Какъв е следващият биткойн: Прогнози, основани на доказателства

Тъй като криптовалутният свят придобива все повече и повече общо внимание, съвсем естествено е много хора да се интересуват от тази тема. Биткойнът е основният продукт за криптовалутите от най-дълго време – историята му за „възход към славата“ е предмет на спекулации в продължение на много години. Но естествено, с течение на времето хората започват да се чудят – какъв е следващият биткойн? Или с други думи – каква е следващата голяма криптовалута?

Това са точните въпроси, на които ще се опитам да отговоря в този урок. Ще говорим за „навършване на пълнолетие“ на Биткойн, това са колебанията на цените и ще се опитаме да формираме ясни насоки за това какво трябва да се случи, за да се появи следващата голяма криптовалута.

След това ще говорим за трите основни претенденти, които ще се превърнат в следващото голямо нещо – ще анализираме техните истории и растеж и ще видим дали можем да намерим ясен отговор на въпроса – какъв е следващият биткойн.

Съкратена история на биткойните

Биткойнът беше пуснат за първи път в широката общественост през 2009 г. Излишно е да казвам, че тъй като беше толкова нова и вълнуваща концепция, той бързо спечели известност и интерес.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

През следващите няколко години цената на Биткойн се колебаеше силно – когато успя да достигне и се изкачи над $ 1, беше страхотен ден за монетата и някои хора смятаха, че Биткойн всъщност го е „направил“.

С течение на годините Биткойн придобиваше все повече и повече сцепление. Големият взрив за монетата обаче се случи още в началото на 2017 г. – той разби вратата на масовия успех и стана толкова популярен, че се смяташе за странно да срещнеш някой, който поне не би чул за него.

На върха си Биткойн почти успя да пробие границата от $ 20 000 USD. Това би било историческо събитие за монетата и общността на криптовалутите като цяло.

През втората половина на 2017 г. обаче цената на Биткойн (и повечето от другите цени на криптовалутите) започна да се срива. По време на писането на това ръководство единица биткойн струва около 6400 долара. Струва си да се спомене обаче, че цената на монетата бавно, но със сигурност се покачва през последните няколко дни.

Важно е да се отбележи, че историята на Биткойн е достойна за учебници. Не само защото беше първата по рода си криптовалута, но и защото имаше толкова много спекулации и пазарни събития през целия си живот, че тя просто се превърна в икона на „да станеш милионер за една нощ“.

Сега, след като знаете как е възникнал биткойн, нека опитаме да разберем основните характеристики, които криптовалутата трябва да се превърне в отговор на въпроса „какъв е следващият биткойн?“.

Характеристики

И така … Въпросът е „какъв е следващият биткойн?“. Това е справедлив начин, но вероятно бих се интересувал повече от въпрос като този:

Какви са характеристиките на следващата голяма криптовалута?


Справедливо е да опитате да познаете кой е следващият биткойн, като разгледате цените и пазарните тенденции (тенденции на растеж), но това не са основните аспекти, които трябва да се търсят.

В крипто общностите по света има златно правило: ако криптовалутата е полезна, тя ще преодолее всякакви борби и ще продължи да расте.

Справедливото предположение е: ако нещо е едновременно оскъдно И полезно, хората ще се опитат да го придобият. От сегашните 1600 или повече криптовалути, които съществуват, има немалко, които са крещящи и скъпи, но им липсва някаква специфична полезност. С течение на годините тези валути обикновено изчезват и се забравят.

За криптовалутите има много фактори, които определят тяхната полезност. На първо място, вероятно ще трябва да имат специфичен тип мисия – което означава, че „полезното нещо, което искате да се случи“, ще се случи веднага след като платите сума от тази криптовалута, без да са включени други допълнителни стъпки. В края на краищата един от определящите фактори за това кой е следващият биткойн ще бъде полезността на монетата.

Те също трябва да бъдат лесно достъпни и бързи. Това обаче не означава, че те трябва да са евтини – напротив. Те просто трябва да бъдат достъпни чрез основните пазари и сайтове за търговия в Интернет.

Една от основните характеристики, които криптовалутата, която има за цел да отговори на въпросите „кой е следващият биткойн“, трябва да има (и тази, която често не се споменава в други подобни ръководства), е силна компания и екип от разработчици зад нея.

Ако крипто липсва в някои области на неговото използване и не може да се справи с пазара, рано или късно ще изчезне (обикновено по-рано). Една добра монета има екипи от хора, които се грижат за нейното благополучие – те управляват позицията на монетата в блокчейна, уверяват се, че скоростите на транзакциите са на ниво и дори създават и разработват странични проекти, свързани с въпросната криптовалута.

Добрата и потенциално притежаваща крипто монета също трябва да бъде с отворен код. Въпреки че Ripple има тенденция да бъде огромно изключение в това, децентрализираните криптовалути обикновено са тези, които идват на върха на централизираните. Крипто като отворен код, нека другите хора допринасят за неговото благосъстояние и развитие, което от своя страна може да ускори издигането на монетата до върха.

Сега, когато говорихме доста подробно за основните характеристики и характеристики, които трябва да има една успешна криптовалута, нека опитаме и да я включим в списък с опростени и конкретни точки.

Криптовалутата ще има най-голям шанс да бъде успешна и да се превърне в отговор на въпроса „какъв ще бъде следващият биткойн?“ ако има тези черти:

  • Е с отворен код;
  • Има силен екип от разработчици и инвеститори зад себе си;
  • Има ясно определена и постижима цел;
  • Е бърз и лесно достъпен;
  • Предлага услуга, от която хората се нуждаят;
  • Той е прозрачен не само преди или по време на ICO, но и след това.

Какъв е следващият биткойн – Голямата тройка

След като разгледахме историята на биткойните и някои от основните характеристики и характеристики, които трябва да има една успешна криптовалута, нека поговорим за конкретни примери за „какъв е следващият биткойн?“ възможните отговори на въпроса.

Когато се замислите кой е следващият биткойн и се опитате да потърсите отговора, обикновено се появяват три големи имена. В повечето случаи хората искат да знаят отговорите на тези три въпроса:

Е Litecoin следващ биткойн?

Е Пулсации следващ биткойн?

Е Ethereum следващ биткойн?

Litecoin, Ripple и Ethereum – според общоприетото мнение, това са трите основни претенденти да станат следващата голяма криптовалута. Нека се опитаме да анализираме всеки един от тях поотделно и да видим защо хората смятат, че тези криптовалути могат да бъдат отговорът на въпросите „какъв е следващият биткойн?“.

Без да задълбочавам с всяка една криптовалута, аз просто ще се опитам да ви предложа основните причини, поради които хората са склонни да мислят, че тези криптовалути са бъдещето.

Litecoin

Кой е следващият биткойн - логото на LitecoinLitecoin е създаден и разработен още през 2011 г. Счита се за един от оригиналните алткойни.

Litecoin е много популярен и уважаван поради няколко големи причини. На първо място, Litecoin е директно отделяне на Bitcoin. Техническите параметри, които споделят тези две монети, са почти идентични.

Като каза това, Litecoin е известен с това, че е четири пъти по-бърз от Bitcoin. Истината е казано, това е огромна сделка, що се отнася до скоростите на транзакциите и хеш ставите.

Така че Litecoin е следващият Bitcoin просто поради тази причина? Предвид присъствието му на пазара е възможно – но ние просто ще трябва да изчакаме и да видим.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Пулсации (XRP)

Кой е следващият биткойн - логото на XRPПреди да започнем, забавен факт: Ripple е името на компанията, създала монетата, XRP. Хората обаче са свикнали толкова много да наричат ​​самата монета Ripple, че за да се избегне объркване, ще я нарека и Ripple.

Ripple е интересен с това, че е единствената криптовалута в този списък, която е централизирана – това означава, че тя принадлежи на една компания и не може да бъде модифицирана или променяна от трети страни. Бихте си помислили, че това би било крахът на тази крипто, но често се нарича „убиецът на биткойни“. Защо?

Ripple е предназначен за ежедневни употреби, което означава, че има много по-бързи скорости на транзакции и много по-ниски цени. Освен това основният фокус на монетата беше оригинален, за да се използва от банките – това означава, че Ripple може да избегне много регулации и други проверки, през които трябва да преминат други криптовалути.

Вероятно най-голямата черта на Ripple е, че има минимален ценови показател и може да бъде заменен във всяка друга валута (фиати, злато и т.н.). Това позволява ОГРОМНА мобилност и в един момент дори е успял за кратко да постави Ripple на второ място на крипто пазара, веднага след Биткойн.

В Ripple следващия биткойн? Той има своите плюсове и предимства, но в крайна сметка това ще бъде решението на пазара.

Ethereum

Какво е следващото биткойн - лого на EthereumВероятно най-известната криптовалута в този списък, Ethereum е най-големият претендент за биткойн за място номер едно на пазара. Ако трябва да попитате някого „кой е следващият биткойн?“, Най-често срещаният отговор вероятно би бил Ethereum.

Защо обаче е така?

Е, Ethereum се счита за превъзхождащ Bitcoin по почти всеки възможен начин.

Основното, което хората възпитават, е, че докато биткойнът е такъв просто криптовалута, Ethereum е цяла книга на технологиите.

Ethereum позволява на други базирани на Ethereum мрежови криптовалути да надграждат и да се развиват в мрежата, която тази технология предоставя. В този смисъл можете да кажете, че ако Биткойн е дъска, Ethereum е къщата.

След като каза това, Ethereum е следващият биткойн..?

С такъв списък с възможни претенденти само времето ще покаже.

Заключение

Както вероятно сте забелязали, има много криптовалути, които имат за цел да се превърнат в отговор на въпроса – какъв е следващият биткойн?

Биткойн има много интересна история. От самото си създаване монетата вече се смяташе от мнозина за „еволюцията на валутите“. След повече от осем години колебания, Биткойн най-накрая успя да скочи в главното течение. С това той отвори врати и за много други криптовалути.

Хората често питат: Litecoin следващият биткойн ли е? Ethereum следващият биткойн ли е? Ripple следващият биткойн ли е? Или е (поставете тук всяка криптовалута) следващото голямо нещо в крипто света?

Честно казано, никой не може да знае отговора със сигурност. Пазарът на криптовалути е много нестабилно място – във всеки един момент от времето може да се случи нещо гигантско.

Възможно е обаче да се спекулира. Има много подобни спекулации, които обикалят интернет. Някои от тях имат заслуги, други са слепи предположения. Ако искате сами да направите спекулации, винаги помнете едно просто правило:

Криптовалутата ще процъфтява, стига да е полезна.

Хората поставят своите спекулации върху различни неща – цена, история, събития на крипто пазара и др. Въпреки че тези неща допринасят за благосъстоянието на монетата, крайният решаващ фактор все пак ще бъде нейната полезност.

Трите крипто, споменати в този урок, са полезни по своите начини, но на пазара има много други монети, които също са много привлекателни по свой собствен начин..

Какъвто и да е отговорът на въпроса „какъв е следващият биткойн?“ наистина е, едно е сигурно – никой не може да предскаже бъдещето. Ако искате да спекулирате, направете проучване и запазете нивото на това – криптовалутният свят понякога може да бъде много хаотично.

Ако все пак решите да опитате да отговорите сами кой е следващият биткойн, пожелавам ви късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map