Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Jaxx Wallet Review

И така, закупили сте някои криптовалути и сега сте дошли да прочетете някои Портфейл Jaxx отзиви за това дали този портфейл е най-доброто място за тяхното съхранение? Е, днес ще разберете! В този пълен преглед на портфейла на Jaxx ще ви кажа всичко, което трябва да знаете за въпросния портфейл.

Като начало ще ви дам Преглед за това какво всъщност е портфейлът и от колко време съществува. След това ще стигнем до пълния преглед на портфейла на Jaxx такси и функции, следван от преглед на неговата сигурност. И накрая, ще ви преведа как да го настроите и как да го използвате, с няколко наистина полезни скрийншота!

Професионалисти

  • Поддържа 90+ различни криптовалути
  • Лесен за използване
  • Вграден обмен
  • Сдвояване между платформи
  • Безплатно за използване

Минуси

  • Някои опасения относно сигурността

Jaxx Wallet Review: Какво представлява Jaxx Wallet?

Всеки потребителски преглед на портфейла на Jaxx вероятно ще ви каже това Jaxx е цифров портфейл което ви позволява да изпращайте и получавайте редица различни криптовалути, както и осигуряване на безопасно място за съхранение на потребителите. Портфейлът е създаден през 2014 г. от Антъни Дириорио, кой е един от съоснователите на Ethereum!

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ

Според неотдавнашна публикация на богатия списък на Форбс, Антъни Дириорио е 8-мият най-богат човек в света на криптовалута, с прогнозно богатство между 700 милиона и 1 милиард долара!

Преглед на портфейла на Jaxx: Антъни Дириорио.

Портфейлът на Jaxx е "портфейл с няколко валути", и ви позволява да съхранявате много различни криптовалути на едно и също място. Всъщност по време на писането през юли 2021 г. портфейлът на Jaxx може да съхранява повече от 90 различни монети (някои от които изброих по-долу), като през цялото време се добавят все повече и повече.

Преглед на портфейла на Jaxx: поддържани криптовалути.

Четейки от потребителските отзиви за портфейла Jaxx, ще забележите също, че портфейлът е достъпен за изтегляне на повечето типове устройства. Това включва Windows, Mac, и Linux за настолни устройства и Android и iOS за мобилни устройства. Освен това портфейлът Jaxx също е достъпен за използване като разширение на Google Chrome, което означава, че е лесен за достъп, където и да се намирате.

Преглед на портфейла на Jaxx: поддържани платформи.

През март 2018 г. разработчиците на Jaxx обявиха това портфейлът им е изтеглен повече от 1,2 милиона пъти, което го прави един от най-популярните портфейли на пазара!

И така, сега, когато имате добър преглед на това, което е портфейлът на Jaxx, следващата част от този преглед на портфейла на Jaxx ще разгледаме по-отблизо основните му характеристики и предимства.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Характеристики и предимства

По-долу ще намерите някои от най-забележителните и обикновено цитирани предимства на Jaxx.


Мултивалутен портфейл

Една от най-добрите характеристики на използването на портфейла Jaxx е това той съхранява много различни криптовалути. Както можете да видите в горния списък, това включва популярни монети като Биткойн (BTC), Litecoin (LTC), Биткойн Кеш (BCH) и Ethereum (ETH). Той обаче включва и много по-малко популярни монети като Еднорог злато (UKG), Буря (STO) и Гнозис (GNO)!

Таблица: Криптовалутите, поддържани от Coinbase Wallet и Jaxx

Това го прави идеален за хора, които имат много различни криптовалути защото в противен случай ще трябва да съхраняват всяка монета в индивидуален портфейл. Представете си колко разочароващо би било, ако държите BTC, ETH и LTC, но трябва да изтеглите различен портфейл за всеки от тях?

Сдвояване между платформи

Споменах по-рано всички различни устройства можете да изтеглите портфейла на Jaxx на. Е, Jaxx също има невероятна функция, наречена междуплатформено сдвояване – той свързва всички портфейли заедно!

Например, ако изтеглите портфейла Jaxx на вашия мобилен телефон с Android и на вашия работен плот, всичките ви средства са достъпни и на двете устройства. Това е голяма полза, тъй като ако портфейлът не е сдвояване между платформи, ще можете да използвате само едно устройство за портфейла си.

Вътрешна борса за криптовалута

Друго фантастично предимство на използването на портфейла Jaxx е, че той има a ShapeShift API вграден. ShapeShift е услуга за обмен на трета страна което ви позволява да обменяте една криптовалута за друга, всичко в портфейла на Jaxx!

Преглед на портфейла на Jaxx: вътрешен обмен.

Това означава, че ако сте държали Биткойн, но решихте, че искате да замените малко за Ethereum, можете да го направите в портфейла на Jaxx! Без тази услуга за обмен обаче ще трябва изпратете средствата си на друга борса за криптовалута, направи сделка, и тогава изтеглете ги обратно в портфейла си на Jaxx.

Удобство за потребителя

С повече от един милион изтегляния на потребители, портфейлът на Jaxx има един от най-удобните за употреба интерфейси. Това е чудесно, тъй като го прави идеален както за начинаещи, така и за по-опитни потребители на криптовалута.

Наистина, дори не се нуждаете от рецензии за портфейла на Jaxx, за да ви кажат това – както можете да видите от екрана по-долу, платформата има наистина прости цветове, ясен текст и е наистина лесно да видите историята на транзакциите си.

Преглед на портфейла на Jaxx: дизайн на интерфейса.

QR сканиране

Ако сте фен на удобство, тогава ще ви хареса QR функция за сканиране който се предлага в портфейла на Jaxx. Позволете ми да обясня: първо, ако искате да изтеглите малко биткойн от обмен на криптовалута към вашия портфейл Jaxx, вместо да се налага да въвеждате дългия си адрес на портфейла на биткойн, можете просто сканирайте кода с мобилния си телефон!

Функцията за QR сканиране на портфейла Jaxx също е наистина полезна, ако искате изпращайте на някой монети в движение. Например, ако сте били в реалния магазин, който приема криптовалута, можете просто да сканирате устройството на собственика на магазина и портфейлът на Jaxx ще извърши превода!

Такси

Без значение на кое устройство искате да инсталирате портфейла, портфейлът на Jaxx е напълно безплатен! Това е изгодна сделка!

Разбира се, Jaxx не е в бизнеса, за да губи пари, така че те печелят, когато потребителите обменят криптовалути чрез ShapeShift API. Когато става въпрос за изпращане на криптовалути към друг портфейл, ще платите само таксата за мрежова верига, което варира в зависимост от монетата и колко е заета мрежата. Jaxx не печели пари от това.

Така че, след като знаете всички предимства, следващият раздел в този преглед на портфейла на Jaxx ще разгледа неговите функции за сигурност!

Сравнете Jaxx рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Jaxx рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Безопасен ли е портфейлът на Jaxx? Преглед на сигурността

Когато избирате портфейл за криптовалута, наистина е важно да имате предвид колко е сигурно. Винаги е добре, когато портфейлът има хубави функции, като например удобство за потребителя и мултивалутна поддръжка. Ако обаче сигурността е слаба, може да се наложи да потърсите другаде.

И така, нека разберем – дали портфейлът на Jaxx е безопасен?

Личен контрол

Първо, когато изтеглите портфейла, няма да бъдете попитани за никаква лична информация. Това е чудесно за тези от вас, които обичат поверителността, а също така означава, че вие ​​и само вие ще имате достъп до личните си ключове. Никога не забравяйте, че ако загубите личните си ключове, средствата ви ще изчезнат завинаги.

Jaxx Wallet Review

Екипът на Jaxx никога има достъп до вашите лични ключове, каквито са държани локално на вашето устройство. Въпреки че това добавя допълнително ниво на сигурност, това означава, че ако сте били хакнати, те няма да могат да възстановят вашите средства.

Резервно семе

За да защитите допълнително портфейла си, препоръчително е да го направите направете редовно архивиране. Тук ви се предоставя начална фраза (като парола), която можете да запишете за съхранение. Това е чудесно в случай на повреда на вашето устройство (устройства), тъй като можете да го използвате, за да възстановите ключовете на портфейла си.

Сигурност при влизане

за жалост, няма двуфакторно удостоверяване (2FA) или поддръжка с много подписи в портфейла на Jaxx. Съдейки по отзивите, предлагани от потребителските отзиви за портфейла Jaxx, това е една от основните слабости на портфейла, също.

Функцията 2FA, налична в други портфейли, означава, че трябва да въведете код, който се изпраща на личния ви мобилен телефон, преди да можете да извършите транзакция (като изпращане на средства или дори влизане в системата).

Jaxx Wallet Review

Поддръжката на мулти подписи е, когато трябва потвърдете входа си на повече от едно устройство. Срамно е, че нито една от тези функции не е налична.

Haxx Hacked ли е преди това?

Опитният портфейл на блокчейн на Jaxx голям хак в края на 2017 г., където Ethereum на стойност повече от 400 000 $ (ETH) е открадната от портфейла на потребител. Хакването стана възможно, когато потребител изтегли портфейла на Jaxx в "прекъснат" iPhone. Това е, когато мобилният телефон е отключен, за да може да бъде достъпен във всяка мрежа.

Това обаче означава и това няма гаранция, че изтеглените приложения са защитени. В резултат на това хакер успя да получи резервната фраза на потребителя, която след това му позволи да прехвърли монетите в личния си портфейл.

Jaxx Wallet Review

Въпреки че това не беше изцяло по вина на Jaxx, проблемът беше, че те всъщност бяха наясно с уязвимостта, но те не направиха нищо, за да го поправят. Разработчиците на Jaxx твърдяха, че не искат да правят големи промени в платформата, тъй като това би направило портфейла по-труден за използване.

Като цяло, това е единствената уязвимост, която портфейлът на Jaxx изпитва от стартирането му през 2014 г.. Така че, докато пазите личните си ключове в безопасност, не се опитвайте да изтегляте приложението на прекъснат телефон и изпълнете редовно архивиране, тогава вашите средства трябва да бъдат в безопасност.

След като знаете, че портфейлът на Jaxx е безопасен, следващата част от този преглед на портфейла на Jaxx ще ви покаже как да го настроите!

Как да настроите портфейла Jaxx?

Ако досега сте чели този преглед на блокчейн портфейла на Jaxx, ще го знаете Jaxx може да се инсталира на повечето типове устройства. Сега ще ви покажа как да го настроите с помощта на портфейла на работния плот, но процесът на инсталиране е подобен за всички типове устройства.

1. Първо, ще трябва да посетите официалния уебсайт на Jaxx и изтеглете правилния файл за вашия тип устройство.

Преглед на портфейла на Jaxx: начало.

2. Преди да започне изтеглянето ви, Jaxx ще ви предостави „контролна сума“. Това ви позволява да проверите дали файлът, който изтегляте, е истински, като го сравните с контролната сума, предоставена при инсталирането му.

Преглед на портфейла на Jaxx: настройка.

3. Файлът за изтегляне е приблизително 65mb, така че в зависимост от вашата интернет скорост може да се наложи да изчакате няколко минути. След като изтеглянето приключи, щракнете върху .EXE файл.

Преглед на портфейла на Jaxx: изтегляне.

4. Jaxx сега ще извлече необходимите файлове на вашето устройство.

Преглед на портфейла на Jaxx: процес на инсталиране.

5. След като инсталирате блокчейн портфейла на Jaxx, ще видите следната платформа. По подразбиране екранът ви ще ви покаже подробности за вашия портфейл за биткойн. Това включва вашия личен адрес в портфейла, баланс, Еквивалент в щатски долари, и вашия QR код.

Преглед на портфейла на Jaxx: QR код.

6. Портфейлът Jaxx ви позволява да съхранявате повече от 90 различни монети. И така, нека разберем как да проверим различна криптовалута – ще потърся Civic (CVC).

7. Щракнете върху иконата на менюто горе вдясно на портфейла си.

Преглед на портфейла на Jaxx: история на транзакциите.

8. Превъртете надолу и потърсете криптовалутата, която искате да проверите. Както можете да видите, Civic (CVC) не е маркиран, така че трябва да поставя отметка в квадратчето.

Преглед на портфейла на Jaxx: проверка на конкретна криптовалута.

9. След това, в горната част на портфейла, щракнете върху малката стрелка (сочеща надясно).

Преглед на портфейла на Jaxx: процес на подбор.

10. Продължавайте да щракате стрелката, докато видите криптовалутата, която искате. След като го направите, кликнете върху него.

Преглед на портфейла на Jaxx: избор на конкретна монета за крипта.

11. Както можете да видите от екранната снимка по-долу, вече можете да видите цялата необходима информация за избраната от вас монета.

Преглед на портфейла на Jaxx: проверка на баланса на криптовалутата.

Поздравления, вече знаете как да настроите портфейла на Jaxx! Продължавайки нашия преглед на портфейла на Jaxx, ще ви покажа как да изпращате и получавате монети!

Как да използвам портфейла Jaxx?

Първо, процесът на изпращане.

Изпращане на средства

1. Първо, трябва да намерите криптовалутата, която искате да изпратите. Не забравяйте, че може да се наложи да се уверите, че квадратчето е отметнато в менюто с настройки (стъпка 8 по-горе).

2. В моя пример ще изпратя Ethereum. Щракнете върху Изпрати в горната част на екрана.

Преглед на портфейла на Jaxx: изпращане на криптовалута.

3. След това ще се появи поле, където трябва да въведете адреса на портфейла, който искате да изпратите монетите.

Преглед на портфейла на Jaxx: адрес за получаване.

4. Тук имате две възможности. Или копирайте и поставете желания от вас адрес тук, или ако използвате устройство за мобилен телефон, тогава можете кликнете върху изображението на баркода и направете снимка на баркода на приемника което автоматично ще въведе пълния адрес на портфейла.

Преглед на портфейла на Jaxx: сканирайте QR код.

5. Накрая въведете броя монети, които искате да изпратите, и кликнете Изпрати. Както можете да видите на екранната снимка по-долу, когато въведете сумата на криптовалутата, която искате да изпратите, еквивалентът в САЩ ще се актуализира.

Преглед на портфейла на Jaxx: избор на суми и други номера.

Получаване на средства

Ако искате да получавате средства в портфейла си на Jaxx, има наистина страхотна функция, която ви позволява генерирайте QR код с точната сума – Ще ви покажа как по-долу.

Ако обаче не искате да използвате QR код, просто натиснете получаване, копирайте вашия (публичен) адрес за получаване и след това го изпратете на човека, който ви изпраща монети.

1. В горната част на екрана кликнете върху Получавайте. Както използвах Ethereum (ETH) в предишния си пример, ще го използвам отново. Не забравяйте да го промените на криптовалутата, която искате да получите, преди да направите това.

Преглед на портфейла на Jaxx: получаване на средства.

2. След това въведете броя на монетите, които искате да получите. Както ще видите на екранната снимка по-долу, еквивалентът в щатски долари се актуализира. Ако сумите изглеждат правилни, щракнете върху зеленото Генериране бутон.

Преглед на портфейла на Jaxx: проверете сумата за получаване.

3. Портфейлът на Jaxx сега ще ви покаже уникален баркод. Ако някой го сканира, портфейлът му ще знае, че трябва да изпрати 2ETH към вашия портфейл Jaxx! Това е наистина полезно, ако трябва да изпратите средства от борса на трета страна до вашия портфейл за блокчейн Jaxx!

Преглед на портфейла на Jaxx: искане на ETH от адрес.

Заключение

Така че, надявам се, че ви е харесало това Jaxx преглед на портфейла! Ако сте го прочели от началото до края, сега трябва добре да разберете какво е портфейлът на Jaxx и как работи.

Това включва преглед на всички негови основни характеристики, като портфейла на Jaxx такси, потребителски интерфейс, поддържани валути, и на ShapeShift API протокол! Аз също съм обсъждал сигурността на портфейла.

Въпреки че портфейлът е един от най-безопасните, това е разочароващо няма 2FA или опция за мулти-подпис при влизане. Фактът, че екипът не е отстранил уязвимостта в сигурността в края на 2017 г., също е обезпокоителен.

Таблица: Характеристиките за свързване на Trezor Model T и Jaxx

Аз също ти дадох инструкции стъпка по стъпка за това как да настроите портфейла на Jaxx, както и как да изпращате и получавате средства.

Лично, Много харесвам портфейла на Jaxx заради удобството му. Имам портфейл Jaxx както на мобилните, така и на настолните си устройства, така че мога да изпращам и получавам средства по всяко време!

Както и да е, това е засега. Ако смятате, че има по-добър софтуерен портфейл, моля, уведомете ме в коментарите по-долу!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector