Как да използвам Binance: Пълното ръководство

Днес ще те науча как да използвам Binance. Купуването и продажбата на криптовалута може да бъде стресиращо, така че е важно да го направите изберете борса, на която можете да се доверите. Също така е важно да се намери обмен, който отговаря на вашите нужди, и не е твърде сложно за използване. Няма нищо по-лошо от това да отворите сметка на борса и след това да осъзнаете, че не знаете как работи!

Ако мислите за откриване на сметка в Binance, прочетете нататък.

В този урок за Binance ще ви науча на всичко, което трябва да знаете за това как да използвате Binance. Ще ти покажа как да се регистрирате, как да търгувате на Binance, и какви такси за търговия на Binance ще трябва да платите. Ще ви кажа също колко безопасно е да се използва борсата и дори за какви потребители е предназначена.

Докато приключите с четенето, ще знаете всичко за една от най-големите борси в крипто и по-важното е, че ще знаете как да използвате Binance!

Ще започна с кратко въведение в обмена.

Lore of Binance

Binance е основана в Китай през 2017 г. от Чанпенг Джао и Yi He. И двамата с Жао работеха в OKCoin обмен, преди да реши да изгради своя криптообмен.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Компанията беше принудена да напусне Китай през септември 2017 г., след като китайското правителство забрани търговията с криптовалута. Оттогава има офиси в Япония и Тайван. В момента е със седалище в Малта.

Binance нарича своята криптовалута Binance Coin (БНБ). Използваният обмен първоначално предлагане на монети на Binance Coin да вдигне 15 милиона долара на стойност финансиране през юли 2017 г. Отстъпки се предлагат на търговци, които използват БНБ за плащане на такси за търговия (което ще обясня подробно малко по-късно!)

Как да използвам Binance: лого на Binance.

Забележка: Първоначалното предлагане на монети (ICO) е лесен начин за крипто бизнеса да набира пари, без да използва по-сложни методи като облигации или акции.

CoinMarketCap изброява Binance като втората по големина крипто борса на пазара. През последните 24 часа повече от 1,4 милиарда долара на него се търгува на стойност криптовалута.

Binance е обмен между крипто и крипто. Това означава, че потребителите могат да го използват само за търговия с криптовалути. Ако все още не притежавате някаква криптовалута, ще трябва да си купите, преди да започнете да търгувате с Binance. Предлагам да използвате борса, която предлага фиат валута търговия като Coinmama, CEX.IO или Coinbase.

Забележка: Валутите на Fiat са официалните валути на държавите. Примерите включват японска йена (JPY), щатски долар (USD) и британска лира (GBP).


След като имате криптовалута, можете да я използвате за търговия повече от 200 монети и жетони на Binance. Сега знаете какво е това, готови сте да научите как да използвате Binance!

Преди да мога да ви покажа как да използвате Binance, трябва да ви покажа как да открия сметка.

Как да отворите акаунт

Следвайте простите инструкции по-долу и ще изтъргувате за нула време!

1. Регистрирайте се: Първото нещо, което трябва да знаете за това как да използвате Binance, е как да се регистрирате! Отидете на началната страница на Binance и кликнете върху Регистрирам.Как да използвам Binance: регистрация.

Ще бъдете пренасочени към страницата за регистрация, където ще трябва въведете вашия имейл адрес и създайте парола.Как да използвам Binance: регистрационна форма.

Забележка: Винаги използвайте имейл адрес, който знаете, че е сигурен и че проверявате редовно. Когато създавате парола, използвайте комбинация от цифри, символи, главни и малки букви.

2. Прочетете и приемете Условията за ползване на Binance и кликнете Регистрирам.

3. Докажете, че не сте робот. Ще бъдете помолени да попълните пъзел, който би бил лесен за вас. Освен ако … не сте робот!Как да използвам Binance: проверка за проверка.

Вече ще ви бъде изпратен имейл. Кликнете върху Потвърди Имейл за да завършите вашата регистрация.Как да използвам Binance: активирането на акаунта е успешно.

Честито! Вие сте притежател на акаунт в Binance. След това ще ви покажа как да използвате Binance, но първо трябва да защитите акаунта си.

4. Защити си акаунта: Когато влизате за първи път, ще бъдете попитани дали искате да настроите 2FA. Искате да настроите 2FA, Много е важно! Ако решите Прескочи засега, ще съжалявате по-късно!Как да използвам Binance: 2FA или двуфакторно удостоверяване.

Забележка: 2FA е двуфакторно удостоверяване. Това е функция за защита, която дава на потребителите допълнителна форма на парола. Когато използват 2FA, потребителите въвеждат своята нормална парола и втори код, който може да бъде изпратен до мобилно устройство чрез SMS или създаден от Google Удостоверител ап.

След като настроите 2FA, ще бъдете готови да финансирате сметката си. Това означава преместване на криптовалута в нея. Можете да направите това до изпращане на криптовалута от крипто портфейл или друга борса – като Coinbase – към вашия акаунт в Binance. Ето как работи.

Как да финансирам сметка

За този урок на Binance ще използвам Coinbase като пример за един начин, по който можете да финансирате сметката си в Binance. Подобен процес ще се прилага за почти всяка друга борса, от която изпращате средствата. ще използвам Ethereum (ETH) като пример за криптовалута, с която можете да финансирате сметката си в Binance.

1. Отидете на Coinbase: Влезте в акаунта си в Coinbase и кликнете върху Сметки. След това кликнете върху Изпрати където пише ETH портфейл.Как да използвам Binance: Coinbase ETH портфейл.

Ще бъдете помолени да въведете Получател. Тук ще бъде изпратен Ethereum. Изпращате го на Binance, така че трябва да получите Ethereum адрес от вашия акаунт в Binance.

2. Влезте в своя акаунт в Binance. В лентата на задачите кликнете върху Финансови средства тогава Депозити.Как да използвам Binance: Binance депозити.

Сега въведете криптовалутата, за която имате нужда от адрес. В този пример използвам Ethereum. Binance ще създаде Ethereum адрес, на който да изпращате средства.Как да използвам Binance: депозиране на етер.

The ETH адрес за депозит е мястото, където ще изпращате средствата си от Ethereum, така че ги копирайте и поставете в Получател в акаунта ви в Coinbase.Как да използвам Binance: изпращане на ETH чрез Coinbase.

Всичко, което трябва да направите сега е решете колко Ethereum искате да изпратите към вашия акаунт в Binance и щракнете Изпрати. Средствата ще се появят във вашата сметка в Binance веднага щом бъдат обработени от мрежата Ethereum.

Сега знаете как да използвате Binance за откриване и финансиране на сметка. След това можете да научите как да търгувате на Binance!

Как да търгувате с Binance

Има две настройки за търговия на Binance: Основен и Разширено. Начинаещите трябва да започнат с търговия Основен.

The Основен настройката за търговия има лесно оформление, което е лесно за разбиране. Показва се само важна информация за извършване на сделки. Трябва да помните това Binance е професионална платформа за търговия, така че дори Основен настройката за търговия може да изглежда твърде сложна, за да може някои начинаещи да я използват. Обаче няма да ви отнеме много време, за да го разберете!

The Разширено настройката за търговия дава на експертни търговци достъп до всички ценови диаграми и пазарни данни, необходими за извършване на сложни сделки. Тъй като това е урок за начинаещи за Binance, ще ви покажа само как да купувате от Binance в Основен. Ще запазя сложните неща за още един ден!

Така че, нека се научим как да използваме Binance за Основен търговия.

Как да използвам Binance за основни сделки

1. Влезте в своя акаунт в Binance. Хубаво и лесно!

2. Щракнете върху Обмен в лентата на задачите и изберете Основен.Как да използвам Binance: Основен режим за обмен.

3. Както виждате, Основен не е много елементарно!

Как да използвам Binance: Основни диаграми на Binance.

4. Изберете двойка за търговия. Binance изброява стотици двойки за търговия. Това са двойки монети, за които Binance предлага обменния курс. Например, Биткойн може да се търгува със 143 различни монети, затова казваме, че Bitcoin има 143 двойки за търговия на Binance. В този пример нашата сметка се финансира с Ethereum, така че можем да търгуваме само с Ethereum.

За да разберете кои криптовалути се предлагат за търговия с Ethereum, изберете ETH в горния десен ъгъл. Вече ще можете да го видите Ethereum има 140 различни двойки за търговия на Binance. Изберете монетата, за която искате да обмените Ethereum. Например, можете да изберете Ripple (XRP).Как да използвам Binance: сортиране.

5. Изберете кой тип търговия искате да направите. Предложения на Binance три вида от сделки:

  • Лимитирани поръчки позволяват на потребителите да определят максималната цена, която са готови да платят за монети, или минималната цена, за която са готови да ги продадат. След това търговците трябва да изчакат, докато купувач или продавач приеме цената им.

  • Пазарни поръчки позволяват на потребителите да търгуват с монети на текущата им пазарна цена. Този вид търговия е най-бързата и най-простата.

  • Stop-limit поръчки позволяват на търговците да купуват или продават монети, след като тя достигне определена цена. Този вид поръчки често се използват от търговци.

Днес ще ви покажа само как да купувате от Binance с пазарни поръчки. Те са бързи, прости и идеални за начинаещи.

6. Изберете сумата, която искате да търгувате. Щракнете върху Пазар ако сте доволни от текущата пазарна цена и въведете сумата на Ripple (или избраната от вас монета), която искате да купите. Можете да въведете това като сума или като процент от Ethereum във вашия акаунт.Как да използвам Binance: закупуване на XRP.

Сега, лесното! Кликнете върху Купете XRP и това е. Вече сте Binance крипто търговец!

Сега знаете как да използвате Binance за извършване на сделки, трябва да ви разкажа за това Такси за търговия Binance.

Такси за търговия

Таксите за търговия Binance са едни от най-ниските на пазара. Binance не таксува потребителите за извършване на депозити. Това е така, защото обменът е само за криптовалута. Той избягва високите такси, които борсите, които предлагат фиат търговия, трябва да налагат.

Binance начислява различни такси за теглене за различни криптовалути, но всички те са доста ниски. Например, ако изтеглите Ethereum, ще бъдете таксувани 0,01 ETH и ако изтеглите Ripple, ще бъдете таксувани 0,25 XRP.

Таксите за търговия с Binance са ограничени 0,1% от всяка покупка или продажба, която потребителите правят. Тази такса се намалява с 50% ако търговците използват Binance Coin, за да им плащат. Това е крайна такса от само 0,05%!

Как да използвам Binance: такси за търговия.

Трябва само да проверите таксите за търговия на неговите конкуренти, за да разберете защо Binance е една от най-популярните борси на пазара. Bittrex и Bitstamp са добре известни с ниските си такси и двамата ги таксуват 0,25% за всяка сделка. Това е пет пъти повече от Binance!

Както можете да видите, таксите за търговия Binance са една от най-добрите характеристики на борсата. След това искам да ви разкажа за още една от неговите функции – сигурност.

Кратка бележка за сигурността на Binance

Ако днес не ви науча на нищо друго, ще ви науча как да използвате Binance безопасно!

Има няколко начина, по които потребителите на Binance могат да се предпазят от крадци и хакери:

Как да използвам Binance: Двуфакторно удостоверяване.

Двуфакторно удостоверяване:

Тази функция за сигурност е толкова важна, че я споменах два пъти!

Как да използвам Binance: фишинг.

Игнорирайте заявките от хора, които твърдят, че са от Binance:

Никой от екипа на Binance никога няма да поиска вашите пароли или вашите 2FA кодове. Те също така никога няма да ви помолят да изпращате монети на „сигурен акаунт“ или другаде!

Как да използвам Binance: официален уебсайт.

Използвайте само официалния сайт на Binance:

Не кликвайте върху връзки към Binance в имейли / изскачащи прозорци. Проверете официалния URL адрес на Binance и го маркирайте! Ако трябва да се свържете с екипа на Binance, използвайте информацията за контакт, намерена на началната страница.

Как да използвам Binance: антивирусен софтуер.

Използвайте силен антивирусен софтуер:

Вашият акаунт в Binance е толкова безопасен, колкото и устройството, от което имате достъп. Уверете се, че всички устройства, които използвате за достъп до вашия акаунт в Binance, не съдържат грешки и вируси.

Използването на крипто обмен не е като използването на услугите, предоставени от вашата банка. Има няма 24-часова линия за помощ да се обадите или сгради, които можете да посетите, за да се оплачете! Вие носите отговорност за сигурността на вашия акаунт, така че бъдете в безопасност, крипто начинаещи!

Досега съм ви научил как да използвате Binance за откриване на сметка и извършване на основни сделки. Аз също ви научих на Такси за търговия Binance и сигурност. Преди да преминете към Binance и да започнете да търгувате, искам да разгледам набързо какъв потребител е предназначен Binance.

За кого е Binance?

Binance е проектиран да обжалване на колкото се може повече потребители. Обменът е достатъчно лесен за използване от начинаещи и предлага достатъчно монети и функции, за да зарадва и експертните търговци. Бих препоръчал Binance на крипто трейдъри на почти всяко ниво на опит.

Единствените потребители, които могат да се борят да използват Binance, са търговци за първи път. Тези потребители вероятно няма да притежават криптовалута и може да не разбират основите на крипто търговията. Ако това звучи като теб, тогава предлагам да се регистрирате на борса като Coinbase. С Coinbase ще можете да закупите първата си криптовалута с фиатна валута и да направите няколко прости сделки. Тогава ще сте готови да изпробвате Binance.

Търговията с Binance ще ви отведе от начинаещ до експерт Основен и Разширено настройки. Можете да започнете, като правите прости пазарни сделки и преминете към по-сложните лимитирани и стоп-лимитни поръчки.

Binance предлага на своите потребители a голям избор от монети и вида на пазарната информация, която няма да намерите на повечето други борси. Единственото нещо, което няма, е фиат търговия. Но това е на път да се промени.

На 28 юни 2018 г. Team Binance обяви, че стартира първата си борса за търговия с фиат в … Уганда! Binance Уганда ще позволи на търговците да използват Binance за закупуване на криптовалути с фиат валути за първи път. Когато търговията с фиат стане достъпна във всички платформи на Binance, прогнозирам, че повечето потребители няма да имат нужда да отиват никъде другаде.

И така, говорих за как да купувате от Binance, който може да използва Binance и колко струва търговията с Binance. Остава само да споделя още няколко мъдри думи с вас, преди да тръгна.

Заключения

Пазарът за обмен на криптовалути е много претъпкан. Размените, които успяват ще бъдат тези, които предлагат функции, които всеки търговец може да използва и да им се наслаждава. В този урок за Binance мисля, че ви показах обмен, който прави точно това!

Binance има обем на търговия над 1,4 милиарда долара по основателна причина – работи!

Binance има милиони доволни клиенти по целия свят. Те използват Binance, защото е прост и има страхотни търговски функции. Ако не ми вярвате, тогава знаете какво да правите! Показах ви как да използвате Binance. Сега, опитайте сами! Когато направите няколко сделки, уведомете ме. Ще се радвам да чуя какво мислите!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map