Най-добрият портфейл Tron

Трон е несъмнено много популярен проект за криптовалута. Изглежда, че има всичко необходимо за успех – страхотна визия, силен екип зад нея и ясен план за бъдещето. Въпреки това, единственото нещо, от което ще се нуждаете, за да започнете да търгувате и инвестирате в TRX, е надежден портфейл.

Същото като при повечето други криптовалути, Tron разполага с доста богат избор от портфейли, които бихте могли да използвате. Въпреки това, въпреки че всички те ще бъдат различни сами по себе си, някои ще бъдат по-добри от други.

Днес ще се опитаме да измислим най-добрите портфейли на Tron – независимо дали е настолен, хардуерен или друго. Ако искате да закупите TRX, прочетете – някои претенденти в този списък може да ви изненадат!

Различните видове портмонета Tron

Преди да продължим напред и да влезем в списъка с най-добрите портфейли на Tron за годината, има няколко неща, които са важни за обсъждане. Като начало трябва да сте наясно всички различни портфейли на Tron, които са там.

Докато крипто портфейлите като цяло често са категоризирани четири или пет различни категории, за простота ще се придържаме към две – горещи и студени.

Докато обсъждаме и двата вида портфейли напред, моля, имайте предвид, че маркерите се използват като общи условия – обаче, що се отнася до този списък, би трябвало да е достатъчно.

Горещи портфейли – Върхът на удобството

Терминът „горещ портфейл“ се отнася до криптовалута, която поддържа постоянна връзка с интернет. Пример би бил Tron десктоп портфейл (софтуер), разширение на уеб браузър, или уебсайт един.

Горещите портфейли са може би най-често срещаните портфейли, които ще намерите, що се отнася до съхранението на Tron. Това се дължи на тяхното достъпност – ако използвате горещ портфейл, има вероятност за няколко секунди да имате достъп до своите криптовалути (в случая – TRX).

Tron портфейл: Binance.

По удължаване, портфейл Tron, базиран на мобилно приложение може да се счита и за горещ портфейл. Както вероятно можете да си представите, портфейлите на приложения са супер популярни, особено сред хората, които търгувайте TRX монети ежедневно. Такива портфейли ви позволяват да имате достъп до TRX в движение, където и да се намирате – искам да кажа, вероятно телефонът ви е постоянно до вас!

Случаят с компютъра обаче не е такъв.

Така че, горещите портфейли са много достъпни, обикновено напълно безплатно за използване, и за начинаещи. Какъв е компромисът?

Е, обикновено портфейлът на Tron за работния плот няма да ви предложи „най-добрата възможна“ сигурност. Ако решите да използвате портфейл от висок клас, сигурно – ще бъде сигурно. Опитите за взлом и хакерство все пак се случват.


Сега, преди да преминем към обсъждане на студени портфейли Tron, има още един тип горещ портфейл, който трябва да се спомене и който можете да очаквате да видите в списъка напред – базирани на обмен съхранение.

Tron портфейл: Изход.

Това е вярно – можете да съхранявате и държите вашите TRX монети включени обмен на криптовалута – същата, на която сте ги купили. Ако търсите най-добрия портфейл на Tron, бързо ще забележите, че това е доста спорен въпрос – хората имат много различни мнения дали това е добра идея или не. Все пак ще стигнем до това навреме.

Студени портфейли – маяците на сигурността & поверителност

На противоположната страна на горещите портфейли ще намерите студени. Това са (обикновено) специални устройства, които са предназначени да поддържат вашите криптовалути възможно най-сигурни.

„Студеният портфейл“ обаче не трябва да бъде „устройство“. Ако искате, можете да използвате хартиен портфейл Tron – това е напълно в сферата на възможностите! въпреки това, хартиените портфейли са крехки – те могат в крайна сметка да бъдат изгорени или повредени от вода (или просто смачкани) и по този начин хората обикновено са по-склонни да използват хардуерни устройства, отколкото портфейлите на Tron.

И така, какво е толкова специалното в хардуерните портфейли Tron, може да попитате?

Е, една-единствена дума – сигурност.

Tron портфейл: представяне на студен портфейл.

