Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

KeepKey Review

Ако търсите сигурно място, където можете да „съхранявате“ криптовалути, вероятно сте попаднали студени портфейли. Ако е така, това KeepKey прегледът може да е точно това, от което се нуждаете в момента.

KeepKey е по-известен хардуерен портфейл. Дали обаче всъщност е добър и надежден? В този преглед на KeepKey ще отговоря на тях и много повече въпроси, включително функционалността на портфейла, основните предимства и недостатъци, ценообразуването, поддържаните от KeepKey монети и т.н..

Нещо повече, ще намерите цялата необходима информация как да настроите устройството, изпрати и получавам активи.

Нека започнем този преглед на портфейла KeepKey, за да разберем повече за компанията.

Присъда с един поглед: KeepKey е хардуерен портфейл, който се отличава с елегантен и модерен външен вид. Портфейлът е лесен за използване, той предлага уникални мерки за сигурност, както и удобни за клиента цени. Самият портфейл може лесно да се управлява за вашето мобилно устройство. Основният проблем обаче е, че поддържа само 40 криптовалути.

Професионалисти

 • Сигурен хардуерен портфейл
 • Лесен за използване
 • Атрактивна цена

Минуси

 • Поддържа само 40 криптовалути
 • Може да бъде тежък за носене

KeepKey Review: Какво е ShapeShift?

Shapeshift беше основана през 2014г в Швейцария от Ерик Вурхис. Компанията успя да привлече справедливо количество финансиране, което позволи на ShapeShift да стимулира бизнеса им.

KeepKey Review

Компанията ви позволява търгувайте безплатно с токени на Fox, предоставя ви две различни платформи – Бета версия и Класически, както и други полезни инструменти. Сега, както вероятно вече се досещате, най-популярният продукт на ShapeShift е KeepKey – an офлайн портфейл което ще ви помогне да защитите криптовалутите си от хакери.

Това, което намирам за наистина интересно, е, че когато беше създаден портфейлът KeepKey, той беше такъв на дребно на $ 239. Цената обаче спадна значително през годините и сега KeepKey струва само $ 49.

След като разгледахме тази информация, нека да преминем към изчерпателния преглед на KeepKey.

Намерен е най-новият купон KeepKey:

KeepKey Преглед: ПРОФЕСИОНАЛНИ

Нека започнем с положителните страни.

Относително сигурен – студен портфейл

Първо, важно е да разберете, че когато става въпрос за избор на най-добрия портфейл за криптовалута за вашите нужди, най-критичният фактор е сигурността. Няма значение дали портфейлът е привлекателен визуално или е много лесен за навигация, ако активите ви могат да бъдат откраднати за миг на окото.


Сигурност обикновено зависи от типа на портфейла. За да ви помогна да го разберете по-добре, бих искал да ви представя различни видове портфейли там:

 • Онлайн портфейли. Онлайн портфейлите са най-малко сигурни. Когато държите всичките си монети онлайн, трябва наистина да разчитате на доставчика. Въпреки че по-голямата част от онлайн портфейлите не съхраняват вашите лични ключове, това не означава, че вашите монети не могат да бъдат откраднати. Също така, когато става въпрос за хакване, онлайн портфейлите са най-уязвими. Така че, освен ако не държите много малки количества криптовалути, трябва да помислите за по-сигурно съхранение.
 • Софтуер / портфейли за приложения. Софтуерните портфейли са добри, когато правите ежедневни сделки. Те са по-сигурни от онлайн, но не толкова добри, колкото хардуерните портфейли.
 • Хардуерни портфейли. Ако съхранявате огромни количества криптовалути и не искате да ги загубите, хардуерният портфейл е една от най-препоръчителните опции за вас. Тъй като личните ви ключове се съхраняват офлайн, вие сте защитени срещу хакерство.
 • Хартиени портфейли. Хартиеният портфейл се счита за най-сигурния, но ако го загубите случайно, всичките ви монети също се губят.

Добрата новина е, че KeepKey е хардуерен портфейл, така че това е едно от най-сигурните хранилища за вашите активи. Като се има предвид това, дори ако компютърът ви е заразен със злонамерен софтуер, хакерите няма да могат да откраднат вашите криптовалути.

Преглед на KeepKey: Портфейл KeepKey.

Освен че е студен портфейл, KeepKey ви предоставя и ПИН код и възстановяване на семена. Ledger Nano S и други надеждни хардуерни портфейли се отличават със същите мерки за сигурност.

Портфейлът KeepKey има тази уникална функция превключва номерата на вашия ПИН код от време на време. По този начин зловредният софтуер не може да копира вашия код и да открадне вашите криптовалути.

Когато става въпрос за фаза на възстановяване, важно е да се разбере, че ако някой открие тези конкретни 24 думи, този човек може възстановете вашия стена и откраднете всичките си активи. Като се има предвид това, трябва да запазите безопасно скритата си семенна фраза.

Сега, въпреки че е малко вероятно, нека обясня това за по-голяма яснота. Ако хакер успее по някакъв начин да осъществи достъп до портфейла ви онлайн и има за цел да открадне активите ви, има този бутон на устройството, който трябва да натиснете и задръжте, за да потвърдите транзакцията.

Забележка: ако се грижите за сигурността, никога не трябва да купувате хардуерни портфейли от доставчици на трети страни, защото ако получите подправено устройство, може да загубите всичките си средства.

Не можах да намеря повече подробности относно техническите аспекти, свързани със сигурността, но ще се върнем отново към тази тема в този преглед на KeepKey.

Лесен за употреба, елегантен дизайн

Голямата част от хардуерни портфейли са сравнително труден за използване. Използваемостта обаче е едно от предимствата това си струва да се спомене в този преглед на KeepKey.

Изключителното за KeepKey е, че той има само един бутон. Този бутон се използва за включване и изключване на устройството. Всички останали процеси могат да се управляват чрез мобилното приложение. Това включва въвеждане на вашия ПИН код и настройка на семето за възстановяване.

Преглед на KeepKey: Предимства на портфейла KeepKey.

Вероятно сте забелязали, че KeepKey е един от най-големите портфейли за криптовалута в магазина. В сравнение с Trezor и Ledger, той е повече от два пъти по-голям. Ето ги Размерите на KeepKey:

 • Височина: 38,0 мм
 • Ширина: 93,5 мм
 • Дълбочина: 12,2 мм

Едно от основните предимства, които KeepKey има пред останалите хардуерни портфейли, е широк екран. Тя ви позволява да видите целия адрес на криптовалутата, без да е необходимо да превъртате напред-назад. Въз основа на потребителите на студен портфейл, това е един от аспектите, който е силно подобрява използваемостта.

Поради факта, че KeepKey има огромен екран, това е така по-податливи на драскотини. Но тъй като екранът е защитен от поликарбонатна обвивка, няма нужда да се притеснявате за физическите щети, които биха могли да повлияят на функционалността на устройството.

KeepKey Review

Ако предпочитате по-широки екрани, можете да разгледате и Ledger Nano X. За разлика от първата версия на компанията, той има по-голям екран, който ви позволява да видите целия адрес на криптовалутата. Точно като KeepKey.

И накрая, KeepKey инсталационен процес е сравнително бързо. Нещо повече, няма да е трудно да изпращате и получавате активи. Ще ви преведа през тези процеси в края на този преглед на KeepKey.

Атрактивна цена

В момента портфейлът KeepKey струва само 49 долара, обаче имаше дни, в които трябваше да платите повече от $ 200 за едно и също устройство. Компанията вероятно е намалила цените поради конкуренцията.

Нека да разгледаме набързо цени на конкурентите:

 • Ledger Nano S – $ 59
 • Ledger Nano X – 119 долара
 • Trezor One – $ 59
 • Trezor Model T – 159 долара

Както можете да видите, конкуренти поддържат доста сходни цени когато става въпрос за първите им модели. Ако обаче искате да получите по-разширени версии, това ще ви струва $ 119 за Ledger Nano X и $ 159 за Trezor Model T.

Като се има предвид това, KeepKey поддържа леко по-ниска от средната цена това ми се струва напълно справедливо. Що се отнася до избора на надежден модел, който предлага подобна цена, определено бих препоръчал Ledger Nano S.

Сравнете KeepKey рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете KeepKey рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

KeepKey Преглед: ПРОТИВ

След като разгледахме всички положителни аспекти на този преглед на портфейла на KeepKey, е време да разгледаме недостатъците на портфейла.

Ограничен брой монети, поддържани от KeepKey

Очевидно е, че когато става въпрос за най-популярните криптовалути, е лесно да се намерят портфейли, които ги поддържат. Ако обаче се интересувате от по-малко монети, може да не е толкова лесно.

KeepKey Review

Тъжната част е, че KeepKey поддържа само 40 криптовалути. Докато можете да намерите всички водещи монети и жетони, от които да избирате, е много малко вероятно да можете да изпращате, съхранявате и получавате по-малко популярни токени. Тук са някои от поддържаните монети:

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • ЧЕТКА
 • Множество токени ERC-20
 • и т.н..

В сравнение с Портфейли на Ledger тази подкрепа повече от 1000 криптовалути, това може да изглежда като малък брой.

Ако обаче имате предвид конкретна монета, можете да попълните KeepKey’s Формуляр за искане на активи и очаквайте, че има повече хора, които се интересуват от тази криптовалута. Въпреки че не е перфектно, има поне възможност.

След като знаете цялата информация относно поддържаните от KeepKey монети, е време да продължите напред.

Тежки за носене

Както споменах по-рано в този преглед на KeepKey, това е така по-голям от всеки друг портфейл за криптовалута в магазина. Въпреки че огромният му екран подобрява използваемостта, той също е доста тежък да се носи наоколо.

Този проблем може да не е толкова значим, ако държите портфейла си скрит вкъщи, но ако предпочитате да го носите в джоба си (което не се препоръчва), тогава може да е малко неудобно.

Портфейлът KeepKey тежи 54гр, така че трябва да решите сами дали това е проблем или не.

Какво влиза в опаковката?

Когато KeepKey ви бъде доставен, ето какво ще намерите в пакет:

 • Самият портфейл KeepKey
 • Втъкан найлонов USB кабел
 • Карта за архивиране на фраза за възстановяване
 • Информация за гаранцията
 • Как се използва KeepKey?

След като разгледахме всички предимства и недостатъци на този преглед на портфейла KeepKey, е време да разберем как да го използваме. Бих искал да започна, като ви покажа как да настроите KeepKey и след това преминете към изпращане и получаване на активи.

Как да започнете да използвате KeepKey?

Преди да започнете да правите каквото и да било, ще трябва да имате:

 • Компютър
 • Chrome Browser (уверете се, че имате най-новата версия)
 • Хардуерен портфейл KeepKey
 • USB кабел
 • Клиентско приложение KeepKey (можете да го получите и да получите достъп до него чрез магазина за приложения на Google Chrome)
 • Карта за изречение за възстановяване (тя е включена в пакета)

След като имате всичко необходимо, следвайте всяка от стъпките:

Етап 1: Изтеглете приложението KeepKey Client

Стъпка 2: Отворете приложението и щракнете върху „Initialize KeepKey“

Стъпка 3: Добавете името / етикета на вашето устройство.

KeepKey Review

Стъпка 4: Изберете и потвърдете своя ПИН. Може да се състои от до 9 цифри. Препоръчително е да включите поне 6. Погледнете внимателно екрана си, когато избирате цифри, защото те ще се променят преди потвърждението.

KeepKey Review

Стъпка 5: Време е да запишете фразата си за възстановяване. The фраза се състои от 12 думи. От решаващо значение е да запишете всички думи правилно. След това задръжте бутона, за да потвърдите.

Стъпка 6: Това е. Сега ще бъдете отведени до таблото си за управление.

Въпреки че вече знаете как да започнете да използвате KeepKey, този преглед на KeepKey все още не е приключил.

Как да изпратите?

Преди да изпратите активите си, трябва да се уверите, че разполагате с необходимата сума. Ако случаят е такъв, продължете, като следвате това ръководство:

Етап 1: В горната част на страницата ShapeShift ще намерите “Изпращане”, щракнете върху него.

KeepKey Review

Стъпка 2: Сега трябва да изберете актив, който искате да изпратите. Можете да намерите необходимия актив, като използвате инструмента за търсене или просто превъртете надолу през наличния списък.

KeepKey преглед: изберете актив.

Стъпка 3: Изберете актива, който искате да изпратите, и щракнете върху „Напред“.

Стъпка 4: Попълнете данните, включително адреса на получателя и сумата, която искате да изпратите, и кликнете върху „Напред“.

KeepKey преглед: попълнете подробности.

Стъпка 5: Уверете се, че предоставената информация е вярна и кликнете върху „Изпращане“.

KeepKey преглед: потвърдете подробности.

Стъпка 6: Въведете своя ПИН и кликнете върху „Изпращане“.

KeepKey преглед: въведете ПИН.

Както ви казах, изпращането на криптовалути с помощта на KeepKey изисква минимални усилия.

Как да получавам?

Последният аспект, който трябва да бъде включен в този преглед на KeepKey, е процесът на получаване на активи. Ето как да направите това:

Етап 1: Щракнете върху „Получаване“ в горната част на страницата ShapeShift.

KeepKey Review

Стъпка 2: Точно както при изпращане на монетата, намерете необходимия актив, изберете го и кликнете върху „Напред“.

Рецензия на KeepKey: изберете монета.

Стъпка 3: Сега трябва да потвърдите, че адресът, който виждате на вашия KeepKey, съвпада с този на екрана на вашия компютър.

KeepKey преглед: потвърдете адреса.

Стъпка 4: Копирайте целия адрес и го изпратете на човека, който трябва да ви изпрати активи.

KeepKey преглед: копирайте адреса на портфейла.

Тъй като KeepKey е толкова лесен за използване, получаването на активи няма да бъде проблем.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Заключения

Следователно, както беше обещано в началото на този преглед на KeepKey, отговорих на всички най-важни въпроси относно този портфейл.

KeepKey е хардуерен портфейл, който се доставя с някои страхотни функции за сигурност. Тъй като това е студен портфейл и активите ви се съхраняват офлайн, това е едно от най-сигурните хранилища за вашите активи.

KeepKey е по-голям от другите популярни портфейли за криптовалута. Въпреки че е относително тежък, широкият екран значително подобрява използваемостта. Портфейлът е лесен за настройка, изпращане и получаване на активи.

Основният въпрос относно KeepKey е, че той поддържа само 40 криптовалути. В сравнение с Ledger Nano S и X, които поддържат повече от 1000 монети и жетони, това звучи много ограничено.

Надявам се, че този преглед на KeepKey ви е бил полезен и вече знаете дали този портфейл е подходящ за вашите нужди!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector