Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Как да закупите Electroneum: Ръководство за начинаещи за закупуване на Electroneum

Здравейте на всички. Добре дошли в друго ръководство стъпка по стъпка, днес ще ви покажа как да закупите Electroneum!

С толкова много различни криптовалути, от които можете да избирате, може да ви боли главата, знаейки в коя да инвестирате. Предполагам обаче, че посещавайки тази статия, сте решили, че монетата Electroneum си струва вашата инвестиция! Е, имам няколко добри новини за вас – попаднали сте на правилното място.

Между другото, знаете ли, че можете да копаете Electroneum с помощта на мобилен телефон! Готино, а? Ето защо става толкова популярен!

Както при всички криптовалути, никога няма гаранция, че даден проект ще успее. И така, първо, мислех, че ще споделя с вас някаква допълнителна информация, преди да ви покажа как да закупите Electroneum.

След това ще прегледам три от най-добрите борси за закупуване на Electroneum, последвано от просто ръководство стъпка по стъпка, показващо как точно да закупите Electroneum за първи път.

И така, какво чакаш? Нека да скочим в него!

Какво е Electroneum?

Electroneum е създаден през септември 2017 г. Неговото ICO (първоначално предлагане на монети) приключи рано, след като достигна твърдата си карта от 40 милиона долара. Интересното е, че Electroneum беше първият британски екип, който пусна нова криптовалута.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Забележка: Твърдото ограничение е максималната сума пари, която нова крипто компания иска да събере. Меката капачка е минималната сума, която трябва да се събере, за да започне проектът.

Платформата Electroneum е създадена чрез разклоняване на кода на Monero. Понастоящем има 6,698 милиарда Electroneum в обращение и само 21 милиарда може да бъде създаден.

Забележка: Когато говоря за „раздвояване“ на друга блокчейн, това означава, че оригиналният код се копира, но се променя, за да се направят подобрения. Известни примери за разклоняване включват Ethereum Classic (от Ethereum) и Bitcoin Cash (от Bitcoin).

Идеята на екипния проект на Electroneum е да създаде криптовалута, която да може да се използва от всеки, който има мобилен телефон. Това е наистина полезно за тези, които живеят в по-бедните страни, тъй като повечето хора нямат достъп до компютър или лаптоп.

Причината, поради която проектът се стреми да стане голям в развиващите се страни, е, че в момента струва много пари за международно изпращане на средства. Например използването на Western Union за прехвърляне на $ 200 в Африка струва средно 12% такси, което означава, че приемникът ще загуби $ 24. Това са много пари за много хора, особено тези, които живеят в бедност.

Чрез изтегляне на удобното за ползване мобилно приложение Electroneum, хората могат да изпращат и получават ETN монети само за няколко минути на цена под един долар. Това е огромна икономия, нали ?! И един от отговорите на въпроса как да закупите въпрос за Electroneum.


Друга наистина страхотна функция е, че приложението Electroneum ви позволява да копаете монети от мобилния си телефон! Майнингът е процес на използване на изчислителна мощност за проверка на транзакциите в блокчейна. Въпреки това, когато добивате популярни монети като биткойн, имате нужда от наистина скъп хардуер, който използва много електричество.

Всичко, което трябва да направите, за да копаете Electroneum, е да изтеглите приложението, да влезете и да кликнете върху стартиране на копаене. Това е! Няма специален хардуер, няма познания за програмиране и няма скъпи сметки за ток!

Ценовите показатели на Electroneum са доста противоречиви от пускането му на пазара. Когато за първи път започна да се търгува, той беше на цена от 0,09 долара за монета и достигна височина от 0,22 долара в началото на януари 2018 г..

Три месеца по-късно обаче падна до едва 0,02 долара. Това е съвсем нормално за криптовалутите, тъй като цените често могат да се променят бързо. Печалбата с инвестиране в криптовалута понякога е свързана с добро време!

Така че, след като вече знаете какво прави проектът, нека разберем къде да купим Electroneum!

Къде да купя Electroneum

Как да закупите въпрос за Electroneum винаги е последван от това къде да купите Electroneum. Тъй като монетата Electroneum е съвсем нова криптовалута, има само няколко борси, от които можете да я купите. Ще разгледам всяка от тези борси и техните предимства и недостатъци, за да можете да решите кой е най-подходящ за вас. Вашето решение може да се основава на наличните методи за плащане, таксите или може би нещо друго.

Kucoin

Курсовата борса е създадена през май 2017 г. и се намира в Хонконг. Позволява на потребителите да купуват, търгуват и продават над 70 различни криптовалути, включително Electroneum. За съжаление Kucoin не ви позволява да използвате фиатни пари за депозиране или теглене, така че ще трябва да финансирате сметката си с друга криптовалута.

Ако искате да закупите ETN от Kucoin, можете да го замените с Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH). Обемът на търговия и с двете монети е добър, така че не би трябвало да имате проблем с намирането на продавач!

Таксите за Kucoin също са наистина добри и всяка сделка ще ви струва само 0,1%. Депозитите винаги са безплатни, но тегленията струват пари и сумата ще зависи от криптовалутата, която искате да изтеглите.

Освен това не е необходимо да предоставяте никакви идентификационни данни, за да започнете да търгувате, стига да не търсите да купувате или продавате повече от 2 биткойна (или еквивалента) на ден!

Друго добро нещо за Kucoin е, че обслужването на клиентите е отлично, което позволява на потребителите да получат поддръжка чрез телефон, имейл и дори чат на живо. В Kucoin има и екип за сигурност на пълен работен ден, който гарантира, че средствата ви остават в безопасност.

И така, Kucoin получава палец от мен!

Сега, нека разгледаме второто ми предложение в това ръководство „Как да купя Electroneum“.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Криптопия

Намира се в Нова Зеландия, Криптопия предлага своите услуги за обмен от 2014 г. Те изброяват повече от 500 различни криптовалути за покупка и продажба, което го прави една от най-големите борси за избор.

Cryptopia дори има онлайн пазар (подобен на eBay), където можете да купувате и продавате всичко – от електроника до книги, в замяна на криптовалута!

Единствените фиатни депозити, които Cryptopia разрешава, са новозеландските долари и можете да направите това директно от новозеландска банкова сметка. В противен случай можете да депозирате безплатно с помощта на криптовалута като Ethereum.

Ако искате да закупите Electroneum с Cryptopia, можете да го замените за Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) или Tether (USDT). Така че, много възможности за избор!

Всеки път, когато търгувате, ще плащате такса от 0,2% върху монетата, която продавате. Например, ако продавате 2 биткойни за Electroneum, ще платите такса от 0,004 BTC.

Cryptopia е регистрирана в правителството на Нова Зеландия, което означава, че те трябва да се отнасят много сериозно към сигурността. Ако депозирате само с криптовалута, тогава всичко, което трябва да направите, е да потвърдите имейл адреса си. След като направите това, можете да изтеглите до $ 5000 на ден. Ако решите, че се нуждаете от повече, тогава, като потвърдите самоличността си, можете да увеличите това до $ 50 000 на ден.

Друго хубаво нещо за всички начинаещи е, че Cryptopia няма никакви усъвършенствани функции, което го прави наистина лесен за използване!

За съжаление няма чат на живо или поддръжка по телефона, когато имате някакви съмнения относно това как да закупите Electroneum, но можете да съберете билет за поддръжка на уебсайта.

Qryptos

Третият възможен обмен, който трябва да разгледате в това ръководство „Как да закупите Electroneum“ е Qryptos. Създадена също през 2017 г., тази борса има много инструменти за търговия и е идеална за по-опитни търговци на криптовалути.

Qryptos използват наистина усъвършенстван софтуер и са в състояние да обработят до 1 милион транзакции в секунда! Wowzers …

Отново, както и другите борси, които съм препоръчал, няма фиатни депозити, така че няма да можете да използвате вашата дебитна или кредитна карта! Вместо това можете да депозирате с друга криптовалута.

Всяка сделка ще ви струва само 0,15%, което е наистина добра стойност. Ако искате да закупите Electroneum от Qryptos, можете да използвате или Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) или Qash (QASH).

Въпреки това, обемът на търговия с Electroneum е наистина нисък, така че може би е по-добре да използвате Kucoin или Cryptopia.

След като обхванахме тези борси, готови ли сте да си купите няколко монети Electroneum сами ?! Страхотен! Е, позволете ми да ви преведа през стъпка по стъпка …

Как да купя Electroneum

Сега ще ви покажа как купете Electroneum от Kucoin. Лично това е любимата ми размяна от трите изброени по-горе. Той има най-голям обем на търговия, най-евтините такси и процесът на регистрация е наистина лесен!

Не забравяйте обаче, че не можете да депозирате средства с дебитна или кредитна карта, така че първо ще трябва да закупите криптовалута. Най-лесният начин да направите това е с Coinbase, тъй като можете да използвате пари от реалния свят. Не се притеснявайте, но целият процес на закупуване отнема около 10 минути!

Купуване на Ethereum в Coinbase

Ако приемем, че вече сте настроили акаунта си в Coinbase – вече сте готови да купите малко криптовалута. Можете да търгувате Ethereum за Electrum в Kucoin, така че следвайте тези стъпки и аз ще ви покажа как да направите точно това.

 1. След като влезете в Coinbase, кликнете върху Купува – продава.

  Как да закупите Electroneum

 2. Сега кликнете върху Ethereum

  Как да закупите Electroneum

 3. В долната част на екрана ще видите поле, което ви моли да въведете количеството Ethereum, което искате да купите. В моя пример по-долу купувам 125 евро, което ще ми даде 0,37961655 ETH. Ако сте доволни от показания процент на конверсия, кликнете върху „Купете Ethereum незабавно“.

  как да купя

След като добавите своя начин на плащане, щракнете върху потвърждение и вашият ETH ще бъде депозиран във вашата сметка.

Отворете сметка в Kucoin

Вашият акаунт в Coinbase вече ще бъде финансиран с Ethereum. И така, сега трябва да прехвърлите своя Ethereum към Kucoin. Но първо ще трябва да отворите акаунт!

 1. Посетете официалния уебсайт на Kucoin от щракнете върху тази връзка.
 2. В горния десен ъгъл на страницата кликнете върху Регистрирай се.

  Регистрирайте се на KuCoin

 3. Ще ви бъдат показани Общите условия на Kucoin. Съветвам ги да ги прочетете, за да сте сигурни, че разбирате политиките на уебсайта. Когато сте доволни, отметнете Съгласете се с Общите условия и след това щракнете Следващия.

  Споразумение за Условия за ползване

 4. Сега трябва да въведете своя имейл адрес и да изберете силна парола.

  Регистрирайте се на KuCoin

 5. Също така трябва да потвърдите, че сте човек. Просто преместете мозайката в пъзела!

След като потвърдите имейл адреса си, автоматично ще влезете в системата.

Прехвърлете Ethereum от Coinbase към Kucoin

Добро начало! Сега ще трябва да прехвърлите Ethereum, който сте закупили от Coinbase, в Kucoin!

 1. Отидете до вашия акаунт в Coinbase и кликнете върху Сметки в горната част на страницата.

  как да купя

 2. След това превъртете надолу и кликнете върху Ethereum. След това кликнете върху Изпрати.

  ETH walleton KuCoin

 3. Сега трябва да въведете адреса на портфейла на Kucoin, на който искате да изпратите средствата. За да направим това, трябва да се върнем към Kucoin!
 4. В Kucoin кликнете върху Активи.

  Категория активи на KuCoin

 5. В полето за търсене въведете Ethereum и след това щракнете върху Депозит.

  Депозиране на Ethereum на KuCoin

 6. Сега ще бъдете помолени да инсталирате Google Authenticator. Щракнете Следващия и след това следвайте инструкциите. Това е важно и добавя допълнителна сигурност към вашия акаунт.

  Инсталиране на удостоверител

 7. След като настроите Google Authenticator, върнете се към стъпка пет, като кликнете върху Депозит. След това ще видите предупредителното съобщение по-долу. Това е, за да сте сигурни, че депозирате правилната монета (която в нашия случай е Ethereum). След това щракнете Потвърдете.

  Потвърждение за покупка на Ethereum

Сега ще видите вашия уникален адрес на портфейла на Ethereum за Kucoin. Копирайте го в клипборда си.

Адрес на портфейла на Ethereum

Забележка: не използвайте този адрес. Използвайте свой собствен уникален адрес.

Сега се върнете към Coinbase и поставете адреса в задължителното поле. След като щракнете Изпрати, вашите монети Ethereum ще бъдат изпратени до вашия акаунт в Kucoin. Това може да отнеме до 10 минути.

Как да купя Electroneum на Kucoin

 1. Почти приключи! Остава само още една стъпка и ще имате свои собствени монети Electroneum. След като акаунтът ви в Kucoin бъде финансиран с Ethereum, кликнете върху Пазари в горната част на страницата.

  Категории KuCoin

 2. След това кликнете върху ETH и след това в полето за търсене въведете ETN. Точно като на изображението по-долу, след това кликнете върху ETN / ETH.KuCoin поле за търсене
 3. Вече сте на главния търговски екран за борсата Electroneum / Ethereum! Потърсете зеленото поле за покупка в долната дясна част на страницата.Пазар на криптовалути KuCoin
 4. Сега кликнете върху синьото Най-добра цена връзка и въведете количеството монети Electroneum, което искате да купите. В моя пример по-долу купувам 1000 ETN, което ще ми струва общо 0,049300 ETH. Цената ще се промени в зависимост от сумата, която купувате.

  Как да си купя electroneum на kucoin

 5. И накрая, за да завършите търговията си, кликнете върху зеленото КУПУВА Когато кликнете върху най-добрата пазарна цена, вашата сделка трябва да завърши в рамките на няколко секунди.

Честито! Вече имате свои собствени монети Electroneum!

Заключителни думи

Надявам се, че моето ръководство за закупуване на Electroneum е полезно! Ако сте го прочели докрай, сега ще имате известни познания или Electroneum и някои от предимствата, които предлага на своите потребители.

По-специално ми харесва факта, че Electroneum предлага нещо на поколенията от третия свят. Позволява на потребителите да правят пари, като добиват от мобилното си устройство, което според мен е доста страхотно!

Така че, ако все пак следвахте моето ръководство стъпка по стъпка за закупуване на Electroneum, тогава ви пожелавам късмет с вашата инвестиция и се радвам, че мога да помогна!

Както и да е, бих се радвал да чуя мислите ви за Electroneum … Кое е любимото ви нещо в него? Успяхте ли да закупите рано или по време на ICO? Чувствайте се свободни да оставите вашите коментари по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector