Най-добрият портфейл Monero

Монеро непрекъснато се превръща една от най-популярните криптовалути на текущия крипто пазар. Все повече хора насочват погледа си към тази конкретна монета, независимо дали това се дължи неговите функции за поверителност, инвестиционни цели, или друго. С този повишен обществен интерес обаче е изключително важно да се намери надежден портфейл на Monero, също.

Като погледнете единствено потребителските отзиви онлайн, ще можете да намерите множество различни претенденти за мястото на най-добрия портфейл на Monero. Ще разгледаме най-високо оценените снимки тук, в този списък.

Обърнете внимание, че ще обсъждаме и двете на линия Портфейли Monero, а също и тези, които са базирани извън линия (устройства за хладилно съхранение). Нашият списък днес ще изглежда малко по следния начин:

Contents

Как да намерите най-добрия портфейл Monero за себе си?

Преди да влезем в действителния списък с най-добрите портфейли на Monero на пазара, трябва обсъдете няколко важни неща. На върха на тези неща стои въпросът за защо хората искат да инвестират в Monero, на първо място!

Е, първата основна причина е точно това – инвестиционни цели. Много хора купуват Monero и след това търсят най-добрия портфейл на Monero, само за да съхраняват тези монети безопасно, и след това продайте ги на по-късна дата, с намерение да реализира печалба.

Въпреки че пазарът на криптовалути е наистина нестабилно място, новата история показа, че настоящите цени на криптовалутите всъщност не отразяват реалността – тази технология става все по-ценена, като по този начин повишава цената на повечето основни крипто монети, също. Monero не прави изключение.

В този случай е друга огромна причина хората да търсят най-добрия портфейл за Monero поверителност – Monero често се смята за такъв най-сигурната криптовалута на пазара.

Портфейл Monero: монета Monero на лаптоп.

Горното е благодарение на технологията зад XMR. Всяка транзакция е скрита от обществеността чрез пръстени подписи – тези подписи правят транзакциите на Monero непроследими. С други думи, няма начин изпращачът и получателят да бъдат свързани помежду си – можете да бъдете сигурни, че плащанията ви ще бъдат напълно анонимни.

Така че, както вероятно можете да си представите, Monero има доста функции, които правят монетата и технологията зад нея доста привлекателни за широк кръг хора. Като се има предвид това обаче … Как да изберете най-добрия портфейл на Monero за себе си?

Два вида портфейл – плюсовете и минусите

Ако трябваше да проучите най-добрите портфейли на Monero, бързо ще научите, че има такива два големи типа от тях, които можете да използвате – горещи и студени.

Естествено, всеки от тях има свои собствени плюсове и минуси – и двата типа също ще бъдат включени в този списък! Въпреки това, както вероятно можете да си представите, те все още ще бъдат доста различни един от друг и по този начин ще отговарят на различни типове хора.

Нека да разгледаме по-отблизо както горещите, така и студените портфейли и да проверим какво можете да очаквате от всеки от тях.


Горещи портфейли (софтуер, настолен компютър, мобилно приложение и др.)

Горещи портфейли са тези, които са постоянно свързан с интернет. Тези портфейли включват софтуер и на линия нечий, мобилни приложения, и така нататък.

Сега основната полза от горещите портфейли на Monero е, че те са много достъпни. Това означава, че можете прехвърляйте вашите XMR монети много бързо, без да се налага да преминавате през някои трудни процеси за настройка.

Портфейл Monero: Binance.

Както можете да си представите, това е особено важно за онези хора, които търсят търговия Monero. Онлайн портфейлът на Monero ще ви позволи да реагирате на промените на пазара супер бързо – ще можете купувайте и продавайте XMR незабавно, и прехвърлете новопридобитите си монети направо в портфейла си.

Въпреки това, както скоро ще видите от списъка с най-добрите портфейли на Monero, някои услуги за горещо съхранение са всъщност интегрирани направо в специфични крипто борси. Това естествено има някои предимства и недостатъци, но много хора всъщност предпочитат да държат монетите си на борси. Повече за това по-късно.

Студени портфейли (хардуерни устройства, хартиени портфейли и др.)

За разлика от горещите портфейли на Monero, студени са тези, които са изключен от интернет – те могат да включват хардуерни устройства и дори хартиени портфейли.

Сега, разбира се, на студените портфейли обикновено се гледа като на „начина, по който трябва да се върви“. Ако искаш най-високо ниво сигурност, тогава няма по-добри възможности от хладилните устройства.

С офлайн портфейла на Monero няма да е необходимо да се притеснявате, че хакери или измамници ще достигнат до вашите средства, без да сте забелязали. Съвсем честно, това е невъзможно – тъй като устройството ви никога не е свързано с интернет (с изключение може би за времето, когато изпращате и получавате XMR монети), злонамерените трети страни наистина няма да имат възможност да достигнат до вашите монети!

Сега знам какво мислите – къде е уловката?!

Е, честно, няма улов. Има обаче няколко неща, които си струва да се вземат предвид, когато решавате дали да закупите студен портфейл Monero или не.

Портфейл Monero: Ledger Nano X.

За начало обикновено се използват студени портфейли дългосрочно съхранение. Може да е лека караница да се наложи да продавате или търгувате вашите монети – ще трябва да ги прехвърлите от портфейла на борса, и след това да извършите транзакциите си. Отнема време и в индустрия, толкова нестабилна като крипто, всяка минута е от значение!

Единственият друг „недостатък“, свързан с офлайн портфейлите на Monero, е този хардуерните устройства струват пари. Ако обаче искате най-добрата сигурност в играта, можете да сте сигурни, че няма по-добър вариант наоколо!

И така – след всичко казано, сега трябва да имате доста добра представа какво да очаквате, когато става въпрос за най-добрите портфейли на Monero на пазара! Без повече шум, нека отидем направо към списъка и да разгледаме най-добрите налични опции.

1. Ledger Nano X – Най-добрият портфейл Monero на пазара

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Ledger Nano X Неща, които харесахме:

 • + Може да се управлява от мобилно устройство
 • + Много сигурно
 • + Поддържа повече от 1500 криптовалути
 • + Удобен дизайн

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano X често се счита за най-добрият портфейл на Monero на пазара. Има цял набор от причини, поради които това е така.

Като начало, Ledger Nano X е най-съвременно устройство. Това е един от най-модерните портфейли за криптовалута на целия пазар – той разполага здрав дизайн, е трайни, има доста голям екран и функционалност с два бутона и е добре направен, като цяло.

Що се отнася до Monero, Ledger използва нещо, което е известно като GUI на Monero – графичния потребителски интерфейс на Monero. Това означава, че въпросната монета се поддържа от устройството Ledger Nano X, но когато става въпрос за действителната визуално представяне на вашия баланс и транзакции (изпращане, получаване на XMR и др.), ще трябва да разчитате на GUI.

Това всъщност е доста подобно, както при някои други криптовалути – добър пример би бил MIOTA, или дори ADA (Кардано). И двете монети са с подкрепата на Ledger, но и двамата също имат собствени, конкретни портфейли които трябва да бъдат свързани към вашето устройство Ledger.

Що се отнася до най-добрия портфейл на Monero, можете да сте сигурни, че ще получите всичко на защитните функции от първо ниво на портфейла Ledger Nano X. Всичко, което ще трябва да направите, е да инсталирате приложението Monero (блокчейн) на вашето устройство Ledger Nano X и да конфигурирате графичния интерфейс на Monero – щом това стане, ще можете да изпращате, получавате и залагате XMR монети, всички от комфорта на портфейла ви!

Всичко това е чудесно, но … Какво прави Ledger да се откроява от тълпата, от гледна точка на сигурността?

Е, моделът Nano X е най-новият и най-добрият, който Ledger може да предложи на своите клиенти. Устройството е оборудвано с всички от най-модерната сигурност Характеристика че хардуерен портфейл може да притежава!

Ledger Nano X ще ви струва 119 долара, и корабоплаването е напълно безплатно. Макар да е, разбира се, това е един от най-скъпите хардуерни крипто портфейли на пазара лидерът в бранша, можете да бъдете сигурни, че това определено е един от най-добрите Monero офлайн портфейли там!

Предупреждение обаче – уверете се, че вие само закупете вашето Ledger устройство от официалния уебсайт на компанията. Препродавачите на трети страни може да се опитат продавам ви дефектно устройство, и може да извърши възстановяване на вашите средства по-късно. Не е нещо, което бихте искали да се случи!

Посетете Ledger Nano X

…или прочетете нашия преглед на Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Лидер в сигурността на хардуерния портфейл

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Trezor Model T Преглед Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Сензорен потребителски интерфейс
 • + Лесна за настройка
 • + Поддържа около 1000 крипто активи

Неща, които не ни харесаха:

 • Обемен дизайн
 • Скъпи

Посетете сайта

Трезор е един от двата големи доставчика на портфейл за криптовалута на пазара (като другият е Книга). Моделът на Trezor T е най-новият продукт на компанията – и е законен претендент да бъде един от най-добрите портфейли на Monero на пазара!

Моделът Trezor T надминава в отдел за сигурност. Това е изключително сигурен портфейл които могат да действат като хардуерен маркер на U2F!

Като един от водещите крипто хардуерни портфейли, можете да очаквате това Trezor ще запази вашите лични ключове напълно безопасни и здрави. Ключовете ще се съхраняват в индивидуалния портфейл, който притежавате, и ще се съхраняват там изолирано – никоя трета страна няма да има достъп до вашите средства в Monero!

Що се отнася до Monero, Trezor работи по много подобен начин, както и основният му конкурент – Ledger. А именно, ще можете съхранявайте монетите си на устройството, но ще трябва използвайте графичния интерфейс на Monero, за да проверите средствата си, и да извършват транзакции.

Сега си струва да споменем, че основната критика, която често е насочена към Trezor, е фактът, че портфейлът е много скъп. Моделът T ще ви струва около 170 долара – това всъщност е значително по-скъпо от Ledger Nano X, Основният конкурент на Model T!

Заслужава ли продуктът цената? добре, зависи. Не може да се отрече фактът, че Trezor е един от лидерите в бранша, и предлага един от най-добрите портфейли на Monero на целия пазар. Ако сигурност е това, което търсите, тогава Trezor със сигурност е достоен избор – в крайна сметка това е устройство за съхранение!

Посетете Trezor Model T

…или прочетете нашия преглед на Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Компромис между сигурността и цената

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

Книга е име, което непременно ще видите, споменато няколко пъти в този списък с най-добрите портфейли на Monero. Това е така, за разлика от неговия конкурент Трезор, Ledger всъщност предлага два различни хардуерни портфейла, за да запазите вашите XMR монети, с моделът S като по-старата и по-достъпна опция.

Ledger Nano S функционира по същия начин като по-подобрената му версия – Nano X. Това, което искам да кажа с това, е, че ще трябва инсталирайте приложението Monero на устройството, и също използвайте услугите на XMR GUI.

И така … Ако и двете устройства функционират еднакво, каква е действителната разлика между тях?

Е, за начало, S се отличава с малко по-скромен дизайн. Портфейлът е по-малък отколкото разширената му версия и по този начин, няма да бъде толкова забележимо. Това ще бъде оценено от тези, които искат останете дискретни, докато използвате портфейла да речем на обществени места.

Да си призная, Ledger Nano S ще поддържа по-малко altcoins отколкото Nano X. Това е забележителен аспект за тези, които търсят най-добрия портфейл на Monero, но също така планират да пазят и търгуват повече монети.

Както бе споменато по-горе обаче, можете да очаквате Ledger Nano S да бъде много по-достъпни отколкото по-усъвършенстваната версия на портфейла. А именно, ако изберете този конкретен портфейл като своя опция за най-добрия портфейл Monero офлайн, това ще ви струва около $ 59, плюс доставка.

Сега, както винаги, трябва да спомена – моля, не забравяйте да закупите само Ledger Nano S от официалния уебсайт на компанията! Най-добрите практики повеляват, че хардуерните крипто портфейли никога не трябва да се купуват от трета страна – обърнете внимание!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

4. Binance – начин за незабавна търговия с Monero

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Сега знам какво мислите – Binance? Наистина ли? Това е размяна, а не портфейл!

Е, не грешите – обаче този обмен има нещо повече, отколкото изглежда на пръв поглед.

В началото на този списък с най-добрите портфейли на Monero обсъдихме два вида от възможните портфейли – топъл и студен. Борсите, които ви позволяват да запазите крипто активите си след като приключите с търговията, попадат в първата категория.

Очевидно е, че запазването на вашите XMR монети на борса може да не е по-безопасна алтернатива на съхраняването им а висок клас, надежден хардуерен портфейл. Както обаче сигурно вече разбрахте, това все още има своите плюсове и предимства.

Нека обсъдим специфичните за Binance, нали?

Binance е известен в света на крипто търговията с това, че предлага на своите потребители някои от най-разнообразните търговски двойки там. Това означава, че ще можете да търгувате с доста нишови монети на платформата – XMR не е по-различно.

Докато Monero, несъмнено, се изкачваше в топ местата за монети на пазара, все още е трудно да се намери начин да се придобие малко XMR по бърз и прост начин. Това се дължи на факторът за анонимност на криптовалутата.

Е, Binance решава този проблем!

В действителност от гледна точка на съхранението можете да очаквате някои високи нива на сигурност от страната на Binance. Платформата за обмен е толкова безопасна, колкото и да идва, и на нея се доверяват безброй потребители от цял ​​свят.

Ако се интересувате да използвате Binance като основен метод за съхраняване на XMR, тогава можете да проверите платформата тук.

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

5. Kraken – Студено съхранение, 2FA

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

Преглед на Kraken Неща, които харесахме:

 • + Сигурен и надежден
 • + Ниски такси
 • + Приема се добро количество фиатни валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Посетете сайта

Кракен е, преди всичко, платформа за търговия с криптовалути. Борсата обаче може да действа и като портфейл на Monero!

Ако изберете Kraken като основен метод за съхраняване на XMR, два аспекта вероятно ще изскочат преди всичко – хладилен склад, и двуфакторно удостоверяване.

Студено съхранение се отнася до факта, че Kraken държи по-голямата част от средствата на своите потребители, добреУстройства за студено съхранение! Това всъщност е страхотна новина!

Честно казано, това означава, че ако решите да запазите вашите XMR монети на Kraken и смятате, че това е най-добрият онлайн портфейл на Monero за вашите собствени желания и нужди, мнозинството (ако не всички) от вашите монети ще се съхраняват в хардуерни устройства. Тези устройства обикновено са малко по-различни от стандартните, ориентирани към потребителя студени портфейли – представете си ги като трезори, а не като отделни портфейли.

Независимо как го гледате, все пак е страхотно, че Kraken използва техника за съхранение на крипто като такава. Тя ви позволява – на потребителя – да останете уверени, че вашите средства са в безопасност с платформата. Никой хакер няма да може да ги достигне, тъй като по-голямата част от вашите монети Monero ще се намират офлайн!

Двуфакторно удостоверяване – 2FA – е другото нещо.

Докато 2FA наскоро стана стандартна практика с повечето борси на високо ниво, това все още не отнема от факта, че е много ефективен инструмент за запазване на вашите крипто активи – в случая Monero – в безопасност. С 2FA получавате този допълнителен слой сигурност – това разубеждава повечето зловредни трети страни и ви помага да останете сигурни, че вашите XMR монети са здрави и здрави.

Ако се интересувате да използвате услугите на портфейла на Kraken’s Monero, разгледайте платформата за обмен тук!

Посетете Kraken

…или прочетете нашия преглед на Kraken

6. KuCoin – Страхотен за нужди за бърза търговия

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Преглед на KuCoin Неща, които харесахме:

 • + Анонимна търговия
 • + Сигурно
 • + Поддържа различни криптовалути

Неща, които не ни харесаха:

 • Нисък обем на търговията

Посетете сайта

KuCoin е, разбира се, една от по-малко известните опции за ходори за да съхраняват своите монети Monero. Платформата за обмен предимно предлага много специфичен тип портфейл XMR – този, който е предназначен за хора, които участвайте в дневни търговски дейности, и може да се наложи достъп и прехвърляне на средствата си супер бързо.

Сега си струва да споменем, че това не е точно умишлено от страна на KuCoin. Въпреки това, докато търсите най-добрия портфейл на Monero, може да разберете това KuCoin изглежда държи повечето от потребителите си на крипто в горещи портфейли.

Това наистина се противопоставя на най-добрите практики в бранша. Въпреки това, той все още предлага доста приличен вариант, що се отнася до бързата търговия с Monero.

Струва си да се отбележи обаче това KuCoin има поддръжка 2FA, а също и някои обширен KYC изисквания.

2FA добавя този допълнителен слой на увереност, че никоя трета страна няма да има достъп до вашите средства на Monero. Изискването KYC само допринася за това!

На всичкото отгоре KuCoin има и функция, която ви позволява заключване на сделки под зададена парола. За всеки, който иска да търгува с XMR монети, това е чудесна новина!

Ако искате да изпробвате KuCoin сами, можете да проверите сайта тук.

Посетете Kucoin

…или прочетете нашия преглед на Kucoin

7. Bittrex – Силни функции за сигурност, студено съхранение

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Преглед на Bittrex Неща, които харесахме:

 • + Много сигурно
 • + Малки, фиксирани такси
 • + Бърз обмен
 • + Голямо разнообразие от крипто и фиат валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Някои оплаквания на потребители относно поддръжка
 • Може да е малко трудно за новак в индустрията

Посетете сайта

Bittrex е една от най-старите и по-надеждни борси на пазара. Също така се счита за един от най-добрите портфейли на Monero, поне що се отнася до обменните услуги.

Горното се дължи на функциите за сигурност на борсата.

Виждате ли, Bittrex успя да си изгради репутация на човек високо надеждна и сигурна платформа. Често се смята за такова една от най-безопасните платформи за търговия и задържане на крипто, просто поради факта, че никога не е бил хакнат.

Да, точно така – защитната страна на Bittrex никога не е била нарушавана! Това всъщност е доста голяма сделка, като се има предвид, че много от още по-известните борси са имали някои проблеми със сигурността в даден момент или друг.

Bittrex също съхранява до 90% от своите потребителски средства на хладилни устройства. Това означава, че ако изберете Bittrex като избран портфейл на Monero, по-голямата част от средствата ви ще се съхраняват в офлайн портфейли.

Тегленията на Bittrex са защитени от 2FA, също. Честно казано, всеки път, когато искате да изтеглите вашите XMR монети, ще бъдете подканени да въведете ПИН код от вашия автентификатор. Сега това е фантастично – това е огромен добавен слой защита за вашата XMR крипто и със сигурност прави Bittrex един от най-добрите портфейли на Monero от този вид!

Ако искате да изпробвате Bittrex за себе си, можете да проверите платформата тук.

Посетете Bittrex

…или прочетете нашия преглед на Bittrex

Алтернативни опции за Monero Wallet

И така, това са едни от най-добрите портфейли за Monero на текущия пазар!

Както можете да видите, има доста добра комбинация от устройства за съхранение на хардуер, както и горещи портфейли (тези, които са базирани онлайн и в случая на XMR – на борси). Естествено, действителният най-добър вариант ще зависи от голямо разнообразие от фактори, като например количеството на Monero, което искате да съхранявате, независимо дали искате да ходите или да търгувате активно и т.н..

Настрана хардуерни устройства и базирани на обмен хранилища, някои отзиви за крипто ентусиасти споменават алтернативни опции за портфейла Monero, също! Някои от тези алтернативи включват, но не се ограничават до:

 • Изход. Изходът е софтуерен портфейл – с други думи, гореща. За отбелязване е, че всъщност това е един от най-популярните горещи портфейли на пазара! Exodus не е Monero-ексклузивен портфейл, тъй като ви позволява съхранявайте богат избор от криптовалути в себе си. Това обаче всъщност е хубаво – това означава, че ще можете съхранявайте XMR и някои други крипто в един и същ портфейл! Това гарантира по-лесен достъп до вашите активи и като цяло е просто по-удобен.
 • MyMonero. Както вероятно подсказва името, MyMonero е портфейл на Monero – както в, изключително! Портфейлът е създаден и се управлява от един от основните членове на екипа зад проекта Monero, и е създаден, за да позволи на потребителите да държат XMR монети в безопасна и лесна за управление среда. Често се разглежда като един от най-добрите портфейли на Monero, и определено си струва да проверите дали търсите уеб-базирани Съхранение на Monero.
 • Гуарда. Guarda е общ портфейл за криптовалута. Това означава, че ще можете да съхранявате голямо разнообразие от крипто монети и жетони на Guarda – не е изключително за Monero. Въпреки това, преглеждайки обратната връзка с притежателя на Monero, намерена онлайн, изглежда, че името често се появява – Guarda може да се използва както като уеб-базиран портфейл, така и като софтуерен, и дори позволява залагане да се прави отвътре. Интересен вариант!

Трябва да се признае, че има много, много повече портфейли на Monero. По-голямата част от тях обаче са, базирани на уеб и софтуер. Що се отнася до хардуерното XMR съхранение, реално жизнеспособните опции са обсъдени в списъка по-горе.

С всички тези различни портфейли на Monero разбираемо може да е трудно да изберете най-добрия за себе си. Както вече се изплъзва на няколко пъти, има някои златни правила, които можете да следвате и по този начин да изберете идеалния вариант за себе си!

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano X и Trezor Model T

Първата стъпка е проста – трябва да се запитате за това вашите планове с XMR. Няма полза от търсенето на най-добрия портфейл за Monero, ако не сте сигурни в тази проста точка!

Някои хора само търсят за да постигнете някои печалби, други са ентусиасти на технологиите които може да се интересуват от характеристиките на анонимността на монетата и блокчейна зад нея. И двете групи хора ще имат различни желания и нужди!

Портфейл на Monero: Изход.

На всичкото отгоре трябва да решите и дали искате държат Monero дългосрочно, или ако планирате дневна търговия и активно спекулиране. Това може значително да повлияе на решението ви за портфейла на Monero!

Всичко това, казано обаче, всъщност е доста просто – ако планирате да държите по-голям брой XMR монети и сте „в него“ в дългосрочен план, трябва да погледнете хардуерни портфейли. Ако просто „тествате водите“, обаче, горещ портфейл може да бъде прилична алтернатива.

Говорейки за това, когато става въпрос за онлайн портфейли на Monero, помислете борсите, споменати в списъка по-горе! Въпреки че не са точно услугите за съхранение, изключително за Monero, те могат да бъдат идеални за тези, които все още са нови на сцената и просто искат да „усетят“ как работят нещата.

Портфейлите, базирани на борса, също са страхотни за дневните търговци. Ще можете да извършвате всичките си сделки от портфейла и на пазар, където всяка минута е от значение, това може да бъде огромна полза!

Заключения

Сега стигнахме до края на нашия списък с най-добрите портфейли на Monero за годината – благодаря за четенето! Преди да ви пусна обаче, нека бързо изтичаме надолу основните точки които сме обсъждали в статията по-горе.

Има общо взето два вида портфейли Monero на пазара – хардуер, и софтуер (или уеб-базирани) такива. И двата типа имат свои собствени, специфични ползи и недостатъци.

Хардуерните портфейли са, естествено, вашият най-добър вариант – те са супер сигурен, и ви предоставяме всички съществени характеристики което може да очаквате от портфейл от висок клас XMR. Лидерите в този бранш са Книга и Трезор.

Софтуерът и уеб-базираните портфейли (или просто – горещи портфейли) трябва да бъдат взети под внимание от онези, които все още са нови в бранша, или търговци, които търсят постоянно продават и изкупуват обратно своите XMR монети, като по този начин възнамерява да реализира печалба.

Таблица: Опциите за ценообразуване на Ledger Nano X и Trezor Model T

Що се отнася до горещите портфейли, можете да отидете с инструмент, специфичен за софтуер или приложение, или да използвате услугите за съхранение XMR на размяна по ваш избор. Не всички борси обаче поддържат Monero, така че не забравяйте да се позовете на горния списък!

Без значение какви са вашите цели с Monero, не забравяйте винаги да се фокусирате върху аспекта на сигурността на въпроса! Ако портфейлът ви не е защитен, нищо друго всъщност няма значение – той може да има всички вградени функции за залагане и делегиране в света и да поддържа широк избор от други криптовалути, но ако липсва сигурност, рискувате да загубите всички вашите монети Monero до потенциален опит за хакване.

Като се има предвид това, благодаря ви, че прочетохте този списък с най-добрите портфейли на Moenro и се надявам, че той е бил полезен за вас! Не забравяйте да разгледате някои от най-високо оценените борси ако искате да закупите XMR монети, а също и да научите за някои други алткойни на пазара, също. Успех и до следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map