Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добър пулсационен портфейл

И така – току-що сте прочели за това колко невероятна е Ripple, колко прекрасни професионалисти има и как трябва да я купите ТОЧНО ТОЗИ МОМЕНТА Е … Това е готино, но забавете малко и помислете добре. Разбира се, Ripple е страхотно и всичко, но ако нямате най-добрият портфейл Ripple на пазара, тогава къде ще съхранявате вашата Ripple?

Е, нека ви кажа – днес е вашият щастлив ден! В този урок ще ви разкажа всичко за най-добрите налични портфейли Ripple. Ще говорим за Пулсации като цяло (защо е толкова готино, колкото е) и след това преминете към водача на портфейла. Горещи портфейли, студени портфейли (като Ledger и Trezor) – ние ще покрием всичко.

Пулсации (XRP)

Първи неща – първо да изясним нещо. Защото дойде тук за вълнение портфейл, Предполагам, че криптовалутата е това, което имате предвид. Е, не знам дали сте знаели това, но Пулсации е името на компанията, създала монетата, а не самата монета. Извиква се действителната криптовалута XRP. С течение на времето обаче хората просто свикнаха да наричат ​​крипто монетата Ripple. И това е всичко добро – за да се избегне объркване, аз също ще наричам монетата „Ripple“ (освен ако не е посочено друго).

И така, какво е Ripple? Е, казано по-просто, Ripple (XRP) е централизирана криптовалута, създадена като средство за по-бързи парични преводи.

Най-добър портфейл за пулсации: Начална страница на Ripple.

Имайте предвид, че ключовата дума в това описание е централизирана. Това е една от основните уникални характеристики, които има XRP монетата.

Повечето от криптовалутите, които в момента присъстват на пазара (особено по-масовите, добре познати), са децентрализиран. Това означава, че техният код е достъпна за всеки – ако искате да участвате в някои от разработките около криптовалутата и нейната блокчейн, ще бъдете свободни да го направите.

От друга страна, централизирана монети като Ripple нямат тази функция. Централизирана монета принадлежи на едно цяло (било то разработчик, екип или компания) и никой друг не може да се включи, когато става въпрос за подкрепата на монетите.

Това е доста спорна тема в общността на криптовалутите. От една страна, това означава, че криптовалути като Ripple (централизирани, т.е.) са по-стабилни и е по-малко вероятно да предизвикат някои неочаквани и нежелани изненади, когато става въпрос за мрежови сривове, колебания на цените и т.н. Ако потенциалният инвеститор се занимава само с печалба, това се превръща в чудесна характеристика.

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano S и Trezor One

От друга страна обаче, хардкор криптовалутната общност, която се занимава по-малко с печалба и се интересува повече от концепцията на крипто самата мразя Ripple.

Ripple се разглежда като опит за проникване в общността от по-големи, централизирани и свързани с правителството играчи. Фактът, че Ripple е обичан и приет от голяма част от банките по света (повечето от тях са базирани в Източна Азия), се разглежда като огромно не-не, а не като нещо положително.

Виждате ли оригинални цели на криптовалутите (както е предложено от бялата книга на Биткойн) бяха съсредоточени около неприкосновеността на личния живот, децентрализацията и свободата на транзакциите. Централизираните монети като Ripple се разглеждат като стъпка назад от тези цели.


Най-добър пулсационен портфейл

Ripple (XRP) е a огромна тема за дискусия в различни кръгове от хора, които се интересуват от криптовалути и техните поддържащи мрежи. Има обаче една характеристика, която Ripple има, която се счита за водеща причина за привлекателността на Ripple. И тази функция е скорост.

По-бърз от..?

Излишно е да казвам, че Биткойн вероятно е получил най-лоялните последователи от всички криптовалути, които в момента съществуват. Но дори и най-отдадените фенове признават, че има проблеми с монетата, които тепърва предстои да бъдат решени.

Може би най-големият от тези проблеми е скорост. С огромни количества хора Биткойн копаене всеки ден мрежата на криптовалутата става все по-обременена. Това от своя страна води до по-бавни проценти на транзакциите – бързите транзакции не са нещо, с което биткойн беше известен, за начало.

Много altcoins опитайте се да разрешите този проблем, като въведете мрежи, които обработват транзакции с двойна или тройна скорост, която Bitcoin прави. Вероятно вече сте се досетили, но един от най-известните от тези алткойни е Ripple (XRP).

Ripple се стреми да революционизира скоростта в която се извършва сделка между две страни. Прави го, като прилага формули за криптовалута и ги комбинира със собствена, уникална мрежа. Сега вземете това и добавете централизация в уравнението – това, което получавате, е причината толкова много банки да обичат и да приемат Ripple в своите системи.

Най-добър пулсационен портфейл

Сега, когато и двамата сме на една и съща страница, можем да преминем към действителния урок „Най-добър пулсиращ портфейл“. Начинът, по който ще предприема това, е, че ще ви разкажа за това най-добрият портфейл за Ripple (или някои повече от една опция!) както в горещия, така и в студения отдел за крипто портфейл.

Горещи портфейли

Ако не сте много запознати с термина, горещият портфейл за криптовалута е портфейл, който е постоянно свързана с интернет (онлайн, софтуер и др.). Естествено, този тип портфейл има своите плюсове и минуси, но нека оставим това за друг урок. Достатъчно е да знаете, че този тип портфейл за монети Ripple е най-популярният – най-вече защото е почти безплатен.

Сега може би си мислите – какво има предвид той – почти..?

Таблица: Основните характеристики на портфейла Coinbase и портфейла Binance

Виждате ли, горещите портфейли за криптовалута са обикновено напълно безплатно (поне що се отнася до самите портфейли). Ripple обаче е това едно изключение. Всеки XRP портфейл, който създадете, ще трябва да платите 20 XRP, за да активирате адреса. Имайте предвид, че това е така както при горещите, така и при студените портфейли. Ето защо вероятно ще искате да имате само един, единствен и основен портфейл за монети Ripple – иначе може да стане доста скъпо.

Сега, след като отстранихме това, нека продължим и да поговорим горещи портфейли за Ripple. Ще ви разкажа за няколко от най-популярните опции, които ще имате, когато мислите за горещи портфейли за вашите XRP монети.

Монетни плащания

Много добре позната платформа за търговия с криптовалути, Монетни плащания предлагат на своите потребители възможността да съхраняват различни криптовалути в своя онлайн портфейл. Ripple не е изключение.

Най-добър пулсационен портфейл: Начална страница за съвместни плащания.

Такса за съвместни плащания a плоска 0,5% такса за транзакциите, които правите от портфейла си. Това означава, че когато купувате или продавате нещо с помощта на Ripple, ще бъдете таксувани с 0,5% от сумата на Ripple в транзакцията. Това се счита за една от най-добрите сделки на текущия пазар за крипто търговия. Естествено, депозитите и тегленията са напълно безплатни.

Друга чудесна характеристика, която Coinpayments предлага е, че портфейлът им е многомонетна. Това означава, че можете да съхранявате много повече криптовалути там – не само Ripple. Това може да бъде чудесно, ако искате да разнообразите активите си или просто да имате резервни копия за Ripple. Те обаче нямат портфейл за настолни компютри Ripple.

Не се колебайте да изпробвате Coinpayments, ако се опитвате да намерите най-добрия портфейл Ripple – тази компания има надеждна репутация и се счита за едно от най-добрите кучета, когато става въпрос за платформи за търговия с криптовалути и горещи портфейли.

Тост

Вероятно не бихте могли да намерите ръководство за „най-добрия портфейл на Ripple“, в което няма Портфейл за тост като запис в някакъв момент от ръководството. И то с основателна причина.

Toast е ексклузивен портфейл, проектиран специално за Ripple. Той е изключително лесен за използване, с отворен код и в момента е достъпен като Подвижен (Android и iOS), на линия и „Портфейл за настолни компютри“ версия (Windows, Mac, Linux).

Една от най-добрите характеристики, които портфейлът Toast притежава (освен че е проектиран специално като портфейл XRP), е, че подчертава сигурността като приоритет номер едно. Toast има функция за архивиране, опция за възстановяване и позволява на потребителите да задават конкретни, криптографски ПИН кодове за допълнителен слой безопасност.

Тостът като ексклузивен XRP портфейл му позволява лесно да оспорва титлата за „най-добрия портфейл за Ripple“. Трябва да го запазите като опция и не забравяйте да го изпробвате!

Студени портфейли

Както вероятно вече се досещате, студените портфейли за съхранение на криптовалута са тези, които не изискват интернет връзка да функционира или просто да работи. Това ги прави страхотни претенденти за позицията „най-добрият портфейл Ripple“.

Най-добър пулсационен портфейл

Студените портфейли далеч не са толкова популярни, колкото горещите. И това не е нещо изключително за Ripple – тази тенденция се наблюдава в целия свят на криптовалутите. Не създавайте впечатление обаче, че това означава, че те са лоши или дефектни. Проблемът с тяхната популярност се крие в много по-прости разсъждения.

Студените портфейли обикновено са много скъпо. Приличен студен портфейл можеше да отиде навсякъде от 70 до 150 долара. Когато сравните това с горещи портфейли (които обикновено са напълно безплатни), става ясно защо хората често избират последните.

Въпреки това, студените портфейли се разглеждат като a по-сигурен и надежден вариант. Докато притежавате такъв, не е нужно да се притеснявате за хакове, измами или системни откази. Най-препоръчителните студени портфейли в момента са Ledger и Trezor. Ако съхранявате огромни количества монети, определено трябва да ги обмислите.

Като се има предвид това, когато става дума за темата за „най-добрия портфейл Ripple“, има един, който надвива конкуренцията с дълъг изстрел.

Ledger Nano S

Въпреки че Книга едва наскоро внедрен Ripple (XRP) като опция, когато става въпрос за съхранение на монети, той автоматично беше поставен в горната част на списъка „най-добрият портфейл Ripple – студено издание“.

Вече много добре познат в други криптовалутни общности, Ledger Nano S е хардуерно устройство за съхранение на крипто, което доказа своята стойност отново и отново Основната причина за успеха на този студен портфейл е неговата сигурност.

На първо място, това е студен портфейл. Това автоматично осигурява повече сигурност и надеждност в сравнение с горещите си колеги.

Освен това, Ledger предлага 2-факторно удостоверяване, an индивидуален ЕГН и а опция за възстановяване. Основната причина, поради която сигурността се посочва постоянно, обаче е, че самото устройство не съхранява вашите монети Ripple на дума. По-скоро проследява спестяванията Ви на действителната блокчейн и ги показва с едно щракване на бутон.

Най-добър пулсационен портфейл

Това е друга чудесна опция, която Леджър предлага. Има малък, вграден екран които можете да използвате, за да видите както спестяванията си, така и транзакциите, които правите чрез използване на Ripple.

Ако търсите най-добрият портфейл Ripple, и не се избягват, като харчат малко пари, за да получат студен портфейл, Книга в момента се разглежда като най-добрата опция на пазара. Не забравяйте да го проверите!

Защо не си сам?

Ако не искате да похарчите много пари, но все пак се интересувате от студени портфейли, има опция и за вас – създаване на вашия Портфейл за пулсации.

Въпреки че това е a по-малко известни и не толкова често използван метод за съхранение на Ripple, това е страхотна и сигурна опция. Хартиеният портфейл Ripple все още е „студен портфейл“ – той просто е различен по вид. Точно както Ledger е хардуерен студен портфейл, така и този е хартиен студен.

Сега единствените проблеми, които може да срещнете с хартиен портфейл Ripple, са съсредоточени около факта, че в края на деня това все още е хартия. Ще трябва да го предпазите от намокряне, изгаряне, замърсяване и т.н. Ако обаче имате безопасно място за съхранение, тези неща не би трябвало да са проблем.

Освен гореспоменатите „проблеми“, хартиените портфейли работят по същия начин като хардуерните когато става въпрос за сигурност. Те също са много лесни за прикриване – малка бележка е много по-дискретна от хардуерното устройство.

Един поглед онлайн ще ви покаже много различни начини за създаване на вашия хартиен портфейл Ripple. Това е кратък и лесен процес – не бива да срещате каквито и да било трудности. Така че, ако най-добрият портфейл за Ripple е това, което търсите, разгледайте хартиените портфейли като възможност.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Заключения

Много хора онлайн търсят най-добрия портфейл Ripple там. Често е трудно да се даде еднозначен, солиден отговор на въпроса „кой е най-добрият портфейл на Ripple?“. Причините за това са много.

Не всеки е готов да похарчи пари, за да съхранява своята Ripple в студен портфейл, но опции като Ledger Nano S и Trezor напълно си заслужават. Разбира се, хартиените портфейли стават чудесна алтернатива тук, но някои хора не харесват факта, че техните уязвими кодове се показват на физически обект.

Таблица: Информация за цените на Ledger Nano S и Trezor One

Горещи портфейли са много по-достъпни, но много по-малко сигурни. Дори настолните портфейли на Ripple са нещо сложно, що се отнася до достъпността и връзката с интернет. В края на деня всичко става преференциално.

Стигнахме до края на „Най-добър пулсационен портфейл”Урок. Надявам се, че информацията, която съм предоставил, е била полезна за вас и че ще приложите новите си знания при намирането на възможно най-добрия портфейл за вас!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector