Къде и как да купя NEO монета

През лятото на 2017 г. монетата Antshares се ребрандира като NEO. От този ден NEO е преминал от $ 10.51 до рекорд от $ 196.85 през януари ‘18. Вълната, направена в целия крипто свят, донесе на NEO титлата „The Ethereum of China“.

Така че, трябва да е доста голяма работа, нали?

След като прочетете тази статия, ще научите всичко за това какво е NEO, как да купите NEO монета, къде да купите NEO монета и дали NEO е добра инвестиция. Преди да разберем как можете да закупите NEO, ще ви разкажа малко за историята и историята зад NEO.

(Ако вече сте запознати с NEO и се чувствате уверени в знанията си, не се колебайте да преминете към раздела „Как да закупите NEO“!)

Да започваме!

Най-долната линия на NEO Crypto

NEO често се споменава като китайския ефир. Това е първата китайска блокчейн с отворен код. Това означава, че оригиналният код е направен свободно достъпен и може да бъде преразпределен и модифициран.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Има три основни фактора на NEO блокчейна:

 • Цифрови активи
 • Интелигентни договори
 • Цифрови идентичности

Визията на NEO е в полза на идеята да свържете вашата цифрова идентичност с вашата реална идентичност. Това е важна част от NEO екосистемата. NEO ще използва нови форми на протоколи за цифрова идентификация, за да подобри начина, по който съществува електронната идентичност.

Друга важна част, която трябва да разберете за NEO, е разликата между NEO маркера и GAS маркера.

NEO Token срещу NEO GAS

Когато изследвате как да закупите NEO монета, вероятно ще срещнете два различни токена: NEO токен и GAS токен. Този дизайн е иновативна крачка от модела, който използват повечето други монети.

NEO токенът е управляващ токен – той се използва за гласуване и управление на блокчейна. GAS е помощният токен, който се използва за плащане на такси за транзакции. GAS също се използва за внедряване и изпълнение на интелигентни договори.

Забележка: Интелигентните договори имат програмируема стойност и се използват за създаване на приложения, които работят на блокчейн. В този случай тази блокчейн е NEO блокчейн. За да научите повече за интелигентните договори в прост формат, вижте моя Какво е интелигентен договор ръководство.


За NEO майнинг, вие на практика добивате GAS с вашия NEO токен. Всеки GAS токен, който се консумира в блокчейна, ще бъде разпределен пропорционално на всички притежатели на NEO. Така че, ако притежавате NEO, автоматично получавате GAS на месечна база. Това може да се разглежда като дивидент (дял от печалбата), който автоматично се появява във вашия цифров портфейл.

GAS дивидентите са само един пример за многото икономически инструменти, които съставляват интелигентната икономика на NEO.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Интелигентни икономики

Концепцията за интелигентна икономика е централна част от визията на NEO. Това означава, че NEO иска да има реална икономика на блокчейна.

Функциите на интелигентната икономика биха позволили на хиляди страни да сключват договори помежду си, без да се налага да си имат доверие. Това е така, защото търговските функции се налагат от компютърен код, вместо да се разчита на някоя от страните в договора и / или централния орган.

Основателят на NEO предвижда да има икономически приложения, които работят на интелигентни договори в NEO blockchain. Интелигентните договори са това, което налага икономическите закони, които екосистемата на NEO ще спазва.

В NEO blockchain има много реални икономически дейности, които могат да заменят икономическите системи в днешния свят, като портфейла NEO. Базираните на блокчейн икономически дейности като екосистемата NEO правят транзакциите по-бързи и по-евтини от банковите решения в реалния свят.

Когато изследвате как да купите NEO монета, ще откриете, че NEO е много задвижван от общността проект. Има стотици разработчици, базирани по целия свят. Има обаче много малко основни разработчици. Броят на разработчиците е здравословен знак, тъй като някои проекти имат малка или никаква активност в развитието! Това не е проблем с NEO.

Добра инвестиция ли е?

През януари 2017 г. монетата беше $ 0,13 цента USD. На същия ден, една година по-късно, монетата се покачи до рекорд от 196,85 долара през 2018 г. В месеците след това цената се охлади, достигайки 12-месечно дъно от малко под 45,00 долара в началото на април. Цената обаче нараства стабилно през следващите седмици.

От най-ниската цена до най-високата, NEO беше близо до 700 000% възвръщаемост на инвестициите. Ако предишната възвръщаемост на инвестициите е показател, който е важен за вас, тогава тази цифра трябва да скочи върху вас!

Може би сте готови да си купите NEO монета точно сега. По-долу сме предоставили някои инструкции стъпка по стъпка как да закупите NEO. Можете да използвате информацията, за да ви помогне да решите кой обмен искате да използвате. Не забравяйте обаче, че трябва винаги консултирайте се с финансов експерт, преди да направите каквато и да е инвестиция.

Как да купя NEO монета

Без значение как търсите да закупите своите NEO монети, първо, имате нужда от етер (ETH). Ще получим това с помощта на Coinbase. Така че, ще трябва да настроите a Coinbase акаунт, ако вече нямате такъв.

За да закупите Ethereum на Coinbase:

 1. Влезте в Coinbase, използвайки вашето потребителско име, парола и мобилен телефон (SMS проверка).
 2. След като влезете във вашия акаунт в Coinbase, отидете на Buy / Sell.
 3. След като изберете Купуване / Продаване на Coinbase, следва да изберете Ethereum след това. В полето USD въведете щатския еквивалент на Ethereum, който искате да закупите (ще видите съответното количество Ethereum да се появи в полето ETH вдясно).
 4. След като въведете количеството Ethereum, което искате да закупите, изберете полето „Купете Ethereum незабавно“. (Ще бъдете помолени да потвърдите с текстово съобщение, за да подготвите мобилното си устройство)

Как да конвертирате от Ethereum в NEO

Coinbase ви позволява да закупите само BTC, ETH, LTC и BTH. И така, сега трябва да изпратите своя ETH на друга борса, за да можете да купите NEO монетата. Използвам Binance, така че ще ви покажа как да използвате Binance, за да купите NEO монета с ETH, който сте купили на Coinbase.

 1. Отидете на Accounts on Coinbase и изберете бутона Send под ETH Wallet.

  ETH портфейл

 2. След като щракнете върху Изпрати, ще се появи изскачащ прозорец. Изскачащият прозорец съдържа полета за въвеждане, където трябва да въведете адреса си. Дръжте този прозорец отворен в един раздел и се подгответе за отваряне на друг раздел.
 3. Сега ще трябва да отидете в Binance. На началната страница изберете Фондове, след което изберете Депозити. (Нуждаете се от акаунт в Binance, така че ако нямате такъв, настройте си такъв и се върнете към тази стъпка).

  Как да депозирате NEO монета в Binance

 4. На екрана Депозити потърсете Ethereum в полето, като въведете „ETH“. След това изберете „копиране на адрес“ от дясната страна на екрана.

  ETH адрес за депозит

 5. След като адресът е избран, върнете се към другия раздел Coinbase. Поставете адреса за депозит ETH от Binance в полето Получател в менюто Coinbase. Ако имате валиден ETH адрес, до полето Получател ще се появи зелена икона за проверка. Въведете сумата в щатски долари (или ETH), която искате да изпратите към вашия акаунт в Binance. Обърнете внимание как мрежовата такса влияе върху общата сума. Когато сте доволни, щракнете върху синьото поле с надпис „Продължи“.
 6. След като изберете Продължи, ще видите друг изскачащ прозорец, който потвърждава вашата транзакция. Ще трябва да сте подготвили мобилния си телефон. Въведете двуетапния код за потвърждение, предоставен от приложението ви за удостоверяване. След като въведете кода, изберете Потвърди.
 7. След като потвърдите транзакцията, ще се появи друго изскачащо поле. Това изскачащо поле ви позволява да видите състоянието на транзакцията си в Etherscan.
 8. Можете да се върнете в раздела си Binance сега и да изберете Фондове, след което да изберете История от падащото меню. Това ви позволява да преглеждате История на депозитите, което е друг начин да проверите кога транзакцията ви е завършена.

  История на транзакциите на Binance

 9. За да извършите сделка на пазарна цена, уверете се, че сте избрали монетата, с която искате да търгувате (напр. NEO / ETH). Трябва също така да се уверите, че сте избрали правилно кутията Market като стрелка вляво. Стрелката надясно показва къде въвеждате колко NEO искате да продадете. В полето до него можете да въведете колко NEO искате да купите.

(Закупуването на NEO монета с помощта на опцията Market означава, че купувате или продавате NEO на каквато и да е предлагана в момента пазарна цена. Опцията за лимит ви дава по-конкретни опции за покупка и продажба, но е малко по-сложна за начинаещи).

Сега ще сравня някои от водещите борси, на които можете да закупите NEO. Ще разбия таксите за транзакции, сигурността и още информация, която трябва да се знае за всеки обмен.

Ще продължим да говорим за Binance, за да започнем нещата.

