Най-добрият портфейл DASH

Преди десет до двадесет години, когато някой би използвал термина „портфейл“, сигурно бихте си представили сгъваем, кожен калъф, в който се съхраняват пари, лични карти и подобни неща. Но сега терминът е надхвърлил значението си в дигитален свят – целта на „портфейла“ е все същата, но сега вместо хартиени пари и монети, тя съхранява цифрови валути.

Днес ще се опитаме да намерим най-подходящите жилищни условия за една такава валута – ще се опитаме да намерим най-добре Портфейл за тире там навън.

Виждайки, че има много различни видове на криптовалута, съхраняваща портфейли по света, това може да не е лесна задача. Въпреки че с малко късмет (и под късмет имам предвид часове и часове технически и аналитичен анализ), мисля, че бихме могли – най-малкото – да направим доста точен списък.

За ваше улеснение сравних портфейла в профил против и против. Покрих основните им характеристики & недостатъци и представи резултатите. Просто трябва да прочетете ръководството и въз основа на наученото, изберете портфейла си за монети Dash.

Преглед на Dash Wallet: Всичко за Dash

Ако четете това ръководство, вероятно сте вероятно доста запознат с Dash. За да ви даде само кратък преглед, Dash е децентрализирана криптовалута, която се е разклонила от клона на Биткойн (което означава, че е „altcoin“). Е, в случай, че искате да се запознаете по-добре с него, продължете и първо прочетете това ръководство за криптовалута на Dash.

Портфейл за тире: начална страница на тире.

Забавен факт: Знаете ли, че Dash първоначално е стартиран като „Xcoin“ още през януари 2014 г.?

Към момента на писане на това, Понастоящем тирето държи 15-то място на пазара на криптовалути, като таванът му е малко под 975 милиона долара. Цената е около $ 101 за единица. Съдейки по тази информация, мисля, че можем спокойно да кажем, че Dash е огромен играч в света на криптовалутите, така че намирането на уважаван и удобен портфейл за монети Dash трябва да бъде приоритет за всеки, който мисли за инвестиране в тази крипто.

Криптовалутни портфейли

Вероятно имате доста добра идея за това какво всъщност е „портфейл за криптовалута“, но само за да сме сигурни, че и двамата сме на една и съща страница, бих искал да ви дам кратко описание на всички различни видове портфейли, които съществуват.

Като цяло има пет различни вида портфейли за съхранение на криптовалута: онлайн, настолни, мобилни, хардуер и хартия. Всеки от тях служи за една и съща цел – да съхранява цифровата (крипто) валута на притежателя в безопасна и криптирана, но лесно достъпна от държателя начин.

Най-добрият портфейл DASH

Много хора обичат хартиените портфейли заради тяхната безопасност. Те могат да бъдат лесно се съхранява в джоба на държача, въпреки това потенциален крадец или измамник не може да има достъп до тях – кодовете са безопасно отпечатани (или записани) на лист хартия, винаги от страната на притежателя, когато имат нужда от тях.

Други портфейли за държане на цифрова валута също имат своите плюсове и минуси, но не си струва да ги изброявате тук – в края на краищата дойдохте тук, за да научите за най-добрия портфейл на Dash.


Забавен факт: Знаете ли сега, че думата „тире“ е комбинация от думите „цифров“ и „парични“?

Избор на Dash портфейл

Сега, когато и двамата сме на една и съща страница и обновихме информацията си, можем да преминем направо в ръководството за избор на портфейла на Dash. Ще ви разкажа за някои от най-добрите портфейли на Dash за три от основните видове портфейли споменати преди – настолен компютър, хардуер и хартия.

За по-голяма прозрачност бих искал да знаете, че съм избрал тези портфейли за съхранение на цифрова валута по това колко лесно се използват (потребителски интерфейс), техните функции за архивиране и защита, управление на частния ключ и няколко други опции.

Портфейлите по-долу не са изброени в определен ред.

Портфейли за настолни табла

Нека започнем с най-удобните за потребителя портфейли за настолни компютри.

Jaxx

Портфейлът за цифрова валута Jaxx е много добре познат в крипто света. Мнозина го смятат за най-добрия портфейл за цифрови монети Dash там.

Jaxx предлага на своите потребители портфолио модул, съвременна сигурност, последните новини за криптовалута и много други различни характеристики. Можете да използвате онлайн версията на портфейла им, но те също така ви дават възможност да изтеглите портфейла направо на вашия работен плот.

Портфейл за тире: начална страница на Jaxx.

Jaxx се гордее с факта, че имат милиони изтегляния по целия свят, които обобщават до хубав и доказан опит. Те също така предлагат денонощна поддръжка на клиенти, което винаги е страхотно да се има предвид, когато се говори за крипто портфейли.

Jaxx Pros:

 • Един от най-добре познатите и доказани цифрови портфейли Dash там;
 • Високо ниво на поверителност (т.е. сканираните изображения се съхраняват само в устройството, дори не се записват онлайн);
 • Поддържа повече от 100 различни валути.

Jaxx Cons:

 • Портфейлът Jaxx има уязвимо извличане на семена;
 • Липсва им двуфакторно удостоверяване.

Присъда: Въпреки недостатъците си, Jaxx е страхотен портфейл на Dash, който поддържа много различни функции и има доказана репутация в света на криптовалутите.

Изход

Изходът е друг добре познат портфейл за монети за настолни компютри. Една от основните характеристики, които Exodus предлага е неговата съвместимост с известна програма за незабавен обмен на криптовалута, наречена ShapeShift. Поради това потребителите на Exodus могат да търгуват с голям брой различни криптовалути без никакви забележими времеви ограничения.

Най-добрият портфейл DASH

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че Exodus е олекотен портфейл. Това означава, че никога няма да се налага да изтегляте цялата блокчейн в компютъра си – тези от вас с по-бавна интернет връзка ще се отнасят!

Изход Pros:

 • Exodus предлага визуално привлекателен, лесен за употреба интерфейс;
 • Той е специално проектиран с мисъл за новаци в криптовалута, което го прави идеален за първия ви портфейл на Dash;
 • Той предлага голямо разнообразие от криптовалути за търговия – няма да има нужда да се ограничавате!

Изход против:

 • Те все още са компания, която не е на фурна, което означава, че много различни съмнения се носят наоколо. Този факт се подчертава допълнително, тъй като те не са с отворен код;
 • Липса на високо ниво на защита;
 • Липса на двуфакторно удостоверяване.

Присъда: Въпреки че Exodus все още е малко нова компания, те вече са доста известни в общността за крипто търговия. Ако мислите да се доверите на своя Dash с портфейла Exodus Dash, трябва да прецените съответно плюсовете и минусите.

Портфейл Dash Core

Да, добре сте го прочели. Dash има портфейла си.

„Портфейлът на Dash Core“, както подсказва името, е a специално проектиран портфейл Dash. Той позволява голямо разнообразие от функции (управление на мастерноди, PrivateSend и др.) И е доста добре оптимизиран за използване на настолни компютри.

Портфейл за тире: приложение за тире.

С портфейла за монети Dash имате нужда няма проверка докато имате достъп до вашите средства, различни от ключ за сигурност. За да получите достъп до средствата си в портфейла на Dash, не са ви необходими никакви идентификационни данни, снимки или нещо между тях.

Професионалисти на Dash Core Wallet:

 • Това е *НА* Портфейл за тире;
 • Той има голямо разнообразие от достъпни функции.

Dash Core Wallet Cons:

 • Високи изисквания за пространство на вашия компютър (цялата блокчейн е изтеглена).

Таблица: Плюсовете и минусите на портфейлите Jaxx и Exodus

Присъда: Хората са приели Dash Core Wallet като портфейла на Dash, като се имат предвид неговото име и произход. Ако имате интернет връзка с над средното ниво (или сте много търпеливи и дългите часове за изтегляне и синхронизиране не ви плашат), тогава Dash Core Wallet може да е нещо, което можете да изпробвате.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Портфейли за хардуерно табло

Време е да преминете към хардуерни портфейли Dash. Те определено са най-добрият избор, ако искате максимална сигурност.

Ledger Nano S

Ledger Nano S вероятно е един от най-популярните хардуерни портфейли за цифрова валута. Това от своя страна означава, че – теоретично – трябва да е един от най-добрите портфейли на Dash.

Ledger Nano S осигурява вашето тире с a частен ключ И а ПИН код. Естествено, че поддържа всички основни криптовалути там – Даш е само един от тях.

Портфейл за тире: Ledger Nano S.

Най-хубавото на Ledger Nano S е това има резервно копие. Ако нещо не върви по план, можете да бъдете сигурни, че вашият Dash (или друга криптовалута) е безопасен и здрав!

Ledger Nano S Pros:

 • Поддържа много различни криптовалути;
 • Издръжлив и здрав, не е неприятно за вас;
 • Той има резервно копие, когато нещата вземат неочакван обрат.

Ledger Nano S Cons:

 • Доста скъпо. По време на писането стандартната цена за Nano S е 99,99 долара;
 • Няма мобилна поддръжка.

Присъда: Ledger Nano S е чудесен хардуерен инструмент и портфейл Dash, ако не ви плаши цената и липсата на определена поддръжка на устройство.

Трезор

Трезор беше OG на хардуерни крипто портфейли – беше първият хардуерен портфейл за цифрова валута някога създаден! Съдейки само по този факт, той все още остава много популярен избор в общността на криптовалутите.

Най-добрият портфейл DASH

Trezor поддържа много различни криптовалути, като Dash е една от тях. Той е малък, съвместим и лесен за използване, което се равнява на страхотен портфейл Dash. Недостатъкът обаче е същият като при Ledger Nano S – към момента на написването на това, Trezor струва $ 99,99.

Trezor Pros:

 • Малък и съвместим, лесен за използване;
 • Съдържа различни криптовалути.

Trezor Cons:

 • Скъпо;
 • Понастоящем някои функции липсват (въпреки че има планове да ги добавите в бъдеще).

Присъда: Ако цената не ви отклони, Trezor може да е страхотен портфейл на Dash.

KeepKey

KeepKey вероятно не е толкова добре известно, особено когато го сравнявате с Ledger Nano S или Trezor.

То е също доста скъпо – това е средна цена до $ 99. Този хардуерен портфейл за валута в момента поддържа седем различни криптовалути – Даш, разбира се, като един от тях. Единствената основна разлика от конкурентите му е, че KeepKey е много по-голям и има значително по-голям екран, което може да е удобно за някои потребители.

Професионалисти на KeepKey:

 • В сравнение с други устройства, има голям екран;
 • Той има хубави функции за сигурност.

KeepKey минуси:

 • Е малко обемист в сравнение с други хардуерни устройства с цифрова валута;
 • Доста скъпо.

Присъда: Когато се поставя заедно с други хардуерни устройства за съхранение на крипто, KeepKey се проваля в сравнение доста. Но ако си харесвате по-голям екран и по-обемно устройство, тогава KeepKey е начинът да отидете!

Портфейли от хартиено тире

Хартиени портфейли са доста различен от други видове портфейли за криптовалута. Основната разлика е, че хартиените портфейли са извън линия – потребителят просто би отпечатайте частния и публичния ключ върху лист хартия и след това го носете наоколо.

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano S и Trezor One

Хората са склонни да гледат високо на хартиените портфейли заради своите добавено ниво на сигурност. Кодовете ви не присъстват в глобалната мрежа. Това означава, че всеки потенциален хакер, измамник или друг тип лице с някакъв лош умисъл няма да има достъп до вашата информация – освен ако няма да я извади от джоба ви!

Професионалисти на Paper Dash Wallets:

 • Вероятно предлага най-високата степен на сигурност;
 • Лесен за носене, супер преносим;
 • Много рентабилен.

Против на хартиените портфейли:

 • Не е издръжлив (не е устойчив на вода, огън и др.);
 • Ако някой разбере, че го носите, може да станете обект на джебчийство.

Присъда: Ако не искате да харчите много пари за хардуерни хранилища за цифрови валути, но все пак не се доверявате на онлайн крипто портфейли, хартиеният портфейл Dash може да е най-добрият избор за вас!

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Заключение

Има такива налични са много различни видове портфейли Dash, че е напълно разбираемо, ако е трудно да вземете решение само за един. Що се отнася до вземането на решение, онлайн уроците, ръководствата и рецензиите обикновено предлагат чудесни съвети.

Най-често обикновеният човек предпочита работен плот или мобилни версии от тези портфейли, както за тяхната достъпност, така и за наличност.

Хора, които може да имат въпроси на доверието в сигурността (или просто искат портфейлите им да са винаги до тях в определено устройство) може да избере хардуерни устройства или хартиени портфейли. Това е сценарий за всеки отделен случай – всеки човек е различен, но винаги съм препоръчвал да се избират хардуерни портфейли, като Ledger Nano S и Trezor.

Какъвто и да е вашият избор, трябва винаги разглеждайте сигурността като основен приоритет от вашето предпочитание за портфейла на Dash. Такъв трябва да бъде случаят и с всеки друг портфейл за крипто държане! Когато знаете, че вашите средства са здрави и здрави, неща като визуалната привлекателност на потребителския интерфейс, бавната скорост на изтегляне или естетическата стойност на устройството стават второстепенни.

Надявам се, че този урок за портфейла на Dash е полезен и ви пожелавам най-добрия избор на подходящия портфейл за вас!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map