Най-добрият портфейл NEO

Крипто валутата NEO признава се, че спечели много внимание през последните месеци. С право – това е уникален и достоен за внимание крипто проект, с някои много конкретни цели и планове за тяхното постигане. Ако се интересувате от инвестиране в NEO, все пак ще имате нужда най-добрият портфейл NEO предварително!

Същото като много други крипто монети и жетони, NEO има няколко различни опции за портфейл, от които можете да избирате. Въпреки това, в същото време, за разлика от много други подобни криптопроекти, NEO се оказа в доста особена ситуация – можете да разберете какво имам предвид, ако погледнете списъка по-долу.

Говорейки за това, ето как изглеждат най-добрите портфейли за NEO:

Какво е NEO?

Преди да влезем в подробностите на най-добрите NEO портфейли, има няколко неща, които си струва да бъдат споменати предварително. Едно от основните неща е кратко и точно определение на само какво всъщност е NEO монетата, и защо първо трябва да се интересувате от него.

Ако имате предишен опит с криптовалути, можете да мислите за NEO като уникален обрат към Ethereum’s блокчейн и общи цели. Общата дефиниция на проекта в началото изглежда доста ясна – това е а децентрализиран криптовалута, която е съсредоточена наоколо интелигентен договор създаване и изпълнение. NEO е и двете водена от общността, а също и a благоприятен за разработчици проект.

Сега обаче, какво прави NEO уникален и защо толкова много хора искат да инвестират в монетата и да намерят най-добрия портфейл за NEO, на първо място?

Най-добрият портфейл NEO: проект, ръководен от общността.

Е, за разлика от Ethereum, NEO е съобразени с разпоредбите. Всеки отделен индивид, който извършва транзакции и използва NEO, получава цифров идентификатор, и по този начин криптовалутата става проект, подходящ за регулиране.

Може да се каже – това не отрича ли директно цялата идея за децентрализация? добре, не, не точно.

Виждате ли, тъй като NEO е съвместим с регулациите, това прави криптовалутата много привлекателна за бизнеса и някои специфични финансови институции. След това крипто става по-широко интегрирана, като по този начин нараства общият брой интелигентни договори, изградени върху въпросната блокчейн.

Множество хора, които търсят най-добрия портфейл NEO, ще ви кажат това те силно вярват в проекта, и го виждайте като бъдещето на децентрализирани финанси. Това извежда друга точка, която трябва да покрием – причините, поради които хората могат да искат да инвестират в NEO.

Защо хората инвестират в NEO?

Като общо правило, трябва да знаете, че има такива две големи причини защо хората инвестират в NEO и търсят най-добрите портфейли NEO – лична финансова изгода, и генерал вяра в проекта.

Повече от вероятно вие сами попадате в някоя от тези две групи индивиди.


Първата група е много разбираема и вероятно представлява най-голямата част от хората, които купуват NEO. С криптовалутите много популярен инструмент за инвестиции в този ден и възраст (най-вече поради това колко лесно е да започнете да инвестирате в крипто, някакво основно покритие, DeFi култура и т.н.), много хора се надяват да спечелят, като инвестират в някои избрани крипто.

Фактът, че е най-нестабилния пазар в света вероятно има нещо общо и с това.

Най-добрият портфейл NEO: монетата NEO пред графика.

NEO не прави изключение тук. То има всички елементи, необходими за успех – силен екип зад проекта, ясна визия, уникално решение за създаване на интелигентни договори и дори някаква основна бизнес подкрепа. Със сигурност криптовалутата се е поставила на радарите на много хора!

Втората причина, поради която хората търсят най-добрите NEO портфейли и се стремят да инвестират в тази крипто, е малко по-ниша, обаче, също толкова (ако не и повече) валидна като първата – желаещи да подкрепят проекта.

Криптовалутата е само колкото Общността зад него е. Ако липсва подкрепа и хората отказват да я използват, проектът ще се провали – е толкова просто.

Със сигурност има много хора, които искат NEO да бъде успешен. Основна част от този успех е аспекта на използваемостта на самия токен! По този начин, ако планирате да използвате NEO за тези цели – добре дошли в общността!

Най-добрите типове NEO портфейли

Така че – нека поговорим портфейли, защо не?

Нашият списък с най-добрите NEO портфейли ще включва няколко различни вида портфейли. Вероятно би било добра идея да се обсъди основните видове че можете да очаквате да попаднете, само за да сте сигурни, че и двамата сме на една и съща страница тук.

Като общо правило има два основни типа на портфейлите за криптовалута на пазара – топли и студени. Има, естествено, и по-малки подтипове, но в края на деня всичко се връща към тези два.

Горещи портфейли

Горещи портфейли са вашият софтуер, вашите приложения, вашето хранилище на базата на обмен и т.н. Честно казано, всяка форма на приложение, което поддържа постоянна връзка с интернет и ви позволява да съхранявате своите крипто монети върху него, може да се счита за горещ портфейл.

Сега цялото нещо за „постоянна интернет връзка“ е забележително тук – има и двете някои различни предимства и недостатъци.

В полза, как са портфейлите изключително удобен. Те ви позволяват достъп до вашите средства и извършване на транзакции по бърз и лесен начин – нещо, което е много важно за повечето хора, които търсят най-добрия портфейл NEO.

Горещите портфейли също обикновено са напълно безплатно за използване, освен ако не разглеждате някои първокласни приложения или софтуер за изтегляне. Естествено, това е основен фактор, който трябва да се има предвид – той прави този тип портфейл много по-достъпен и широко популярен.

Най-добрият портфейл NEO: портфейлът NEO.

Що се отнася до недостатъците, трябва да се вземе предвид един основен – сигурност.

Със сигурност не се опитвам да кажа, че всички горещи портфейли не са безопасни за използване – това не е така. Въпреки това, в сравнение с студени портфейли, горещо крипто съхранение е не е толкова ефективен, от гледна точка на сигурността.

Нещо, което си струва да се спомене обаче, е, че горещите портфейли се предпочитат предимно от търговци на криптовалута – хора, които постоянно обръщат активите си на пазара, с намерение да реализиране на печалба докато го правите. Това се връща към фактора удобство.

Освен това горещият портфейл може да е невероятен за човек, който търси най-добрия портфейл NEO, за да го направи ходл малък брой монети. Като се има предвид, че хардуерното крипто съхранение идва с цена, в крайна сметка зависи от индивидуалните желания и нужди на човека.

Студени портфейли

Студени портфейли са физически устройства за крипто съхранение. За да останете на тема, ще спомена, че такива неща като хартиени портфейли съществуват и те, но в този списък с най-добрите NEO портфейли ще се съсредоточим върху хардуерни устройства.

И така, студеният портфейл е нещо, което бихте включили в компютъра си, прехвърляйки средства към / от размяна, и след това го изключете. С други думи, студен портфейл не поддържа постоянна връзка с интернет – връзката е много кратка и защитена с широк спектър от функции за сигурност.

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano X и Nano S

Както вероятно се досещате, само този прост факт прави студените портфейли най-безопасният вариант за съхранение на криптовалути – Включен NEO.

Без постоянна връзка с интернет и вашите лични ключове, съхранявани в портфейла, а не на някой сървър на другия край на света, злонамерен хакер няма да може да достигне до вашите активи. Единственият начин някой да „открадне“ вашите NEO монети, които се намират на хардуерен портфейл, е буквално да открадне самия портфейл.

Най-добрият портфейл NEO: екосистемата на NEO.

Разбира се, че в повечето случаи няма да носите студения си портфейл със себе си навсякъде, където и да отидете, вероятно е безопасно да предположим, че шансовете това да се случи са доста малки.

Какво относно недостатъците на студените портфейли? Е, честно да ви кажа, всеки, който търси най-добрия портфейл NEO, ще се радва да чуе това няма сериозни недостатъци за този тип портфейли!

Единственото нещо, което си струва да се обмисли тук, е това студените портфейли може да станат малко скъпи, в зависимост от избрания от вас продукт. Ако обаче оценявате сигурността на вашите NEO монети, това не бива да се счита за проблем!

С всичко казано, нека преминем към списъка с най-добрите NEO портфейли на годината!

1. Ledger Nano X – лидер на хардуерен криптовалутен портфейл

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Ledger Nano X Неща, които харесахме:

 • + Може да се управлява от мобилно устройство
 • + Много сигурно
 • + Поддържа повече от 1500 криптовалути
 • + Удобен дизайн

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

Искам да кажа, възможно ли е да се обсъжда най-добрите портфейли за криптовалута – без значение каква може да е тази криптовалута – без да се споменава Книга?

