Как да закупите Verge – Изкупуването на Verge е лесно

Ако искате да увеличите портфолиото си от криптовалути и мислите да закупите Verge? Е, попаднали сте на правилното място!

В това пълно ръководство „Как да купя Verge“ ще ви покажа всичко, което трябва да знаете. Това ще започне с преглед на това, което всъщност е Verge, само за да сте сигурни, че знаете всички факти, преди да решите да купите.

След това ще ви разкажа за пет различни борси за криптовалута, от които можете да закупите Verge, заедно с всяко от техните предимства и недостатъци.

И накрая, когато сте готови, ще ви дам стъпка по стъпка ръководство със снимки за това как да закупите Verge.

Няма повече време за губене, така че нека разберем как работи Verge!

Въведение: Какво е границата?

Монета Verge е създадена през 2014 г. от анонимен разработчик, наречен „Sunerok“. Въпреки че проектът продължава повече от четири години, никой не е успял да разбере кой е той. Единственото, което знаем е, че Sunerok е мъж!

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Причината, поради която Sunerok стартира Verge, е, че иска да създаде криптовалута, която е по-анонимна от биткойн.

Това е така, защото въпреки че никой не знае истинската самоличност зад биткойн адрес, възможно е да се открият и други битове информация. Това включва преглед на предишни транзакции или дори откриване на общото салдо, държано от даден адрес!

Тук Verge е различен, тъй като след изпращане на транзакция никой не може да види информацията в блокчейна.

Когато Verge беше пуснат за първи път през 2014 г., той всъщност се нарича DogecoinDark, но разработчиците вярваха, че това звучи така, сякаш популяризира тъмната мрежа, така че те го промени!

Verge се надява един ден да се превърне в глобална платежна система, позволяваща на хората да изпращат и получават пари лесно, евтино и бързо. Всъщност се представя много по-добре от Bitcoin, тъй като транзакцията на Verge отнема само 30 секунди, за да се потвърди, докато Bitcoin обикновено отнема 10 минути.

Той може да обработва много повече транзакции едновременно. Биткойн може да обработва само 7 транзакции в секунда, докато Verge може да направи 100!

Още нещо. Когато се свържете с мрежата Verge, никой не може да види вашия IP адрес. Системата използва нещо, наречено TOR и I2P, за да скрие местоположението на подателя и получателя!


Забележка: Tor означава „The Onion Network“. И TOR, и I2P скриват IP адреса, като преминават през множество сървъри. Това прави почти невъзможно да се проследи къде се намира потребителят!

Понякога монетата Verge също се нарича XVG, което е нейният „Символ на тикера“. Това е същото като призоваването на биткойн „BTC“ или Ethereum „ETH“. След като общото предлагане на XVG достигне 16,5 милиарда, повече няма да бъдат издадени!

Когато Verge беше пуснат за първи път през 2014 г., струваше само 0,000005 долара за закупуване на една монета. Когато достигна най-високата си стойност през декември 2017 г., която достигна $ 0,29, общо увеличение от над 5 милиона процента! Всеки, който беше достатъчно смел да се задържи толкова дълго, сега е много богат човек!

Така че сега, след като знаете какво е това, нека разберем откъде да купим монетата Verge!

Къде да купя Verge Coin

Тъй като монетата Verge съществува от 2014 г., има много различни борси, които ви позволяват да я купите. В тази част от моето ръководство „Как да купя Verge“ ще изброя пет от най-добрите.

След като изброя всички предимства и недостатъци на всяка борса Verge, вие ще можете сами да решите кой искате да използвате! Нека започнем с Binance!

Binance

Binance е една от най-популярните борси, което е изненадващо, тъй като те са създадени едва през 2017 г.! Всъщност една от причините за това може да е фактът, че те изброяват над 100 различни популярни монети и жетони.

Един от недостатъците на Binance е, че не ви позволява да използвате дебитна / кредитна карта или банкова сметка за депозиране. Това означава, че ще трябва да финансирате сметката си с криптовалута. Обаче поне това е безплатно!

Таксите за търговия също са много ниски, тъй като ще бъдете таксувани само с 0,1% всеки път, когато правите сделка. Можете да намалите това с 50%, ако използвате Binance Coin (BNB), за да платите таксите си! Ако трябва да изтеглите Verge, това ще ви струва 0,1 Verge, което е около 1 цент!

Ако решите да използвате Binance за закупуване на монета Verge, можете да я замените с Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH).

Забавен факт: Пазарът на Binance е проектиран от разработчик, който помага да се изгради софтуер за търговия за Уолстрийт!

Сигурността се приема много сериозно в Binance. Всеки път, когато влезете или изтеглите монети, ще бъдете помолени да потвърдите Google Authenticator, което добавя допълнително ниво на защита на вашия акаунт.

Предимства

 • Над 100+ различни монети и жетони
 • Никога не е бил хакнат
 • Ниски такси за търговия и теглене
 • Както основна, така и усъвършенствана платформа

Недостатъци

 • Няма депозити във валута във фиат

След като вече знаете за Binance, следващата част от моето ръководство „Как да купя Verge“ ще ви разкаже за HitBTC!

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

HitBTC

Базиран на естонски HitBTC обменът съществува от много по-дълго от Binance. Всъщност те са създадени през 2013 година!

Най-важното предимство на HitBTC е, че те ви позволяват да използвате реални пари както за депозиране, така и за теглене на средства! Това означава, че вместо да се налага да депозирате с помощта на криптовалута, можете да използвате банковата си сметка! Клиентите, разположени в Европа, ще бъдат насочени към SEPA, а всички останали ще използват SWIFT.

Има две неща, които трябва да имате предвид, ако решите да депозирате по банковата си сметка. Първо, преди да можете да го направите, ще трябва да се идентифицирате, като качите различни документи. Това може да отнеме няколко дни, преди акаунтът да бъде потвърден. На второ място, ще отнеме и между 1-3 работни дни, преди банковият ви превод да достигне HitBTC!

Ако бързате, можете също да депозирате безплатно с помощта на криптовалута. HitBTC ви позволява да купувате монета Verge с Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) или Tether (USDT). Всяка сделка също ще ви струва само 0,1%.

Един от недостатъците на използването на HitBTC е, че сървърите му бяха хакнати през 2015 г. Много хора загубиха монетите си, което е доста тревожно.

Забележка: Никога дръжте вашите монети Verge в замяна за по-дълго, отколкото е необходимо. Винаги е най-добре да ги изтеглите в личния си портфейл за монети Verge, където са в безопасност. За повече информация относно различните видове портфейли вижте ръководството ми тук.

Предимства

 • Позволява фиатни валутни депозити
 • Ниски такси за търговия

Недостатъци

 • Дълга проверка за фиат депозити
 • Борсата беше хакната през 2015 г.

Следващата борса, която ще бъде разгледана в моето ръководство „Как да си купя Verge“, е Cryptopia!

Криптопия

Досега препоръките ми за обмен са ви отвеждали до Китай и Естония. Сега е време да разгледаме базирана в Нова Зеландия борса! Създаден през 2014г, Криптопия избройте повече от 500 различни криптовалути.

Една от тях е монетата Verge! Всъщност можете да купите монета Verge в замяна или за Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) или Tether (USDT), което ви дава повече възможности от другите борси, които съм предложил.

Тъй като разпоредбите в Нова Зеландия са наистина строги, можете да използвате банкова сметка само ако тя се намира в страната. Ако сте, тогава страхотно! Ако не, тогава ще трябва да депозирате с помощта на криптовалута. Въпреки това, както всички други борси, които изброих досега, това също е безплатно.

Таксите за търговия са малко по-високи при Cryptopia и струват 0,2% за всяка транзакция. Мисля обаче, че това все още е доста ниско.

Сигурността също е много добра в Cryptopia, каквато трябва да бъде, тъй като те са регистрирани в правителството на Нова Зеландия.

Cryptopia също има пазар, който ви позволява да купувате и продавате продукти с помощта на криптовалута, точно като eBay!

Предимства

 • Повече от 500 различни алт-монети
 • Много добра сигурност

Недостатъци

 • Депозити във валута на Fiat само за банкови сметки в Нова Зеландия
 • Такси малко по-високи при 0,2%

YoBit

Следващата размяна на моето ръководство „Как да купя криптовалута Verge“ е YoBit. Създаден през 2015 г. и разположен в Русия, YoBit изброява повече от 400 различни криптовалути. Голяма полза от използването на YoBit е, че те използват процесори за плащания на трети страни като Perfect Money и AvdCash, което означава, че можете да депозирате с пари от реалния свят.

Това включва дебитна / кредитна карта, банкова сметка и в зависимост от това в коя държава живеете, ваучер за пари! Ако депозирате в щатски долари, повечето от методите на фиатната валута са безплатни, но при теглене ще трябва да платите такса. Например тегленията от PerfectMoney струват 7%, което е доста високо.

Ако решите да закупите Verge от YoBIT, можете да го замените или за Bitcoin (BTC), или за Tether (USDT). Таксите за търговия струват 0,2% за всяка транзакция, но това се намалява, ако търгувате по-големи суми.

YoBit предлага двуфакторно удостоверяване за допълнителна сигурност, но през 2017 г. обменът беше разследван от руските регулатори по отношение на потенциални измами.

Винаги е важно да запомните, че без значение коя борса използвате, средствата ви никога не са 100% сигурни. Винаги съхранявайте големи количества монети в частен портфейл за монети Verge.

Няма чат на живо или телефонна поддръжка, но когато влезете в акаунта си, можете да изпратите билет за поддръжка.

Предимства

 • Много различни начини за депозиране на пари от реалния свят
 • Над 400 различни монети
 • Лесна платформа за търговия

Недостатъци

 • Високи такси за теглене на фиат валута
 • Разследван през 2017 г. за възможна измама
 • Няма чат на живо или поддръжка по телефона

След като вече знаете за YoBit, последният преглед на моето „Как да купя ръководство на Verge“ ще бъде на Bittrex!

Bittrex

Създаден през 2014г, Bittrex се намира в Лас Вегас. Те всъщност са една от най-големите борси за обем на търговия и предлагат много различни криптовалути, включително монета Verge.

За съжаление не е възможно да се използва фиатна валута за депозит, но екипът на Bittrex обяви, че планира да предложи това в бъдеще.

Всеки път, когато търгувате, ще плащате такса от 0,25% и тегленията са безплатни (различни от таксата за транзакции в блокчейн)! Можете да обменяте или Bitcoin (BTC), или Tether (USDT), ако искате да купите Verge.

Като американска компания, сигурността се приема много сериозно в Bittrex. Въпреки че това означава, че обменът е един от най-сигурните, това също означава, че потвърждаването на акаунт отнема време, особено по време на натоварени периоди.

Има множество начини да получите поддръжка на клиенти в Bittrex, включително онлайн билет, Twitter и дори Facebook, но времето за реакция може да бъде много бавно. И накрая, интерфейсът на уебсайта е много лесен за използване, което го прави идеален за начинаещи!

Предимства

 • Добър избор на монети за избор
 • Отлична сигурност
 • Без такси за теглене

Недостатъци

 • Все още няма депозити с фиат пари
 • Бавно време за проверка и поддръжка на клиенти
 • Някои щати на САЩ нямат право да използват борсата

Ето го! Пет различни борси за закупуване на монета Verge! Кой според теб най-много харесваш звука? Някои хора предпочитат ниски такси, докато други нямат нищо против да плащат повече, ако това означава, че могат да депозират в реална валута, така че помислете!

В последната част на моето ръководство ще ви дам инструкции стъпка по стъпка как да закупите Verge с Binance.

Причината, поради която избрах Binance, е, че това е най-лесният и бърз начин за закупуване на Verge. Те също имат наистина ниски такси, много обем на търговия и тяхната сигурност е добра, което го прави перфектната борса за начинаещи!

Как да закупите Verge: Ръководство стъпка по стъпка

Ако искате, можете купете Verge on Binance с кредитна или дебитна карта – процесът изисква предварително проучване, но изобщо не би трябвало да е трудно. За целите на приемствеността обаче ще обсъдим придобиването на Verge чрез Coinbase.

За инструкции как да настроите акаунт в Coinbase, вижте моето ръководство тук!

Купете ETH на Coinbase

След като сте готови за Coinbase, сте готови да си купите Ethereum!

 1. В горната част на страницата кликнете върху Купува – продава

  Как да закупите монета Verge на Coinbase

 2. Изберете от списъка с монети Ethereum

  Как да закупите монета Verge на Coinbase

 3. В долната част на страницата ще видите поле, което ви пита колко Ethereum искате да купите. Реших да купя 125 евро, но валутата ви ще зависи от това къде живеете. Когато въведете сумата на фиатната валута, еквивалентът на Ethereum ще се актуализира.
 4. За да завършите покупката си, кликнете върху Купете Ethereum незабавно.

  Седмичен лимит на карта Coinbase

Изпращане на ETH до Binance

Сега, когато имате няколко монети Ethereum във вашия Coinbase акаунт, сега трябва да ги прехвърлите на Binance. Нека ви отведем на правилната страница, преди да отворите акаунт в Binance.

 1. Първо кликнете върху Сметки в горната част на страницата

  Категория на акаунта в Coinbase

 2. Избирам Ethereum и след това щракнете върху Изпрати.

  ETH портфейл на Coinbase акаунт

 3. Тук ще трябва да въведете своя адрес за депозит в Binance. Сега трябва да отворите нов раздел, за да можете да създадете акаунт в Binance. След като настроите Binance, преминете към следващата стъпка от моето „Как да купя ръководство на Verge“.
 4. За да получите адреса на портфейла си в Ethereum на Binance, преместете мишката Финансови средства и след това щракнете върху Депозити.Депозит на криптовалутни средства
 5. След това трябва да кликнете върху падащото меню и да кликнете върху Ethereum.
 6. Сега ще видите адреса си за депозит в Binance. Кликнете върху Копиране на адрес и след това се върнете към вашия раздел Coinbase!Адрес за депозит на Ethereum

 7. Поставете току-що копирания адрес на портфейла Binance във вашия акаунт в Coinbase. След като щракнете върху Изпрати, вашият Ethereum трябва да достигне Binance за около 10 минути.

Как да закупите Verge Coin на Binance

Вече сте на последния етап от закупуването на Verge! След като сметката ви в Binance бъде финансирана, вие сте готови да търгувате!

 1. Преместете мишката в горната част на страницата Обмен и кликнете върху Основен.Основен обмен на Binance
 2. От дясната страна на страницата кликнете върху ETH, търся XVG и след това щракнете върху XVG / ETH.График на цените на Verge и Ethereum
 3. Вече сте на основния екран за търговия за сдвояване Verge / Ethereum.
 4. В долната част на страницата потърсете Купете XVG. Сега кликнете върху Пазар, което ще гарантира, че ще получите най-добрата налична цена!
 5. В Количество , въведете броя на Verge монети, които искате да купите. Ако искате да обмените пълния си баланс в Ethereum, кликнете върху 100%
 6. За да завършите вашата сделка с Verge, кликнете върху Купете XVG.

И това е! Вече купихте първите си монети Verge! Не забравяйте, че ако искате да задържите вашите монети дългосрочно, по-добре е да ги изтеглите в личния си портфейл. За повече информация как да изберете портфейл за монети Verge, вижте ръководството ми тук!

Заключение

И така, какво си помислихте за моето ръководство „Как да купя Verge“? Надяваме се, че ако го прочетете от началото до края, сега трябва да имате наистина добро разбиране за това какво представлява проектът.

Ако сте решили, че харесвате звука на Verge, тогава трябва също да знаете пет от най-добрите борси, от които да го купите. Коя борса Verge според вас отговаря на вашите нужди? Предпочитате ли ниски такси, фиат депозитни съоръжения или наистина висока сигурност?

Предпочитам да използвам Binance, тъй като наистина бързо купувате монетите, които искате! Следвахте ли моето ръководство стъпка по стъпка и сключихте сделка? Ако е така, колко монети Verge сте купили!?

Каквото и да искате да кажете за Verge, добро или лошо, бих искал да го чуя!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map