Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрият портфейл на Dogecoin

Светът на криптовалути наистина е интересна. Още от създаването на Биткойн, тук и там се появяват различни особени проекти. Един от най-уникалните от тези проекти е Dogecoin – ако сте ентусиаст на DOGE, ще се радваме да знаем, че в този списък ще търсим най-добрият портфейл на Dogecoin за годината!

Тъй като е толкова уникален, колкото е, бихте очаквали, че Dogecoin ще има някои … Е, по-малко от обикновените опции за съхранение. Истината обаче е всъщност точно обратното – DOGE е широко обичана криптовалута, и по този начин, някои от най-добрите крипто портфейли на пазара предложи поддръжка за монетата!

Нашият списък днес ще изглежда така:

Най-добрите портфейли на Dogecoin: Какво е Dogecoin?

Преди да влезем в тънкостите на най-добрите портфейли на Dogecoin, добра идея е да се опресните набързо какво представлява всъщност DOGE и какво в проекта привлича хората към него.

Сега, истината да бъде казана, Dogecoin е уникален – Не използвам тази дума леко. Докато повечето други проекти за криптовалута имат някои специфични цели от висок клас, които имат за цел да постигнат (или някои конкретни проблеми, които целят да решат), DOGE е различен. Много различен, всъщност.

Dogecoin е създаден като шега криптовалута. Оттук и името му, оттам и репутацията зад него. Няма благородни каузи, от които общността зад DOGE да се интересува – при липса на по-добър термин това е „тролска криптовалута“.

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Dogecoin на клавиатура.

В този случай обаче защо толкова много хора търсят портфейлите на Dogecoin и начините как да купят DOGE?

Виждате ли, докато криптовалутата е шега (буквално), тук има доста интересна раздвоеност. Общността на Dogecoin е един от най-активните и добре… Комуникативна крипто групи, на които ще попаднете!

На всичкото отгоре, активността им също не е само трик. DOGE ентусиасти участвайте в събития за набиране на средства, общностни проекти, и различни благотворителни акции. Въпреки че рискувам да прекаля с фразата, тя не може да бъде надценена – това е много уникално явление в крипто света!

Имайте предвид обаче, че тъй като Doge е толкова странен криптопроект, той идва с някои предупредителни истории. Монетата е обичана от помпи и самосвали – хора, които обичат да манипулират пазара, изкуствено надуват цената на конкретна криптовалута и след това изхвърлят всичките си монети, като по този начин срива цената им експоненциално.

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Dogecoin пред графика на свещник.

Уверете се, че не ставате жертва на такива фал играчи! Най-добре е да задайте конкретна цел защо искате да инвестирате в Dogecoin, и след това да използвате услугите на най-добрите портфейли на Dogecoin там. Не позволявайте на трети страни да влияят на вашите мнения – направете проучване и бъдете усърдни!

И така, тогава – установихме какво е Dogecoin и за какво се използва основно криптовалутата зад него. Естествено, обаче, всеки, който иска да купи някакъв DOGE, ще има нужда надежден портфейл за да държите монетите вътре! Точно това сме тук, за да обсъдим – нека започнем, като разгледаме различните видове портфейли на Dogecoin, които са там.


Видове портфейли Dogecoin

Същото като много други криптовалути на пазара, Dogecoin може да се съхранява в богат избор от различни портфейли – вече го установихме. Както обаче вероятно се досещате, не всички портфейли са създадени еднакви – някои ще бъдат по-добри от други, независимо дали е от гледна точка на сигурността или просто личните предпочитания на потребителя.

Като цяло трябва да знаете, че има такива два големи типа от портфейли, достъпни за достъп и използване – топли и студени. Нека разгледаме какво означават тези термини по-конкретно, така че когато стигнем до списъка на най-добрите портфейли на Dogecoin, вие ще сте наясно за какво става дума.

Горещи портфейли – удобни и достъпни

„Горещият портфейл“ е вид портфейл за криптовалута, който поддържа постоянна връзка с интернет. Дефиницията сама по себе си е доста широка, категорията също – горещ портфейл може да бъде мобилно приложение, разширение на браузъра, софтуер за изтегляне, или нещо между тях.

По-голямата част от крипто ентусиастите, с които сте длъжни да комуникирате, вероятно ще ви кажат, че използват горещ портфейл за своето крипто – включително DOGE – съхраняване на нуждите. Това се дължи на широката гама от налични тези портфейли – както ще видите само след минута, хладилното хранилище има много по-малко разнообразен избор от опции.

Тогава – какво прави горещите портфейли толкова популярни?

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Dogecoin пред кола играчка.

Е, без значение дали търсите най-добрия портфейл за Dogecoin или друга криптовалута, вероятно първото нещо, което ще забележите, е факторите за достъпност и удобство на тези портфейли. Честно казано, горещите портфейли са лесно достъпни за всички и за всеки!

Това, което искам да кажа с това, е, че обикновено са горещи портфейли напълно безплатно за използване, и може да бъде настроен за броени минути. Независимо дали става дума за портфейл, базиран на обмен, или за софтуер, те обикновено са придружени от ясни и кратки инструкции, и са супер просто да започнете да използвате.

Удобно, ако изберете горещ портфейл като опции за най-добрия портфейл на Dogecoin за годината, можете да бъдете сигурни, че ще можете достъп до вашия финансови средства, проверете балансите си, и направи изпрати и получавам поръчки само с едно натискане на бутон! Това важи особено за мобилните портфейли на Dogecoin – тъй като имаме телефони с нас навсякъде, където и да отидем, винаги ще имате своя DOGE със себе си!

Най-добрият портфейл на Dogecoin: купчина Dogecoins.

Горещите портфейли обаче идват с компромис. Накратко, те никога няма да бъдат толкова сигурни, колкото студеното съхранение на криптовалута – това просто е така. Всичко се свежда до цялото нещо „свързано с интернет“ – с постоянна уеб връзка хакерите имат много възможности да нарушат сигурността на горещия портфейл и да откраднат вашите средства в процеса.

Естествено, в днешно време това не е толкова често срещано явление, но все пак се случва. Това обаче каза, че точно тук влизат студените портфейли.

Студени портфейли – Сигурност и надеждност

Студени портфейли са тези опции за крипто съхранение, които нямат постоянна връзка с интернет – след дефиницията на горещия портфейл, вероятно сте виждали това да идва.

Вярно е обаче – единственият момент, когато бихте могли да свържете студения си портфейл към мрежата, е когато искате прехвърлете вашите средства, или закупете още малко крипто.

Таблица: Функциите за сигурност на Ledger Nano X и Trezor Model T

Сега, когато търсите най-добрия портфейл на Dogecoin, определено можете да очаквате студените портфейли да се появяват доста често. Това всъщност е случаят с повечето други криптовалути, също – без значение каква може да е монетата, ако студен портфейл я поддържа, тя ще бъде препоръчана.

Виждате ли, студените портфейли предлагат на потребителите безпрецедентни функции за сигурност. Независимо дали е така хардуер устройство, хартиен портфейл, или нещо друго, студените портфейли са длъжни да ви осигурят „най-добрия взрив за парите си“.

Говорейки за това …

Най-добрият портфейл на Dogecoin: хардуерно устройство за криптовалута на клавиатура (Ledger Nano S).

Едно от основните неща, които разубеждават хората да използват студени портфейли, е цената, с която идват тези устройства. Не е нещо, за което би трябвало да се притеснявате, що се отнася до хартиените портфейли, но в същото време това са най-нишовите опции за хладилно съхранение, така че те не са твърде подходящи за тази дискусия.

Освен цената, единствената друга причина, поради която някои хора могат да предпочетат онлайн портфейла на Dogecoin пред студения, се дължи на стръмната крива на обучение, която идва с някои хардуерни устройства. Ако DOGE е първата криптовалута, която притежавате, може да е трудно да разберете някои от тънкостите на определени хардуерни портфейли. Определено не всички, имайте предвид!

С това казано, на този етап вече трябва да знаете малко повече за топъл и студен портфейли и основните разлики между тях. Без повече шум, нека преминем към обсъждане най-добрите портфейли на Dogecoin на пазара, и виждайки как се сравняват помежду си!

1. Ledger Nano X – Най-добрият студен портфейл за съхранение на Dogecoin

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Ledger Nano X Неща, които харесахме:

 • + Може да се управлява от мобилно устройство
 • + Много сигурно
 • + Поддържа повече от 1500 криптовалути
 • + Удобен дизайн

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano X е един от най-популярните студени портфейли на пазара. Всъщност може да се стигне до твърдението, че това е НАЙ-популярният студен портфейл – това е вярно както по отношение на Dogecoin, така и на други криптовалути.

Има немалко аспекти, които приписват и това.

Като начало, ако търсите най-добрия портфейл на Dogecoin, вероятно сте загрижени за сигурност от вашите DOGE монети, нали? Е, ако случаят е такъв, тогава Nano X е перфектен избор! То предлага безпрецедентни нива на сигурност.

Докато настройвате своя Nano X, ще бъдете подканени да го направите създайте ПИН код които ще трябва да въвеждате всеки път, когато искате да осъществите достъп до цифровите си активи. Това е придружено от семе за възстановяване от 24 думи – ако забравите своя ПИН по някое време, пак ще можете да възстановите вашите доджкойни с това семе!

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Ledger Nano X.

Книга не държи вашите лични ключове – друга огромна точка, която си струва да се обмисли, докато избирате най-добрия портфейл за Dogecoin. Това означава, че портфейлът е без лишаване от свобода – вашите монети наистина ви принадлежат!

Dogecoin също се поддържа от Ledger Live – потребителският интерфейс на Ledger Nano X. Това е много добре проектиран потребителски интерфейс което ви помага да управлявате вашите монети и жетони, както и да изпращате, получавате и дори да залагате някои активи с лекота, също.

Що се отнася до самия портфейл, това е така наистина добре направени, и функции здрав, траен дизайн. Въпреки че някои хора може да сметнат, че е твърде обемист за техния вкус, това всъщност не е проблем, ако не планирате да го носите със себе си навсякъде, където отидете.

Ledger Nano X ще ви струва около 119 долара, и елате с безплатна доставка до повечето райони на света. Разбира се, това е солидна цена, но със сигурност представлява качеството, което получавате – малка цена за един от най-добрите портфейли за Dogecoin! Просто се уверете закупете своя Nano X от официалния уебсайт на компанията.

Посетете Ledger Nano X

…или прочетете нашия преглед на Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Удивително за ентусиастите по сигурността

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Trezor Model T Преглед Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Сензорен потребителски интерфейс
 • + Лесна за настройка
 • + Поддържа около 1000 крипто активи

Неща, които не ни харесаха:

 • Обемен дизайн
 • Скъпи

Посетете сайта

Трезор е една от основните марки студени портфейли в света на криптовалутите. Продуктите на компанията могат да бъдат постоянно намерени списъци с най-добрите портфейли за криптовалута – естествено, те също могат да се считат за най-добрите портфейли на Dogecoin!

Това е особено вярно с моделът Trezor T – най-новото и най-великото от Trezor.

Портфейлът включва няколко различни аспекта, които всеки любител на DOGE със сигурност ще оцени.

Като начало, Model T със сигурност е един от най-сигурните портфейли за криптовалута, който парите могат да си купят. Оборудван е с всички първокласните функции за сигурност, и използва някои практически нечупливи защити. Функции за архивиране, заявки за актуализация на фърмуера, ПИН кодове – вие го наречете, Trezor го получи!

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Trezor Model T.

Въпреки че може да не е пряка полза за притежателите на Dogecoin, заслужава да се спомене това Моделът T поддържа много широк спектър от altcoins и крипто жетони, също. Така че, ако сте крипто ентусиаст, като цяло, може да го намерите много удобно, като имате възможност да съхранявате по-голямата част от вашите монети в един единствен портфейл.

Действителният физически дизайн на Model T е … Е, това е хит или пропуск. Няма спор, че портфейлът е такъв издръжлив и добре направен – това е очевидно. Той също така се отличава функционалност на сензорния екран, което е много рядка гледка! Въпреки че може да е най-добрият портфейл на Dogecoin, някои потребители твърдят, че е такъв твърде обемисти за своите лични предпочитания.

От гледна точка на цените, Trezor Model T всъщност е доста скъп. Ще ви струва около 169 долара, което го поставя в списъка на най-скъпите крипто портфейли, които могат да се купят и с пари! Въпреки това, повечето клиенти на компанията изглежда са съгласни с това съотношението качество VS и цена проверява – това е страхотно!

Посетете Trezor Model T

…или прочетете нашия преглед на Trezor Model T

3. Ledger Nano S – идеален за начинаещи Dogecoin

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

Както може би знаеш, Книга е компания за хардуерни портфейли за криптовалути. Докато моделът Nano X че тя предлага на широката публика е най-честият претендент в списъците на най-добрите портфейли на Dogecoin (този списък, разбира се, не е изключение), марката има и друг портфейл, който да предложи и на своите клиенти – Ledger Nano S.

Nano S е водещият хардуерен портфейл от Ledger. Често споря това, но искрено вярвам, че този конкретен портфейл е такъв един от най-добрите варианти за хора, които тепърва започват с крипто, и искате да изведете нещата на друго ниво. Dogecoin не прави изключение тук.

Виждате ли, Nano S е перфектен хардуерен портфейл за начинаещи. То съдържа малък и дискретен дизайн – значително по-малък от този на Nano X. Това от своя страна означава, че ще можете носете го наоколо, без да рискувате твърде много някой да го забележи и разпознае. Фактът, че хардуерният портфейл прилича на USB памет, е допълнителен бонус!

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Ledger Nano S.

Nano S поддържа Dogecoin в пълна степен. Ще можете магазин, изпрати, и получи своя DOGE, няма зададени въпроси. Всичко, което трябва да направите след закупуването и получаването на вашия Ledger Nano S, е просто настройте устройството, и инсталирайте приложението Dogecoin в портфейла. Процесът е сравнително бърз и доста лесен за проследяване.

DOGE се поддържа изцяло и от Ledger Live – потребителския интерфейс на въпросния хардуерен портфейл. Ще можете да проверявате вашите Dogecoins както от настолен или преносим компютър, така и от вашето мобилно устройство, няма проблем.

Сред най-добрите характеристики на Ledger Nano S е фактът, че и той много достъпен хардуерен портфейл! Закупувайки го от официалния уебсайт на компанията (единственото място, от което трябва да го купувате, имайте предвид), това ще ви струва около $ 59 – това е невероятна цена за такъв висококачествен продукт!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

4. Trezor One – универсален добре изработен хардуерен портфейл

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Trezor Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Много добре познат крипто портфейл
 • + Съдържа огромен брой криптовалути
 • + Постоянни актуализации на фърмуера

Неща, които не ни харесаха:

 • Скъпи
 • И преди е бил обект на неоторизиран достъп

Посетете сайта

Trezor One е по-старата версия на един от водещите хардуерни портфейли в крипто индустрията – моделът Т. Както вероятно сте забелязали, и двата модела са попаднали в нашия списък с най-добрите портфейли на Dogecoin.

Фактът, че Trezor One е по-старият портфейл и има налична нова и подобрена версия, не означава, че е остарял. Напротив – моделът Trezor One все още има много специфична група крипто ентусиасти, на които се грижи!

Като начало, по някакъв истински начин на Trezor, можете да очаквате тази опция от най-добрия портфейл за Dogecoin да бъде много сигурно. То има разширена функционалност на ПИН код което освен ограничена USB връзка, предотвратява кражбата на вашите DOGE монети кейлогър или някакъв друг зловреден софтуер, който може да присъства на вашия компютър.

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Trezor One.

Самото устройство всъщност е доста малко и тънко, особено когато го сравнявате с по-новата версия. Това каза, все още е много здрав – необходимо е само да отворите кутията и да държите Trezor One в собствените си ръце, за да осъзнаете това много.

Въпросният хардуерен портфейл също е постоянно се актуализира от различни актуализации и функции на фърмуера. Това просто показва, че Trezor със сигурност работи усилено, когато става въпрос за поддържане на сигурността на вашите активи в крак с модерните технологични и криптографски тенденции.

И накрая, Trezor One идва с много прилична цена, също! Можете да очаквате портфейла да ви струва около $ 59. В сравнение с Model T, това е страхотна цена! Просто се уверете, както обикновено, да купувате само продуктите на Trezor от официалния уебсайт на компанията – никога не се доверявайте на търговци на трети страни, тъй като те може да ви продадат дефектно устройство!

Посетете Trezor

…или прочетете нашия преглед на Trezor

5. KeepKey – Хардуерна алтернатива на портфейла на Dogecoin

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

KeepKey Review Неща, които харесахме:

 • + Сигурен хардуерен портфейл
 • + Лесен за използване
 • + Атрактивна цена

Неща, които не ни харесаха:

 • Поддържа само 40 криптовалути
 • Може да бъде тежък за носене

Посетете сайта

KeepKey е, разбира се, доста често срещано име в индустрията за хардуерен крипто портфейл. Въпреки че със сигурност не е толкова популярен, колкото, да речем, a Книга или Трезор устройство, KeepKey определено все още има доста солидно място и случай на употреба!

Всъщност е така, студен портфейл – хардуерно устройство, което бихте използвали за съхранение на вашите Dogecoins. Един поглед към този списък ще ви покаже това DOGE е доста популярен сред студените портфейли, като цяло – това обаче е абсолютно удивително нещо!

Тогава – каква е сделката с KeepKey и защо някои го смятат за най-добрия портфейл на Dogecoin?

Е, да започнем, KeepKey предлага на своите потребители някои оптимални функции за сигурност. Портфейлът използва нещо, което е известно като генератор на произволни ПИН кодове. Честно казано, той ще генерира различен ПИН в някои определени моменти от времето, когато се опитате да получите достъп до средствата си. Това е невероятен превантивен инструмент, когато става въпрос за keylogging дейности и вируси които може да присъстват на вашия компютър.

Най-добрият портфейл на Dogecoin: KeepKey.

KeepKey също ви позволява задайте фраза за възстановяване – комбинация от 24 думи, която ще ви позволи да възстановите средствата си, ако загубите достъп до устройството си или възникне друга грешка.

Самият портфейл е … Интересно изглеждащ. Определено се отличава с уникален дизайн, това е сигурно! Някои потребители обаче изразяват настроението, че устройството е просто твърде обемисти. Честно казано, ако търсите най-добрия портфейл на Dogecoin, може да оцените нещо, което е малко по-дискретно.

От друга страна, вероятно не планирате да носите хардуерния си портфейл през цялото време, така че това може да не е проблем. Какъвто и да е случаят, едно е сигурно – KeepKey определено се отличава с интересен дизайн!

Най-хубавото обаче е, че всъщност е така един от най-достъпните хардуерни портфейли на пазара! Докато пишете този списък с най-добрите портфейли на Dogecoin, KeepKey ще ви струва около 49 долара. Това е невероятна цена, особено за портфейла добре направен като KeepKey! Всеки, който търси най-добрия портфейл за Dogecoin, със сигурност трябва да провери въпросния продукт.

Посетете KeepKey

…или прочетете нашия преглед на KeepKey

6. Binance – за ентусиазираните търговци на Dogecoin

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Ако изобщо сте запознати света на криптовалутите, вероятно сте чували за Binance. Това е един от най-популярните крипто обменни платформи там!

Да, добре сте прочели – крипто обмен. Това обаче е размяна, която може да действа и като онлайн портфейл на Dogecoin. И то доста добър, при това!

Binance е, разбира се, горещ портфейл, що се отнася до DOGE съхранението. Бихте държали монетите си в сметката си в Binance, която просто действа като портфейл.

Много потребители и DOGE ходори ще ви кажем, че такова съхранение на Dogecoin трябва да бъде временно – че винаги трябва да избирате за покупка хардуерен портфейл за криптовалута, и прехвърлете вашите средства към него възможно най-скоро. Е, това е напълно правилно – съхраняването на вашия DOGE в Binance обаче има някои забележителни предимства.

Тези предимства веднага ще станат ясни за притежателите на DOGE, които планират активно търгуват своите монети, с надежди на реализиране на печалба докато го правите. Ако вие самият сте търговец (или се стремите да станете такъв), Binance може би е най-добрият портфейл на Dogecoin за вас.

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Bianance.

Портфейлът за обмен предлага на своите потребители огромен избор от различни търговски двойки – включени са тези, които се отнасят до DOGE. Няма да се притеснявате, че нямате възможност продавайте или търгувайте вашите доджкойни – честно казано, Binance предлага много възможности за това.

Освен това, ако решите да използвате този конкретен онлайн портфейл на Dogecoin, ще можете изпълнете всичките си сделки за броени секунди. Виждате ли, вашите монети ще технически да се намира на борсата – ако искате да ги търгувате, няма да е необходимо да извършвате някои процеси за прехвърляне от един портфейл в друг или просто в Binance.

И накрая, заслужава да се признае, че фактът, че Binance се счита широко за такъв една от най-добрите борси за криптовалута на пазара ни казва нещо за защитната страна на борсата, също. Честно казано, това е много сигурна и надеждна платформа – вашият DOGE трябва да бъде защитен!

Ако се интересувате да изпробвате Binance за себе си, можете да го проверите тук.

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

7. Kraken – Много сигурна борса / портфейл на Dogecoin

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Преглед на Kraken Неща, които харесахме:

 • + Сигурен и надежден
 • + Ниски такси
 • + Приема се добро количество фиатни валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Посетете сайта

Кракен е, преди всичко, платформа за обмен на криптовалути. Това означава, че можете да търгувате и обменяте различни крипто на сайта – DOGE не е изключение.

Kraken обаче може напълно да действа като онлайн портфейл на Dogecoin, освен че е размяна.

Начинът, по който това работи, е доста прост. Ти имаш два големи избора – едно, когато вече притежавате някои Dogecoins, и друго, при което все още нямате DOGE, но сте решили, че искате да инвестирате в него.

Ако вече имате на разположение някои Dogecoins, в зависимост от това къде се намират, можете лесно ги прехвърлете във вашия Kraken акаунт (ако приемем, че сте създали такъв, т.е.). Същото като всяка друга обмяна на криптовалути от висок клас там, просто ще отидете до частта от портфейла (хранилището) на вашия акаунт и ще генерирате портфейл DOGE от там.

Ако все пак все още не притежавате никакви Dogecoins и търсите най-добрия портфейл на Dogecoin, за да започнете вашето крипто пътуване с десния крак, процесът ще бъде още по-опростен. Честно казано, всичко, което трябва да направите, е регистрирайте се в Kraken, и тогава закупете няколко Dogecoins – те автоматично ще бъдат финансирани във вашия акаунт в Kraken и вие можете да го вземете от там!

Най-добрият портфейл на Dogecoin: Kraken.

Сега установихме, че Kraken е лесен за използване, и че можете да съхранявате своите Degecoins на платформата. Все пак все още трябва да обсъдим въпроса защо първо бихте искали да го направите.

Виждате ли, Kraken е всичко за една единствена функция – сигурност. Лесно може да бъде наречен един от най-сигурните сайтове за обмен на криптовалута на пазара! Независимо дали е така SSL сертификати и потвърждения за вход, или 2FA и услуги за хладилно съхранение, можете да сте сигурни, че Kraken ще защити вашите криптовалути доста категорично.

Тази последна част също е от решаващо значение! Kraken съхранява до 95% от средствата на своите потребители на устройства за хладилно съхранение – мисля Книга или Трезор, но на основно корпоративно ниво. Това е абсолютно фантастично, тъй като това означава, че никой хакер няма да може да достигне до вашите догекойни!

Ако се интересувате от това, което Kraken може да предложи, и смятате, че тази конкретна платформа за обмен на крипто може да е най-добрият портфейл на Dogecoin за вас, не забравяйте да го проверите тук.

Посетете Kraken

…или прочетете нашия преглед на Kraken

Заключения

Ако сте стигнали дотук, бих искал да ви благодаря, че се придържате към мен през списъка с най-добрите портфейли на Dogecoin за текущата година!

Разбира се, както може би сами разбирате, списъкът предлага малко разнообразиестудени портфейли го доминират, като базираното на борса DOGE съхранение идва на второ място. Това обаче има смисъл поради няколко причини.

Преди всичко, Dogecoin е доста популярен – поради популярността си, много студени портфейли поддържат монетата без никакви проблеми. Разбира се, че хардуерното крипто съхранение винаги ще бъде “начинът, по който трябва да се стигне” сигурност е загрижен, тогава не е чудно, че присъствието на студен портфейл е толкова доминиращо в нашия списък по-горе.

Таблица: Плюсовете и минусите на Ledger Nano X и Trezor Model T

Като казах това обаче, има и аспектът на удобство да помислите също. Не всеки може да е дългосрочен инвеститор на DOGE, който е готов да раздава монетите си за години напред. Някои хора може да предпочетат да вземат активния търговски път – в ситуация като тази използването на услугите на студен портфейл може да е малко тромаво и отнема много време.

Тук, горещите портфейли са за предпочитане. Това е особено вярно с портфейли Dogecoin, базирани на борса – те ви позволяват да държите монетите си в безопасна среда (ако приемем, че използвате услугите на криптовалута от първо ниво, това е), а също и да ги търгувате във всеки даден момент от времето. Страхотен!

Като цяло, независимо дали е така Ledger Nano X или Binance, Надявам се, че сте успели да намерите най-добрия портфейл на Dogecoin за себе си. Благодаря ви още веднъж за четенето и ви пожелавам успех във всичките ви приключения, свързани с DOGE. Наздраве и до следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector