Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрият десктоп портфейл

Портфейл за криптовалута е едно от най-важните неща, които трябва да разгледате, когато тепърва навлизате в крипто сцената. Без значение дали тепърва започвате или вече сте опитен търговец / ходър, намирането на най-добрия портфейл за себе си може да бъде предизвикателен! Ето защо в тази статия ще разгледаме някои от най-добрите портфейли за настолни компютри на пазара!

Разбира се, портфейлите, които ще обсъждаме в този конкретен списък, ще бъдат малко … Интересно. Ще видите какво имам предвид след секунда.

Като казахте това обаче, ако сте, всъщност търсите най-доброто Биткойн настолен портфейл (или друг altcoin портфейл), тогава сте попаднали на правилното място – прочетете и изберете правилната опция за себе си! Нашият списък днес ще включва:

Защо да изберете най-добрия портфейл DESKTOP?

Сега, преди да влезем в списъка с най-добрите портфейли за настолни компютри на текущия пазар, има няколко неща, които трябва да разберем предварително. Естествено, първото нещо, което трябва да разгледаме, е по-скоро самообяснително – мотивите за защо трябва да обмисляте настолни портфейли, на първо място!

Разбира се, и на този въпрос има немалко отговори.

Като начало се считат за настолни портфейли сред по-безопасните опции за крипто съхранение доколкото горещи портфейли отивам. Ако не сте наясно, горещите портфейли са тези портфейли за криптовалута, които са постоянно свързан с интернет. Те включват мобилни приложения, базирани на браузър портфейли, борси, и така нататък.

Настолните портфейли също попадат в тази категория.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: бутон за клавиатура на Биткойн.

Какво обаче ги прави по-безопасна алтернатива от останалите горещи портфейли? Е, помислете за това: портфейлът за настолен компютър е софтуер, който е инсталиран на вашия компютър. Това означава, че неща като съхранение на частен ключ и функции за сигурност на повърхността с тях се работи по различен начин, отколкото на, да речем, портфейл за обмен.

На всичкото отгоре някои от най-добрите портфейли за настолни компютри са просто графично представяне на студен портфейл. Разбира се, това е нещо, което задължително ще видите и в списъка по-долу – което означава, че софтуерът сам по себе си не е действителен портфейл, а по-скоро графичен потребителски интерфейс, който показва активите, които се съхраняват в определен студен портфейл.

Все пак ще стигнем до това малко след това.

Освен сигурността, има и точка от удобство, също. Най-добрите настолни крипто портфейли ще бъдат изключително удобен – те ще ви позволят да проверите своите крипто активи, да ги изпратите и прехвърлите и дори да участвате залагане или продажба на дейности само с няколко щраквания на бутон на мишката.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Поддръжка на активи на Exodus.

Излишно е да казвам, че това е много оценено! Без значение дали сте активен търговец на криптовалута или посветен ходлер, все още функционалността може да направи вашите процеси за управление на крипто много по-лесно и по-лесно.


И накрая, заслужава да се спомене, че най-добрите портфейли за настолни компютри обикновено имат голямо разнообразие от други, допълнителни функции, които те предоставят на своите потребители. Гореспоменатото залагане, корекции на защитните функции, прости преобразувания, и така нататък – със сигурност много оценявам!

Настолни портфейли – част от групата на Hot Wallet

По-рано споменах това в този най-добър списък с портфейли за настолни криптовалути, но портфейлите за настолни компютри попадат в категорията на горещо крипто съхранение – всеки софтуер и приложения, които ви позволяват да съхранявате и съхранявате крипто активи в тях, като същевременно поддържате постоянна връзка с интернет.

Горещите портфейли са, разбира се, сред най-популярните опции за съхранение на крипто – ако обиколите някои форуми и попитате други ентусиасти за криптовалута за предпочитания от тях начин за осигуряване на техните криптовалутни активи, повечето от тях вероятно ще изброят и посочат няколко горещи портфейла.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: биткойн пред диаграма.

Това се дължи най-вече на горещ портфейл достъпност. Независимо дали става въпрос за портфейли, базирани на софтуер, уеб или приложения, обикновено можете изтеглете ги от всяка точка на света, и ги използвайте напълно безплатно. Както можете да си представите, това прави горещите портфейли много привлекателна опция за огромно разнообразие от индивидуални притежатели на крипто.

Освен това горещите портфейли обикновено са много лесен за използване. Няколко изключения от по-висок клас, оставени настрана, в повечето случаи ще можете да изтеглите (настроите) вашия горещ портфейл за броени минути и да започнете да го използвате веднага след това. Това е страхотно!

Какво да избягвате, когато избирате настолен портфейл

Нещо друго, което трябва да имате предвид, когато търсите най-добрия портфейл за настолни компютри за себе си факторите, които правят портфейлите за настолни компютри по-малко от желани.

С други думи, има някои неща, които са показателни, че трябва да стоите възможно най-далеч от портфейла.

Естествено, в горната част на списъка тук ще бъде значителна липса на сигурност. Искам да кажа, признайте си – вероятно сте виждали това да идва.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: биткойн в кожен портфейл.

Както можеше да се очаква, сега е по-вярно от всякога. С криптовалутната индустрия стават все по-популярни и блокчейн технология като се приемат с нарастваща скорост, има и нарастващо търсене на надеждни и висок клас крипто портфейли, също. Популярността на сцената обаче също привлича много измамници и ненадеждни продукти.

Ето защо е важно да винаги първо проверявайте функциите за сигурност на десктоп портфейла. Ако липсва сигурност, ще рискувате активите си – това не е нещо, което бихте искали да се случи!

За да добавите към това, трябва също да обърнете внимание аспектите на използваемостта на портфейла, също. Разбира се, че това е настолен продукт (услуга), ще искате да намерите портфейл, който би бил и двете наистина лесен за използване, но също така ви предлагат шанса да използвайте по-широк списък от функции и предимства.

Най-добрите портфейли за настолни компютри ще ви позволят да направите това, докато някои от по-малко идеалните опции ще бъдат, добре … Lackluster.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: биткойн и ключалка.

И накрая, не забравяйте направете си проучване и намерете най-добрите настолни крипто портфейли, които биха имат (изпълнява) постоянни актуализации на техния фърмуер, също. Криптовалутните портфейли, които имат поддръжка за разработчици, винаги ще бъдат така, толкова по-добре от тези, които не го правят – по този начин портфейлът е в състояние да изпревари кривата и да внедри защитни функции, които да ви предпазват от всякакви съвременни заплахи за сигурността.

С всичко казано, най-накрая можем да преминем към списъка с най-добрите портфейли за настолни компютри за текущата година!

1. Ledger Live – Красив потребителски интерфейс, перфектна функционалност & Функции за използване

Класиране # 1 от 5 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

Книга е несъмнено един от най-популярните портфейли за криптовалута на пазара – това се подразбира в този момент. Може обаче да сте объркани – Ledger се занимава с студени портфейли, така че какво прави в списъка на „най-добрия портфейл за настолен компютър“?

Е, позволете ми да обясня – всъщност е свързано с потребителският интерфейс на портфейлите на Ledger, Ledger Live.

Вярно е, че Ledger се занимава с хардуерни крипто портфейли. Поради своя потребителски интерфейс обаче тези портфейли не могат да бъдат изключени от списък като този – той просто е толкова добър!

За да започнете, потребителският интерфейс е красив – можете да промените цветовите си схеми и да превключвате между светли и тъмни режими, но без значение кой изберете, интерфейсът ще изглежда модерен и елегантен. Всичко е изложено по много удобен начин, също – ще можете вижте сметките и салдата си от началния екран, анализирайте графики и промени, и дори проследяване на транзакции.

Сигурност е нещо, което можете да очаквате от Ledger, по подразбиране. Тъй като въпросният потребителски интерфейс е свързан с два хардуерни портфейла, с които компанията се занимава, ще получите ниски нива на сигурност на портфейла по подразбиране.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Ledger Nano X.

Ако не знаехте, студените портфейли са най-безопасните алтернативи за съхранение на крипто на целия пазар. Тъй като Ledger е една от водещите марки, предполагам, че можете да видите къде отивам с това.

По отношение на уредите Ledger те са направени здрав & трайни, и притежават Заявки за парола за ПИН код. Когато става въпрос за Ledger Live като един от най-добрите портфейли за настолни компютри, обаче, можете да очаквате същата защита с ПИН код с допълнителна фраза от 24 думи за възстановяване за да ви помогнат от нещо, трябваше да се случи с вашето устройство или акаунт в LL.

Накрая, Ledger Live постоянно получава широк спектър от фърмуер и други актуализации. Те включват всичко от подобрения в сигурността, чак до нови функции и общи подобрения в качеството на живот.

Ако искате да изпробвате Ledger Live out, ще трябва да закупите един от хардуерните портфейли на компанията. Ledger Nano S ще ви струва около $ 59, докато Nano X е на цена около $ 119. Въпреки това, ако търсите най-добрия портфейл за настолни компютри и сте готови да инвестирате в сигурността на активите си, наистина не можете да сбъркате с Ledger!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

2. Trezor – Топ функции на сигурността, постоянни актуализации

Класиране # 2 от 5 крипто борси

Trezor Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Много добре познат крипто портфейл
 • + Съдържа огромен брой криптовалути
 • + Постоянни актуализации на фърмуера

Неща, които не ни харесаха:

 • Скъпи
 • И преди е бил обект на неоторизиран достъп

Посетете сайта

Трезор е един от двамата водещи доставчици на хардуерен криптовалутен портфейл, които доминират на пазара. Същият като основния му конкурент – Книга -, той все още е включен в този списък с най-добрите портфейли за настолни криптовалути! Това се дължи на потребителския интерфейс на портфейла.

Честно да ви кажа, Trezor вероятно би трябвало да се състезава за мястото на най-добрият портфейл за биткойн за настолни компютри – това със сигурност е едно от най-популярните места за съхранение на вашия BTC!

За разлика от много от настолните портфейли там, Потребителският интерфейс на Trezor всъщност е доста опростен. Той включва всичките ви активи отстрани и след като изберете този, който искате да управлявате, ще ви бъде предоставена възможност да изберете какво искате да правите с него – изпращане, получаване, продажба, покупка , и така нататък.

Простотата на интерфейса е гледани най-вече като професионалисти – това е особено вярно, ако не искате да управлявате много монети и като цяло сте начинаещ в света на криптовалутите. Trezor няма да ви затрупа с огромен списък от допълнителни функции и някои сложни избори за потребителски интерфейс – това е добре!

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Trezor.

Също така е невъзможно да се спомене Trezor, без да се подчертае, че компанията, която стои зад студения портфейл – SatoshiLabs – се счита, че произвежда някои от най-сигурните продукти на пазара.

Портфейлите на Trezor се актуализират постоянно най-новите функции за сигурност и надстройки на фърмуера. След това самите портфейли имат генератор на произволни ПИН кодове – от време на време ПИН кодовете се променят. Това се прави, за да се предотврати регистриране на ключове, и някои други злонамерени програми от достъп до вашите средства.

Ако Trezor звучи като подходящия портфейл за вашите собствени желания и нужди, а потребителският интерфейс на продуктите изглежда като най-добрия портфейл за настолни компютри наоколо, ще имате два различни продукта да избираш от. Trezor One ще ви струва около $ 59, докато Trezor Model T (новата и подобрена версия на портфейла) струва около 160 долара.

Посетете Trezor

…или прочетете нашия преглед на Trezor

3. Изход – Вградена функционалност за обмен

Класиране # 3 от 5 Крипто борси

Exodus Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Лесен за използване
 • + Има поддръжка на клиенти
 • + Избор на множество криптовалути
 • + Софтуерен портфейл
 • + Вградени функции за обмен

Неща, които не ни харесаха:

 • Склонни към проблеми със сигурността
 • Съобщава се, че таксите могат да бъдат доста високи

Посетете сайта

Портфейлът Exodus прави вълни в пространството на най-добрите портфейли за настолни компютри. С право – когато става въпрос за софтуерно базирано крипто съхранение, което няма свързано хардуерно устройство (или не е просто визуално представяне на вашите монети, които всъщност се съхраняват в хардуерно устройство), Изходът често се цитира като такъвпътят”!

Портфейлът за настолни компютри има няколко различни функции, които могат да го направят интересен избор за всеки крипто ентусиаст, който търси безопасно място за съхранение на активите си в.

Като начало Exodus ви позволява да съхранявайте в него доста голямо разнообразие от криптовалути. На всичкото отгоре на всички основни монети (тези, които водят по популярност и пазарна капитализация), всъщност ще можете да съхранявате доста приличен брой от по-нишата крипто и крипто жетони, също!

Това е чудесна новина за тези, които търсят разнообразяват портфолиото си, и искате да го направите, като изследвате по-малки и по-малко известни монети. Exodus ще ви позволи да държите много от тях в портфейла си – всички на едно място!

Нещо друго, което прави Exodus един от най-добрите настолни крипто портфейли, е фактът, че го има вградена борса. Честно казано, можете да купувате и продавате крипто активи от удобството на портфейла си, без да се налага да прехвърляте средствата си на друга борса или брокер.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Exodus.

Това е много готино! Спестява много време и със сигурност е удобен начин за търговия с крипто!

От гледна точка на сигурността, Изходът е малко труден. Портфейлът предлага доста прилична сигурност на своите потребители – всеки, който търси най-добрия портфейл за настолна криптовалута, трябва да знае, че ще можете възстановете средствата си ако нещо се е случило с компютъра ви с вградена функция за архивиране.

Освен това Exodus също има функция за възстановяване на фраза, също – с него ще можете да възстановите средствата си, ако загубите достъп до портфейла си или, да речем, забравите парола.

Въпреки това някои потребители твърдят, че Exodus липсва много функции за сигурност, също. Един добър пример би бил 2FAдвуфакторно удостоверяване. Стана стандартна практика в индустрията, но уви, въпросният портфейл няма тази функция.

Като цяло обаче, когато вземете предвид всички плюсове и минуси на Изход, със сигурност е така един от най-добрите портфейли за настолни компютри там! Ако се интересувате, можете да намерите и разгледате портфейла тук.

Посетете Изход

…или прочетете нашия преглед на Изход

4. Electrum – един от най-популярните биткойн портфейли наоколо

Класиране # 4 от 5 Крипто борси

Преглед на портфейла Electrum Неща, които харесахме:

 • + Един от най-старите портфейли за биткойн
 • + Много лесен за използване
 • + Базирано на софтуер
 • + На сървъра не се съхранява информация
 • + Отворен код
 • + Използва двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Има проблеми със сигурността
 • Поддържа само биткойн

Посетете сайта

Electrum е един от най-добрите портфейли за биткойн настолни компютри в света. Това е ветеран в бранша – ако държите някои BTC за дълго време и сте изследвали най-добрите портфейли за тази конкретна криптовалута преди, сигурно сте чували за Electrum.

Това е и първата точка, която си струва да се спомене – дълголетието на портфейла е изявление колко е добро! Има много опити за настолни портфейли привличайте колкото се може повече внимание към себе си, но все пак са се провалили в крайна сметка. въпреки това, Electrum ги надживя всички, и със сигурност може да предложи статута си на ветеран като доказателство за своята надеждност.

Това не е единственото нещо, което прави Electrum един от най-добрите портфейли за настолни компютри на пазара.

Въпросният портфейл е много лесен за използване. Въпреки че може да му липсват някои усъвършенствани и изискани функции, които притежават други базирани на десктоп опции за крипто съхранение, той все пак ще ви позволи изпълнете всички основни функции, които бихте очаквали, като същевременно поддържате вашите монети в безопасност и здравина.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Electrum.

Говорейки за безопасността, Electrum го постигна с лоши страни.

Портфейлът е много сигурно решение, особено когато става въпрос за портфейли, специфични за Bitcoin. Той не съхранява никоя от потребителската си информация на техните сървъри, което в замяна означава това вие и вие сами контролирате вашите лични ключове.

На всичкото отгоре портфейлът е отворен код, също. Всеки и всеки може да провери кода зад портфейла, всички негови функции за сигурност и други подобни.

Портфейлът е безплатно за използване, ви позволява да използвайте двуфакторно удостоверяване, и използва пароли и други мерки за сигурност. Определено е един от най-добрите портфейли за настолни компютри на пазара на Биткойн – ако се интересувате да го изпробвате, можете да го проверите тук.

Посетете Electrum

…или прочетете нашия преглед на Electrum

5. MyCelium – Надежден и с отворен код биткойн портфейл

Класиране # 5 от 5 Крипто борси

Общ преглед на портфейла на MyCelium Неща, които харесахме:

 • + Надежден
 • + Отворен код
 • + Бързи и течни връзки
 • + Разнообразие от сметки

Неща, които не ни харесаха:

 • Няма десктоп версия
 • Навигацията може да бъде трудна

Посетете сайта

Същото като много от най-добрите портфейли за настолни компютри там, Мицел е портфейл, специфичен за крипто. Това означава, че поддържа само един, специфична криптовалутаБиткойн.

Това наистина има своите предимства и недостатъци. Това ви ограничава само в състояние да съхранява BTC в портфейла, и трябва да търсите друга алтернатива за крипто съхранение ако имате някои алткойни. MyCelium обаче всъщност предоставя високи нива на сигурност що се отнася до съхранението на биткойни.

В същото време обаче MyCelium дори не е портфейл за настолни компютри, за начало – той може да се използва само на устройства с Android и iOS. Какво прави тогава в този списък? Е, има една-единствена функция, която го прави жизнеспособен избор в случай като този – той поддържа Книга и Трезор (хардуерен портфейл) интеграции.

С други думи, MyCelium е напълно съвместим с водещите хардуерни портфейли на пазара – Ledger и Trezor. Това означава, че ще можете свържете вашия портфейл MyCelium с гореспоменатите хардуерни устройства, като по този начин допълнително увеличавате сигурността на вашите биткойни.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: MyCelium.

Имайки предвид потребителските интерфейси на хардуерния портфейл, MyCelium се превръща в доста приличен резервен портфейл за Bitcoin, по-специално.

Ако не искате да свържете портфейла с други устройства или просто не искате да закупите хардуерен портфейл, за начало ще се радваме да разберем, че MyCelium предлага много страхотни функции за сигурност самостоятелно. Той криптира всички ваши данни (както лични данни, така и информация, свързана с портфейла) и ги скрива както от трети страни, така и от самата компания.!

Можеш използвайте удостоверители и пароли, интегриране на различни методи на плащане и гореспоменатите хардуерни портфейли във вашия акаунт в MyCelium и дори обменяйте биткойн от удобството на вашия портфейл, също. Това е много полезна функционалност в едно-единствено мобилно приложение!

Ако искате да изпробвате MyCelium за себе си, ще намерите портфейла тук.

Посетете MyCelium

…или прочетете нашия преглед на MyCelium

Как да изберете най-добрия портфейл за настолни компютри за себе си?

Както може би вече сте се събрали, избирането на най-добрия портфейл за настолни компютри може да е малко сложен подвиг. Вие имате своя десктоп портфейли, тогава има и хардуерни портфейли, които поддържат някои невероятни потребителски интерфейси за настолни компютри, и дори базирани на приложения портфейли, които позволяват интегриране на хардуерен портфейл.

Всичко това може да стане доста объркващо, особено ако сте напълно нови в крипто сцената. Не се притеснявайте обаче, тъй като ние сме тук, за да разберем тези неща!

Има няколко конкретни „основни правила“, които можете да следвате, за да стесните списъка и намерете подходящия портфейл за себе си. Първото от тези правила е свързано с да разберете приоритетите си.

Това, което имам предвид, е доста просто – трябва да седнете и да решите кои характеристики на най-добрите настолни крипто портфейли ще бъдат най-важните за вас. Естествено, имате неща като сигурност в горната част, но списъкът може да стане доста обширен – важно е да дадете приоритет! Правейки това, ще можете да стесните съвсем малко своя избор.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Ledger Nano X.

Друго нещо, за което трябва да помислите, е свързано с това използването на множество крипто портфейли. Всъщност можете да използвате няколко или няколко различни портфейла за криптовалута за нуждите си за съхранение на активи. Това е особено популярен метод за съхранение на крипто, когато става въпрос за хардуерни портфейли.

Помислете за това сами – ако сте активен търговец на крипто, и са непрекъснато наблюдавайки пазара за да анализирате най-добрите времена за покупка и продажба на някои монети, естествено бихте искали да използвате портфейл, който би ви позволил да извършите тези действия бързо. Горещите портфейли – включително някои от най-добрите портфейли за настолни криптовалути – са сред най-добрите опции в това отношение.

Въпреки това, дори в ситуация като тази, вероятно бихте искали да имате място, където да държите по-голямата част от монетите си – монети, които не планирате да търгувате, а вместо това биха искали да пазят в сигурна среда за по-късна дата. Тук влизат хардуерните портфейли.

Честно казано, добра идея е да се използва и двата портфейла, базирани на десктоп, а също и хардуерна, във връзка един с друг. По този начин ще можете да получите най-доброто от двата свята – най-високата степен на сигурност на студения портфейл, а също и снизходителността и скоростта, които горещите портфейли също осигуряват.

Имате портфейла си … Какво сега?

И така, вие сте избрали най-добрия портфейл за настолни компютри за себе си (или дори няколко) и сте готови да започнете да търгувате с крипто. Откъде обаче започваш?

Единият вариант е да купувайте и продавайте своите криптовалути от интерфейса на портфейла. Това, очевидно, е така много удобно – позволява ви да правите всичко от удобството на портфейла си, без да се налага да излизате на някаква борса или друга платформа за търговия.

Този тип крипто търговия също елиминира възможността за човешка грешка, също. Това, което искам да кажа, е, че няма да е необходимо да въвеждате адреси на портфейла на борса, или обратно – ако искате да сбъркате дори един-единствен символ, това по същество би направило вашите крипто отидете на съвсем друг адрес, и да бъдат изгубени завинаги.

Най-добрият портфейл за настолни компютри: крипто монети и фиатни пари в портфейл.

Въпреки това използването на функции за крипто търговия с портфейл всъщност е не се препоръчва. Има няколко причини, поради които и това е така.

На първо място, ще трябва предоставете много информация за себе си на компанията собственик на портфейла или борсовата платформа, която те са интегрирали в своя продукт. Това никога не е идеално, тъй като то компрометира вашата сигурност – използвайки обмен от висок клас, въпреки това можете да сте сигурни, че информацията ви ще бъде безопасна и надеждна.

Освен това трябва да вземете неща като такси в предвид, също. Многобройните борси там имат широк спектър от такси и модели на такси, които можете да избирате. С вградените в портфейла платформи за обмен обаче таксите обикновено са много по-висока от средната – всъщност бихте загубили много повече пари, отколкото като използвате борса!

Казано накратко, дори ако трябваше да използвате най-добрия портфейл за настолни компютри на целия пазар, все пак е по-добра идея да го направите направете вашето пазаруване на криптовалута на отделно, специален обмен.

Как обаче да разберете кой обмен трябва да изберете? Е, един от начините да разберете е чрез като разгледаме най-високо оценените платформи за крипто търговия на пазара, и да изберете този, който изглежда най-добре ви подхожда!

Най-добрият портфейл за настолни компютри: Coinbase.

Coinbase, Binance, и Кракен са платформи, с които просто не можете да сгрешите. Те са надежден, имат страхотни потребителски интерфейси, конкурентни модели на такси, и голямо разнообразие от крипто монети за търговия и обмен с.

Естествено, трябва направете свое собствено проучване, и намерете обмен, който е най-подходящ за вас. Намирането на най-добрия портфейл за настолни компютри обаче вече е огромна стъпка в правилната посока – след като се погрижите за сигурността на нещата, всичко останало трябва да бъде плавно, оттам нататък!

Заключения

Стигнахме до самия край на нашия списък с най-добрите портфейли за настолни компютри за текущата година. В този момент би трябвало да можете направете правилния избор, и изберете портфейла, който ще отговаря най-добре на вашите желания и нужди.

За пореден път обаче – както вероятно сте забелязали, настолните портфейли са доста сложни! Трудно е да се намери настолно място за съхранение – поне когато става въпрос за надеждни портфейли. Ето защо често се гледа различни алтернативихардуерни устройства, които имат функционалност за десктоп портфейл, приложения, които се интегрират с друг софтуерен или хардуерен портфейл, и така нататък.

Като цяло обаче, независимо дали търсите най-доброто Биткойн настолен портфейл или място за съхранение някой от вашите алткойни, винаги трябва да се фокусирате върху аспекта на сигурност. Ако не сте сигурни за портфейла, специфичен за работния плот, и се страхувате, че той може да не е идеалният избор за безопасността на вашите монети, не го използвайте – не си струва!

Таблица: Софтуерните функции на Ledger Nano X и Trezor Model T

Вместо това, по-добрият избор е тогава намерете алтернатива – независимо дали е портфейл, базиран на обмен или дори хардуерна, много по-добре е да изберете различен начин за съхранение на вашите крипто монети от първоначално предвидения, но да сте сигурни в тяхната безопасност и да имате спокойствие!

И накрая, що се отнася до търговията, покупката и продажбата на крипто активи, най-добре е да направите това изберете платформа за обмен че и двете има добра репутация в бранша, и е сигурен и надежден, също. Coinbase и Binance са двамата лидери в това отношение, но със сигурност има и по-невероятни възможности за избор!

С всичко казано, благодаря ви, че прочетохте този списък с най-добрите портфейли за настолни компютри, и се надявам, че е бил полезен за вас! Успех и до следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector