Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Какво е Tron Coin: TRX Coin Explained

От средата на декември до началото на януари, Трон (TRX) нарасна над 2000% – да, това е 2000% ръст само за три седмици. Почти всички са чували за Tron, но знаете ли точно какво е това? Или все още се питате, "какво е монета Tron?".

Ако случаят е последният, вие сте на правилното място!

До края на това ръководство ще разгледаме всичко, което трябва да знаете, за да отговорите на въпроса "какво е монета Tron?". Освен основите, ще ви запозная и с:

Да започваме!

Търсите най-сигурното място за закупуване на BTC? Събрах най-добре оценените крипто борси, които бяха одобрени като най-сигурните платформи за закупуване на BTC по-долу, така че погледнете.

Доставчик Visa / Mastercard Налични крипто Нашата оценка Преглед на Coinbase ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Още 30

9.8 Прочетете отзива Посетете сайта Binance Review ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Кардано
 • + Още 150

9.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Coinmama ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Биткойн Кеш
 • +Още 7

9.4 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Kraken ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • ЧЕТКА
 • + Още 37

9.1 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на eToro ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 3

8.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на KuCoin ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Монеро
 • + Още 210

8.5 Прочетете отзива Посетете сайта Рецензия на Exchange Близнаци ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 21

8.4 Прочетете отзива Посетете сайта Най – известен 729 отзива 9.8 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива Избор на редактора 1279 отзива 9.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 816 отзива 9.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 1174 Отзиви 9.1 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 453 отзива 8.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 563 отзива 8.5 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 603 отзива 8.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива

Професионалисти

 • Ориентирана към съдържанието платформа
 • Децентрализиран
 • Прилагат се принципите на P2P
 • Много влиятелен екип и основатели зад проекта

Минуси

 • Някои негативни слухове около основателите
 • Може да бъде злоупотребяван за укриване на данъци и търговия с вътрешна информация

Какво е Tron Coin?

За да разберем напълно какво е монета Tron, трябва да започнем от самите основи. Трон е а децентрализиран платформа за забавление и споделяне на съдържание който използва блокчейн и peer-to-peer (P2P) технология.


Можете да го възприемате като следващо поколение социални медии, в което можете създавайте и споделяйте съдържание с никого, Навсякъде по света. Tronix е основната разчетна единица в блокчейна на Tron. Това е валутата, която ви плаща за вашето съдържание и често се нарича символ на нейния тикер, “TRX‘.

Хората, които се радват на социалните медии, онлайн хазарта и други форми на онлайн забавление, ще се насладят на Tron.

Какво е Tron Coin: TRX Coin Explained

Използвайки екосистемата на криптовалутата Tron, не само можете да споделяте съдържание с други хора, но получавате компенсация като създател на съдържание за съдържанието и данните, които създавате. Този модел служи в пряка опозиция на това как традиционните компании за социални медии, като например Facebook, осигуряване на приходи от потребителски данни.

Те често го правят, без потребителят да знае, като се възползват от предимствата за себе си. Когато използвате криптовалута Tron, вие контролирате данните си и ще получите компенсация за съдържанието си.

Tron’s Partnerships

TRX вече има някои големи партньорства, като това с oBike. Най-голямата компания за споделяне на велосипеди в Югоизточна Азия (oBike), базирана в Сингапур, пусна свой собствен токен, oCoin. Токенът беше пуснат в мрежата на Tron. oCoins имат реална полезност, тъй като монетите могат да се използват за закупуване на разходки на платформата на oBike. Компанията дава възможност на потребителите да печелете oCoins само като изберете да карате oBikes.

Други големи партньорства включват партньорството с полупроводников гигант, Bitmain, който е водещ продуцент и дизайнер на ASIC чипове използвани за Биткойн копаене. Antminer S9 на Bitmain е един от най-горещите продукти, използвани в общността за добив на биткойни. Така че, когато някой ви попита какво е монета Tron, не забравяйте да споменете огромната си мрежа от партньори.

Какво е Tron Coin: TRX Coin Explained

Zag- S&W, още един от партньорите на Tron, е водеща международна адвокатска кантора който се фокусира върху търговското и корпоративното право. Това е обещаващо допълнение, тъй като фирмата е част от Legal 500, която има разширена мрежа до някои от най-големите компании в света.

Това партньорство ще предложи цялостна подкрепа при транзакции с цифрови активи, операции, управление на риска и правна адаптация в различните юрисдикции. Тъй като Tronix е регистриран на все повече борси, нуждата от правна подкрепа само се увеличава. Това партньорство е много стратегически.

Това не е изненадващ ход от фондацията с нестопанска цел зад Tron.

Фондация Трон

Фондацията Tron е организация с нестопанска цел, базирана в индустриалната силна част на Югоизточна Азия в Сингапур. Фондацията се занимава главно с експлоатацията на крипто мрежата Tron на принципите на откритост, справедливост, и прозрачност в подкрепа на екипа за разработка на Tron.

Екипът зад фондация Tron смята регулиране и спазване да бъде най-високата от стойностите. Те имат одобрение от Счетоводния и корпоративен регулаторен орган и са под надзора на дружествения закон на Сингапур.

Все още се чудите какво представлява монетата Tron? Научете повече за основателя, Джъстин Сън, ще ви помогне да разберете по-добре монетата.

Джъстин Сън

Лидер на фондация Tron е младият Джъстин Сън, който има безумно впечатляващ опит за някого на всяка възраст, да не говорим за човек на 27 години. Като начало той основа приложението Peiwo, което вече има 10 милиона потребители. Джъстин Сън накара Peiwo да стане първото приложение за стрийминг на живо, което получава крипто. Приложението Peiwo е един от водещите членове на общността за онлайн аудио съдържание.

Форбс изброява Слънцето като 30 под 30 в Азия. Така че, когато някой ви попита какво е монета Tron или защо да изберете монета Tron, винаги имайте предвид успешния му основател. Той е и протежето на Джак Ма, който е основателят на групата Али Баба. Джак Ма избра Джъстин Сън да учи в престижния университет Jack Ma Hupan, който има по-нисък процент на приемане от Принстън.

Какво е Tron Coin: клавишът Tron на клавиатура.

Джъстин Сън също е завършил университета в Пенсилвания. Въпреки че връзката между Ali Baba и Tron все още е неясна, някои от най-добрите разработчици от Ali Baba напускат Alibaba, за да отидат в Tron, което прави проблемите още по-помътнени.

Отвъд Джак Ма, Сън се заобиколи с още по-широк екип от звездни ментори, включително Фън Ли и Тим Бърнърс-Лий. За тези от вас, които не знаят, Фън Ли е съветник на Пулсации и доведе инвестиции в Coinbase. Тим Бърнърс-Лий е известен с изобретяване на глобалната мрежа.

Отвъд екипа има нарастващ брой ключови влиятелни фактори в крипто, които вярват, че монетата TRX ще успее, включително Hacker Noon.

Как може да се използва TRON?

Най-голямата полза от използването на Tron crypto е, че сте овластяване на художници и създатели на съдържание от цял ​​свят да имат собственост върху съдържанието, което създават.

Tron ръководи движение, което някои наричат ​​третата мрежа. Въпреки че звучи футуристично, третата мрежа или уеб 3.0 ще даде възможност на хората да използват интернет, както първоначално е бил предназначен – като децентрализирана, отворена мрежа.

По време на dotcom балонът, интернет беше взел обрат далеч от децентрализирания му произход. Гигантите на социалните медии в Силициевата долина изградиха върху предоставената им инфраструктура и я преработиха, за да могат Tech Giants да печелят пари от потребителски данни. Cambridge Analytica е случаят и точката на тази система. В Третата мрежа обаче Tron ще върне властта в ръцете на потребителите, така че те да контролират собствените си данни.

Какво е Tron Coin: уебсайтът на Tron пред диаграма.

Използвайки Tron crypto, вие отвеждате интернет обратно по първоначалния му път. Поставяте данните обратно под свой контрол, където имате избор да не разкривате или да си осигурявате приходи от данни за ваша собствена печалба. Така че един от отговорите на това какво е монета Tron е нещо, което ще бъде върнете интернет обратно към първоначалната му цел.

От гледна точка на разработчика, Tron също е специален, защото в момента се изгражда по такъв начин позволява използването на всеки език на високо ниво за интелигентни договори. Това означава, че разработчиците в бъдеще ще могат да използват който и да е програмен език, който предпочитат да изграждат върху дизайна с отворен софтуер.

Един от най-големите досега разработени продукти на Tron е крипто кученца. Точно след като първо бяха пуснати крипто котетата, Tron се опита да играе предстоящата китайска година на кучето. Кучетата Tron все още се продават за еквивалента на 18 долара. Това е само един от многото примери за успешни продукти в мрежата.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Как работят транзакциите?

За да ви помогна да разберете напълно какво представлява монетата Tron, ще ви надникна как работят транзакциите на тази монета.

Както много други цифрови валути, TRX транзакции с монети се извършват в публична книга. В тази публична книга историята на всяка транзакция може да бъде проследена чак до първата транзакция. Моделът на транзакция, който TRX използва, е подобен на модела на транзакция, който използва Биткойн. Единствената разлика е в това Tron подобри модела на Bitcoin, като предостави допълнителна сигурност. Моделът, който TRX използва, се нарича UTXO.

В UTXO модел има основен изход, който е сума пари, изпратена на адрес на потребител на TRX заедно с набор от правила, които ще отключат тази конкретна определена сума. Крайният продукт е резултат, който се нарича UTXO.

Какво е Tron Coin: TRX Coin Explained

Но за да разберете напълно какво е TRX, всъщност не е нужно да знаете твърде много за модела UTXO. Това е по-скоро за разработчиците и маниаците, които може да знаят повече, отколкото би трябвало (не че има нещо лошо в това!).

Трябва да се съсредоточите върху по-голямата картина, придържайки се към нея цялостната полезност, която Tron предоставя на хора, които искат да си възвърнат контрола върху данните си и все още да използват социалните медии.

Потенциалът на TRON

Тъй като вече имате доста добра представа за това какво е монета Tron, време е да обсъдите неговия потенциал. Връзката на Джъстин Сън с Джак Ма поставя въпроса дали в бъдеще ще има сливане или сближаване на двете образувания. Всяка такава новина би била монументална и със сигурност ще катапултира Троникс по вече добре утъпкан път към успеха.

Tron е все още чисто нов и тепърва започва. Но все пак не можете да бъдете прекалено оптимистични.

Криптографията на Tron може да не успее да нарасне поради начина, по който Джъстин Сън се справя с комуникацията, което понякога ядосва инвеститорите. Слънцето има репутация да доставя актуализации, които просто обявяват, че в бъдеще ще бъде обявено голямо съобщение, което разбира се е доста разочароващо. Хората също гледат на Слънцето като на прекалено младежки и може би твърде наивни, за да управляват блокчейн, който има величината на Tron.

Какво е Tron coin: създателите на Tron coin.

Други негативни снимки за репутацията на Трон и Джъстин Сън се появиха в началото на 2018 г., когато се появиха новини Tron използвайки някои от Ethereum’s код и нарушава лиценза за авторски права на Ethereum. Оттогава това е коригирано. Приблизително по същото време се появиха и слухове относно Джъстин Сън, който осребрява собствени монети на стойност 1,2 млрд. Долара. Това също се оказа фалшив слух.

Някои смятат тази поредица от мръсотии като FUD кампания в опит да унищожи репутацията на Джъстин Сън. Репутацията на Sun често е подложена на критики, когато хората питат, "какво е монета Tron?". Независимо от това, монетата е само за една година от пътна карта, която обхваща целия път до 2023 г. С други думи, все още са много ранни дни за Tron, така че новини като тази ще изчезнат с времето.

Погледнете Джед МакКейлъб от Звезден. Хората забравиха всичко Mt. Gox когато се появиха новини за партньорството на Stellar с IBM. Отново, ранните дни за Tron са.

TRON е сигурен?

Ако използвате платформата на Tron, репутацията около нея досега е била доста добра. Бюджетът изглежда да даде приоритет на сигурността, което мога да събера от наскоро наетия Tron на силно търсен инженер по сигурността, Хорхе Го. Той е получил признание за работата си от подобни Google, Qualcomm, Huawei.

Гуо ще се справи с всичко изследвания и развитие за сигурност на Tron. Той помага да се отговори на въпроси, свързани със сигурността, свързани с темата, "какво е монета Tron?".

Що се отнася до задържането на самия TRX, просто трябва да сте умни.

Подобно на притежаването на сигурна парола, вие трябва да се отнасяте, въпреки че съхранявате монетите си много чувствително. Можете да изберете да съхранявате монетите в портфейл, като Ledger Nano S, но ако използвате такъв портфейл, не забравяйте запишете си частния ключ. Ако не запишете личния си ключ, можете да загубите монетите си завинаги.

Тъй като криптовалутата е децентрализиран, много портфейли изобщо не съхраняват вашата информация. Те нямат резервни копия на вашето потребителско име и парола. Не можете да изпращате имейл до вас за нулиране на паролата, ако сте я забравили. Трябва да имате частния ключ, до който получавате достъп, когато се регистрирате. Това е. Това е единственият начин да влезете в профила си.

Същото може да се каже и за закупуването на монети Tron. Винаги трябва да избирате надеждна платформа за обмен на криптовалути (или надежден посредник за плащания) и се уверете, че всички мерки за сигурност са под контрол – само като го направите, можете да останете сигурни, че няма да има вреда за вашите средства и активи в процеса на покупка и след това.

Както всеки друг цифров актив, Tron може да бъде експлоатиран, и сигурността му може да бъде нарушена. Това е риск, който трябва да поемете в ерата на цифровизацията. Можете да следвате основни техники за сигурност като осигуряване на вашите лични ключове с помощта на хардуерен портфейл. Такива техники ще увеличат способността ви да защитите активите си.

Въпреки това, може би вие сами сте най-големият враг, когато става въпрос за злоупотреба с TRX. Подобно на други цифрови валути, можете да го използвате, за да правите някои доста незаконни неща, когато става въпрос укриване на данъци или незаконна търговия (въпреки че трябва да се знае, че TRX на Джъстин Сън ще бъде заключен до 2021 г., така че той не може да се докосне до доставките си като ръководители на c-suite на Уолстрийт).

Как може да се злоупотребява?

Както много други монети или всъщност само активи като цяло, TRX може да се използва за подобни скриване на пари или укриване на данъци. В интерес на истината, до 36% от собствениците на биткойн планират да извършат данъчни измами тази година, според статия на Motley Fool.

Тъй като регулирането на криптовалутите се увеличава, има по-малко място за престъпниците да използват незаконно криптовалутата. Понятия като KYC (Познайте своя клиент) стават все по-известни за идентифициране и проверка на хора, използващи цифрова валута. KYC е добър за идентифициране на собствениците на активи, но по някакъв начин KYC също облагодетелства самите собственици уверявайки ги в легитимността на платформата, която използват.

Какво е монета Tron: визуализация на монетата Tron.

Търговия с вътрешна информация може да се проведе и с Tron, точно както може да се случи за всяка друга монета. Подозрението за вътрешна търговия е широко разпространено в крипто. Не се появиха необичайни слухове за Tron и търговия с вътрешна информация, забраняващи развенчания слух за Джъстин Сън да вземе TRX на стойност милиард USD за себе си.

Вземането на пари за себе си не трябва да ви кара да вярвате, че Tron е лоша монета, ако все още се опитвате да отговорите на въпроса "какво е монета Tron", все пак.

През различни аспекти през и през, Монетата TRX е солидна. Технологията и персоналът, стоящи зад Tron, не се притесняват много. Екипът бавно се изгражда с разработчици от Alibaba и други технологични гиганти. Джъстин Сън е млад, но това просто означава, че е от същото поколение, което е криптовалутата – той разбира млада аудитория. Тази монета определено си струва да се гледа.

Сравнете Tron рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Tron рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ всички еднакви!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Заключение

С енергичен млад лидер в Джъстин Сън, тази монета е на място. Основателят е един от най-добре свързаните хора в крипто. Фактът, че може да се обади на Джак Ма, основателят на Ali Baba Group, както и основателят на World Wide Web, членове на неговия вътрешен кръг показва колко мощен е той в действителност. Помислете за мрежата на Джъстин Сън, когато отговаряте на въпроса "какво е монета Tron?".

Чували ли сте някога цитата "покажете ми с кого се обграждате и аз ще ви покажа кой сте"? Този цитат се отнася и за бизнес менторство. Мрежата от първа степен на Джъстин Сън, както и визията му за бъдещето на Tron, са мощни активи. Този проект е все още много нов и съм ужасно развълнуван да видя какво бъдеще носи Tron!

Сега, ако сте стигнали до заключението, че искате да си купите няколко монети Tron, трябва да отбележите, че това трябва да се прави само на надеждни борси за криптовалута. Например, Binance е един такъв обмен – закупуването на Tron тук би изглеждало малко по следния начин:

 1. Регистрирайте се и потвърдете самоличността си на Binance;
 2. Настройте акаунта си;
 3. Изберете колко монети Tron искате да купите;
 4. Изберете желания метод за закупуване;
 5. Направете покупката!

Алтернативно…

Ако не желаете да купувате монети Tron от криптовалутна борса, всъщност можете да го закупите чрез Симплекс – компания за обработка на плащания. По този начин ще можете да закупите вашите монети Tron с кредитна или дебитна карта, и бъдете сигурни, че плащането Ви е сигурно и бързо, също.

Също така, не забравяйте да намерите портфейл, в който да съхранявате вашите монети Tron. Много потребители препоръчват Ledger Nano S – това със сигурност е един от най-сигурните портфейли за криптовалута там!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови инвестиционни решения, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector