KuCoin Wallet Review

Искате да влезете криптовалути, но не сте сигурни кой е най-добрият начин да го направите? Е, повечето крипто ентусиасти биха ви казали, че една от първите стъпки, които трябва да предприемете, е намиране надежден крипто портфейл! Днес, в това Портфейл KuCoin преглед, ще обсъдим един от по-малко вероятните претенденти.

Защо казвам „по-малко вероятно“? Е, най-вече защото KuCoin е, разбира се, обмен на криптовалута – всъщност не се разглежда като портфейл, поне не в традиционния смисъл на думата.

Въпреки това, тъй като броят на феновете на криптовалутите се увеличава по целия свят, все повече хора се насочват към борси за всички свои нужди за съхранение на криптовалути.

Това добро нещо ли е? добре, Не може да бъде – обаче е и много по-сложно от това. Нека не губим време и да стигнем до месото и картофите на нещата, нали?

Професионалисти

  • Голямо разнообразие от поддържани криптовалути
  • Много лесно да се регистрирате & използване
  • Ниски такси за теглене, безплатни депозити

Минуси

  • Нерегламентирано
  • История на взлома
  • Привидно няма съхранение на студен портфейл

Преглед на портфейла KuCoin: Портфейлите за обмен на криптовалути растат все по-популярни

Бих предположил, че най-доброто място за нас да започнем е да се обърнем към слона в стаята и да разгледаме целия аспект на „обменния портфейл“ на рецензията..

Докато някои хора се чудят има ли приложение за портфейла на KuCoin, други ще се запитат – как можете дори да съхранявате монетите си на тази платформа? Само един поглед към някои отзиви за KuCoin онлайн ще разкрие това абсолютното мнозинство от тях обсъдете KuCoin от обменната страна на нещата, а не портфейла.

Таблица: Плюсовете и минусите на портфейла Coinbase Портфейлът Binance

Това е така, честно казано, KuCoin е борса за криптовалута – той се маркира като едно и всъщност не рекламира никакви възможности за крипто съхранение. Това обаче не означава, че няма.

По-голямата част от борсите които в момента са там, на пазара, ще имат крипто съхранение възможности. Естествено, това не означава, че трябва да използвате всички от тях, макар че – както при вашите стандартни портфейли, борсите могат да бъдат по-малко надеждни и по този начин запазването на активите ви върху тях ще бъде доста опасно.

Преглед на портфейла на KuCoin: намерете следващия крипто скъпоценен камък.

Всъщност още повече е случаят с борсите! Поради естеството на начина, по който работят, обменът е ключова цел за мнозина кибер-атаки и различни други опити за хакване.

Защо някой би искал да държи крипто активите си на борса, ако случаят е такъв? Няколко добри причини, наистина! Някои от тези причини се отнасят и до въпросния ни преглед на портфейла на KuCoin!

Нека обсъдим тези причини, като споменем основните неща, които KuCoin „прави правилно“, що се отнася до функционалността на портфейла му. Имайте предвид обаче, че ще се фокусираме точно върху това – портфейлната част на платформата. Ако всъщност искате да използвате предимно KuCoin като обмен, можете да намерите преглед на това тук.


Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на портфейла KuCoin: ПРОФЕСИОНАЛНИ

Има доста аспекти, които си струва да се обсъдят, що се отнася до ползите от портфейла на KuCoin отидете, но може би най-добрият начин на действие би бил да започнете от нещо, което се споделя между всички портфейли за обмен – действителната обменна част от тяхната функционалност.

Портфейл за криптовалута с вградени функции за обмен

Е, за да бъдем напълно точни, всъщност е обратното, но знаете какво имам предвид.

Както беше посочено няколко пъти в този преглед на портфейла на KuCoin, KuCoin всъщност е основно платформа за обмен. Това означава, че ще можете търгувайте с криптовалути от удобството на портфейла си.

Докато някои може да подценят колко страхотно е това, други хора със сигурност ще го получат. Особено тези, които са имали строги графици за търговия и преди.

Преглед на портфейла KuCoin: незабавен обмен.

Ще видиш, най-добрите портфейли за криптовалута че парите могат да купят са хардуерни устройства – добри примери включват Книга и Трезор. В този контекст „най-добре“ означава „най-безопасно“ – няма алтернативи на портфейла, които биха осигурили по-добри функции за сигурност от гореспоменатите хардуерни устройства.

Е, да, добре, има хартиени портфейли, но това е съвсем различна кутия от червеи и ние дори не се доближаваме до отварянето му.

Докато хардуерните портфейли осигуряват голяма сигурност, обаче им липсва удобство. Тези устройства се използват за дългосрочно крипто съхранение – ако имате някакви идеи да търгувате монетите си от време на време, бъдете подготвени за неприятностите с вкарването и излизането от хардуерния ви портфейл всеки път.

Тук обаче влизат депозитите на KuCoin, за да спасят деня.

С KuCoin ще можете търгувайте с криптовалути с едно щракване на бутон – буквално. Тъй като това е портфейл за обмен, платформата съчетава двата функционални аспекта в едно!

Сделка Kucoin активна в момента:

Това е изключително забележително за всеки, който е сериозен дневна търговия, и кой трябва да изпревари пазара. С крипто все още е най-спекулативният и нестабилен пазар на планетата, нещата могат да се променят само за миг – да останеш пред кривата е от решаващо значение за успешния търговец, поне дългосрочен!

Потребителските рецензии на портфейла KuCoin ще ви кажат, че тази конкретна платформа ви позволява да правите точно това – в комбинация с хардуерен портфейл от първо ниво (което означава, че бихте запазили малка част от монетите си в KuCoin за всички ваши търговски нужди, а останалите – вътре студен портфейл), това дава най-доброто от двата свята!

Огромен списък с поддържани криптовалути

Поддръжка на множество крипто активи е, разбира се, донякъде недооценен аспект на криптовалутните портфейли като цяло. Ето защо хората се питат „какво мога да изпратя на портфейла на KuCoin?“.

Виждате ли, повечето крипто ентусиасти са свикнали с факта, че всяка отделна монета има определен портфейл. Това означава, че колкото и монети да имате ходл, ще трябва да намерите отделни портфейли за всеки един от тях.

Е, поне това ИЗПОЛЗВАНО ДА СЛУЧАЙ. Влезе хардуерни портфейли и спаси деня … Вид.

Преглед на портфейла KuCoin: налични пазари.

Първокласни хардуерни портфейли за криптовалута поддържат широк избор от различни активи. Това важи и за двете Книга и Трезор. Изборът, предлаган от тези марки, обаче е ограничен до това колко хора се интересуват от дадена монета.

Толкова се интересуват, че и те биха го направили разработете специфично за портфейла приложение за това устройство, което да поддържа монетата. Я – малко е сложно.

Портфейли за обмен, от друга страна, са различни в това отношение. Потребителските рецензии на портфейла KuCoin ще ви кажат, че KuCoin го прави всъщност, поддържат доста богат избор от криптовалути – гледайки от обменната страна на нещата, има добре над 200 монети, поддържани от платформата! Това е огромно!

Поддръжката на множество криптовалути означава, че ще можете да съхранявате всички (повечето?) От своите криптовалути в един портфейл – KuCoin. Е, разбира се – не ЕДИНЕН портфейл, тъй като всеки крипто актив има специален такъв. Всички те обаче ще бъдат локализирани и ще се покажат във вашия акаунт в KuCoin.

Преглед на портфейла на KuCoin: процедура за размяна.

Това е хубаво и от перспектива за удобство, но и от тази на спокойствие, също. Честно казано, няма да е необходимо да сортирате и да се опитвате да запомните всичките си пароли и различни методи за удостоверяване на портфейла – всички ще бъдат разположени на една платформа! Отново – четейки от потребителските отзиви на портфейла на KuCoin, това изглежда е любима функция!

И така, следващия път, когато попитате – какво мога да изпратя на портфейл на KuCoin? – просто знай това платформата поддържа богат избор от крипто – определено можете да изпратите повечето от най-високо оценените криптовалути на пазара.

Много ниски такси за теглене

Такси за теглене са, разбира се, нещо, което засяга най-вече портфейлите за обмен. Те могат да бъдат малко объркани, така че позволете ми да обясня.

Има два големи типа на таксите за теглене на криптовалута, които може да срещнете – свързани с услугите на борсова платформа (т.е. споменатите в този преглед на портфейла на KuCoin) и други, които са таксувани от блокчейна на определен крипто актив.

Последните са неизбежно – без значение какъв тип портфейл решавате да използвате, таксите за блокчейн винаги ще се прилагат. Въпреки това таксите, свързани с обмена, могат да варират.

Някои борси ще получат полуприлични такси, докато други дори могат да ви позволят да правите безплатни депозити и тегления. Последните обаче са рядко явление.

Преглед на портфейла на KuCoin: примери за такса за теглене.

С KuCoin крипто депозитите наистина са, напълно безплатно. Това е фантастично! Що се отнася до таксите за теглене, те обаче съществуват – казано, те са сред най-ниските, които ще срещнете.

Това е особено чудесно, ако активно теглите и депозирате интензивни криптовалути, като например Ethereum. Всяка малка част от gwei (газ за транзакции с ETH), която ще спестите, ще се увеличи, голяма!

Един от по-безопасни портфейли за обмен

Сигурност очевидно е огромен фактор при обсъждането на който и да е крипто портфейл – този преглед на портфейла на KuCoin не е изключение от това правило. Тъй като портфейлите за обмен са склонни да получават доста лоши опаковки по отношение на аспекта на сигурността, струва си да поразровите малко и да проверите какви функции за сигурност използва KuCoin.

Направо, всеки, който разпитва, е в безопасност за портфейла на KuCoin, ще научи, че платформата използва мерки за сигурност като двуфакторно удостоверяване (2FA) и имейл проверки за влизане. Прости мерки, но те възпират по-голямата част от хакерите и измамниците, които искат да получат достъп до платформата и потребителските средства, съхранявани в.

Преглед на портфейла на KuCoin: създайте акаунт за 10 секунди.

Освен това ще намерите различни допълнителни мерки за сигурност, като например одити и базирано на компания, екипи, посветени на сигурността които постоянно наблюдават платформата за всякакви подозрителни дейности.

И накрая, що се отнася до потребителските отзиви на портфейла KuCoin, изглежда, че платформата има доста прилична репутация, що се отнася до сигурността на нещата. Има няколко забележителни проблема които си струва да се обсъдят (и точно това ще направим след минута), но като цяло сегашното състояние на платформата в това отношение е доста прилично.

Сравнете портфейла KuCoin рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете портфейла KuCoin рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Преглед на портфейла KuCoin: ПРОТИВ

До този момент в портфейла на KuCoin преглед, вече обсъдихме основните предимства че можете да очаквате, докато използвате KuCoin като опция за преминаване към портфейл за криптовалута. Ползите всъщност са доста осезаеми!

Преди да вземете окончателно решение обаче, все още има неща, които трябва да бъдат споменати и доразработени – неща, които може би не са толкова приятни за чуване като тези, които вече сме преживели до този момент в ревюто.

Първото нещо, което се появява, когато се мисли за по-малко от идеалната страна на KuCoin, са разклатените мерки за сигурност че платформата използва от известно време, и историята на нарушение на сигурността, общо взето.

Няма видимо студено съхранение + История на нарушение на сигурността

Тук има доста неща за разопаковане, така че нека първо направим една стъпка и първо да разгледаме аспекта „без хладилно съхранение“.

Абсолютното мнозинство от платформите за обмен на криптовалути от висок клас (като удължаване на това – портфейли за обмен) ще използвайте устройства за хладилно съхранение за да запазят потребителските си активи в безопасност. Начинът, по който това работи, е, че платформите поддържат до 95% от крипто на устройства за съхранение на хардуер, а останалите 5% действат като резерв за търговия.

Всеки, който се чуди дали портфейлът на KuCoin е безопасен, трябва да отбележи, че въпросната платформа не го прави. С KuCoin няма защитен слой за студено съхранение.

Това, естествено, има много проблеми. Това прави KuCoin 100% горещ портфейл – макар че това само по себе си не е проблем, горещите портфейли са склонни да имат много уязвимости в сигурността, и се считат за много по-малко безопасни от, да речем, хардуерните устройства за съхранение.

Преглед на портфейла на KuCoin: инцидент с нарушаване на сигурността.

Пропуските в сигурността също се показват. KuCoin е имал нарушение на сигурността – огромен брой клиентски активи на компанията бяха откраднати, след като хакерите получиха частните ключове на горещия портфейл на KuCoin. Дело и точка.

Смешното тук е, че KuCoin отбелязва как техните „студени портфейли не са били засегнати“. Въпреки това, разглеждайки някои отзиви на потребителски портфейли KuCoin, оставени онлайн, ще имате проблеми с намирането на информация за използването на студеното съхранение на платформата.

Какъвто и да е случаят, едно е ясно – горещите портфейли се считат за по-малко сигурна алтернатива и ситуацията на KuCoin илюстрира това перфектно. Безопасен ли е сега портфейлът на KuCoin? добре, изглежда – платформата засили мерките си за сигурност и няма по-забележими хакове след разглеждания по-горе.

Не е регулирана платформа

Преди да излезете и да започнете да правите депозити в KuCoin или да се опитвате да научите „какво мога да изпратя в портфейл на KuCoin?“, Трябва да вземете предвид факта, че платформата се счита за anнерегламентиран обмен”- по този начин и нерегулиран портфейл.

Терминът „нерегулиран“ е доста обяснителен – той се отнася до факта, че няма всеобхватна институция, която да наблюдава дейностите на въпросната борса, като по този начин прави своите криптообменни услуги както потенциално рискови, така и незаконни на някои места по света.

Преглед на портфейла на KuCoin: налични предимства от успешно потвърждаване на акаунта.

Регулацията помага на търговците запази доверието в размяната, тъй като те могат да бъдат сигурни, че винаги ще има официална институция, която да следи за фалшива игра или подозрителни действия. Липсата на регулация, от друга страна, кара много хора да се притесняват – ако вашите крипто файлове изчезнат в даден момент, няма да имате къде да подадете иск.

За да бъда напълно прозрачен, трябва да кажа – някои потребителски отзиви за портфейла KuCoin изразявайте радост предвид нерегулирания характер на платформата. Всъщност това е напълно нормално – голяма част от ентусиастите на криптовалутите вярват, че нерегулираните борси са единственият начин.

Е, добре – децентрализирани борси, за да бъдем по-правилни. Въпреки това, поради философията зад крипто, много хора всъщност се радват да използват нерегламентиран обмен, тъй като това привидно допринася за идеята за децентрализирана платформа, която има няма управляващ орган (въпреки че самата платформа е управляващият орган, в този случай).

Преглед на портфейла на KuCoin: мерки за сигурност.

И така – накратко, преди да зададете въпрос „има ли приложение за портфейла KuCoin?“ И да изтеглите софтуера на всичките си устройства, трябва да вземете предвид рисковете, които идват с въпросната платформа. Докато е имало няма забележими проблеми по отношение на нерегламентирания характер на KuCoin, все още е важно да се има предвид!

Оплаквания относно поддръжка на клиенти

Поддръжка на клиенти е нещо, което обикновено се игнорира доста, когато избирате най-добрия портфейл за криптовалута, в който да съхранявате активите си. Не е изненадващо обаче – дори четене на някои потребителски рецензии на портфейла KuCoin, очевидно е, че на други аспекти се отделя повече внимание, по този начин поддръжката на клиентите често остава встрани.

Това обаче не би трябвало да е така. Поддръжката може да бъде изключително важна, особено когато става въпрос за вашите криптовалутни активи!

Таблица: Фирмена информация за Ledger Nano X и Trezor Model T

Очевидно, докато KuCoin депозитите може да са лесни, и самата платформа може да предложи широко разпространена поддръжка за различни криптовалути, страната за поддръжка на клиенти не е най-добрата. Това е настроение, изразено и от някои потребителски рецензии на портфейла KuCoin.

Платформата наистина има подкрепа на живо – това е страхотно. То е също на разположение 24/7, което е доста рядка и определено забележителна характеристика.

Какъв е проблемът тогава?

Преглед на портфейла KuCoin: поддръжка на клиенти.

Е, някои клиенти на KuCoin отбелязват, че може да бъде доста трудно е да се сдобиете с екипа за поддръжка, и времето за реакция обикновено е наистина дълго.

В много случаи това не е проблем, който нарушава сделката. Представете си обаче, ако срещнете технически проблем в средата на транзакцията и изведнъж сте загубили достъп до всичките си активи просто поради технически проблем. Вероятно има много паника!

На всичкото отгоре вероятно ще искате да получите поддръжка на клиентите възможно най-скоро. Ако времето за реакция е наистина дълго, добре … Нещата може да свършат доста зле.

Накратко, докато KuCoin притежава много различни предимства що се отнася до поддръжката на клиенти, самата поддръжка е посредствена и може да приключите с изчакването за дълги периоди от време, докато получите отговор на вашето запитване.

Как да използвам портфейла KuCoin?

След като разбрахме всички подробности за предимствата и недостатъците на портфейла на KuCoin от пътя, остава само да обсъдим факторите за използваемост на платформата – с други думи, как можете да започнете да използвате KuCoin като твой собствен, специална алтернатива за съхранение на криптовалута.

Как да се регистрирате в KuCoin?

Първо и най-важно – процеса на регистрация.

Етап 1: Отидете на официалния уебсайт на KuCoin. Това е абсолютно същият уебсайт, който бихте посетили, за да се регистрирате борсата KuCoin. Разбира се, въпросната платформа е всъщност, предимно обмен на криптовалути, първоначалният процес на регистрация е напълно същото, също.

Преглед на портфейла на KuCoin: начална страница на KuCoin.

Стъпка 2: След като сте на началната страница на сайта, кликнете върху „Регистрирай сеБутон в горната част на страницата.

Стъпка 3: Както обикновено с тези неща, ще бъдете помолени твоят имейл, и към Създай парола. Проверката на имейла всъщност се случва от същия екран за първоначална регистрация – доста интересно!

Преглед на портфейла на KuCoin: процес на регистрация.

Стъпка 4: След като сте въвели кода за потвърждение, който сте получили на имейл адреса си, и сте създали парола, това е буквално – вече имате акаунт в KuCoin!

Преглед на портфейла на KuCoin: завършване на процеса на регистрация.

На този етап ще ви се покаже екран с въпрос дали искате закупете или депозирайте някои криптофондове във вашия акаунт. Не излизайте от екрана! В следващата стъпка от нашия преглед на портфейла на KuCoin ще разгледаме депозитите на KuCoin и ще започнем от въпросния екран.

Преди това обаче трябва да кажа – регистрацията в KuCoin е сред най-лесните и бързи процеси там!

Много рядко можете да намерите портфейл за обмяна на криптовалута, който да ви позволи да започнете да използвате услугите му толкова бързо. Можете буквално да „ускорите“ процеса на регистрация за по-малко от 10 секунди, особено ако имате отворен имейл имейл до KuCoin обменния!

Разбира се, това отчасти се дължи на факта, че говорим нерегламентирана платформа тук. Ако обаче това не ви засяга, със сигурност ще оцените простотата и бързината на процеса на регистрация!

Как да депозирате / изтеглите криптовалутни активи към / от KuCoin?

И така, тогава – регистрирали сте се в платформата и след внимателно обмисляне на многобройните рецензии за портфейла KuCoin там, решихте да направете първия си депозит. Как трябва да се заемете с това?

Нека да го проверим!

Етап 1: Ако приемем, че сте останали на екрана, обсъден по-горе, щракнете върху „Депозитни средства”.

Стъпка 2: Сега ще трябва изберете криптовалутния актив, който искате да депозирате. Както вероятно вече виждате, списъкът е ОГРОМЕН – има привидно безкраен брой различни монети, които можете да депозирате в KuCoin!

Преглед на портфейла KuCoin: BTC адрес за депозит.

За да улесня нещата обаче, реших да се придържам BTC за моя пример. След като изберете сметка (основна или търговска), щракнете върху „продължи”.

Стъпка 3: Ще ви бъде представен адрес на биткойн портфейл. Ако искате да направите депозит веднага, всичко, което трябва да направите, е да го копирате и поставите в дестинацията си за теглене, проверете отново дали адресът е същият (с други думи – ако нямате кейлогър или някакъв друг вирус) и направете депозита.

Преглед на портфейла на KuCoin: налични са различни BTC адреси.

Както можете обаче да видите, има и възможност за генериране адрес на SegWit, също.

Адресите на SegWit ви позволяват прехвърлете BTC по-бързо, и по по-малко интензивен начин. Не всички портфейли за обмен обаче ги поддържат, така че определено е поредната победа от страна на KuCoin!

Стъпка 4: Когато става въпрос за изтегляне на крипто активи от KuCoin, процесът е много сходен (само обратното). Ще трябва да изберете актива, който искате да изтеглите, и след това да поставите адреса за получаване.

Преглед на портфейла KuCoin: стъпки, които трябва да се предприемат преди теглене на средства.

Тук обаче, преди да направите тегления, ще трябва и двете настройване на SMS или базирано на Google 2FA, и също създайте отделна търговска парола. Макар че не е така при депозитите KuCoin, при изтегляне това действа като допълнителен слой сигурност.

И така, какво е заключението тук? Е, със сигурност може да се каже това KuCoin със сигурност е много лесен за използване, ако планирате да го използвате само като алтернатива за съхранение на криптовалута! Процесът на регистрация е изключително лесен и бърз (всъщност сред най-бързите, които все още не съм срещал), както депозитите, така и тегленията са обясними и наистина лесен за управление.

Като цяло не бива да се сблъсквате с проблеми, нито да изтегляте, нито да депозирате своите криптовалути в портфейла на KuCoin. Определено успокояващо!

Обобщение

Сега, след като анализирахме и обсъждахме KuCoin задълбочено, а също така разгледахме някои от най-изявените потребителски рецензии на портфейла KuCoin, остава само да отговорим – бих ли препоръчал да използвате платформата алтернатива за портфейл за криптовалута?

да и не.

Когато обсъждате методите за крипто съхранение, единствената функция, на която наистина трябва да обръщате цялото си внимание, е сигурност. Ако портфейлът по ваш избор не е сигурен, може да сте напълно добре в крайна сметка губите всичките си активи.

Преглед на портфейла KuCoin: средства за портфейла.

Безопасен ли е портфейлът на KuCoin? Добре… Частично. Смята се, че е така безопасно място за крипто търговия и обмен, обаче, разбира се, има някои очевидни проблеми, които трябва да бъдат разгледани.

Въпреки това платформата го прави поддържат огромен набор от различни криптовалути, и дори притежава някои невероятни такси за теглене, като депозитите са напълно безплатни.

На всичкото отгоре, KuCoin е много лесен за използване, поне що се отнася до портфейлната част на платформата. Това е чудесна новина за всеки крипто начинаещ там!

За да бъдем напълно честни, ако искате да използвате KuCoin като платформа за съхранение на крипто, моят съвет към вас е прост – вземете два портфейла. А именно, хардуерен крипто портфейл, и тогава портфейла на KuCoin.

Като запазите абсолютното мнозинство от средствата си в хардуерен портфейл, ще бъдете гарантирани максималният размер на сигурността. От друга страна, ако искате да търгувате и да играете различните крипто монети, налични на пазара, съхраняването на малка част от вашите монети в горещ портфейл като KuCoin също ще ви позволи да направите точно това!

Преглед на портфейла KuCoin: Отзиви на KuCoin.

Всичко това основно ви позволява използвайте най-доброто от двата свята – тази на най-високо ниво на сигурност, както и тази на невероятно удобство. Страхотна комбинация, със сигурност!

Ако искате да намерите надежден хардуерен портфейл, но не сте сигурни откъде да започнете, трябва да проверите и двете Ledger Nano X, или моделът Trezor T. По време на писането на този преглед на портфейла на KuCoin тези две устройства се считат за такива най-безопасните алтернативи на целия пазар.

Заключения

Официално стигнахме до края на нашата Портфейл KuCoin преглед! Досега ви казах всичко, което трябва да знаете за въпросния портфейл за обмен – най-забележителните му характеристики, ярки проблеми и дори как да започнете да го използвате, ако решите да.

Очевидно, KuCoin със сигурност има какво да предложи на обикновения крипто ентусиаст, особено някой, който търси разнообразяват портфолиото си от съвсем малко. Това е и другото нещо – доста очевидно е, че KuCoin всъщност притежава функции, които ще подхождат на хората, които търсят обмен на криптовалути от висок клас.

Ако искате да изпробвате KuCoin като алтернативна размяна, можете да прочетете повече за тази страна на платформата тук. Въпреки това, той напълно може да се използва и като услуга за портфейл.

И накрая, ако се чудите „има ли приложение за портфейла на KuCoin?“, Нека ви кажа – има! Можете да изтеглите приложението от официалния уебсайт на компанията, или го намерете в магазина за приложения на вашето мобилно устройство.

Това каза, не забравяйте да разгледайте някои други надеждни алтернативи на портфейла! Благодарим ви за четенето и успех с всички ваши предстоящи начинания, свързани с крипто!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map