният. Въпреки това, когато става въпрос за Ripple, това е малко по-сложно, отколкото при повечето други популярни криптовалути.

Ripple може да бъде закупен с фиатни валути, включително USD и EUR. Можете също така да закупите определена сума от някои други криптовалута (за предпочитане биткойн) и ТОГАВА, с биткойн, купете сумата на Ripple това което искаш. Това е малко по-сложно, отколкото просто да купувате криптовалута например с USD, но това не е умопомрачително.

Къде да купя Ripple обаче?

coinbase.com се счита за едно от най-добрите места за закупуване на Ripple. Намира се в Сан Франциско, Калифорния. На Coinbase можете да закупите не само Ripple, но и множество други монети, включително Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin и т.н..

Как да закупите Ripple: Начална страница на Coinbase.

Според общоприетото мнение Coinbase трябва да бъде вашият избор, ако мислите къде да купите Ripple.

Метод # 2 – Стартиращи компании, компании и т.н..

Това е по-малко известни (или поне по-малко използвано) метод за това как да инвестираме в Ripple.

През последните години се появиха много нови стартиращи проекти от криптовалутната сцена. С течение на времето все повече хора се интересуват от крипто света, което поражда някои нови, креативни и уникални идеи, които да възникнат.

Тези идеи често се проявяват под формата на чисто нови компании, които се стремят революционизирайте или по някакъв друг начин въздействат на крипто сцената.

Макар и не толкова популярен, колкото просто купуването на Ripple, инвестиране в компании и стартиращи компании свързани с крипто е чудесен начин да увеличите потенциалните си приходи.

С Ripple обаче е малко сложно. Както споменах по-рано, Ripple е централизирана валута – създателите притежават и диктуват правилата на играта. В момента има 100 милиарда XRP на пазара, и начинът, по който това работи, е, че след като използвате количество XRP в транзакция или по някакъв друг начин, то изчезва.

Ръководство за инвестиране в Ripple

Това означава, че сумата на XRP което е в съществуването е става все по-ниско от минута, като по този начин увеличава стойността на останалата Пулсация.

Освен това, това означава, че никой не може, например, да копае Ripple. Същото важи и за всяка друга намеса на трета страна – това просто не е възможно.

Това, което искате да направите в този тип ситуация, е просто инвестирайте в стартиране че според вас има потенциал един ден да станат големи и печеливши. Крипто стартиращите компании са много ориентирани към идеи: докато някои идеи са твърде пренаселени, други продължават да бъдат много благоприятни и успешни. В началото може да е трудно, но с достатъчно изследвания и добри умения за приспадане можете да излезете с поне няколко прилични претенденти.

Ако стартирането се окаже рентабилно и сте направили справедливия си дял от печалбата, просто купете Пулсации. Честно казано, това е един от малкото методи за инвестиране в тази криптовалута, това е най-добрият залог, който имате.

Придобиване и поддържане на купчина от тези монети може да се окаже много печеливша в дългосрочен план. Но също така би било разумно никога да не спирате да търсите следващото най-добро нещо – както казах, много нови стартиращи компании се появяват всеки ден. Никога не се знае какво може да бъде зад ъгъла.

Преди да инвестирате – бъдещето

Вече знаете как да инвестирате в Ripple … Но трябва ли?

Тъй като криптовалутите са толкова нестабилни, колкото са, те стават все по-често трудно да предскажете техните цени със сигурност. Някои криптовалути наистина следват очакваните ценови тенденции, но по-често виждаме хаос.

Ripple не е изключение в това правило. Притежава се от една единствена компания това наистина премахва някои от възможните спекулативни корекции, но все още е много трудно да се говори за бъдещето му без колебание.

Според плана Ripple ТРЯБВА да поскъпва с течение на времето. Хората по своята същност стойност оскъдна и изключителни неща и това трябва да е основният фактор, който ще повлияе на растежа на Ripple в цената.

Ръководство за инвестиране в Ripple

Въпреки това, докато Ripple наистина е така съвсем специално (що се отнася до криптовалутите и тяхната структура), важно е да се има предвид, че тя не е изолирана в някакъв балон – тя има своето място на крипто пазара, където създателите могат да направят много малко, за да влияят върху цената или разпространението на монетата.

Ripple обаче е, непрекъснато навлизайки в крипто новините по много положителни причини. Подмладяването и връщането към живота на криптовалутите развълнуваха и раздухаха много крипто ентусиасти. Това от своя страна трябва да предизвика нова вълна от Ripple активност, която се очаква да се случи.

Много уебсайтове, блогове и новинарски статии смятат, че това е повратната точка за Ripple – че цената му ще се повиши от този момент нататък. Някой, който мисли как да инвестира в Ripple, трябва да има това предвид.

Обобщение

Нека накратко да обобщим някои неща, които разгледахме в това ръководство.

Пулсации е централизирана криптовалута, подобно на Bitcoin и Litecoin по структура. Създаден е от частна компания, която се надява да спечели от тази монета.

The най-добрите характеристики на Ripple са, че е бърз (по-бърз от биткойн) и безопасен, извършва транзакции лесно и има доста огромно присъствие на пазара.

Ръководство за инвестиране в Ripple

Фактът, че е централизиран, не позволява на Ripple да бъде добиван или получен по друг начин, вместо да бъде купуван или търгуван. Това често е проблем за хората, които търсят начини как да инвестират в Ripple.

От друга страна, това прави процесът е по-ясен и рационализиран. Нямате избор и фактът, че той може да бъде получен почти изключително чрез покупка или търговия, ви позволява да фокусирате изследователските си точки по по-съкратен начин.

Ако мислите за инвестиране в Ripple, разгледайте различните форуми и онлайн групи, които се специализират в изследване и разговори за всички неща Ripple. Също така потърсете експертни мнения по въпроса, анализирайте статистическите тенденции и т.н..

Заключение

Пулсации е един от повече интересни криптовалути, заради уникалните си характеристики и черти го правят по-голямо предизвикателство както за потенциални инвеститори, така и за крипто ентусиасти.

В криптовалутната общност има широко разпространено мнение, че ако крипто е полезно, тогава без значение с какви трудности ще трябва да се сблъска – то все пак ще дойде на върха и ще оцелее. Виждайки като Ripple забележителни и ясни предимства което може да се приложи в реалния свят, би имало смисъл да се мисли, че трябва да продължава да расте и да се развива.

Едно последно нещо за спекулациите обаче. Винаги трябва да имате предвид това спекулациите са точно това – спекулации. Никой не знае със сигурност дали Ripple (или която и да е друга криптовалута по този въпрос) ще скочи рязко в цената или ще се срине без шанс да се върне. Ако някой ви каже, че знае … Е, те са огромни лъжци.

Винаги приемайте спекулации, предположения и мнения с известна доза сол. Направете вашето проучване, оформете образовано и информирано мнение и управлявайте финансите си – никога не инвестирайте повече, отколкото сте готови да загубите. Също така изберете надеждна платформа за закупуване на Ripple. Най-препоръчителните опции включват Coinbase, Binance и Kraken.

Надявам се, че това ръководство ви помогна да станете по-информирани по темата за Ripple и различните начини за това как да инвестирате в Ripple. Ако все пак решите да инвестирате – късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map