Най-добрата борса за криптовалута

Ако търсите най-добрата крипто борса, може би сте забелязали, че онлайн можете да избирате от множество различни опции. Coinbase, Binance, Кракен, Bittrex… Може да стане доста поразително, доста бързо!

В подобна ситуация всичко, от което се нуждаете, е обективен, точен преглед на топ 10 на крипто борсите (или, в случая – топ 7). Е, с удоволствие ви предоставям такъв!

Несъмнено обаче не си струва да говорим за борсите, ако всъщност не знаете критериите за оценка първо, нали? За да сме сигурни, че и двамата сме на една и съща страница тук, първо ще ви дам кратко описание на най-важните аспекти на това как трябва да изглежда най-доброто място за закупуване на криптовалута.

Крипто обменните платформи, които ще обсъждаме, са:

 • Coinbase (най-доброто като цяло)
 • Симплекс (най-добре при покупка с кредитна / дебитна карта)
 • Binance (много ниски такси)
 • Кракен (голямо разнообразие от крипто монети за избор)
 • Bittrex (високи нива на сигурност)
 • Cex.io (много лесен за използване)
 • Coinmama (добра поддръжка на клиенти)

Допълнителни опции:

 • Bitstamp (стабилна репутация)

Най-добра крипто борса: Критериите за оценка

Както беше отбелязано в уводната част на статията, за да говорим за най-добрите крипто борси, е от решаващо значение за първо разберете действителните критерии, по които се сортират тези борси.

С други думи, преди да отидете и да се регистрирате в някаква платформа за криптообмен, вероятно трябва да знаете малко повече за си мерки за сигурност, предишна история на нарушения на сигурността (ако има такива), такси и ценообразуване, разнообразие от монети, и така нататък.

Това всъщност са някои от най-важните аспекти, които трябва да разгледате когато избирате и най-добрата борса за криптовалута. Сигурността е безпроблемна – ако борсата няма някои основни мерки за сигурност, дори не си струва да се разглежда.

Някои борси предлагат дори повече от основните функции за сигурност – пример за това би бил 2FA (двуфакторно удостоверяване), или създаване на персонализирани ПИН кодове.

Най-добрата криптообмен: крипто монети, разпръснати на графика.

Естествено, вие ще искате да бъде най-добрата крипто борса лесен за използване. Значение, бързи процеси на регистрация и проверка са много оценени, но основният акцент все още се крие в потребителския интерфейспотребителски интерфейс. Процеси като търговия, обмен и закупуване на крипто монети трябва да бъде глупав и много лесен за изпълнение. Достъп до портфейла и настройките за сигурност също са важни!

Естествено, без значение дали търсите топ 10 крипто борси или топ 3 такива, винаги ще искате най-добрата опция за имат многократна поддръжка на монети. Ако борсата поддържа само 2 или 3 монети, всъщност няма да си струва да се регистрирате, поне в повечето случаи.

И така, с всичко това извън пътя, нека преминем към списъка на най-добрите крипто борси за годината!

1. Coinbase – лидер на крипто обмен

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Coinbase Неща, които харесахме:


 • + Валути на Fiat – приети
 • + Лесен за използване
 • + Приема само най-надеждните криптовалути
 • + Много сигурно

Неща, които не ни харесаха:

 • Не се предлага във всички страни
 • Някои от по-малко известните монети не се поддържат

Посетете сайта

Ако някога сте търсили най-добрите крипто борси, без нито едно съмнение, Coinbase трябва да са се появявали на радара ви доста често.

И това не е без солидна причина – Coinbase често се разглежда като най-доброто място за закупуване на криптовалута, без значение каква е тази валута. Е, добре, може би има значение – но ще стигнем до това след минута.

И така, какво прави Coinbase толкова специален? Е, той отбелязва почти всички основни части на страхотния крипто обмен.

Coinbase е много лесен и лесен за използване. Процесът на регистрация и регистрация е бърз и докато трябва потвърди самоличността си, това също не отнема много време. Обменът поддържа нещата много прости и по-важното, минимална – няма да ви претрупа с разнообразие от различни интерфейсни екрани и функции.

Друго нещо, което прави Coinbase една от най-добрите крипто борси, е фактът, че платформата много сигурно. Въпреки че имаше няколко различни опита да се наруши сигурността на борсата, Coinbase все още търпи огромен хак (мисля, че Mt. Gox нива на „огромни“).

Сега единственото безпокойство, което много потребители имат с платформата, е това липсват някои криптовалути. Това означава, че можете да закупите само конкретни криптовалути от сайта, докато други ще бъдат недостъпни, въпреки че са изброени.

И ние не говорим само за някои неизвестни нишови криптоси, които също не са налични тук! Примерите ще включват Монеро, Tether и Трон – това са едни от най-известните имена в бранша!

Сега, разбира се, хонорарно, Coinbase също не е най-добрата криптовалута там. Таксите на платформата ще варират от 1,49% до 3,99%, в зависимост от държавата ви на пребиваване, количеството пари, с които се търгува и т.н. Това са някои високи цифри! Това каза, Coinbase гарантира оптимална сигурност, и е много доверен сред общността.

Посетете Coinbase

…или прочетете нашия преглед на Coinbase

2. Binance – супер ниски такси

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Binance е много познато име за всеки, който някога е правил някакви крипто сделки или е търсил най-добрата крипто борса. Това е една от доминиращите борси в индустрията, и има няколко добри причини защо това е така.

За начало, Binance като някои доста високи обеми на търговия. Ако сте напълно начинаещ, когато става въпрос за крипто търговия (или просто търговия, като цяло), може да не сте наясно колко важна е всъщност тази точка!

Виждате ли, ако борсата има някои големи обеми на търговия, това означава това хората всъщност се доверяват на платформата, и има много крипто, които постоянно преминават през него.

Дори повече от това, обаче, това означава това винаги ще има конкурентни цени на разположение за анализ, а може би дори използване, ако сте достатъчно бързи.

Виждате ли, че ако трябваше да потърсите някои от топ 10 борси за крипто (или произволен брой най-добри борси, в това отношение) и да изберете такава, която има несъществуващи обеми на търговия, ще ви бъде доста трудно да продадете или купите крипто монети там, на някои добри цени.

Binance също е страхотно, защото използва 2FAдвуфакторно удостоверяване. Това означава, че борсата наистина приема сериозно въпроса за сигурността (въпреки че имаше някои проблеми със своята страна на сигурността на нещата, известно време назад).

И накрая, това, което прави Binance една от най-добрите крипто борси, които съществуват таксите че то налага. Ще платите до 0,1% в такси, без значение какъв вид или колко крипто е, че търгувате. Това е невероятно!

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

3. Coinmama – приятелска поддръжка на клиенти, но високи такси

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Преглед на Coinmama Неща, които харесахме:

 • + Високи нива на сигурност
 • + Полезна поддръжка на клиенти
 • + Удобна за потребителя платформа
 • + Предлага се в 188 държави и повечето щати на САЩ
 • + Приема кредитни / дебитни карти

Неща, които не ни харесаха:

 • Няма начин да се обадите на поддръжката по телефона
 • Ограничено количество криптовалути

Посетете сайта

Coinmama е едно от имената, които са склонни да се появяват доста често, когато търсите най-добрата криптообмен. Въпреки че въпросният обмен изглежда добре закръглен, като цяло има няколко неща, които се открояват доста бързо.

Съобщава се, че Coinmama има едни от най-добрите клиентски поддръжка на пазара. Това е едновременно рядко и много ценно! Потребителите на платформата отчитат, че е поддръжката на клиентите много приятелски настроен, но все още по-скоро професионален – ще получите отговори на всичките си въпроси, няма проблем!

Обменът също е удобен за потребителя – всички функции са ясни и лесни за намиране (и естествено използване). Дори и да сте новодошли в индустрията, не бива да се мъчите да разберете интерфейсите на Coinmama.

Най-голямото (оправдано!) Безпокойство, с което хората имат хора Coinmama са таксите. Платформата таксува потребителите до 5,5% такса – това е безумно! И все пак, повечето от другите аспекти, свързани с Coinmama, са съвсем наред – все пак се класира за място в списъците на „най-добрите крипто борси“.

Посетете Coinmama

…или прочетете нашия преглед на Coinmama

4. Kraken – Налични над 150 криптовалути

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Преглед на Kraken Неща, които харесахме:

 • + Сигурен и надежден
 • + Ниски такси
 • + Приема се добро количество фиатни валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Посетете сайта

Търсейки най-добрата криптовалута или просто най-доброто място за закупуване на криптовалута, рано или късно ще попаднете Кракен.

Разбира се, това може да е един от най-добрите варианти, що се отнася до „най-добрата“ част.

Какво прави Kraken толкова специален? Е, за начало въпросната борса предлага на потребителите повече от 150 различни криптовалути, от които да избирате, по отношение на търговията, покупката и продажбата. Въпреки че това е далеч от 5000+ различни крипто активи, които съществуват днес, нека си признаем – повечето хора ще се интересуват от 3-7 криптовалути, върхове.

С селекция от над 150 крипто монети и жетони, Kraken наистина предлага голямо разнообразие от възможности за избор! За да добавите към това, можете да закупите крипто с фиат валути на самата борса – това значително улеснява нещата!

Kraken също има страхотно мобилно приложение това е едновременно интуитивно и лесно за използване, а потребителите посочват, че що се отнася до най-добрите крипто борси, този конкретен може със сигурност да се похвали със своята поддръжка на клиенти.

Възнаградително, Кракен отнема навсякъде от 0% до 0,26% от вашата транзакция. Наистина някои от по-добрите цифри, поне когато става въпрос за такси за крипто обмен!

Посетете Kraken

…или прочетете нашия преглед на Kraken

5. Bittrex – първокласна сигурност

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

Преглед на Bittrex Неща, които харесахме:

 • + Много сигурно
 • + Малки, фиксирани такси
 • + Бърз обмен
 • + Голямо разнообразие от крипто и фиат валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Някои оплаквания на потребители относно поддръжка
 • Може да е малко трудно за новак в индустрията

Посетете сайта

Ако сигурност е нещо, което ви интересува, когато избирате най-добрата крипто борса (за която, без съмнение, трябва да ви е грижа), тогава Bittrex със сигурност е един от тези борси, на които трябва да обърнете голямо внимание.

Основното нещо, което показва колко сигурен е Bittrex, е фактът, че борсата поддържа до 90% от всички крипто активи в устройства за хладилно съхранение – с други думи, крипто файловете се пазят извън линия, без възможност за хакери за достъп до тях толкова опростени, колкото при някои други платформи за обмен.

Bittrex също има около 200 различни крипто активи за да могат потребителите да избират (това е много!), и таксите са фиксирани на 0,25%. Докато платформата имаше някои проблеми с Измами с „изпомпване и изхвърляне“ преди нещата изглежда се проверяват за известно време.

Като се има предвид всичко, със сигурност една от най-добрите крипто борси на пазара!

Посетете Bittrex

…или прочетете нашия преглед на Bittrex

6. Cex.io – Високи нива на сигурност, лесни за използване

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Преглед на CEX.io Неща, които харесахме:

 • + Лесно е да се разбере
 • + Различни двойки за търговия
 • + Страхотна подкрепа

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да липсват опции за монети

Посетете сайта

The простота на Цекс вероятно известен в този момент – що се отнася до най-добрите борси за криптовалути, Cex.io със сигурност е една от най-ясните и лесни за използване платформи!

Обменът има някои много строги мерки за сигурност, също. Те са очевидни всеки път, когато влезете в акаунта си – в допълнение към 2FA, вие също ще получавайте известия на вашия регистриран имейл за всеки един опит за влизане – това е невероятно за тези, които наистина се грижат за сигурността и целостта на своите крипто монети.

Същото като при някои други крипто борси, Цекс оферти страхотни такси и за своите потребители. Таксите ще варират от 0% до 0,25%.

Като цяло Cex.io със сигурност си заслужава да се обърне внимание!

Посетете CEX

…или прочетете нашия преглед на CEX

7. Simplex – Платформа за обработка на кредитни карти с най-висок рейтинг

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Симплекс преглед Неща, които харесахме:

 • + Може да плати за криптовалута с кредитна или дебитна карта
 • + Много бърза обработка на плащанията
 • + Сигурен и надежден
 • + Много лесен за използване

Неща, които не ни харесаха:

 • Не поддържа някои криптовалути
 • По-високи такси, отколкото при някои борси за криптовалута

Посетете сайта

Сега, Симплекс е един от най-уникалните записи в този списък – това се подразбира.

Причината зад това също е доста интересна – Simplex всъщност не е обмен на криптовалута, да започнем с. Вместо това е така услуга за обработка на кредитни карти.

Макар да звучи доста не на място, това всъщност е основната сила на въпросната платформа, също – позволява на потребителите да закупете желаната от тях криптовалута с кредитна или дебитна карта, без да се налага да преминавате през процеса на регистрация на друга борса, купувайки там една крипто монета и след това да я използвате за закупуване на друга друга.

Както вероятно можете да си представите, това е така доста удобно. Въпреки това, комфортът далеч не е единственото нещо, което Simplex осигурява – той не би се намирал на това "най-добрият крипто обмен" списък, ако случаят е такъв, сега ще го направи?

Закупувайки желаната от вас криптовалута чрез Simplex, ще можете да бъдете сигурни в това плащането ви ще бъде безпроблемно и сигурно. Процесът на закупуване на крипто чрез платформата също е много прост и ясен, което е чудесно както за новодошли в крипто, така и за ветерани от индустрията..

Докато някои потребители посочват, че таксите от Симплекс са малко високи (до 5%), това е оправдано от несравнимата сигурност и простота (закупуване на крипто с кредитна карта), която предоставя платформата.

Посетете Simplex

…или прочетете нашия преглед на Simplex

Заключения

Изборът на най-добрата борса за криптовалута е не е лесна задача. Дори и с обширен списък с най-добрите крипто борси, може да е трудно да изберете този, който най-добре отговаря на вашите желания и нужди.

И все пак, винаги се уверете, че се концентрирате върху аспекти като сигурност и такси. Ако платформата е сигурна и има някои невероятни такси, свързани със нея, тогава всичко останало със сигурност може да бъде пренебрегнато, поне до известна степен.

Е, ТОВА и разнообразие от крипто монети – вероятно е нещо, което ще има значение и за много хора. Какъвто и да е случаят, никога не се опитвайте да използвате „пряк път“ и да използвате платформа, за която никой дори не е чувал преди. Не забравяйте – вашата криптовалута е заложена тук!

С всичко казано, надявам се, че този списък на някои от най-добрите крипто борси там е бил полезен за вас. Успех при вашите сделки и до нови срещи!

Вижте потребителски рецензии

Други крипто борси в тази категория

Ето и други крипто обмен, свързани с категорията, но все още не са предпочитани от читателите на BitDegree.org Crypto Exchange. По мое лично мнение, днес има много по-оптимална криптообмен в списъка с по-висок рейтинг, който бих препоръчваме за същия ценови диапазон или по-малко.

Bitstamp – Надеждна крипто борса с дълготрайна репутация

Преглед на Bitstamp Неща, които харесахме:

 • + Полезна поддръжка на клиенти
 • + Приемат се плащания на Fiat
 • + Надежден

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-добре за начинаещи
 • Може да липсват опции за криптовалута

Да си призная, Bitstamp що се отнася до този списък, може да е по-малко споменатата платформа за обмен на криптовалути. В този случай обаче се смята, че е така един от най-надеждните крипто борси в бранша!

Репутацията на Bitstamp не е незаконна – борсата има история с някои нарушения на сигурността. Тук обаче е изкупителният фактор няма загубени потребителски крипто активи, и компанията наистина е положила обективни усилия да гарантира, че тези неща няма да се повторят.

В много общ смисъл Bitstamp е една от платформите, които имат наистина спечели репутацията си – не беше лесен подвиг, имайте предвид! Днес обаче, без значение коя точка гледате (обслужване на клиенти, такси, сигурност или друго), Bitstamp често се счита за доста високо.

Що се отнася до таксите, Bitstamp може да ви таксува навсякъде от 0,05% до 5%. Въпреки че това е доста широк диапазон, със сигурност действителните такси зависят от предпочитания от вас начин на плащане.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map