Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрият портфейл Verge

Добре дошли в моето ръководство за намиране на правилния портфейл Verge. В това ръководство ще ви кажа всичко, което трябва да знаете за намирането на перфектния портфейл Verge, който да отговаря на вашите нужди. Ще ви кажа какви портфейли има, какви функции имат и кои работят най-добре с Verge.

Първо трябва да задам няколко важни въпроса, преди да стигна до някое от сложните неща;

 1. Какво е границата?
 2. Какво е крипто портфейл?

Докато приключите с четенето, ще имате отговорите на тези въпроси и много други. Най-важното е, че ще знаете кой портфейл на Verge е най-подходящ за вас.

Нека започнем с бърз поглед върху това, което е Verge…

Произход на портфейла Verge

Лого на Verge Wallet

Verge (XVG) е създаден през 2014 г. Първоначално се е казвал DogeCoinDark, но е променил името си през 2016 г..

Verge е криптовалута, която позволява на потребителите да правят анонимни и непроследими транзакции. Това означава, че самоличността на потребителите и транзакциите, които извършват, са скрити. Verge използва мрежата Tor, за да направи това възможно.

Забележка: Tor е безплатен софтуер с отворен код, който позволява на потребителите да комуникират анонимно. Това се прави чрез скриване на потребителски данни с криптиране. Той също така насочва комуникациите през много различни IP адреси, което ги прави непроследими.

През април 2018 г. уебсайтът за забавления за възрастни PornHub (не съм предоставил линк по очевидни причини!) Обяви, че потребителите му вече могат да плащат за услуги с Verge. Това е голямо развитие за монетата и криптовалутата като цяло.

Въпреки това Verge също имаше няколко проблема. Той е хакнат два пъти от началото на 2018 г. Последната атака се случи на 21 май и 1,4 милиона щатски долара на стойност Verge е открадната.

изглежда някои пулове за копаене са под атака на ddos ​​и изпитваме закъснение в нашите блокове, работим за разрешаването на това.

– vergecurrency (@vergecurrency) 22 май 2018 г.

Така че, това е историята на Verge досега. След това, кратък преглед на това какво представляват портфейлите…

За по-подробен поглед към Verge, вижте ръководството ми за начинаещи за Verge!


Разбиране на портфейла за криптовалута

Портфейл Verge

Много хора смятат, че крипто портфейлите съхраняват криптовалута. Е, те не го правят. Крипто портфейлите са начин за съхраняване на информация за криптовалута. Криптовалутата съществува само в блокчейни, така че не можете да я поставите в портфейл, джоб или трезор в банката.

Blockchains са огромни бази данни с информация за транзакциите, които се съхраняват на хиляди компютри, наречени възли. За да съхраняват и преместват криптовалута в блокчейн, потребителите се нуждаят от два вида информация. Те са:

 • Private бутони: Това са уникални парчета код, които действат като цифров подпис за крипто транзакции. Те трябва да бъдат много безопасни. Ако потребителят загуби личните си ключове, той ще загуби своята криптовалута.
 • Публични ключове: Това са като дигитални местоположения за криптовалута. Потребителят може да има много цифрови местоположения, където се съхранява тяхната криптовалута. За да направят крипто транзакция, потребителите трябва да знаят публичния адрес, на който искат да изпратят криптовалута.

Крипто портфейлите могат да бъдат пълен възел или лек възел. Пълният портфейл на възел съдържа цялата блокчейн, а лекият възел не. Лек възел се актуализира от доверена услуга на пълен възел. Както можете да си представите, пускането на портфейл с пълен възел използва много място и енергия на устройството на потребителя. По-случайните потребители ще намерят портфейл с леки възли много по-бързо и по-лесно за стартиране.

Това обаче не са единствените видове портфейли. Нека разгледаме по-отблизо различните видове портфейл. След това ще можете да изберете в кой искате да съхранявате вашите ключове Verge…

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Видове портфейли

Различните портфейли имат различни характеристики. Всеки тип портфейл има предимства и недостатъци. XVG портфейлът, който изберете, ще зависи от това кои функции са най-важни за вас. Ето петте основни типа портфейл;

Портфейл Verge работен плот портфейлите са софтуер, който може да бъде изтеглен или инсталиран на лаптоп или компютър. Те могат да бъдат пълни или леки портфейли, но могат да се използват само на устройството, на което са инсталирани. Портфейлите за настолни компютри са толкова безопасни, колкото и компютрите, на които работят. Ако компютърът ви има вирус, хакнат или откраднат, тогава можете да загубите контрол над вашата криптовалута.

Портфейл Verge Подвижен портфейлите са портфейли с леки възли, изтеглени на мобилния телефон на потребителя като приложение. Те използват много по-малко памет от десктоп портфейла и затова имат много по-прости функции. Мобилните телефони често се губят или крадат, така че не се препоръчва потребителите да пазят ключове за големи количества криптовалута, съхранявани върху тях.

Портфейл Verge На линия портфейлите понякога се наричат ​​уеб-хоствани или базирани на облак хранилища. Те обикновено са достъпни чрез уебсайт, облачен сървър или браузър. Онлайн портфейлите са бързи, лесни за използване и не изискват инсталация. Те обаче са рискови. Онлайн портфейлите са форма на горещо съхранение, което означава, че вашите лични ключове се съхраняват онлайн. Всяка информация, която се съхранява онлайн, е извън контрола на потребителя и има риск от хакване.

Портфейл Verge Хардуер портфейлите обикновено са отделящи се устройства за съхранение като USB стикове. Те позволяват на потребителите да пазят личните си ключове далеч от устройства, които могат да бъдат достъпни от интернет. Това ги прави една от най-безопасните форми на хладилно съхранение. Потребителите обаче се сблъскват с проблема да намерят безопасно място за съхранение на хардуерните си портфейли! Потребителите също ще се нуждаят от достъп до друго устройство за безопасност, за да извършват транзакции.

Портфейл Verge Хартия портфейлите са парчета хартия с отпечатани частни и публични ключове, прости! Те могат да бъдат написани на ръка или разпечатани. Транзакциите могат да се извършват с хартиен портфейл чрез ръчно въвеждане на кодове или сканиране на QR кода, отпечатан върху тях. Този процес се нарича метене. Хартиените портфейли са много безопасни форми за съхранение в хладилник. Просто не позволявайте на вашето куче да се грижи за тях!

Сега знаете какви видове портфейли се предлагат, нека се върнем на Verge. Кой е най-добрият портфейл Verge на пазара в момента и кой е най-подходящ за вас? Нека разберем…

Избор на портфейл Verge

В останалата част от това ръководство ще ви покажа селекция от портфейли Verge. След това от вас зависи да решите кой XVG портфейл най-добре отговаря на вашите нужди. Нека започнем с поглед към избора ви за настолен портфейл Verge …

Съхранение на работния плот

Има два основни избора на настолен портфейл Verge, за които да помислите. Те са:

Портфейл Verge

 1. Портфейл Electrum Verge: Този портфейл първоначално е проектиран като биткойн портфейл, но е адаптиран да съхранява Verge. Electrum Verge е лек възел, така че транзакциите могат да се извършват много бързо с помощта на SPV и това не заема много място на вашето устройство. Забележка: SPV е проста проверка на плащането. Това е бърз начин за портфейли на леки възли да проверяват транзакциите, като използват само малко количество информация, която пълните възли изискват. Портфейлът може да се използва с Windows, Linux и Mac OS X системи. Може да се използва заедно с Tor за допълнителна поверителност. Всяка версия може да бъде изтеглена от Verge’s начална страница. Electrum има функции за сигурност, които включват две нива на криптиране и резервно копие на начални фрази. Забележка: Архивирането на семенната фраза е функция, която позволява на потребителите да имат достъп до своите лични ключове, като използват набор от думи, които само те знаят.
 2. Портфейл QT Verge: Този портфейл е проектиран да увеличи поверителността на потребителите. Това е портфейл с пълен възел, така че ще използва много място на вашето устройство и неговият дизайн е по-лесен за употреба от портфейла Electrum Verge. Портфейлът QT Verge обаче е добавил функции за поверителност и сигурност. Това ще се хареса на потребители, които обичат да правят анонимни транзакции. Той също е достъпен за изтегляне от началната страница на Verge и е съвместим с Windows, Linux и Mac OS X системи. Портфейлът QT Verge не може да се използва за съхраняване на множество монети, така че няма да е за вас, ако искате да държите всичките си ключове на едно място.

Препоръчвам портфейла Electrum Verge за потребители, които търсят надежден десктоп портфейл. Той е лек, бърз и има добра репутация в крипто общността. Въпреки това, той може да се използва само за съхранение на ключове Verge, така че ако притежавате много различни монети, това може да не е портфейлът за вас.

След това ще разгледаме най-добрия портфейл Verge за мобилни устройства …

Mobile Verge Storage

Ако искате удобството на мобилния портфейл, тогава имате две основни опции;

 1. Портфейл Tor Verge: Това мобилно приложение може да се използва със системи с Android и има чудесни настройки за поверителност, тъй като използва мрежата Tor. Приложението позволява на потребителите да сканират QR кодове от други портфейли Tor и хартиени портфейли. Портфейлът Tor Verge има само потребителска оценка от 3.4 от 5 в Google Play от 634 рецензии. Това предполага, че приложението се нуждае от подобрение.
 2. Коиноми Портфейл Verge: Този портфейл е първият в нашия списък, който предлага съхранение с множество монети, така че е чудесно да държите всичките си ключове на едно място. Той също е изпробван и тестван от крипто общността. Портфейлът Coinomi Verge има оценка от 4 от 5 от 5619 отзиви в магазина на Google. За съжаление все още не се предлага като приложение за iOS. Той обаче има някои страхотни функции. За сигурност Coinomi използва резервно копие на начални фрази и IP адресите на потребителя са скрити за допълнителна поверителност. Портфейлът също има ShapeShift вграден в него. Това означава, че може да се използва като борса за търговия, както и портфейл Verge.

Явният победител тук е портфейлът Coinomi Verge. Той е добре проектиран и има достатъчно функции, за да зарадва повечето потребители. Но дали това е най-добрият портфейл Verge? Преди да решите, има още няколко възможности да помислите…

Paper Verge Storage

Екипът от Verge е бил достатъчно любезен, за да предостави на потребителите си персонализиран генератор на хартиени портфейли. Това означава, че като посетите това връзка, потребителите могат да създадат хартиен XVG портфейл с отпечатани ключове върху него.

Хартиеният портфейл XVG е един от най-безопасните начини за съхранение на вашите ключове Verge. Това решение за съхранение ще се хареса на потребители, които искат пълен контрол над своя Verge. Правенето на хартиения портфейл Verge е малко сложно, но си струва усилията.

Важните неща, които трябва да запомните, когато правите хартиен портфейл Verge, са:

 1. Калибрирайте вашия принтер: Разпечатката ще има кодове отпред и отзад, които трябва да съвпадат, така че е важно да следвате инструкциите на Verge за това как да настроите принтера, който използвате.
 2. Стартирайте генератора офлайн: Не е безопасно да използвате генератор на хартиени портфейли, докато сте свързани с интернет. Изтеглете генератора от уебсайта на Verge и го използвайте офлайн.

Съхраняването на ключове офлайн във физическа форма е силно препоръчително за всички потребители на Verge. Хартиените портфейли никога не се сриват и не се хакват и те не заемат и половината от твърдия ви диск!

Последната опция за портфейла Verge, за която искам да ви разкажа, е онлайн …

Онлайн съхранение на границата

Няма уеб-базирани портфейли (които мога да намеря!), Които поддържат съхранение на Verge. Това не означава, че не можете да съхранявате ключовете си Verge онлайн. Почти всяка борса за криптовалута предлага портфейл за съхранение. Това означава, че ако купите Verge от борса или направите депозит с него, тогава борсата ще съхрани вашите ключове вместо вас.

Съхранението на ключовете ви в онлайн портфейл XVG е много удобно и е идеално за случайни потребители, които не искат да губят време в изтегляне на софтуер или калибриране на принтера си! Въпреки това, онлайн портфейлите не са много безопасни. Борсата, на която се доверявате с вашите ключове, има пълен контрол над тях. Не е необичайно потребителите, които съхраняват ключове на борсите, да съобщават за липсващи средства и безполезна поддръжка на клиенти.

Ако решите да съхранявате ключове в онлайн портфейл Verge, не забравяйте да използвате борса с добра репутация и високи нива на сигурност на акаунта. Най-добрите ми предложения за крипто борси, които предлагат XVG съхранение на портфейла, са:

 1. Bittrex: Тази борса за търговия позволява да се правят депозити с Verge, които след това могат да се съхраняват в онлайн портфейла му. Магазини Bittrex 80-90% на потребителските средства офлайн, за да се предпази от хакери. Той също така изисква двуфакторно удостоверяване за всички свои акаунти. Това е функция за защита, при която за достъп до акаунт са необходими два вида парола.
 2. Bitfinex: Друга борса за търговия, която предлага високо ниво на сигурност на сметката и добро обслужване на клиентите. Само 0,5% от потребителските средства се съхраняват в горещо хранилище онлайн на Bitfinex. Потребителските акаунти са защитени с двуфакторно удостоверяване и PGP криптиране. Забележка: PGP е доста добра поверителност и е програма, която крие потребителска информация.

Онлайн портфейлът Verge е най-подходящ за потребители, които се нуждаят от краткосрочно съхранение на малки количества монети. Не бих препоръчал онлайн портфейли за съхранение на големи количества Verge за дълги периоди.

И това е. Пълното ми ръководство за намиране на подходящия за вас портфейл Verge. Но знам какво мислите … какво ще кажете за хардуерните портфейли?

Бележка относно хардуерното съхранение за Verge

Няма големи марки хардуерен портфейл, които мога да препоръчам за съхранение на вашия Verge. Има три хардуерни портфейла, които често препоръчвам. Те са KeepKey, Книга и Трезор. За съжаление понастоящем никой от тях не предлага поддръжка за Verge.

Може да има други марки хардуерни портфейли, които го правят, но не бих ги препоръчал, без първо да ги проуча. Ако знаете нещо, което аз не знам, кажете ми и ще се радвам да го проверя и да се свържа с вас!

Преди да решите кой XVG портфейл е този за вас, имам няколко предложения…

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Предложения и препоръки

Сега знаете всичко, което трябва да знаете, за да изберете най-добрия портфейл Verge, който отговаря на вашите нужди.

Първата ми препоръка е да използвате повече от един портфейл. Най-безопасният начин за съхраняване на крипто ключове е на няколко различни частни ключа (различни портфейли). Никога не трябва да държите всичките си криптовалути под един частен ключ.

След това изберете комбинация от портфейли, които имат важни за вас функции. Например, ако цените поверителността, отидете с портфейла QT Verge и хартиения портфейл Verge. Ако обаче искате десктоп портфейл, който е на почит в крипто общността, тогава трябва да изберете портфейла Electrum. И не забравяйте, че все още ще имате нужда от портфейл за архивиране на хартия!

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano S и портфейлите Electrum

Ако искате портфейл, в който можете да съхранявате множество монети и да имате достъп отвсякъде, тогава Coinomi е чудесен избор. Въпреки това портфейлът за обмен като Bitfinex е също толкова добър за съхранение на малък брой монети. Нито една от тези опции обаче не трябва да се използва сама. Ще ви е необходим и достъп до настолен или хартиен портфейл.

Ако не сте научили нищо друго от това ръководство, научете това. Безопасността на първо място!

Verge е имал немалко проблеми в близкото минало. Ако притежавате някои, уверете се, че съхранявате ключовете си сигурно. Използването на смес от топло и студено съхранение с резервно копие на хартия е най-доброто решение за портфейла на Verge, за което се сещам.

Но достатъчно от това, което мисля, какво мислите? Използвате ли портфейл Verge, за който не съм говорил? Грешни ли са препоръките ми? Кажете ми, няма нищо, на което да се радвам повече от оживен дебат!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector