Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Litecoin Cloud Mining: Ръководство стъпка по стъпка

Термин, който беше разпространен в крипто общностите забележимо в последно време, е облачен добив. Изглежда, че този феномен е завладял света за копаене на криптовалута – всеки ден изглежда, че все повече хора въведете в дейността, която е облачен добив. Поради това става все по-трудно да се добиват определени специфични крипто монети. Ето защо днес искам да ви разкажа за облачния добив на Litecoin.

Ще започнем от определенията – какво е Litecoin и какво е облачен майнинг. Ще ви разкажа за Litecoin’s Ползи и защо си струва първо да копаете След това ще разгледаме някои от най-популярните места, където хората са склонни да ходят, когато мислят за облачен добив Litecoin.

Преди да направите това обаче, трябва да знаете, че има много по-лесни начини да получите Litecoin. Просто изберете сигурен обмен на криптовалута купуване или търговия с Litecoin. Няколко опции, които трябва да вземете под внимание, включват Coinbase, Binance и Coinmama.

Сега, нека разберем повече за Litecoin.

Какво е Litecoin?

Litecoin е децентрализирана крипто, която има своя блокчейн. Да бъдеш децентрализиран означава, че не принадлежи на никой конкретен човек или организация – той няма централен лидер.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Litecoin е отворен код, което означава, че всеки и всеки може да допринесе за благосъстоянието на монетите и тяхното развитие.

Облачен майнинг на Litecoin: различни криптовалути.

Това, което прави тази крипто уникална е нейната връзка с биткойн. Litecoin първоначално беше отделяне на Bitcoin, имайки почти идентични данни и параметри. Има обаче улов – Litecoin е около четири пъти по-бърз от Bitcoin. В голямата схема на нещата това е много значими.

Четири пъти по-бързо обикновено се равнява на това да бъде четири пъти по-привлекателно. В случая на Litecoins това също означава, че той цели да има четири пъти повече монети от Bitcoin.

От самото начало Litecoin е замислен като подобрена, превъзходна версия на Bitcoin.

Какво е Cloud Mining?

След като разгледахме някои основни сведения за Litecoin, нека преминем към облачния майнинг.


Казано с прости думи, облачен добив е процес, при който плащате на някой да наеме минна платформа и нейните услуги. Обикновено има две партии присъстващи на този процес – купувачът и домакинът.

Да кажем, че вие ​​като купувач търсите начини да печелите от криптовалути. Инвестиране в акции изисква солидна сума предварително (поне за да забележите какъвто и да е вид печалба), липсват ви познания в областта за разработване на блокчейн, за да се вмъкнете там … Но след известно време се натъквате на интернет сайт, предлагащ услуги за облачен добив.

Облачен майнинг на Litecoin: множество криптовалути.

Домакини (хората, които притежават услугата за облачен добив) обикновено са големи и корпорации. Доста рядко може да се намери един човек, който да предлага услуги за облачен майнинг, въпреки че не е невъзможно.

Повечето пъти домакините притежават няколко ферми. Фермата е просто a съоръжение, което е изпълнено криптовалута минни платформи. Когато искате да сключите сделка с домакина, просто давате под наем платформата в една от фермите за уговорено време.

Повече от платформата

Минна платформа обаче не е единственото нещо, което давате под наем. Вие също бихте отдали под наем пространство за да го запазите и управление и поддръжка услуги.

Вие и домакинът се договаряте за конкретно време за наема. Това може да е от три месеца до цял живот (въпреки че последният е доста рядък). Повечето хостове за облачен добив предлагат месечни изплащания.

Сметката за поддръжка и електричество се изважда от приходите ви (те се изчисляват по различни начини; това зависи от всеки домакин), а останалата част от приходите ви прехвърлени в крипто портфейл по ваш избор.

Litecoin облачно копаене: добивна ферма.

Облачен добив (включително Litecoin облачно копаене) се счита за полезно по няколко причини. На първо място, това е супер лесно. Всичко, което трябва да направите, е да купите услуга онлайн и изчакайте.

Някои хостове за облачно копаене от по-висок клас предлагат допълнителни предимства, т.е. денонощно наблюдение на фермата чрез поток на живо в интернет, така че може да искате да го проверите. Освен това вашата работа в този момент е Свършен – домакинът се грижи за останалото.

Облачният добив също е полезно и към двете домакин и (повечето) от криптовалути там (поне децентрализирани, такива с отворен код). Домакините печелят добри суми и могат да продължат да развиват своите ферми.

Самите криптовалути се възползват от това, като останат в състояние на активно търсене – това повишава пазарните им позиции и им привлича повече внимание.

Litecoin Cloud Mining

Така че сега, след като имате обща представа както за Litecoin, така и за процеса на облачно копаене … Защо някой би искал да се занимава с Litecoin облачен добив? Имайте предвид, че която и опция да изберете, ще ви трябва и надежден хардуерен портфейл за да защитите вашите монети. Въпреки това, ако цените сигурността си, трябва да проверите Ledger Nano X и Trezor Model T.

Мотивите зад това са доста прости – наличност и достъпност на Litecoin.

Както споменах по-рано, Litecoin е четири пъти по-бързо отколкото биткойн. Нека използваме този пример.

Най-големият проблем с биткойните, когато става въпрос за облачен майнинг, е, че е много трудно да се копае – отнема много време и значителна енергия консумация за добиване на забележимо количество биткойни. Това се дължи на няколко причини, но най-големите са вероятно търсенето и предлагането.

Litecoin облачно копаене: Litecoin добив.

С биткойни основна популярност и успех, много хора искат да представят хайпа. Голяма част от хората се равняват на значително количество миньори. Въпреки това, зададената пазарна граница на Биткойн диктува темпото на играта – и с толкова много хора, темпото става все по-бавно от седмицата.

Точно както при някои други altcoins, това е различна история, когато става въпрос за Litecoin. Има много по-голямо предлагане и значително по-ниско търсене на Litecoin, отколкото на Bitcoin. Това прави облачното копаене на Litecoin много по-лесно и много по-изгодно от другите, основните криптовалути.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Места за копаене

В интернет има много сайтове, които предлагат Услуги за добив на облак Litecoin. Първото нещо, което трябва да направите, преди да вземете решение за хост за облачно копаене, е да разберете дали искате безплатна или платена услуга. Да, безплатен облачен добив е нещо, но естествено, че си има недостатъци.

Хостовете, които предлагат безплатен облачен майнинг, обикновено предоставят малко или никакво обслужване на клиентите в сравнение с платените. Безплатният облачен добив може да бъде схематичен и рисков – ако не знаете какво правите (или ако не направите достатъчно изследвания), може да се окажете измамени.

Безплатният облачен добив също има тенденция да бъде значително по-бавен процес от платената версия. То може да отнеме месеци накрая, докато не забележите някакви суми на печалба.

Като се има предвид това, нека разгледаме някои от най-популярните сайтове за облачен добив Litecoin. Списъкът не е съставен в някакъв конкретен ред.

Наем на копаене

Наем на копаене е базирана в САЩ онлайн услуга за облачен добив. Те предлагат голямо разнообразие от (алт) монети за добив, включително Litecoin.

Litecoin облачно копаене: Наем на копаене.

Сайтът е забележителен с това, че няма минимални поръчки, много нисък показател за теглене, той изплаща печалбите до дванадесет часа след края на наема и обработва плащанията супер бързо.

Сайтът предлага и разнообразие от майнинг пулове, от които можете да избирате – безплатно. Един от единствените недостатъци е, че се бори в дизайнерския отдел – качеството на сайта все още оставя някои неща за желание.

Genesis Mining

Вероятно най-известният сайт в този списък, Genesis Mining е компания за облачен добив със седалище в Хонг Конг. Те са много популярни в света на криптовалутите, най-вече заради техните услуги за добив и иновативни, модерни проекти.

Litecoin облачно копаене: Genesis Mining.

Genesis Mining предлага a богат асортимент от минни планове, така че можете да изберете такъв според вашите предпочитания. Те също имат опция, за да можете да направите свой собствен, персонализиран план, който е приятна добавена, индивидуална функция, управлявана от нуждите.

Компанията има a няколко огромни ферми разпръснати по света. Това се прави най-вече от съображения за сигурност, но извежда негативната част от облачното копаене на Genesis – в сравнение с други хостове за облачно копаене, Genesis Mining е осезаемо скъпо. Клиентите също така казват, че компанията би могла да подобри тяхната поддръжка на клиенти, тъй като тя обикновено е бавна и не е толкова полезна.

Hashflare

Базирана в Естония компания, Hashflare, е изградил репутация през годините на надеждна, реномирана компания за облачен добив. Услуги като Litecoin облачно копаене и поддръжката на клиентите са напълно достъпни.

Litecoin Cloud Mining: Ръководство стъпка по стъпка

Въпреки че Hashflare е хладно и прозрачно със своите услуги за облачен добив на Litecoin те начисляват такса за поддръжка. По-добрата страна обаче е, че компанията предлага договори с неограничена продължителност – можете да закупите такъв и да бъдете настроени до края на живота си!

Хубав хеш

Друго познато име в света на криптовалутите, Хубав хеш предлага високи нива на сигурност и стабилна система за всеки, който мисли да стане потенциален клиент.

Nice Hash е професионални майстори на криптовалута, но много хора смятат, че поради тяхната трудна структура, този сайт за облачно копаене не е подходящ за начинаещи миньори. Друго нещо, което си струва да се има предвид, е, че въпреки че можете да копаете Litecoin, към момента компанията предлага само биткойн изплащания.

Изборът на подходящия домакин за облачно копаене

Това бяха само някои от най-забележителните доставчици на услуги за облачен добив на Litecoin там. Има десетки различни хостове за облачно копаене (и двете Безплатно и платени), които искат да предложат своите ферми на ваше разположение. С толкова много възможности за избор, как човек избира подходящ хост за облачен добив Litecoin?

На първо място, помислете за сигурността като за най-голям приоритет, когато става въпрос за избор на хост за облачен добив на Litecoin. Представете си тази ситуация: избирате облачен майнер, плащате първоначалната такса и в края на месеца разбирате, че не само печалбите ви са откраднати, но някой е проникнал в банковата ви сметка (кредитна карта, PayPal и т.н.) и открадна всичките ви спестявания …

Всичко това, защото не сте направили проучване и сте избрали недоверен, достоен за съмнения домакин. Сега виждате ли важността на сигурността?

Litecoin облачно копаене: облачно копаене.

Друго нещо, което си струва да се има предвид, е скорост на хеш на платформите на домакина. Ако коефициентът на хеш на фермата е наистина ниско, но цени че домакинът таксува са през покрива, това е ясна индикация, че нещо не е наред. Винаги изследвайте подходящите скорости на хеш за различните видове платформи там или поне се консултирайте на онлайн форуми.

И накрая, вземете a общо усещане за компанията. Посетете техния сайт (и много различни части на сайта), разгледайте страницата за „Информация“, прочетете Бялата книга, проучете някои от най-забележителните хора, които работят там или по някакъв начин са свързани с компанията.

Ако общият изглед на компанията или сайта предизвиква чувство на доверие във вас, по-често това е добър решаващ фактор. Винаги поставяйте приоритет на прозрачните хостове, тъй като тези компании обикновено имат най-малко да се крият.

Заключение

На този етап вероятно би трябвало да имате по-добро разбиране на как работи облачният добив на Litecoin. В началото може да е сложно, но ако настроите ума си, ще разберете за нула време.

Още един съвет, който мога да ви дам, е, че винаги трябва първо да търсите локални облачни копачи. Вижте дали има такъв във вашата държава (може би дори градът?), Свържете се с тях, може би дори уговорете среща. Това има взаимни ползи – можете да подкрепите местен бизнес, докато хостът за облачно копаене получава клиент. Освен това, обикновено има повече информация за местния бизнес, отколкото онлайн.

Що се отнася до облачния добив на Litecoin, имайте предвид, че това е бавен процес. Разбира се, това е много по-бързо, отколкото например Биткойн, но все пак отнема известно време, за да забележите значителни приходи. Разбира се, всичко зависи от вас абонаментен план – колкото повече пари плащате, толкова по-бърза скорост на хеширане получавате, като по този начин увеличавате скоростта на потенциалните си печалби.

Ако решите да се ровите с облачен добив на Litecoin, пожелавам ви късмет! Също така винаги се уверете, че държите криптовалутата си в безопасни хранилища, като студени портфейли (погледнете Ledger Nano X и Trezor Model T).

Сделка за Ledger Wallet активна в момента:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector