Купете биткойн с PayPal: Как да го направя бързо?

В това "Как да купя Биткойн с PayPal" ръководство, ще ви покажа пет различни платформи в която е налична тази опция. Ще ви дам и някои от предимствата и недостатъците на използването на всеки от тях.

Когато Bitcoin беше създаден през 2009 г., той беше почти невъзможно за закупуване през първите няколко години от търговията. Това беше така, защото едва ли имаше борси, които продаваха криптовалута! Дори и да можете да намерите надежден обмен (като Coinbase), беше наистина трудно да се намери такъв, който да приема реални методи на плащане.

Как да закупите биткойн с Paypal: кредитна карта и биткойн.

През 2021 г. обаче е сега наистина лесно да закупите биткойн с дебитна / кредитна карта или банкова сметка. Но знаете ли, че можете да купите BTC и с PayPal? Е, сега го правите и днес ще ви покажа как!

След това ще ви дам наистина просто ръководство стъпка по стъпка! До края на четенето на това ще знаете как да купувате биткойн с PayPal! Ако сте отворени за закупуване на биткойн по някои други начини, можете да го направите посетете обмен от висок клас, или дори закупуване на биткойн чрез Simplex.

Сега какво чакате? Нека започнем, като разберем защо е трудно да се използва PayPal при покупка криптовалути.

Къде можете да купите биткойн с PayPal?

Важно е да запомните това по-голямата част от борсите за криптовалути не приемат PayPal. Дори по-голямата част от борсите, които ви позволяват да депозирате с използване фиат валута не го подкрепяйте.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Основната причина за това е начинът, по който работи политиката на PayPal за връщане на плащания. По същество, когато хората плащат за продукти, използващи PayPal, им се предлага нещо наречено "Защита на купувача". Това означава, че ако не са доволни от продукта, който са закупили, могат да предявят иск с PayPal в опит да го направят да си върнат парите.

В повечето случаи, ако продавачът не може да докаже, че е доставил артикула, PayPal ще вземе обратно средствата и ще ги възстанови на купувача!

Как да закупите биткойн с Paypal: LocalBitcoins.

Както можете да си представите, няма начин да се докаже, че купувачът не е получил биткойн (дори и да е получил). Ето защо борсите се притесняват да не включат PayPal в наличните си методи на плащане.

Това обаче не означава, че не можете да го направите, защото, както ще ви покажа, има няколко различни начина, по които можете. Да започнем с Местни биткойни.

Местни биткойни


LocalBitcoins е а peer-to-peer обмен което позволява на хората от повече от 200 различни държави да купува и продава BTC. Създаден е през 2012 г., а седалището му е във Финландия.

Най-великото нещо за LocalBitcoins е това той поддържа повече от 20 различни начина на плащане – включително PayPal!

Начинът на работа е прост. Ако някой иска да продаде своите биткойни, той посочва цената, за която иска да го продаде, в своята местна валута, заедно със списък на начините на плащане, които приемат. Тъй като PayPal е глобална платежна система, няма значение коя държава ще изберете!

След като намерите продавач, който с удоволствие приема биткойн, вие въведете сумата на BTC, която искате да купите, и след това изчакайте купувачът да приеме. След като го направят, техният биткойн е заключен в „депозит“. Това предпазва както купувача, така и продавача от загуба на биткойн или плащане.

Веднага след като плащането с PayPal е преведено, купувачът уведомява продавача. Когато продавачът види, че плащането е в техния акаунт в PayPal, той уведомява LocalBitcoins и BTC незабавно се освобождава!

Използвал съм PayPal за биткойни преди на LocalBitcoins и процесът отне не повече от 10 минути. Има едно нещо, което обаче трябва да запомните – тъй като PayPal носи малко риск за продавача, те понякога начисляват много по-високи цени!

Въпреки че е възможно да търгувайте анонимно на LocalBitcoins, някои продавачи искат да се удостоверите с тях. Те може да поискат от вас качете копие на вашия документ за самоличност, Потвърдете адреса на електроннат си поща и телефонен номер преди да приемат да търгуват с вас. Ако използвате PayPal за закупуване на биткойн, тогава продавачът LocalBitcoins най-вероятно ще ви помоли да направите това.

палец нагоре Професионалисти

✓ Лесен процес на регистрация

✓ Много продавачи приемат PayPal

✓ Защитено чрез ескроу

палци долу ПРОТИВ

Often Продавачите често налагат по-високи биткойн ставки за плащане с PayPal

May Може да се наложи да се удостоверите (избор на продавачи)

И така, след като вече знаете за LocalBitcoins, следващата част от моето ‘Купете биткойн с PayPalРъководството ще разгледа VirWoX!

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

VirWoX

Следващата опция в списъка ми с търговци, която ви позволява да купувате биткойн с PayPal, е платформа, наречена VirWoX. Тази компания е създадена през 2007 г., която беше две години преди стартирането на биткойн!

Те са специализирани в продажбата на нещо, наречено „Липи от втори живот“, или SLL на кратко. SLL е виртуална валута, която се използва в онлайн игра, наречена Second Life. Объркан? Нека обясня.

Платформата ви позволява купувайте SLL монети с помощта на PayPal. След това можете да използвате вградения обмен, за да замените SLL токените с Bitcoin. След като направите това, можете просто да изтеглите Bitcoin обратно в портфейла си!

Както споменах по-рано, има повече риск за продавачите, които приемат PayPal, така че VirWoX е инсталирал ограничения. Когато се регистрирате, ще трябва да предоставите някои лични данни като вашата пълно име и националност.

Това ще ви позволи купувайте монети на стойност 90 евро на всеки 24 часа. Тези лимити се увеличават с напредването на акаунта ви. Максимумът, който имате право да купувате, е 1000 за 24 часа, което можете да направите след 60 дни от регистрацията на акаунт.

Как да закупите биткойн с Paypal: ограничения в евро.

Допълнителна мярка за сигурност означава също така, че когато за първи път отворите сметка, няма да можете да закупите BTC с PayPal, докато не минат 48 часа.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е това таксите за закупуване на биткойн с PayPal на VirWoX са високи. Първо, ще бъдете таксувани 3,4% за използване на PayPal. След това обменният курс между SLL и BTC може да бъде наистина лош. Ако обаче това е методът, който искате да използвате, таксите винаги ще бъдат по-високи, когато използвате PayPal за закупуване на биткойн.

палец нагоре Професионалисти

✓ Предлагат се много продавачи

✓ Налични са директни депозити в PayPal

✓ Без ограничения за теглене

палци долу ПРОТИВ

✗ Таксите са много високи

Трябва да изчакате 48 часа след регистрацията, преди да можете да купувате

✗ Ниски лимити за депозити

И така, след като вече знаете за VirWoX, следващата част от моя „Купете биткойн с PayPalРъководството ще разгледа eToro.

eToro

Платформата eToro е основен пазар, където хората могат купувайте и продавайте гама от финансови продукти. Това включва реални валути (като USD / EUR), стоки (като злато / масло), запаси (като Apple) и, разбира се, Биткойн!

Как да закупите биткойн с Paypal: eToro.

eToro е създаден през 2007 г. и сега го има над 5 милиона клиенти в повече от 170 страни! Платформата обаче е малко по-различна, тъй като всъщност не притежавате нито един от активите, които купувате или продавате. Вместо, Вие чисто спекулирате дали цената на актива ще се покачи или намали.

eToro е напълно регулиран от различни национални органи, включително органа за финансово поведение (във Великобритания) и Кипърските ценни книжа & Комисия за обмен. Това означава, че вашите средства са защитени до определена сума!

Ето как работи, когато купувате биткойн с PayPal в eToro. След като сте го направили създаде акаунт, можете незабавно да правите депозити в PayPal. След това можете да направите залог за цената на биткойн, която се покачва (или намалява). Ако в даден момент искате да затворите сделката и да направите теглене, вашата сделка се преобразува във валута в реалния свят.

Тогава можете просто го изтеглете обратно във вашия акаунт в PayPal! Още по-голяма полза от използването на eToro за закупуване на BTC с PayPal е, че можете закупете биткойн на стойност до 2250 долара без да потвърдите акаунта си!

палец нагоре Професионалисти

✓ Напълно регулиран в множество държави

✓ Ниски такси

✓ Сигурност на високо ниво

✓ Добри лимити за купувачи за първи път

✓ Незабавен PayPal за депозити в Bitcoin

палци долу ПРОТИВ

Actually Всъщност не ‘притежавате’ биткойн

Recommended Препоръчва се само за потребители, които разбират какво правят

И така, сега, когато знаете за Местни биткойни, VirWoX и eToro, в следващата част на моето ръководство ще ви дам инструкции стъпка по стъпка как да закупите биткойн с PayPal. Ще ви покажа как да купувате с помощта на трите платформи. Отново, нека започнем с LocalBitcoins!

Как да закупите биткойн с PayPal

Местни биткойни

1. Посетете уебсайта LocalBitcoins от щракнете върху тази връзка.

2. Кликнете върху зеленото Регистрирай се безплатно и следвайте процеса на регистрация на акаунта. Бих ви посъветвал въведете точна информация, тъй като е по-вероятно да намерите продавач, който с удоволствие да приеме Paypal плащане от вас.Как да закупите биткойн с Paypal: LocalBitcoins.

3. След като акаунтът ви е настроен, щракнете върху Купете биткойни в горната част на страницата.Как да закупите биткойн с Paypal: купете биткойни на LocalBitocins.

4. Въведете стойността на местната валута на биткойн, който искате да купите, след което изберете държавата, от която искате да купите. Въпреки че избрах Обединеното кралство, можете да изберете всяка държава, която искате. След това кликнете върху всички онлайн оферти падащото меню и изберете Търсене.Как да закупите биткойн с Paypal: Избор на LocalBitcoins PayPal.

5. Сега ще видите дълъг списък с продавачи, които ще ви позволят да купувате биткойн с PayPal. Резултатите се класират по цената, която продавачът е готов да приеме. След това, до потребителското име, ще видите и общата сума на сделките, които продавачът е завършил, заедно с резултата от тяхната обратна връзка.Как да закупите биткойн с Paypal: Купувачи и продавачи на LocalBitcoins.

Както ще видите, най-продаваният е завършил повече от 500 сделки и те имат 100% резултат за обратна връзка (това е изключително важно). Не само това, но и те са предлагане на PayPal за биткойн на най-ниската цена! След като сте избрали продавач, кликнете върху Купува.

6. Вие сте сега на последния етап преди заявката ви за търговия да бъде изпратена до продавача. Проверете дали информацията е вярна, включително тарифата и сумата, която искате да купите. От дясната страна ще видите някои индивидуални условия, посочени от продавача.

В този пример продавачът изисква купувачът да е завършил поне 30 сделки. Тъй като вече много години използвам LocalBitcoins, отговарям на условията му, за да мога да премина към следващата стъпка. Ако не го направите, просто се върнете и изберете друг продавач!Как да закупите биткойн с Paypal: цена за закупуване на биткойн на LocalBitcoins.

7. Сега трябва просто да кликнете върху Изпратете заявка за търговия.Как да закупите биткойн с Paypal: колко искате да купите.

8. Веднага след като продавачът приеме вашите биткойни с PayPal заявка, монетите им ще бъдат заключени в ескроу. Ще ви бъде предоставен адресът на PayPal, на който трябва да прехвърлите средствата. Веднага след като го направите, кликнете върху Плащане изпратено.

9. След това продавачът ще бъде уведомен, че сте изпратили плащането. Те ще проверят акаунта си в PayPal и веднага щом го видят, биткойнът ще бъде пуснат във вашия портфейл LocalBitcoins! След това можете просто да ги изтеглите обратно в портфейла си!

И така, сега, след като знаете как да купувате биткойн с PayPal на LocalBitcoins, следващата част от моето ръководство стъпка по стъпка ще разгледаме VirWoX.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

VirWoX

АКТУАЛИЗИРАНЕ: Към януари 2021 г. VirVox спира дейността си. Компанията препоръчва BitPanda като алтернатива.

1. Посетете официалната начална страница на VirWoX от щракнете върху тази връзка.

2. В лявата част на страницата кликнете върху Все още не е регистриран.Как да закупите биткойн с Paypal: VirWox.

3. Следвайте процеса на откриване на акаунта. Ще трябва да изберете потребителско име и да въведете своя имейл адрес, пълно име и държава на пребиваване.

4. След като се регистрирате и влезете в новосъздадения си акаунт, кликнете върху Депозит от лявата страна на страницата.

5. Сега ще видите дълъг списък с начини на плащане. Превъртете надолу и потърсете PayPal. Въведете сумата, която искате да внесете, и след това кликнете върху Платете с PayPal. Сега ще бъдете пренасочени към вашия акаунт в PayPal, за да завършите транзакцията.

6. Сметката ви вече ще бъде финансирана с избраната от вас валута (моята беше USD, но може да бъде и EUR). След това потърсете Обмен отляво на страницата и след това щракнете върху USD / SLL (или EUR / SLL).

7. Заменете вашите USD / EUR за SLL монети на най-добрата пазарна цена. Това трябва да бъде завършено незабавно.

8. След като имате SLL монети във вашия акаунт, кликнете върху BTC / SLL който е отляво отдолу

9. Разменете вашите SLL монети за биткойн на най-добрата пазарна цена. Отново, това трябва да се обработи незабавно.

10. Вашият акаунт вече се финансира с биткойн. Сега можете да ги изтеглите във вашия портфейл за биткойн!

Сега, след като знаете как да купувате биткойн с PayPal на VirWoX, последната част от ръководството ми стъпка по стъпка ще ви покаже как да го направите с eToro!

eToro

1. Посетете официалната начална страница на eToro от щракнете върху тази връзка.

2. В горната част на страницата кликнете върху Първи стъпки, следван от Регистрирай се.Как да закупите биткойн с Paypal: започнете с eToro.

3. Следвайте процеса на откриване на акаунта, който ще изисква от вас въведете пълното си име и имейл адрес. Също така ще трябва да изберете силна парола.Как да закупите биткойн с Paypal: присъединяване към eToro.

4. След като акаунтът ви е настроен и сте влезли, кликнете върху Депозитни средства. Въведете броя на средствата, които искате да внесете, и след това изберете PayPal. Ще бъдете пренасочени към уебсайта на PayPal. Влезте в акаунта си в PayPal и завършете транзакцията.

5. След като акаунтът Ви е финансиран, потърсете Биткойн в горната част на страницата и след това щракнете върху Търговия.Как да закупите биткойн с Paypal: търговия с биткойни на eToro.

6. Въведете количеството биткойн, което искате да купите във вашата местна валута, след което кликнете върху Купува. Не забравяйте, не притежавате току-що закупените биткойни. Просто залагате на цената, която се покачва или намалява.

Бих препоръчал тази опция само на потребители, които разбират рисковете от използването на тази платформа и са прочели всички условия.

Заключения

И това е краят на моето „Купете биткойн с PayPal’Ръководство! Както вече знаете, опитвате се да купите Bitcoin с PayPal не е толкова лесно, колкото използването на други начини на плащане, като дебитна / кредитна карта или банкова сметка. Със сигурност обаче е възможно.

Всяка от тези борси има своите предимства и недостатъци – всичко зависи от това, което търсите. Ако обаче просто търсите размяна с най-ниски такси, тогава бих предложил Местни биткойни. Просто се уверете, че отваряте сделки само с реномирани търговци. Ако търсите място за закупуване на биткойн с кредитна карта, вижте ръководството ми тук.

Като алтернатива, ако сте решили, че PayPal всъщност не е най-добрият начин да закупите биткойн, не забравяйте, че можете да проверите борси като Coinbase, или дори да използвате услугите на Симплекс!

И така, кой обмен ще използвате? Кажете ми в коментарите по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map