Криптовалути за пени: струват ли си?

В наши дни вероятно би било трудно да се намери човек, за когото никога не е чувал Биткойн и криптовалутни борси. Тази криптовалута е издигнала криптовалутата до мейнстрийма – все повече хора днес искат имат дял в това, което този пазар може да предложи.

Въпреки това, биткойн и Ethereum настрана, не всички са чували за криптовалути стотинка. Ето защо днес, в този списък с криптовалути за стотинки, ще говорим точно за това – ще анализираме най-обещаващите и добре познати криптовалути там..

Като начало ще разгледаме терминология. Въпреки че може би вече имате идея или две за това какво може да бъде „криптовалута за стотинка“, все пак трябва да знаем, че говорим за едно и също нещо.

След това ще се опитаме да намерим най-добрата налична криптовалута за стотинка – има определени специфични изисквания, че такава крипто монета трябва да бъде най-добрата и ще я разгледаме, докато напредваме в урока.

Обяснителни криптовалути Penny

Както подсказва името, стотинка криптовалута е крипто монета, чиято пазарна цена е под $ 1. Както вероятно можете да си представите, повечето криптовалути, които в момента съществуват на пазара, могат да бъдат класифицирани като криптовалути.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Въпреки че имената и цените на крипто монетите често се хвърлят в различни дискусии, рядко се обръща внимание на това, защо тези монети се оценяват така, както са. Изглежда, че е станало естествено да се гледа Биткойн като абсолютна криптовалута, след това вижте монети като Ethereum и Litecoin като последващи действия, а след това има всичко друго. Но защо е така?

добре, Биткойн е уникален случай. Може да спорите, че цената му се дължи на това, че е първа децентрализирана криптовалута в света (и това със сигурност допринася за причината), но в играта влизат повече фактори.

Криптовалути Penny: Търговия с биткойни.

Биткойн достигна нивото, където репутацията на монетата и известността говори сама за себе си. Той се превърна в основен елемент на всички криптовалути там. Дори езиково казано, всички криптовалути, които не са Биткойн, се наричат ​​алткойни (избор за Биткойн).

Това беше и криптовалутата избута целия този пазар в масовия поток – хората не обръщаха малко внимание на темата за криптовалутите, докато Биткойн не започна да я прави голяма. Изведнъж имате огромни компании и организации, посветени тържествено да предоставят на своите потребители услуги, свързани с крипто.

Трябва да се има предвид обаче, че Биткойн е много уникален случай. Повечето други криптовалути, които в момента са на пазара, имат определени, конкретни причини, поради които те се оценяват така, както са.

Не винаги е лесно да се разберат тези причини, особено когато става въпрос за стотинки криптовалути. Имайки предвид това, има методи за класифициране на тези монети според определени критерии.

Списъкът с криптовалути на този урок е съставен след някои от тези критерии, така че вероятно би било добро решение да ги разкажете накратко.


Категории

Въпреки че има много различни начини за класифициране на стотинки криптовалути, аз ще използвам метод, който според мен е най-ясният и разбираем.

Има три категории общо: нови криптовалути, застояли криптовалути, и падащи криптовалути. Тези три категории вероятно би трябвало да обхващат повечето популярни криптовалути там.

Нови криптовалути

Преди да бъде пусната криптовалута, рекламата се изгражда около нея ICO (първоначално предлагане на монети). Това се прави по различни начини, свързани с маркетинга, но всичко се свежда до един прост критерий: тази криптовалута ще бъде ли полезна? Цената на новата крипто монета до голяма степен зависи от нейната ICO, докато успехът на ICO зависи в голяма степен от полезността на въпросната монета.

Криптовалути за пени: струват ли си?

Повечето от новоиздадени криптовалути започнете със супер ниска пазарна цена, като по този начин можете да се класифицирате като стотинка криптовалута. Ако обаче монетата се счита за полезна, цената със сигурност ще започне да се увеличава скоро след първоначалното пускане.