Всъщност – ако търсите най-добрия портфейл за NEO, по-голямата част от крипто ентусиастите ще ви кажат, че Ledger е пътят. А именно, най-новата и най-добрата на компанията – Ledger Nano X.

Nano X е, честно казано, невероятен крипто портфейл. Той предлага на потребителите всички основни функции, които бихте очаквали устройство за хладилно съхранение от световна класа, и след това някои.

Като начало, Nano X може да се счита за най-добрия портфейл NEO просто заради колко е сигурно. Портфейлът има никога преди не е бил хакнат, и използва всички най-високи функции за сигурност в индустрията. Независимо дали е така персонализирани ПИН кодове или настройка с двоен чип, можете да бъдете сигурни, че вашите NEO монети ще бъдат в безопасност с Ledger.

Най-добрият портфейл NEO: Ledger Nano X.

Устройството разполага и с това, което е известно като Ledger Live – а потребителски интерфейс за да ви помогне да управлявате и изпращате / получавате различни крипто активи, които може да притежавате. Сега си струва да споменем това Ledger Live все още не поддържа NEO – вместо това ще трябва да използвате официалния портфейл NEO и да свържете своята книга към него, за допълнителна сигурност.

Това е така, ако притежавате (или планирате да притежавате) такива други криптовалути които се поддържат от Ledger Live, ще се радваме да чуем, че въпросният потребителски интерфейс е един от най-красивите и гладки потребителски интерфейси на пазара за крипто портфейли.

И накрая, важно е също да се отбележи, че Nano X е много добре направено хардуерно устройство. То съдържа а траен дизайн, има функционалност с два бутона, и работи чрез Bluetooth, както и кабел USB-C. Портфейлът, разбира се, също се чувства като качествен продукт на допир!

Хардуерният портфейл на Ledger Nano X ще ви струва около 119 долара, с безплатна доставка към повечето включени области. Въпреки че цената е, разбира се, доста висока, трябва да отбележите, че ще купувате един от най-добрите портфейли NEO на пазара – определено си струва цената!

Посетете Ledger Nano X

…или прочетете нашия преглед на Ledger Nano X

2. Ledger Nano S – За любителите на NEO и новодошлите в индустрията, Alike

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano S е хардуерен портфейл за криптовалута – с други думи, студен портфейл. Това е едно от двете устройства за съхранение на NEO (и други крипто) Книга предлага – Nano S е по-старият модел.

Това, че е по-стар обаче, не означава, че не си струва да се разглеждате и разглеждате като един от най-добрите NEO портфейли там. Напротив – вероятно ще забележите това Nano S е много популярна функция за много потребители „Най-добрият портфейл за NEO“ списъци.

Аз, например, вярвам, че Ledger Nano S е невероятен портфейл за криптовалута както за ветерани NEO, така и за новодошли в индустрията! Позволете ми да докажа своята теза.

Nano S предлага NEO държачи най-високо ниво функции за сигурност – Ledger е известен в индустрията с това, че предоставя едни от най-добрите функции за сигурност на своите клиенти! Това се доказва допълнително от постоянни актуализации на фърмуера което портфейлът получава – всичко, от актуализации на защитата до подобрения на Ledger Live и нови добавки на активи.

Най-добър портфейл NEO: Ledger Nano S.

Това е и другото нещо – докато Ledger Live (потребителският интерфейс на портфейлите на Ledger) понастоящем не поддържа NEO, има доста голям шанс да стане, в определен момент от бъдещето. Всичко зависи от ентусиазма, проявен от разработчиците и останалата част от NEO общността!

Моделът Nano S също може да се счита за един от най-добрите портфейли NEO само поради факта на колко дискретно е. За разлика от по-обемния дизайн, притежаващ Nano X, по-старата версия на хардуерния портфейл прилича USB флаш памет. Това означава, че ще можете да използвате Nano S с малко безпокойство, че трета страна със злонамерено намерение ще забележи и незабавно ще я разпознае каква е всъщност.

Закупено от официалния уебсайт на компанията, Ledger Nano S ще ви струва около $ 59 + такси за доставка. Това е абсолютно невероятна цена за продукт с толкова високо качество!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

3. Binance – NEO портфейл, базиран на борса

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Ако сте прекарали някое време в крипто света, вероятно сте добре запознати Binance. Това е име, което се появява всеки път, когато някой спомене за закупуване или търговия с крипто.

Виждате ли, Binance е платформа за обмен на криптовалутисред най-популярните, на това!

Говорим обаче за най-добрия NEO портфейли тук … И така, какво общо има Binance с подобна тема?

Е, разбирате ли, докато Binance наистина има отделен мобилен портфейл от своя собствена (Портфейлът на Trust), всъщност дори не го препращаме в този списък. Вместо това фокусът ни е директно върху самата платформа за търговия Binance.

Всъщност Binance може да действа като портфейл за размяна. Това е тип горещ портфейл, който ви позволява да съхранявате своите крипто монети върху него, но е предимно обмен на криптовалути.

Най-добрият портфейл NEO: Binance.

Сега, защо някой би направил това, може да попитате? Просто – удобство.

Запазването на вашите NEO монети в Binance е много удобно. Позволява ви да достъп до активите си в движение, и също търгувайте с тях във всеки даден момент от времето. Това е фантастично за дневни търговци, и други хора, които непрекъснато се стремят да реализират печалба със своите NEO монети.

Що се отнася до борсите, Binance наистина е един от най-добрите портфейли NEO! Тъй като е толкова популярна и влиятелна, колкото е, платформата предлага широк спектър от функции за сигурност на своите клиенти, и също е широко ценен от експертни търговци поради своята функционалност и обширен списък от функции.

Binance звучи ли като най-добрия портфейл за NEO? Ако случаят е такъв, не забравяйте да проверите платформата тук.

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

4. Cex.io – невероятно приложение и изобилие от търговски двойки

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Преглед на CEX.io Неща, които харесахме:

 • + Лесно е да се разбере
 • + Различни двойки за търговия
 • + Страхотна подкрепа

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да липсват опции за монети

Посетете сайта

Cex.io е преди всичко платформа за крипто търговия. Той обаче предлага на своите потребители функционалност за съхранение на монети, също – същото като всички други портфейли за обмен в този списък.

Сега, тогава – какво прави Cex.io специален?

Е, за начало, платформата може да се счита за един от най-добрите NEO портфейли просто заради приложението, което поддържа. Това със сигурност е едно от най-добрите приложения за обмен на крипто!

Налично на всички устройства с Android и iOS, приложението Cex.io е много лесен за използване, и удобен за всеки и всички видове търговци. Тя ви позволява да закупите някои от основните криптовалути направо от началния екран, с фиат пари (кредитни / дебитни карти, банкови преводи и др.).

Най-добър портфейл NEO: Cex.io

Освен това, невероятното нещо в това конкретно приложение е, че има обозначена секция, насочена към експертни търговци. Това означава, че цялото приложение е много лесен за ползване, но има отделен раздел, който ще позволи криптовалути от напреднало ниво да използват някои страхотни функции, за да им помогнат във всичките им нужди за търговия и обмен.

И накрая, Cex.io е една от единствените опции на най-добрите NEO портфейли, които ви позволяват да „осребрите“ супер прост начин. Всичко, което трябва да направите, е предайте някои KYC стъпки, и след това изберете най-добрата опция за теглене на фиат за себе си (PayPal, кредитни / дебитни карти и др.).

Накратко, Cex.io определено предлага на своите потребители невероятен портфейл за размяна – може и да е най-добрият портфейл за NEO! Ако се интересувате да изпробвате Cex.io за себе си, можете да влезете в платформата тук.

Посетете CEX

…или прочетете нашия преглед на CEX

5. KuCoin – Надеждна платформа с малки такси за търговия

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

Преглед на KuCoin Неща, които харесахме:

 • + Анонимна търговия
 • + Сигурно
 • + Поддържа различни криптовалути

Неща, които не ни харесаха:

 • Нисък обем на търговията

Посетете сайта

Да си призная, KuCoin вероятно е едно от по-малко известните имена в този най-добър списък с портфейли на NEO. На първо място, това е така това не е главно портфейл (това е борса за криптовалута), и второ, просто защото не е толкова популярна, колкото да речем, Binance.

KuCoin обаче все още има какво да предложи на повечето NEO ходори.

Портфейлът за обмен е надежден избор за всеки, който иска пазете своите NEO монети в безопасност. Платформата не е имала някакви забележими проблеми от самото си създаване, което всъщност е доста рядко явление – дори някои от по-големите имена на крипто търговията не притежават точно безупречни записи.

Освен това KuCoin ви позволява не само да държите вашите NEO монети на платформата, но също така търгувайте с тях и дори купувайте повече, точно там, на самата борса. Това е страхотно, тъй като поставя KuCoin в списък на борсите, които го правят напълно поддържа NEO – колкото полезен да изглежда този криптопроект, този списък все още не е толкова дълъг.

Най-добрият портфейл NEO: KuCoin.

И накрая, заслужава да се отбележи също, че KuCoin има някои доста страхотни такси да предложи на всеки, който желае да търгува със своите NEO монети на платформата. Честно казано, вашата такси за търговия ще се люлеят около 0,1% – това е наистина ниско! Помислете по този начин – ако закупите NEO монети на стойност $ 1000, борсата ще ви обложи само $ 1!

Като цяло, KuCoin определено е една от най-интересните опции на най-добрия портфейл на NEO за годината и определено си заслужава да бъде проверена от начинаещи и експерти на NEO! Ако сте предизвикали интереса си, можете да проверите сайта тук.

Посетете Kucoin

…или прочетете нашия преглед на Kucoin

6. BitMart – Отличен портфейл за обмен за начинаещи NEO

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Преглед на обмен на BitMart Неща, които харесахме:

 • + Ниски такси за търговия и теглене
 • + Подходящ за начинаещи
 • + Купувайте крипто с кредит & дебитни карти, PayPal, банков превод
 • + Сигурни, много допълнителни функции
 • + Богат избор от криптовалути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не толкова много потребителски отзиви са намерени онлайн

Посетете сайта

BitMart, както може да се подразбира от името, е крипто обмен. Той обаче идва с характеристиката да можеш съхранявайте вашите NEO монети, също!

Казано по-просто, можете и двете закупете вашите монети на самата платформа, или прехвърлете ги от друга борса или портфейл в BitMart.

Ако решите да закупите NEO на BitMart и да го задържите там, процесът ще бъде толкова прост, колкото и да идва – след като регистрирайте се в сайта и преминат всички необходими проверки за проверка, след това просто купувате колкото искате NEO монети и те автоматично ще отидат до вашия портфейл BitMart NEO.

Размяната се счита за такава безопасно – в миналото не е имало забележими проблеми, свързани със сигурността. Освен това потребителите всъщност твърдят, че той действа като наистина добър вход към крипто света за начинаещи и начинаещи NEO ентусиасти!

Най-добрият портфейл NEO: BitMart.

Ще видиш, BitMart е много лесен за използване. Това е по-скоро обяснително, без значение какво искате да направите на платформата – независимо дали е така крипто търговия, някаква форма на пазарно проучване, или дори да го използвате като най-добрият портфейл NEO за теб.

За разлика от това обаче си струва да споменем, че въпреки че начинаещите търговци ще открият, че BitMart е доста привлекателен, платформата има много функции за експертни крипто ентусиасти, също! Честно казано, всеки и всеки трябва да може да намери това, което търси в BitMart.

Сигурно NEO съхранение, наличност на двойки за криптовалутна търговия, ниски такси – BitMart определено има много различни неща, които може да предложи на обикновения NEO ходлер (и търговец!) Ако искате да изпробвате BitMart за себе си, можете започнете от началната им страница, и го вземете от там.

Посетете BitMart

…или прочетете нашия преглед на BitMart

7. Bittrex – Супер сигурна и надеждна криптовалутна борса-портфейл

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Преглед на Bittrex Неща, които харесахме:

 • + Много сигурно
 • + Малки, фиксирани такси
 • + Бърз обмен
 • + Голямо разнообразие от крипто и фиат валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Някои оплаквания на потребители относно поддръжка
 • Може да е малко трудно за новак в индустрията

Посетете сайта

Bittrex е една от онези платформи, на които мога да продължа с часове. С течение на годините пораснах оценявам услугите на тази конкретна борса за криптовалута, а също спазват тяхната сигурност (и други) функции в действие. Нека го вземем отгоре и да обсъдим защо Bittrex може да е най-добрият NEO портфейл за вас.

За начало, Bittrex ви позволява да закупите NEO направо от неговата борса – няма проблем. Ще намериш множество различни двойки за търговия – независимо дали е USDT или BTC, придобиването на NEO монети на платформата трябва да бъде много прост и ясен процес.

Това е много важен аспект да спомена, също – простота е името на играта с Bittrex. Въпреки че борсата може да няма някои изискани функции на интерфейса или супер елегантен и футуристичен дизайн, не може да се отрече, че всички процеси на платформата са много обяснително и, добре … Просто!

Най-добрият портфейл NEO: Bittrex.

Сега си струва да споменем това Бих ви посъветвал да използвате версията на мобилното приложение на Bittrex – в сравнение с уебсайта на борсата, приложението е много по-превъзходно, както в дизайна на оформлението, така и като цялост на лекотата на използване.

Много хора не знаят това, но Bittrex всъщност е ветеран обмен – от доста време насам, не е имало големи скандали, свързани със сигурността, каквото и да било. Това е отчасти поради факта, че Bittrex запазва по-голямата част от своите потребителски средства (включително NEO) в хладилни устройства.

С други думи, борсата ви предлага шанс съхранявайте крипто активите си в устройства за хладилно съхранение… Без да се налага да купувате отделен студен портфейл! Сега, естествено, нещата не са толкова прости като това и несъмнено винаги ще се справяте по-добре със собствен студен портфейл, но общите настроения все още стоят.

Ако Bittrex звучи като най-добрият NEO портфейл за вас, можете да проверите сайта тук.

Посетете Bittrex

…или прочетете нашия преглед на Bittrex

Как да изберете най-добрия NEO портфейл за себе си?

Със списъка с най-добрите снимки на най-добрите портфейли NEO пред вас, но остава един въпрос – как да изберете да изберете само един, един портфейл?

Факт е, че въпросът е такъв не е нужно! Изслушай ме.

В идеалния случай бихте искали да използвате два отделни портфейла NEO – студено и горещо. Студеният портфейл (обикновено – хардуерно устройство) би действал като основната ви NEO единица за съхранение, докато горещият портфейл (като базиран на борса) ще бъде използван за всички ваши нужди за търговия и обмен.

С подобна комбинация ще можете да участвате изцяло във всички дейности, свързани с крипто. Повечето хора, които избират да имат два портфейла, се опитват да постигнат баланс от това колко NEO монети да държат в кой от тях – някои казват, че съхраняването на около 20% от монетите ви в горещ портфейл е идеално, докато други дори предпочитат да разделят то 50/50.

Таблица: Функциите за сигурност на Ledger Nano X и Trezor Model T

казвам – всички тези числа или безсмислени. Това е изключително зависим от случая въпрос.

Виждате ли, че някои хора ще се абонират за мисленето на „ходя на живот”. В ситуация като тази може да искате да запазите 95% от вашите монети в студен портфейл, и имат тези допълнителни 5% за спешна търговия.

Дневни търговци ще бъдат обратното – те може да искат най-добрия портфейл NEO, който би им позволил търгувайте с техните монети в движение, във всеки даден момент от времето. В ситуация като тази процентът ще бъде обърнат.

Въпреки че всичко е само храна за размисъл, общата идея все още е доста проста – най-добре е едновременно да използвате услугите както на горещ, така и на студен портфейл!

Заключения

Това е списъкът с най-добрите NEO портфейли на текущия пазар!

Всички портфейли (и портфейли за обмен), споменати в горния списък, се доставят собствените им предимства и недостатъци, но всички те все още имат едно общо нещо – без значение кое ще изберете, можете да очаквате най-високо ниво на качество, Характеристика, и разбира се – сигурност. Страхотно!

С това се казва, благодаря ви, че прочетохте този списък с някои от най-високо оценените портфейли NEO и се надявам, че е бил полезен за вас! Не забравяйте – най-добре е да използвайте услугите както на топъл, така и на студен портфейл, комбинирани! Това ще гарантира, че ще получите „най-доброто от двата свята“ – най-високо ниво на сигурност, както и възможността да търгувате с монетите си в движение.

Не забравяйте също да проверите нашия списък с най-добрите борси за криптовалута, а също и някои от най-добрите крипто портфейли, като цяло. Наздраве, късмет с вашето NEO пътуване и до следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map