Хардуерно криптовалутно съхранение, като цяло се превърна в синоним на аспекта на поддържане на вашите криптовалути възможно най-безопасни. Няма по-добра алтернатива от гледна точка на сигурността – ако всичко, което ви интересува, е да запазите собствеността върху вашите TRX монети, тогава определено трябва да потърсите хардуерно крипто устройство за съхранение.

С това обаче си струва да се спомене, че не всичко е идеално, що се отнася до хладилното съхранение на Tron. Има недостатъци, които ще бъдат често срещани както при хартиените портфейли на Tron, така и при модерните хардуерни устройства от висок клас.

Таблица: Плюсовете и минусите на Ledger Nano X и Trezor Model T

Най-често срещаното оплакване, което хората имат по отношение на устройствата за хладилно съхранение, е това отнема прилично време, за да прехвърлите средствата си в и от портфейла. Ако имате портфейл Tron, кажете, размяна, можете незабавно да разменяте различни криптовалути – ако обаче държите вашите TRX монети в хладилно устройство за съхранение, този процес ще отнеме известно време.

Ценообразуване е друга точка, която си струва да се обмисли. Въпреки че това всъщност не се отнася за хартиени портфейли на Tron (по очевидни причини), ако планирате да закупите устройство за съхранение в хладилник, трябва да вземете предвид, че ще ви струва пари. Не е нещо, което би трябвало да обмислите с горещ портфейл.

Tron портфейл: Ledger Nano S върху купчина биткойни.

Има смисъл, когато се замислите. Въпросните хардуерни устройства са някои усъвършенствани технологии за съхранение на крипто – те работят, за да пазят вашите лични ключове, добре … Частни! Логично е такива устройства да се предлагат с добавена цена.

Ще обсъдим спецификите на всеки от портфейлите, докато стигнем до тях. Така че, без да се бавим повече, нека преминем към действителния списък на най-добрите портфейли на Tron за годината, и се опитайте да намерите идеалния портфейл за вас!

1. Ledger Nano X – лидер в областта на крипто портфейла

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Ledger Nano X Неща, които харесахме:

 • + Може да се управлява от мобилно устройство
 • + Много сигурно
 • + Поддържа повече от 1500 криптовалути
 • + Удобен дизайн

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

Книга е име на домакинство в сферата на хардуерните портфейли за криптовалута. Естествено, това е име, което можете да очаквате да срещнете и в списъка с най-добрите портфейли на Tron!

Тук обаче ще обсъдим Ledger Nano X. Това е разширената версия на по-стария, водещ хардуерен портфейл на компанията – Nano S.

Разбира се, моделът Nano X наистина донася МНОГО нови подобрения на масата.

Като начало има някои неспецифични за Tron функции, които вие като потребител на портфейла ще можете да използвате. Nano X поддържа огромен набор от различни криптовалути и крипто жетони – което означава, че може да действа както като портфейл на Tron, така и като споделен портфейл и за много други крипто.

Устройството е, естествено, изключително сигурен. Изисква се да въвеждате своите ПИН кодове при всяко едно действие, в което бихте могли да участвате и използвате най-добрите функции за сигурност, които индустрията може да предложи. Вашите лични ключове са възможно най-сигурни – Книга (компанията) няма достъп до тях, и по този начин портфейлът не е лишаване от свобода. Удивително!

Когато става въпрос за най-добрия портфейл Tron на пазара, Ledger Nano X предлага на потребителя си шанс да го направи изпращайте и получавайте TRX монети, и също заложи ги от портфейла! Залагането ще ви донесе някои награди и тъй като можете да го направите от комфорта на вашия Nano X, има няма потенциален риск че вашите монети могат да бъдат откраднати.

Самият портфейл е доста лесен за използване и ще подхожда дори на крипто начинаещи и новодошли в индустрията. Той се отличава с хлъзгав и изискан дизайн и се чувства наистина здрав – значително подобрение от по-стария модел. Nano X също идва с някои драстично подобрена функционалност на бутоните – Ledger определено е създал невероятен продукт!

Единственото забележително оплакване, което някои клиенти имат по отношение на Nano X, е, че е доста скъпо. Портфейлът ще ви струва около 119 долара. Можете обаче да очаквате да получите безплатна доставка, което наистина смекчава потенциалната цена по-скоро.

Като цяло, ако търсите най-добрия портфейл за Tron, не можете да сбъркате с Ledger Nano X. Определено една от най-добрите опции на текущия пазар!

Посетете Ledger Nano X

…или прочетете нашия преглед на Ledger Nano X

2. Ledger Nano S – невероятна опция „Първи портфейл“

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano S е водещият продукт на компанията – хардуерният портфейл, който поставя Ledger „на картата“ на много крипто ентусиасти, така да се каже.

С това обаче си струва да се спомене, че Nano S не е поставен в този списък с най-добрите портфейли на Tron само поради колективното чувство на носталгия. Докато компанията наистина има нова и подобрена версия на портфейла, Nano S все още може да се задържи – голямо време.

Освен това всъщност бих стигнал дотам да кажа това Nano S може да е идеалният портфейл за всеки начинаещ търговец на TRX или ходлер. Изслушай ме.

Въпросният конкретен портфейл предлага на своите потребители всички основни функции, които бихте могли да очаквате от хардуерен портфейл от висок клас. Това е сигурен, надежден, и сравнително лесен за използване.

На всичкото отгоре въпросният портфейл Tron позволява на потребителите си достъп до интерфейса Ledger Live, същото като Nano X. Ledger Live е много добре направен потребителски интерфейс където можете да видите, управлявате и извършвате транзакции в различните крипто монети, които притежавате. TRX не прави изключение.

Tron портфейл: Ledger Nano S.

Сега, какво прави Ledger Nano S перфектният портфейл за криптовалута за крипто начинаещи?

Е, няколко неща, наистина!

За начало, портфейлът поддържа по-малко монети от по-усъвършенстваната му версия. Това означава, че ако сте начинаещ крипто търговец и все още гледате само няколко основни монети от който се интересувате (или може би дори само от Tron), няма да е необходимо да се занимавате с гмуркане с главата напред в широкия крипто пазар.

Nano S също е много по-достъпни отколкото Nano X. Флагманският модел ще ви струва около $ 59 – честно казано, това е абсолютна сделка! За разлика от Nano X обаче ще трябва заплатете такса за доставка – макар че може да варира в зависимост от местоположението ви, не трябва да е твърде високо.

Ако решите да закупите Ledger Nano S като ваш избор за най-добрия портфейл Tron, не забравяйте да го направите от официалния уебсайт на компанията. Златното правило с хардуерните портфейли е просто – никога не купувайте от търговец на трета страна!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

3. Binance – идеално за активни търговци (множество двойки за търговия)

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Binance е, разбира се, преди всичко платформа за обмен на криптовалути. За това се използва и най-често – за търговия с една криптовалута за друга или за закупуване на определени крипто монети с фиат пари.

Въпреки това, Binance със сигурност може да действа като горещ портфейл, няма проблем.

Една от основните характеристики, които правят Binance един от най-добрите портфейли на Tron, е фактът, че борсата има богат избор от свързани с TRX двойки за търговия. Макар че това е рядка гледка, но също така не е много изненадващо, като се има предвид, че говорим за Binance – обменът е известен в общността, че има най-широката гама от криптовалутни двойки, общо взето.

Тук ще можете да купувате и продавате TRX, както и да търгувате с тази крипто някои други алткойни, и дори Биткойн.

Защо трябва да държите вашите монети Tron на Binance, може да попитате? Е, просто – това е идеалното място за съхранение на TRX, ако сте активен търговец.

Tron портфейл: Binance.

Дневни търговци са хора, които непрекъснато изследват пазара и се опитват да обърнат избраната от тях криптовалута за фиатна печалба. За този тип търговец, всяка минута е от значение – особено на пазар, който е толкова нестабилен и изглежда непредсказуем като крипто.

Ако такъв търговец реши да използва Binance като най-добрия портфейл за Tron, той ще има всичките си монети готови за търгуване във всеки един момент от времето. Няма нужда да прехвърляте TRX от отделен портфейл на борсата – това от своя страна спестява много време.

Естествено, основният аргумент, който някои скептици ще изложат, ще бъде свързан със защитната страна на нещата – портфейлите, базирани на обмен, обикновено се считат за по-малко безопасни, особено в сравнение с хардуерните.

На това казвам – вярно е! въпреки това, само до известна степен.

Това е напълно вярно с някои сенчести крипто борси – никога не бихте искали да ги използвате като опции за портфейл Tron. Що се отнася обаче до Binance, това е така един от най-надеждните и най-широко използваните крипто борси в индустрията – естествено, той притежава и някои функции за сигурност от първо ниво.

Ако Binance звучи като платформа, която отговаря на вашите желания и нужди и искате да го изпробвате като опция за най-добрия портфейл на Tron за себе си, можете да го проверите тук.

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

4. Trust Wallet – мобилен портфейл за вашия TRX

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Binance Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Добри измервания на сигурността
 • + Мулти-крипто портфейл
 • + Подходящ за начинаещи
 • + Добра репутация

Неща, които не ни харесаха:

 • Няма 2-факторно удостоверяване

Посетете сайта

Портфейлът на Trust е доста интересна и уникална опция що се отнася до най-добрите портфейли на Tron. Това е така поради няколко причини.

За начало, портфейлът всъщност принадлежи Binance – криптовалутна борса, която очевидно е намерила своя път и в този списък. Забележително е обаче, че портфейлът Binance, който бихте използвали, за да запазите крипто активите си, докато използвате борсата и Trust Wallet, са две различни образувания.

Виждате ли, Trust Wallet е мобилен ексклузивен горещ портфейл. Има няма уеб версия, и няма еквивалент на Tron настолен портфейл – може да се намери само като мобилно приложение, било то за iOS или Android устройства.

Това автоматично носи огромна полза за масата – този конкретен портфейл на Tron ще бъде супер популярен сред широк кръг хора, които искат достъп до техните TRX активи в движение.

Независимо дали става въпрос за семейна среща или бизнес полет, може да е трудно да носите лаптоп с вас навсякъде, където отидете. Е, „трудно“ вероятно не е думата – по-скоро е невъзможно.

Не е случаят с телефона обаче.

Tron портфейл: портфейлът Trust.

Нашите телефони са винаги с нас, независимо къде отиваме. Разбира се, че случаят е такъв, ако използвате мобилен портфейл Tron, ще можете достъп до вашите TRX монети винаги, и навсякъде. Това е огромна сделка за по-голямата част от притежателите на TRX, да не говорим за дневните търговци!

Струва си да се подчертае обаче, че въпросният портфейл Tron е не само страхотен, защото е мобилен горещ портфейл. Доверието е сигурна и надеждна алтернатива за крипто съхранение – като се има предвид, че това е услуга Binance, можете да очаквате да бъде налице определено ниво на качество и сигурност.

Освен това, Trust Wallet поддържа по-широк избор от криптовалути и жетони – това не е портфейл на Tron, в изключителния смисъл на думата. Ако сте човек, който иска да държи или търгува повече крипто активи, а не само Tron сам, това е страхотно нещо!

Ако се интересувате от Trust Wallet, можете да го проверите тук.

Посетете Binance Wallet

5. Kraken – много сигурна платформа

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

Преглед на Kraken Неща, които харесахме:

 • + Сигурен и надежден
 • + Ниски такси
 • + Приема се добро количество фиатни валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Посетете сайта

Кракен е една от най-популярните борси за криптовалута там. По стечение на обстоятелствата той може да действа и като портфейл на Tron от най-високо ниво.

Що се отнася до тази конкретна платформа, терминът „ирония“ идва на ум доста бързо. Виждате ли, общото мнение в общността е, че портфейлите, базирани на обмен, не са много сигурни и надеждни. Докато това може да е честно в някои специфични ситуации, що се отнася до Kraken, функциите за сигурност са това, което прави този обмен толкова известен и обичан, колкото е!

Когато тепърва започвате с Kraken като вашия портфейл Tron, ще видите, че платформата има всички общи функции за сигурност което бихте очаквали от обмен на най-високо ниво – 2FA, SSL сертификат на място, шифроване от висок клас, и така нататък.

Има обаче още много неща за откриване.

Например, ако решите да запазите TRX монетите си в Kraken, можете да бъдете сигурни в това до 95% от активите ви ще се съхраняват офлайн, устройства за хладилно съхранение. Това прави Kraken много сигурна опция, когато става въпрос за най-добрия портфейл за Tron, откакто съществува по никакъв начин хакерът не може да се свърже с офлайн разположени средства.

Kraken също използва потвърждения за оттегляне (чрез имейл), наблюдение на подозрителна дейност и дори тестване на проникване. Това определено е платформа, която приема аспекта на сигурността много сериозно, което е естествено невероятна новина за всеки, който търси най-добрия портфейл Tron!

Ако се интересувате от Kraken, можете да проверите платформата тук.

Посетете Kraken

…или прочетете нашия преглед на Kraken

6. Cex.io – Защитена уеб + мобилна крипто борса / портфейл

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Преглед на CEX.io Неща, които харесахме:

 • + Лесно е да се разбере
 • + Различни двойки за търговия
 • + Страхотна подкрепа

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да липсват опции за монети

Посетете сайта

Cex.io често се разглежда като една от най-добрите борси на пазара днес. Платформата има много различни предимства, които предоставя на своите потребители, а фактът, че тя може да се използва като портфейл на Tron, е само един от тях.

Като начало, Cex.io прави криптовалутни конверсии супер проста и ясна. Всичко, което трябва да направите, е да преминете някои специфични KYC проверки, и ще можете да обменяте криптовалутите си във фиатни пари и теглете го по банковата си сметка, или дори PayPal.

Това всъщност е чудесно за всеки, който търси най-добрия портфейл Tron, за да може в крайна сметка да спечели от своите TRX сделки.

Освен това, Cex.io има както уеб, така и мобилна версия на борсата и портфейла. И двете версии са интуитивен и лесен за използване – мобилното приложение ще бъде чудесно за хора, които искат да имат достъп до своите TRX монети навсякъде и по всяко време.

Друго страхотно нещо в приложението е, че то не само действа като опция за най-добрия портфейл за Tron, но също така борса, която може да отговаря както на начинаещи, така и на експертни търговци, така. Има различни раздели на приложението, насочени към различни типове хора – тези с опит в търговията с крипто и други, които тепърва започват.

Като цяло Cex.io определено е чудесен избор, когато става въпрос за най-добрите портфейли на Tron – той ще подхожда на всеки, който търси горещ (базиран на борса) портфейл, а също така иска инвестирам в алтернативни криптовалути, не само TRX. Ако искате да изпробвате Cex.io за себе си, можете да влезете в платформата тук.

Посетете CEX

…или прочетете нашия преглед на CEX

7. Exodus – модерен и многофункционален портфейл TRX

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Exodus Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Лесен за използване
 • + Има поддръжка на клиенти
 • + Избор на множество криптовалути
 • + Софтуерен портфейл
 • + Вградени функции за обмен

Неща, които не ни харесаха:

 • Склонни към проблеми със сигурността
 • Съобщава се, че таксите могат да бъдат доста високи

Посетете сайта

Изход е рядка гледка в този списък с портфейли на Tron, просто поради факта, че е така настолен портфейл. Няма много от тези, които се бавят наоколо!

Настолните портфейли като цяло са интересна концепция. Те все още се считат за горещи портфейли, просто поради факта, че има постоянна връзка с интернет се поддържат през цялото време. Тези портфейли обаче все още се възприемат като такива по-скоро сигурно – повече от уеб базираните – поради технологията, която стои зад тях, и начина, по който се съхраняват вашите лични ключове.

Тогава какво прави Exodus добър портфейл на Tron?

Е, Exodus предлага на потребителите широк спектър от функции за изследване – TRX-специфични функции, т.е. Ще можете проверете балансите си по бърз и лесен за разбиране начин и дори търговия и размяна (или продайте) вашите TRX монети от самия софтуер.

Точно така – всички процеси на транзакции могат да се извършват от Exodus! Няма нужда да прехвърляте монетите си в друг портфейл или да обменяте – това от своя страна прави Exodus много удобна опция!

Друга страхотна характеристика на този конкретен портфейл е, че всъщност е супермодерен. След като изтеглите и стартирате софтуера, бързо ще забележите, че той се предлага красив и елегантен дизайн, и че целият потребителски интерфейс е и двете интуитивни, и също забавно за използване.

Ако Exodus звучи като вашия тип портфейл Tron, можете да го проверите тук.

Посетете Изход

…или прочетете нашия преглед на Изход

Къде да купя Tron (TRX)?

След като обсъдихме най-добрите портфейли за Tron, преди да ви пусна, си струва да споменем още едно нещо – основните места, където можете да закупите някои TRX монети за себе си.

Е, „споменаването“ може да не е терминът, който да се използва тук – по-скоро трябва да кажа „подчертавайки“, от всички най-добри борси където можете да купувате и търгувате монети Tron вече са споменати в този списък.

Виждате ли, докато Tron определено нараства популярността с всеки изминал ден, в момента е в малко интересна ситуация. Изглежда, че половината от най-добрите борси за криптовалута на пазара поддържа TRX, докато другата половина не иска нищо общо с това.

Tron портфейл: уебсайтът на Tron на телефон.

И точно тази причина намирането на надеждно място за покупка и търговия с монети TRX е също толкова важно, колкото и е. В крайна сметка, каква е ползата дори от най-добрия портфейл Tron, ако нямате TRX монети, които да съхранявате в него?

Тъй като всички обмени вече бяха споменати, просто ще ви напомня накратко основните характеристики че всеки от тях притежава:

 • Binance. Лидер в индустрията, Binance е известен с това, че го има огромен избор от двойки за търговия с криптовалута. Свързаните с TRX не са изключение – Binance ви позволява да търгувате с Tron безопасна и регулирана среда, и е особено чудесно за напреднали търговци на крипто.
 • Кракен. Kraken се използва най-вече от хора, които са изключително предпазливи по отношение на възгледите си по темата сигурност. Кракен е много сигурен крипто обмен – той използва голямо разнообразие от различни и специфични за индустрията функции, за да гарантира най-високите нива на потребителски данни и крипто защита.
 • Cex.io. Cex.io е една от тези борси, които са идеални за хора, които искат да търгуват ежедневно с TRX и след това в крайна сметка осребряват приходите си във фиатни пари. Въпросният обмен ви позволява да направите това много лесно, оферти страхотни функции за сигурност, а също и някои конкурентни такси.

Всяка от споменатите по-горе борси всъщност може да действа и като портфейли на Tron. Това само прави цялото изпитание с закупуването на TRX много по-приятно – получавате функционалност за обмен и съхранение на монети от един доставчик на услуги!

С всичко казано обаче си струва да споменем, че какъвто и да е случаят, ако наистина искате най-високите нива на TRX сигурност, винаги трябва да избирате хардуерен портфейл за криптовалута. Честно казано, няма по-безопасни опции на пазара – дори хартиеният портфейл Tron не може да победи хардуерното съхранение.

Tron портфейл: монета Tron пред графика.

Е, теоретично може, но тъй като хартията е много чувствителен и податлив на износване, хардуерни устройства все още се считат за по-добра алтернатива, така или иначе.

Заключения

И така, стигнахме до края на нашия списък с най-добрите портфейли на Tron за годината.

Както може би сами се убеждавате, това е доста разнообразен списък! Има привидно опции за всички – без значение дали предпочитате хардуер, софтуер, Подвижен, или дори просто портфейли, базирани на уеб браузър, шансовете са, че ще успеете да намерите подходящ вариант за себе си.

Естествено, хардуерът е пътят – ако имате възможност, винаги трябва да инвестирате в хардуерен портфейл от висок клас. По този начин ще можете да запазите спокойствие, знаейки, че вашите TRX монети са напълно безопасни.

Има обаче и други опции. Ако по някаква причина хардуерните портфейли всъщност не са „вашето нещо“, можете да изберете уеб-базиран портфейл (т.е.. Binance или Кракен) или Tron десктоп портфейл (т.е.. Изход).

Таблица: Основните характеристики на портфейла Binance и Exodus

Ако удобство е това, което търсите, тогава портфейли, базирани на обмен ще бъде най-доброто за вас. Те ще ви позволят да съхранявате и търгувате вашите TRX монети по бърз и ефективен начин. Определено си струва да се помисли!

Като се има предвид всичко това, искам да ви благодаря, че прочетохте моя списък с най-добрите портфейли на Tron там! Надявам се, че сте успели да намерите портфейл, който да отговаря на вашите желания и нужди и че сте по-добре запознати с въпросното поле, като цяло. Помня – само закупете Tron на надежден и надежден обмен!

Успех и до следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map