Ако искате да можете да хванете една от тези стотинки криптовалути рано и да инвестирате успешно в нея, трябва гледайте пазара и прави задълбочени изследвания с нови, предстоящи крипто монети. Прочетете белите таблици на компаниите, следвайте новините и помислете логично – дали тази нова крипто ще задоволи нуждата? Ще служи ли за употреба? Ако е така, може да е добър вариант за инвестиране.

Имайте предвид, че цената на нова крипто може да остане ниско за известно време след пускането му, дори ако изглежда много обещаваща монета. Това обикновено се дължи на това, че хората просто не го забелязват или не обръщат достатъчно внимание на това, което прави или каква цел служи.

Най-често срещаният сценарий е, че след като нова и добре изглеждаща монета бъде забелязана от няколко души, нещата започват да валят снежна топка и монетата цената започва да се увеличава бързо.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Застояли криптовалути

Друг тип криптовалути, които може да срещнете, се нарича застояли криптовалути. Тези крипто монети обикновено са на пазара от доста време, но изглежда цената им изобщо не се колебае.

Зад това може да има много различни причини. Зависи от какво ниво искате да го анализирате – някои ситуации могат да включват корпоративна намеса, други – обикновена загуба на интерес или моментна пауза на търговията (използвайки тук „моментна“ като общ термин).

Това е донякъде труден тип крипто – нефлуктуация от тяхната цена може да бъде както добро, така и лошо нещо. От една страна, може да се радвате, че цената на монетата не пада. Това може да се приеме като знак, че крипто е все още ценна и широко използвана, дори ако се прави тихо.

Криптовалути за пени: струват ли си?

От друга страна обаче стагнацията на криптовалута може да означава, че разработчиците са бавни изоставяне на проекта и не планират да развиват или развиват мрежата, на която се основава монетата, повече, отколкото вече имат. Това води до a бавна, но стабилна загуба на интерес от страна на потребителя, което от своя страна води до застояла смърт за криптовалутата.

Ако случайно срещнете такива стотинки криптовалути в някакъв списък с криптовалути, които се намират онлайн, винаги четете новините около тази монета. С това може да успеете да избегнете куршум в дългосрочен план.

Сриване на криптовалути

На пръв поглед изглежда нещо обяснимо, нали? Ако цената на криптовалутата се срине, това означава, че монетата вероятно умира, нали? Е, не е задължително.

В определен момент в Декември 2017, пазарът на криптовалути започна да се срива като цяло. До този момент, от лятото на същата година, крипто монетите непрекъснато нарастваха – Bitcoin, например, почти проби границата от 20 000 долара!

След първоначалното спиране на нарастващите цени и внезапната промяна на посоката, през януари 2018 г., крипто пазарът катастрофира за неопределено време – почти всяка отделна криптовалута изпитва значителна дефлация на цената и пазарната стойност.

Криптовалути за пени: струват ли си?

Поради това става почти невъзможно да се каже, че „ако криптовалутата се срине в цената, това означава, че е направено за“. Пазарът наблюдава някаква стабилизация в последно време и много крипто експерти обещават големи неща, които предстоят. Предполагам, че просто ще трябва да изчакаме и да видим.

Относно инвестирането в криптовалути стотинка, това става още по-сложно. Трябва да направите много изследвания, преди да инвестирате в една такава монета. Четенето на списък с криптовалути обаче няма да е достатъчно – ще трябва да сте събрали достатъчно знания за монетата, за да опитате и да предскажете КОГАТО ще спре да се срива в цената, да се намери най-добрият срок за инвестиране.

Естествено има много други видове криптовалути, които могат да попаднат в различни категории (токени, монети, които растат в цената и т.н.). Тези три категории обаче трябва да обхващат повечето от основните видове стотинки криптовалути, които ще срещнете.

Сега, без повече шум, нека да преминем към списъка с криптовалути и да поговорим за някои от най-забележителните криптовалути за стотинки там.

Пулсации (XRP)

От всички стотинки криптовалути в този урок, Пулсации е може би най-известният и ценен. Въпреки че „Ripple“ е компанията, създала монетата (самата монета се нарича „XRP”), Всички толкова свикнаха да наричат ​​монетата Ripple, че за улеснение ще направя същото.

Пулсации се откроява от тълпата криптовалути, като е единственият централизирана криптовалута за да стигнете до върха на пазара. На върха си Ripple успя да достигне второто място на пазарната позиция и се смяташе, че скоро ще стане „убиецът на биткойни“. Това обаче не се случи.

Има доста няколко причини, поради които хората обичат Ripple. Някои от основните включват, но не се ограничават до: скорост (в сравнение с биткойн), недостиг, дълголетие, на отбор отзад развитието на монетите, течливостта, тя се приема от много банки и правителства по света и т.н..

Криптовалути за пени: струват ли си?

Ripple се счита за една от най-добрите криптовалути за стотинки, в които да инвестирате, когато тепърва започвате в света на инвестициите. Повечето от списъка с криптовалути, които ще намерите онлайн справка Ripple като най-популярната криптовалута в света.

Кардано (ADA)

Кардано е много амбициозен проект на някои от най-много знаещи експерти по криптовалута от цял ​​свят. Целта му е да подобри крипто мащабируемостта, да направи транзакциите много по-бързи и да революционизира начина, по който криптовалутите работят, като цяло.

Въпреки че е една от най-малко обсъжданите монети на пазара, Cardano (ADA) все още се разглежда от много експерти и крипто ентусиасти като един от най-обещаващите проекти там.

Cardano е внедрил алгоритъма Proof-of-Stake в своите системи. Това означава, че не можете да МИНЕТЕ Cardano – вместо това можете заложете своите монети и проверява транзакциите които другите притежатели на Cardano правят в рамките на блокчейна. В зависимост от количеството ADA монети, които сте заложили, след това получавате дял от приходите.

Изглежда, че пред Cardano е много обещаващо бъдеще и нито един списък с криптовалути не забравя да го посочи като една от монетите, на които хората трябва да обърнат внимание най-много.

Qlink (QLC)

Qlink е донякъде a специален запис в този списък. Това е първото в света децентрализирана услуга на мобилната мрежа. Създателите на компанията се стремят да пометат старите училищни мобилни мрежи под килима, като въведат нова, базирана на партньорска система..

Един от основните начини хората да печелят QCL токени е чрез споделяне на техните WiFis с други членове на Qlink, за да се позволи използването на услугата. Компанията също представи децентрализирани SMS съобщения на тяхната платформа – ако имате по-голямата част от неизползваните SMS-и, можете просто да ги продадете за допълнителни печалби.

Компанията Qlink, която е първата по рода си, е изправена пред (и в много отношения все още го прави!) много трудни препятствия, които блокираха успеха на проекта им. Те обаче бавно, но сигурно вървят напред – проектът е постоянно в тежко развитие.

Просто защото тази услуга е толкова полезна за огромно разнообразие от хора по света, монетата все още е много обещаваща – ако търсите добри инвестиции, когато става въпрос за стотинки криптовалути, определено дайте чек на Qlink!

Заключения

Има много различни причини, поради които хората може да искат да намерят най-добрата криптовалута за стотинка. Някои се интересуват от растеж на крипто монети от ранните си дни на създаване, други просто нямат много пари, за да инвестират в криптовалути и монети, които струват под един долар, изглеждат като чудесно място за начало.

Каквато и да е мотивацията, очевидно е, че все повече хора търсят по-малко известни, но все още цъфтящи крипто монети на текущия пазар.

Ако търсите най-добрата криптовалута за стотинка, винаги имайте предвид, че крипто пазарът е много нестабилно място. Цените могат да се променят във всеки един момент, изглежда без основателна причина. Можете да сведете до минимум „фактора на изненадата“, като направите проучване и задълбочите, но това няма да промени резултата.

Между другото, ако мислите за търговия с криптовалути, трябва да проверите най-препоръчителните борси за криптовалута: Coinbase, Binance и Kraken.

Надявам се, че този урок „Пени криптовалути“ е бил полезен за вас и че ще приложите наученото, когато търсите най-добрата криптовалута от стотинка там. Не забравяйте обаче – инвестициите могат да бъдат труден бизнес. Винаги се консултирайте с професионалист, преди да инвестирате пари в криптовалути. Най-добър късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map