Най-добре плащащите биткойн кранове: кой да изберете

Ако сте попаднали на това ръководство, има вероятност не само да сте запознати донякъде Биткойн но също така търсят начини как можете да спечелите от тази криптовалута.

Много хора все още не знаят за Смесители за биткойн – това означава, че тези хора не максимизират потенциалните си доходи. Ето защо днес искам да ви разкажа за най-високо платените опции за биткойн кран.

Ще започнем това пътуване заедно – отначало ще ви разкажа за самата концепция за биткойн кран като цяло. Както споменах, не много хора знаят за такова нещо, така че може би е добре първо да обхванем основната информация.

След това ще разгледаме списък, който съставих. Наричам го списък „Най-добре плащащите биткойн кранове“. Ще говорим за плюсовете и минусите на всеки кран и ще се опитаме да изберем най-добрия BTC кран там.

Какво е биткойн кран?

Ако трябва да потърсите в Google „какво е кран за биткойн?“, Най-общият отговор, който бихте получили, е „система за възнаграждение“. Въпреки че това е технически вярно, това е много повече от това. Позволете ми да уточня с a метафоричен пример.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Представете си течащ кран – вероятно сте имали (или поне сте виждали) такъв в даден момент от живота си. Може би вашият кран за кухня не работи съвсем правилно и продължава да капе вода бавно, но сигурно?

Най-високоплащащият биткойн кран: капе биткойн.

Сега, ако трябва да поставите купа под този кран, какво ще се случи? Е, нищо грандиозно в началото, това е сигурно, но представете си, че оставяте купата там за няколко месеца. Какво би било положението сега?

Ако мислите, че ще прелее с вода, сте прав. Това е същият принцип, когато става въпрос за биткойн кранове, само че те изпускат сатоши вместо биткойн.

Както може би сте чували, никой не знае кой е създал биткойн. Човекът (или група хора) го направи под прякора Сатоши Накамото. И до днес лицето (хората) остават анонимни.

Оттук идва и терминът сатоши. Сатоши е най-малката възможна единица биткойн.

За да ви дадем представа колко малка е тази единица, текущата цена на биткойн е почти $ 6400. $ 1 е равно на 15 536 сатоши. Да, това малко.

Дори най-добре плащащите биткойн кранове предлагат много малкото приходи, когато вземете нещата в перспектива. Но изпреварвам себе си – дори не съм обяснил правилно какво представлява кранът за биткойн!


A Кран за биткойн е програма (уебсайт), която плаща на потребителите малки количества биткойн (споменатите по-горе сатоши) за различни задачи. По същество това са безплатни пари, когато се замислите.

Разбира се, размерът на платените биткойни е много малък и почти незабележим. Въпреки това, както обикновеният кран запълва купа с вода за дълго време, така и всички сатоши се сумират.

История

Не можете да намерите най-добре плащащия кран за биткойни, без да знаете историята на първия, сега можете ли?

Първият (едноименен) Кран за биткойн беше пуснат точно една година след първоначалното издание на Биткойн стартиране през 2009г. 2010 беше честно странно време, когато се стигна до пускането на BTC кран – по това време не само, че никой дори не беше чувал за биткойн, но беше безполезно.

Най-добре плащащ биткойн кран: Биткойн кран.

Въпреки това, човек на име Гавин Андресен по някакъв начин видя потенциал в появата на криптовалута и реши да действа според усещанията си. Трябва да се отбележи, че той беше незабавен поддръжник на крипто каузата – г-н Андресен вярваше в бъдещето на развитието на биткойни и блокчейн (все още го прави и до днес) и беше изумен от концепцията за децентрализирана, криптирана цифрова валута.

Г. Андресен не е имал никакви намерения да създава най-добре плащащия кран за биткойни – имаше няма конкуренция тогава. Не, намеренията му бяха съвсем различни. Г-н Андресен искаше да разпространи информираността и да образова хората по темите за биткойн и блокчейн. И какъв по-добър начин да го направите, отколкото като предложите част от този биткойн на хората за учене?

По време на създаването на първия биткойн кран, на потребителите се предлагаха 5 биткойни за участието им в някои малки дейности.

Да, добре сте прочели. 5 биткойни.

Тогава това бяха само няколко цента. По днешните стандарти обаче можете да кажете, че на хората се предлагат над 30 000 долара за да разрешите няколко парчета капча. Ако само този факт не е умопомрачителен, тогава не знам какво е.

С времето започнаха да се появяват все повече и повече биткойн кранове. Изведнъж хората вече търсеха най-добре плащащите биткойн кранове – това се превърна в цял бизнес сам по себе си.

Днес бихте могли да намерите онлайн стотици, ако не и хиляди списъци с биткойн кранове. Всички те твърдят, че са намерили най-високо платените биткойн кранове – този урок не е изключение.

Най-добре плащащ биткойн кран: Биткойн кран.

Но с целия шум около тази концепция, един въпрос има тенденция да се откроява – как в света собствениците на биткойн кранове правят пари?

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Биткойн кранове като бизнес решение

Вероятно няма да ви изненада, когато кажа, че е трудно да се печелят пари с биткойн кранове. Искам да кажа, вие раздавате безплатни пари, без да поискате (на практика) нищо обратно. Звучи лудо, нали?

Е, повечето от биткойн крановете, които са все още функционира и до днес има някакъв модел на външен доход. Това означава, че когато потребителят дойде да се присъедини към крана или да събере дневните си приходи, той е посрещнат с реклами на трети страни които имат за цел да продадат някакъв продукт или услуга.

С този бизнес модел, подобен на филиал, собствениците на кранове се надяват поне да получат равновесие и може би дори да спечелят малко в процеса.

Техническа информация

Не можем да влезем в списъка с биткойн кранове, без да покрием техническа страна на нещата, така че нека просто бързо да се справим с това.

Представете си, че сте решили да създадете своя кран за биткойн. Вариантите са наистина доста широки – естетиката на интерфейса може да бъде всичко, което искате, като се започне от кранове с тематика на животни до спортни и игри. Едно добро правило за успешна концепция е да мислите за нещо увлекателно и визуално приятно.

Сега това, което трябва да направите, е да създадете уважаван и добре оптимизиран портфейл за биткойн. След това поставете в него много биткойни, които искате, и прикрепете портфейла към вашия кран.

Някои програми и скриптове справят се с разпространението на сатоши и всичко това технически неща. Също така ще трябва да измислите начин за оптимизиране на задачите, които вашите потребители ще трябва да изпълнят, за да получат своя дял от сатоши.

Има много повече неща, когато става въпрос за успешен кран Биткойн (модел за печелене на пари, оптимизация на сайтове, управление на реклами и т.н.), но мисля, че трябваше да разберете общата идея зад него.

С това казано, вече можем най-накрая да се потопим направо в списъка с най-високоплащащи биткойн кранове. Този списък не е съставен в някакъв конкретен ред, но основните критерии, които се опитах да следвам при създаването му, бяха сигурност, репутация, стабилност и разбира се, сума за плащане.

Списъкът с най-високоплащащи биткойн кранове

Нека започнем този списък с някаква уникална марка – BonusBitcoin.

Бонус Биткойн

Най-добре плащащи биткойн кранове

Бонус Биткойн е донякъде оригинален в това, че обединява много други кранове за биткойн под една марка. Що се отнася до потребителския опит, няма нищо по-добро – не е нужно да губите време, прескачайки от един кран на друг, като трябва да ги запомните и да изчакате допълнително време за зареждане. С BonusBitcoin имате достъп до вашия ежедневно въртене на кранове само с няколко щраквания.

Естествено, както и другите кранове, BonusBitcoin предлага на своите потребители филиал награди и ежедневни бонуси. Що се отнася до ситуацията с най-високо платените биткойн кранове, тази марка е една от най-добре платените – едно искане може да даде на потребителя 5000 сатоши, докато исковете се случват на всеки 15 минути или така (до дневния лимит, разбира се).

Като цяло, обикновено се нарича чудесна опция, ако търсите най-високо платените биткойн кранове.

Биткойн извънземни

Най-добре плащащи биткойн кранове

Един от по-известни биткойн кранове, Биткойн извънземни е забавна и интерактивна опция за печелене на сатоши.

Bitcoin Aliens ви предлагат способност за игра като начин да спечелите своя дял от биткойн. Има много процеси и действия, които можете да направите, за да увеличите максимално изплащането си.

Този кран е и мобилен – наличен е както на устройства с Android, така и на Apple. Това е чудесно, защото можете да извършвате ежедневното си завъртане почти навсякъде – просто се нуждаете от телефона си, портфейл за биткойн и интернет връзка.

Bitcoin Aliens предлагат на потребителите наоколо 4000 сатоши за тяхното участие в процесите в крана. Това количество сатоши приблизително се превежда на около 0,25 долара – това е доста добре!

Ако търсите най-високо платения кран за биткойн, трябва да помислите за биткойн чужденци, когато става въпрос за ежедневните ви ротации.

Лунен биткойн

Най-добре плащащи биткойн кранове

Един от най-старите и известни биткойн кранове там, Лунен биткойн има няколко чудесни начина да ви убеди да продължите да се връщате на техния сайт и да заявявате сатоши.

На първо място, заслужава да се спомене, че Moon Bitcoin има няколко различни криптовалути (като Ethereum и Litecoin), които можете да изберете да заявите, различни от Bitcoin. Това е доста гъвкава опция за хора, които може би търсят най-добре плащащия кран Биткойн, но се интересуват от други крипто монети повече, отколкото от Биткойн.

Освен това Moon Bitcoin предлага огромно разнообразие от различни бонуси, като се започне с партньорски до бонуси „време, прекарано в сайта“.

Това, което също е страхотно за Moon Bitcoin е, че той предлага на потребителите на крана бонус за лоялност – ако продължавате да се връщате към крана, без да пропускате нито един ден, потенциалните ви награди се увеличават с определен специфичен процент всеки път. Кранът има и „мистериозни подаръци“, където предоставя на потребителите произволно количество сатоши, като подарък изненада.

Честно казано, нито един списък с най-високо платени биткойн кранове не би бил пълен без Moon Bitcoin – дайте чек на този кран!

FreeBitcoin

Най-добре плащащи биткойн кранове

FreeBitcoin е може би най-известното име в този списък. Той е широко считан за най-популярния и използван кран за биткойни в света.

Защо е толкова популярен и обичан? Е, има няколко големи причини, които допринасят за успеха на този кран.

На първо място, това е един от малкото най-добре плащащи биткойн кранове, които допълнително плащат лихва за вашия баланс. Казва се, че размерът на изплатените лихви винаги е поне 30 000 сатоши.

Освен това FreeBitcoin предлага на потребителите много възможности да увеличат баланса си в Bitcoin. Лотарии, хазартни игри и точки за награди са често срещана гледка, когато става въпрос за този кран. Има по нещо за всеки – хазартът може да удвои или утрои скривалището ви, но може и да ви остави счупени и празни.

Ако хазартът не е вашето нещо, можете да участвате в редовни лотарии и хай-лоу игри. Последните може да ви донесе до 1 BTC!

Съвсем очевидно е, че FreeBitcoin е експоненциално популярен кран. Той не само е един от най-добре плащащите биткойн кранове, но и служи като чудесна платформа за хазарт и лотария.

Биткойн Зебра

Най-добре плащащи биткойн кранове

Биткойн Зебра е чудесен пример за кран, който е едновременно естетически и интерактивен едновременно.

Историята на този биткойн кран е доста интересна. Създателят на Bitcoin Zebra хареса идеята за биткойн кранове, но когато изпробва няколко от тях сам, той беше разочарован от качеството и производителността, които получи. Какъв беше резултатът от това?

Свеж, се роди нов кран за биткойни.

В Bitcoin Zebra трябва да влизате в определени периоди, за да „захранвате зебрата“ – това е интерактивно, игрално преживяване за което сте възнаградени с получаването на сатоши.

Създателят на Bitcoin Zebra, разочарован от липсата на качество и като цяло презентация с номинална стойност от много кранове на пазара, има за цел да разработи този кран, за да се превърне в един от най-добрите (ако не и най-добрите) и най-високо платените биткойн кранове на разположение. Наистина амбициозно искане, но цялата общност на кранчето с биткойн очаква с нетърпение резултатите от това начинание.

Заключение

Не е тайна, че нови Смесители за биткойн навлизат на пазара всеки ден. С нарастването на конкуренцията по-възрастните собственици на кранове се опитват да увеличат офертите си или да приложат различни състезания (или и двете). С такова голямо разнообразие, от което можете да избирате, може да е трудно да се намерят най-добре плащащите биткойн кранове.

В този урок съм представил само няколко от основните кранове там. В зависимост от това какво точно търсите, може да откриете, че много различни видове кранове ви подхождат – всичко е преференциално.

Какъвто и да е случаят, не забравяйте, че преди да направите нещо, свързано със самите кранове, трябва да настроите правилен биткойн портфейл. Единственото нещо, което ще ви трябва от портфейла ви, е безопасност. Той може да бъде бавен и да му липсват изискани функции, стига да остане на най-високо ниво на сигурност. Също така, когато търгувате с биткойни, трябва да изберете a надеждна платформа за криптообмен.

Също така, когато търсите най-високо платеният кран за биткойн, не забравяйте, че има много измами, които просто искат да ви откраднат парите и биткойн. Бъдете предпазливи и се доверявайте само на сайтове, които имат реномиран и стабилен произход.

Последен съвет: изберете крановете, които искате да използвате, и направете „списък на BTC кранове“ – това ще бъде вашата лесна справка, когато правите ротации. Всичко между 5 и 10 крана трябва да е добър номер за начало. И не се притеснявайте, ако в началото изглежда уморително – отнема много практика и опит, за да направите въртенето ефективно.

Е, това е урокът „Най-добре плащащ биткойн кран“. Надявам се, че сте научили нещо ново и че тази информация ще ви помогне в бизнеса с кран BTC!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map