NEO борси: Binance

Binance е добър обмен, защото е лесен за използване. Това беше една от първите борси, които започнах да използвам, когато започнах да търгувам с криптовалута. Научих много уроци, като го използвах. Монетите на борсата имат доста добра репутация. Binance притежава 1% такса за търговия. Ако имате BNB (Binance Coin), можете да го използвате, за да намалите таксите за търговия с 50%, така че да ви таксуват само 0,5% ИЛИ Binance има такса за търговия от 1%. Ако имате BNB (Binance Coin), можете да го използвате, за да намалите таксите за търговия с 50%, така че да ви таксуват само 0,05%. Не е лошо, а?

Някои от най-големите недостатъци на Binance най-вече съществуват в началото и вече не са проблеми. Той включваше липса на комуникация на английски и липса на взаимодействие с общността. С течение на времето обаче Binance се превърна в много по-прозрачен обмен.

Над 2 милиарда долара на ден се търгуват на Binance! От тези 2 милиарда около 29 милиона долара се използват за търговия с NEO.

NEO борси: Upbit

Тази борса има приблизително същия NEO обем на търговия като Binance, като се движи около 29 милиона долара на ден. Upbit доминира там, където хората купуват NEO монети в Южна Корея. На борсата се търгуват над 1,8 милиарда щатски долара всеки ден. За всички поръчки се прилага такса за търговия в размер на 25% KRW, както и такса за теглене от 0,01-1000 KRW, която варира в зависимост от теглената сума.

И все пак Upbit остави някои въпроси в съзнанието на инвеститорите, защото те са единствената голяма борса в Корея, която не подкрепя саморегулацията. Препоръката за саморегулация идва от правителството на Южна Корея, така че беше малко изненадващо, че Upbit не участва.

Upbit обаче няма задължение да участва, така че не е толкова конфронтационен, колкото някои източници са направили новината. Очевидно това не е повлияло на това колко хора са избрали да купят NEO монета на борсата на Upbit.

NEO борси: Bitfinex

Тази платформа за търговия, базирана в Хонконг, е най-голямата платформа за обмен на биткойни от доста време; в момента монетата обхваща приблизително 30% от търговията с биткойни. Понастоящем на борсата се търгуват NEO на стойност над 17 милиона долара.

Структурата на таксите на Bitfinex се основава на ниво с по-високи сделки, на които се присъждат по-изгодни ставки. Следващата колона илюстрира структурата на таксите в Bitfinex:Изпълнение на поръчката през последните 30 дни

NEO борси: CoinEgg

По време на тази публикация CoinEgg имаше малко под 60-милионния обем на търговия на ден. NEO беше втората най-високо търгувана монета в платформата, отчитаща над 11 милиона търговия на ден. CoinEgg има 0,10% такса за всички сделки. Както виждате, някои борси налагат фиксирана такса за търговия, докато други използват диференцирани такси за търговия.

Борсата е базирана в Обединеното кралство. Един от основните недостатъци на тази борса е, че тя търгува само срещу BTC. Той също така не предлага никакъв вид интеграция на фиат валута.

NEO борси: OKEx

Първото нещо, което трябва да знаете за OKEx, е, че той е бил обект на 3 милиона долара Bitcoin хак през октомври 2017 г. Хакерът е влязъл от немски IP адрес и е търгувал двойки за търговия BTC-ETH, за да продаде всички биткойни в рамките на един час. Това се случи в Китай и полицията там отказа да вземе случая поради перспективата на страната към биткойните по това време.

Въпреки изключителността и хакването на борсата обаче, борсата е в топ 5 на NEO борсите по обем, така че смятах, че трябва да бъде включена в списъка.

Има по-малко от 8 милиона долара дневна търговия по обем. Той представлява по-малко от 5% от общия дневен обем на NEO търговия. Структурата на таксите на OKEx работи по подобна структура като Bitfinex с модела за такси за Maker / Taker (производител = -0,1%, вземащ = 0,1%).

Заключение

Сега знаете какво е NEO, как можете да обменяте ETH, за да го получите и на кои борси можете да купите NEO монета.

NEO определено показа значителна възвръщаемост на инвестициите за първите, които приемат монетата; както споменахме по-горе, той е скочил над 700 000% от най-ниската до най-високата цена. (Луди неща!)

Ценовата точка може да бъде оправдана поради факта, че NEO може да обработва 10 000 транзакции в секунда, но една от най-големите пречки, задържащи NEO, е китайската регулация – тяхната позиция по отношение на криптовалутата е нестабилна.

След като регулацията в Китай стане по-стабилизирана, обаче, вярвам, че монетата ще излети по-далеч, отколкото беше преди.

И така, ще купувате ли NEO монета? Ако да, кой обмен ще използвате? Следвахте ли стъпка по стъпка моите Coinbase и Binance или избрахте друга опция? Кажи ми!

Важна забележка: моля, консултирайте се с финансов експерт, преди да купите NEO монета или да направите друга инвестиция.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map