Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрите хардуерни крипто портфейли

Криптовалутни портфейли са тема, която човек може да обсъжда до края на времето. Независимо дали искате да спорите най-добрите крипто портфейли на пазара, или просто обсъдете техните видове и характеристики, можете да сте сигурни, че ще има доста различни мнения наоколо. Днес обаче ще обсъдим най-добрите хардуерни крипто портфейли!

Хардуерните портфейли са ниша и много специфичен тип крипто съхранение, който можете да използвате, за да запазите монетите си в безопасност. Когато казвам ниша, обаче, нямам предвид „непопулярни“ или неизползвани – напротив, хардуерните портфейли са сред най-популярните опции за съхранение на криптовалута на пазара!

Вместо това имам предвид, че всъщност няма богат избор от тях, от които да избирате. Въпреки това, не се притеснявайте – ще говорим за най-добрите в този списък! Той ще включва следните продукти:

Contents

Характеристиките на най-добрия хардуерен крипто портфейл

Сега, преди да влезем в нашия списък с най-добрите хардуерни крипто портфейли на годината, има няколко неща, които първо трябва да разгледаме. Едно от основните неща трябва да бъде функциите, които трябва да търсите в такъв портфейл.

Без значение какъв тип портфейл планирате да използвате (или вече използвате), вероятно ще има някои избрани функции и предимства, които да го отличават от тълпата. В това отношение хардуерните крипто портфейли не се различават.

Нека започнем нашата дискусия от най-забележителната характеристика че трябва да разгледате, докато избирате най-добрия офлайн крипто портфейл – сигурност.

Сигурността е „името на играта“

Независимо дали сте ветеран крипто ходлер или начинаещ на сцената, едно нещо ще бъде от съществено значение за всички ентусиасти на криптовалутите – сигурността на техните активи.

Това е, без нито едно съмнение, най-важното нещо, което трябва да разгледате когато решавате кой портфейл искате да използвате, за да запазите крипто активите си, кой борси и други платформи за търговия са надеждни и надеждни и дори кои монети си струва да се проверят, също.

Таблица: Функциите за сигурност на Ledger Nano X и Trezor Model T

Винаги, когато обсъждам хардуерните крипто портфейли с моите връстници, винаги обичам да давам един конкретен пример, свързан със сигурността. Позволете ми да го илюстрирам тук и за вас:

Представете си, че държите малко Биткойн. В един момент решавате, че е време да надстроите до най-добрия хардуерен биткойн портфейл, който можете да намерите. Търсейки интернет, попадате на невероятно изглеждащ портфейл – той има елегантен дизайн, богат набор от различни функции и страхотен и интерактивен потребителски интерфейс. Без наистина да го разглеждате прекалено много, вие купувате портфейла.

Хардуерен крипто портфейл: Ledger Nano S, свързан към компютър.


За съжаление обаче този конкретен хардуерен портфейл липсва в областта на сигурността, много време. След известно време тя се пробива и всичките ви BTC се крадат.

И така, какъв е смисълът от моя пример по-горе? Просто – колкото и невероятни да са характеристиките на даден портфейл, ако му липсва сигурност, за начало не си струва вниманието ви.

Когато избирате за себе си най-добрия хардуерен крипто портфейл, винаги обръщайте внимание мерките за сигурност, които тя използва за да запазите активите си здрави и здрави. Двуфакторно удостоверяване, ПИН кодове, актуализации на фърмуера, и множество други функции са само няколко от основните неща, които трябва да разгледате!

Текущи разработки & Актуализации

След като разберете аспекта на сигурността и стесните списъка си с най-добрите офлайн крипто портфейли, следващата стъпка е да разгледате поддръжката за разработка и актуализация на фърмуера че продуктът получава.

Е, честно казано, трябва да кажа – независимо дали го получава или не, на първо място.

Ще видиш, постоянни актуализации на фърмуера на хардуерния портфейл са от решаващо значение, за да може портфейлът да запази характеристиките си за сигурност. Хакери, измамници, и други злонамерени трети страни не спят наоколо – всеки ден се разработват нови методи за разбиване на крипто портфейли!

Ето защо компанията, която стои зад определен хардуерен крипто портфейл, трябва да изпревари кривата и да издава нови актуализации на защитата на редовни интервали.

Хардуерен крипто портфейл: Trezor One на клавиатура.

Като казахме обаче, че сигурността е само една част от уравнението.

Актуализациите на фърмуера ще направят портфейла ви актуален в отдела за сигурност, но има и други области, които те засягат. Например, нова поддръжка на монети може да бъде добавен към потребителския интерфейс на портфейла (или дори самия портфейл), отстранени различни грешки, и потребителският интерфейс се изглажда, общо взето.

Без значение как го гледате, едно нещо е ясно – най-добрият хардуерен портфейл за криптовалута трябва да има постоянни актуализации, свързани с него, точка.

Функции за използване (физическо устройство & Потребителски интерфейс)

Използваемост е една от по-недооценените характеристики на хардуерните устройства за съхранение на криптовалута.

Помислете – вероятно ще бъдете използвайте портфейла си доста често, независимо дали става въпрос за прехвърляне на средства, покупка или продажба на крипто монети или просто за проверка на вашите активи, като цяло. Като се има предвид, че случаят е такъв, вероятно бихте искали устройството да бъде лесен и лесен за използване, поне колкото е възможно!

Това се простира и до графичния потребителски интерфейс на конкретното устройство също. Това е софтуерът или приложението, които ще използвате за достъп и управление на средствата си – важно е те да бъдат актуални и просто приятни за използване!

Хардуерен крипто портфейл: Ledger Nano S и някои крипто монети.

Както ще видите от нашия списък с най-добрите хардуерни крипто портфейли по-долу, повечето хардуерни крипто портфейли от висок клас притежават страхотни потребителски интерфейси, които са както модерни, така и прости & лесен за използване, също.

Въпреки това, не всички портфейли изглежда са го „заковали“, когато става въпрос за физическия аспект на техния дизайн. Ще влезем в това обаче, когато му дойде времето.

Допълнителни функции

И накрая, страхотен хардуерен крипто портфейл всъщност трябва да притежава допълнителни функции да предложи на своите потребители.

Няма конкретно „правило“ за това какви биха могли да бъдат тези функции, имайте предвид. Това може да бъде всичко, от това да ви позволи залагайте някои конкретни активи от удобството на портфейла си, чак до разширени настройки, които биха ви позволили да имате по-голям контрол върху защитата на активите си.

Тези допълнителни функции са важни по няколко причини. На първо място, те предоставят удобство – ако можете да управлявате всеки един аспект на вашите криптовалути от комфорта на един хардуерен крипто портфейл, това прави нещата много по-лесни!

Хардуерен крипто портфейл: Trezor One близо до купчина биткойни.

Освен това, като разширение на посочената по-горе точка, допълнителни функции също гарантират това няма да е необходимо да излизате и да купувате отделно, допълнителен портфейл. Искам да кажа, че ако имате всичко в едно конкретно устройство, просто няма нужда да правите това!

Като цяло това са някои от основните характеристики, които трябва да разгледате, когато избирате най-добрия хардуерен крипто портфейл за себе си. Тогава, без повече шум, нека преминем към нашия списък и обсъдим всички най-високо оценени портфейли в бранша!

1. Ledger Nano X – Удивителен физически дизайн & Потребителски интерфейс, функции за сигурност от най-високо ниво

Класиране # 1 от 5 Крипто борси

Преглед на Ledger Nano X Неща, които харесахме:

 • + Може да се управлява от мобилно устройство
 • + Много сигурно
 • + Поддържа повече от 1500 криптовалути
 • + Удобен дизайн

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano X е, без нито едно съмнение, един от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута на пазара. Независимо къде бихте погледнали онлайн, вероятно ще забележите, че това е общото усещане – крипто притежателите наистина обичат и оценяват това, което Nano X може да предложи.

Какво може да е това, ще попитате? Е, нека да го вземем отгоре и да преминем надолу по списъка „характеристика и предимства“ на Ledger Nano X.

Като начало, естествено, можете да очаквате най-високото ниво на сигурност от въпросното устройство. Притежава настройка с двоен чип във вътрешния си дизайн и заключва всички ваши крипто активи под персонализиран ПИН код. Всеки път, когато извършите значително действие, ще трябва да въвеждате този ПИН код в устройството си.

Nano X е защитен не само отвътре, но и отвън. Може напълно да е най-добрият хардуерен портфейл за алткойни и биткойни просто поради факта на колко добре е направено! Nano X разполага с малко обемист, но все пак много здрав, с подвижна вътрешна част, подобна на фоб на устройството с функционалност от два бутона. Наистина трябва да държите устройството в ръцете си, за да усетите колко добре е направено!

Хардуерен крипто портфейл: Ledger Nano X.

На всичкото отгоре, като закупите Ledger Nano X, ще получите и достъп до потребителският интерфейс Ledger Live. Както подсказва името, това е версията на Ledger на потребителския интерфейс на хардуерен крипто портфейл – приложение за настолни компютри и мобилни устройства, което ви позволява достъп и управление на вашите крипто активи във всеки даден момент от времето.

Защо го споменавам? Е, просто заради просто колко красив и модерен е интерфейсът! Можете да очаквате пълна отзивчивост и няколко невероятни функции за използваемост – страхотен!

Постоянни актуализации на фърмуера, Bluetooth функционалност, универсален USB-C порт, Фраза за възстановяване с 24 думи… Има много функции, които правят Ledger Nano X невероятен избор и със сигурност един от най-добрите хардуерни крипто портфейли на пазара днес!

Nano X ще ви струва около 119 долара, ако е закупен от официалния уебсайт на компанията (единственото място, от което трябва да го купувате, имайте предвид). Със сигурност това е един от по-скъпите хардуерни портфейли там, но качеството е определено си струва инвестицията!

Посетете Ledger Nano X

…или прочетете нашия преглед на Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Един от най-сигурните хардуерни портфейли за криптовалута

Класиране # 2 от 5 крипто борси

Trezor Model T Преглед Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Сензорен потребителски интерфейс
 • + Лесна за настройка
 • + Поддържа около 1000 крипто активи

Неща, които не ни харесаха:

 • Обемен дизайн
 • Скъпи

Посетете сайта

Всеки, който е прекарал дори един ден в проучване на хардуерни крипто портфейли, ще знае това сигурност е най-съществената характеристика, която трябва да разгледате, когато избирате правилната опция за себе си – това е нещо, което подчертавах и в тази статия!

Защо го повдигам сега? Ами просто защото моделът Trezor T е един от най-добрите примери за портфейл, притежаващ сигурност от първо ниво.

Трезор е една от двете основни марки крипто хардуерни портфейли на пазара, като другата е Книга. Докато и двете компании се занимават с крипто портфейли, разбира се, техните продукти имат някои забележителни разлики, независимо дали е така външен вид, функционалност, или някои специфични избори за дизайн.

Моделът Trezor T обаче е най-известен колко е сигурно. Портфейлът използва постоянни актуализации на фърмуера за да сте сигурни, че активите ви са напълно защитени от евентуални опити за хакерство. На всичкото отгоре може да действа и като универсален маркер за удостоверяване на втория фактор – това всъщност би било една от най-удобните опции на пазара, благодарение на дисплея си!

Хардуерен крипто портфейл: Trezor Model T.

Говорейки за това, Model T предлага на своите потребители сензорен дисплей – това със сигурност е уникална функция, що се отнася до хардуерните крипто портфейли! Никой друг основен най-добър доставчик на хардуерни портфейли за криптовалути не предлага този тип дизайн на портфейла – той определено е единствен по рода си!

Сега изборът на физически дизайн на портфейла е … дискусионен. Виждате ли, доколкото визуална естетика са загрижени, това е нещо предпочитание – Нямам какво да кажа за това. Портфейлът обаче е много привличащи погледа – обемист е и всъщност не прилича на всяко друго устройство, което бихте използвали в ежедневието си.

Въпреки че изглежда страхотно и уникално звучи добре, всъщност може да бъде пречка. Освен ако не искате да кажете на всички около вас, че притежавате крипто, вероятно ще искате портфейлът ви да бъде възможно най-дискретно!

Сега, ако приемем, че ще извършвате своите крипто трансфери и всичките си дейности по покупка / продажба от комфорта на дискретно и безопасно място (т.е. дом), тогава това е не нещо, за което да се притеснявате!

Закупуване на портфейла от официалния уебсайт на компанията, моделът Trezor T ще ви струва около 160 долара. Разбира се, това може да е и най-скъпият хардуерен крипто портфейл на пазара. Въпреки това със сигурност има прекрасна репутация на битието много сигурна и надеждна алтернатива за крипто съхранение!

Посетете Trezor Model T

…или прочетете нашия преглед на Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Идеалният хардуерен портфейл за начинаещи

Класиране # 3 от 5 Крипто борси

Ledger Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Супер сигурен
 • + Защита срещу физически повреди
 • + Поддържа повече от 1500 монети и жетони

Неща, които не ни харесаха:

 • Относително скъпо

Посетете сайта

The Ledger Nano S е един от двата хардуерни крипто портфейла, предлагани и продавани от въпросната компания. Nano S е по-старата версия на известния вече Ledger Nano X. Въпреки това и до днес Nano S често се смята за най-добрият хардуерен портфейл за altcoins, а също и биткойни!

Докато някои по-цинични хора биха ви казали, че Nano X е направила по-старата версия на портфейла остаряла, мога категорично да кажа – това определено не е така! Всъщност, както всяко друго устройство в този списък с най-добри офлайн портфейли, Ledger Nano S има много специфичен набор от предимства и със сигурност ще подхожда на някои групи крипто ентусиасти повече от други.

Изглежда, че общото настроение онлайн (с което между другото съм напълно съгласен) е такова Nano S е идеалният портфейл за всички новодошли в индустрията, особено тези, които търсят най-добрия хардуерен биткойн портфейл.

Разбира се, че има няколко причини, поради които това е така, нека го вземем отгоре, нали?

Хардуерен крипто портфейл: Ledger Nano S.

За начало, Ledger Nano S поддържа няколко различни монети. Е, предлага поддръжка за богат избор от крипто, но мястото на устройството е доста ограничено – ще можете да инсталирате няколко от основните блокчейн криптовалути, но може да е трудно да поставите други алткойни в портфейла.

Това всъщност може да не е проблем, ако сте начинаещ крипто ентусиаст и търсите само най-добрият хардуерен биткойн портфейл. Ще можете да закупите, съхранявате и управлявате всички основни монети на пазара – това може напълно да е достатъчно!

Ledger Nano S също е оборудван с всички основни функции за сигурност, които се очакват от хардуерен крипто портфейл от първо ниво. Той също така постоянно получава актуализации на фърмуера – тези актуализации гарантират, че защитната страна на портфейла е актуална и съответства на текущите тенденции.

На всичкото отгоре Ledger Nano S също ви позволява да имате пълен достъп до потребителския интерфейс Ledger Live – ще можете да управлявате своите крипто активи без никакви проблеми! Превъзходно!

Най-добрата част? Ledger Nano S ще ви струва само около $ 59 – това от своя страна го прави абсолютно невероятен вариант за тези, които не искат да харчат много пари, но все още търсят най-високо оценената опция за хардуерен крипто портфейл. Наистина невероятно устройство!

Посетете Ledger Wallet

…или прочетете нашия преглед на Ledger Wallet

4. Trezor One – отлична цена и съотношение качество

Класиране # 4 от 5 Крипто борси

Trezor Wallet Review Неща, които харесахме:

 • + Първокласна сигурност
 • + Много добре познат крипто портфейл
 • + Съдържа огромен брой криптовалути
 • + Постоянни актуализации на фърмуера

Неща, които не ни харесаха:

 • Скъпи
 • И преди е бил обект на неоторизиран достъп

Посетете сайта

Trezor One е по-старата версия на моделът Trezor T. И двата портфейла се предлагат и продават от Трезор – един от водещите производители на хардуерен крипто портфейл на планетата.

Trezor One е и водещият продукт на компанията – именно този специфичен портфейл поставя Trezor на радара за много криптовалути ходори и ентусиасти.

И така, тогава – какво прави Trezor One толкова специален? Е, просто е универсален добре направен хардуерен крипто портфейл!

В истинския начин на Trezor, въпросното устройство със сигурност е един от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута, що се отнася до него сигурност. Устройството ще запази активите ви напълно сигурен от всички видове заплахи – можете да очаквате защита на кейлогър, генериране на произволен ПИН, периодични актуализации на фърмуера, и други мерки за сигурност от висок клас които ще запазят вашите криптоси в безопасност.

Хардуерен крипто портфейл: Trezor One.

За разлика от по-новата версия на портфейла, Trezor One всъщност е много по-малък, а също и по-тънки. Това може да се разглежда като огромна полза за тези, които планират да носят устройството наоколо – макар че това не се препоръчва, на първо място, ако това е необходимо за вас, е много по-добре да имате по-малко и по-малко привличащо вниманието устройство, отколкото обемно и привличащо вниманието един!

Струва си да се спомене, че Trezor One също е много по-достъпни отколкото неговият наследник. Купуване на хардуерен крипто портфейл от официалния уебсайт на Trezor, ще ви струва около $ 59. Това е абсолютно невероятна сделка за един от най-добрите хардуерни биткойн портфейли на пазара!

Посетете Trezor

…или прочетете нашия преглед на Trezor

5. KeepKey – достъпна алтернатива на хардуерния портфейл

Класиране # 5 от 5 Крипто борси

KeepKey Review Неща, които харесахме:

 • + Сигурен хардуерен портфейл
 • + Лесен за използване
 • + Атрактивна цена

Неща, които не ни харесаха:

 • Поддържа само 40 криптовалути
 • Може да бъде тежък за носене

Посетете сайта

KeepKey е, разбира се, един от по-малко известните хардуерни крипто портфейли на пазара. Е, не, нека преформулирам това – това е едно от по-малко известни хардуерни крипто портфейли от висок клас на пазара.

Разглеждайки някой от списъците с потребителски студени портфейли, които се намират в интернет, бързо ще забележите това по-голямата част от тях са доминирани от Книга и Трезор, и не много други. Въпреки че това е справедливо, доколкото тези две компании наистина правят едни от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута в цялата индустрия, KeepKey е друга опция, която със сигурност си заслужава да опитате.

Портфейлът е фокусиран върху предоставянето на своите потребители оптимални функции за сигурност, докато същевременно е възможно най-опростена и ясна за използване. В съответствие с индустриалните стандарти, функциите KeepKey а генератор на случайни ПИН – това е нещо, което ви помага да защитите себе си и крипто активите си срещу кейлогъри и подобни опити за хакване.

Хардуерен крипто портфейл: KeepKey.

Самият портфейл е лесен за използване, и не трябва да ви създава проблеми, без значение дали започвате с крипто или вече сте професионален търговец / ходлер. Това каза, че има една част от KeepKey, която е малко … Своеобразна.

Това би било външният дизайн на портфейла. Обемен е – много повече от други устройства, споменати в този списък с хардуерни крипто портфейли.

Разбира се, KeepKey не притежава такъв издателски дизайн като, да речем, моделът Trezor T – това е хубаво нещо. Портфейлът обаче размахва правоъгълна форма, като по този начин допълнително се увеличава елементът на визуална обемистост. Определено е хит или пропуск!

Ценообразно, обаче KeepKey всъщност е един от най-достъпните хардуерни крипто портфейли! Устройството ще ви струва около 49 долара, в зависимост от това кога сте го закупили. Това определено е отлично съотношение цена-качество срещу качество!

Посетете KeepKey

…или прочетете нашия преглед на KeepKey

Интересна алтернатива на студения портфейл

Сега нека да бъда възможно най-откровен за това – предстоящата глава е най-вече тук с образователна цел, и аз не бих Ви съветваме да използвате описания по-долу тип крипто портфейл. Тъй като това е списък с най-добрите офлайн крипто портфейли, би било нелепо да не споменаваме хартиените портфейли.

Да, добре сте прочели – КАРТИНИ портфейли.

Макар да са супернишов начин за съхранение на крипто, хартиените портфейли се смятат от някои за най-безопасния възможен вариант за съхранение на активи в дългосрочен план. Общият начин, по който работи, всъщност е доста прост – всичко, от което се нуждаете, е адрес на портфейла и частен ключ. Ще ги генерирате и след това ще ги запишете на лист хартия.

Това е.

Хардуерен крипто портфейл: хартиен портфейл за биткойн.

Сега очевидно това поставя много проблеми и в цялото изпитание участват сложни тънкости. Заслужава да се отбележи, че вероятно ще трябва да сте доста добре запознати с крипто света, за да се опитате да създадете портфейл като този.

Дори тогава обаче е така просто не си струва, и хардуерните крипто портфейли все още са много по-добра алтернатива.

Помислете по този начин – лист хартия е много крехък материал! Това е склонен към износване, огън & щети от вода, или просто се губи наред с други листчета хартия, които може да имате.

Не е случаят с най-добрия, най-добрият хардуерен портфейл за алткойни и биткойни.

С хардуерно устройство няма да имате нужда всяко техническо ноу-хау за да го настроите и ще можете да купувате, продавате и поддържате вашите криптовалутни активи по прост и бърз начин. Нищо от това обаче няма да бъде достъпно с хартиен портфейл – процесите са много по-сложни, отколкото трябва.

И така, накратко, хартиени портфейли съществуват, но те са насочени най-вече към много нишова група крипто ентусиасти. По-голямата част от хората винаги ще предпочитат най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута – и с основателна причина също.

Горещи портфейли – алтернатива или допълнение?

За да завършим нашия списък с най-добрите хардуерни крипто портфейли на текущия пазар, бих искал да ви разкажа за това допълнителен портфейл, който бихте могли да използвате заедно с избрания от вас хардуерен портфейл.

Да, добре сте прочели – ан ДОПЪЛНИТЕЛЕН портфейл. Не е алтернатива.

Виждате ли, хардуерното крипто съхранение попада под общия термин на студени портфейли. Това са всички портфейли, които са не е свързан с интернет, поне по-голямата част от времето – пример биха били гореспоменатите хартиени портфейли.

Таблица: Плюсовете и минусите на портфейлите Coinbase и Binance

От другата страна на спектъра обаче имате своя горещи портфейли. Това са базирани онлайн крипто алтернативи – портфейли за уеб разширения, настолни или мобилни приложения или дори портфейли, базирани на обмен.

Общото мнение сред много фенове на крипто онлайн е, че трябва да избирате най-добрият портфейл за себе си, и го използвайте – смисъл, САМО то. Тъй като хардуерните крипто портфейли винаги ще бъдат по-добра алтернатива от гледна точка на сигурността, изглежда, че няма да се занимавате, нали?

Хардуерен крипто портфейл: Coinbase.

Е, бих казал – нещата са малко по-сложни от това!

Ако искате да ходите и нищо друго, разбира се – студен портфейл (по-скоро – най-добрият хардуерен биткойн портфейл) е пътят. Ако обаче сте някой, който участва в каквото и да е количество търговия с криптовалута, тогава използването на услугите както на горещ, така и на студен портфейл може да е по-умна алтернатива!

В идеалния случай бихте искали да държите по-голямата част от крипто активите си в хардуерен крипто портфейл, а останалите – на борса или друг тип горещ портфейл. Coinbase, Binance, и Кракен са едни от най-популярните алтернативи, що се отнася до борсите.

Избирайки портфейл за обмен, ще можете реагирайте бързо на колебанията на пазара, като по този начин увеличавате шансовете си за правене на печеливша търговия. В този случай обаче не забравяйте да избирате само висок клас, надеждни борси за криптовалута, ако все пак решите да следвате маршрута за обмен на портфейл.

И накрая, още веднъж, забележете това горещ портфейл никога не трябва да замества хардуерен крипто портфейл. Сигурността, която ще получите от хардуерно устройство, е несравнима – изберете най-доброто устройство за хладилно съхранение за себе си и бъдете сигурни, че активите ви са в безопасност и денонощно!

Заключения

След като стигнахме до края на нашия списък с най-добрите хардуерни крипто портфейли на текущия пазар, бих искал да ви благодаря, че го прочетохте и го придържахте до самия край – оценявам го!

Надявам се също, че този списък е бил полезен за вас и че не само сте успели да го намерите най-добрият хардуерен портфейл за криптовалута за себе си, но също стана по-знаещ по темата за крипто портфейлите, като цяло!

Не забравяйте, че без значение кой от хардуерните портфейли можете да изберете от списъка по-горе и макар че всички те ще имат своите плюсове и минуси, има едно нещо, което ги обединява всички – качество.

Независимо дали е така Книга, Трезор, или KeepKey, всички хардуерни крипто портфейли, обсъдени в тази статия, предлагат на своите потребители най-високо ниво на сигурност и общи функции. Всичко останало е само допълнителна полза!

Таблица: Основните характеристики на Ledger Nano X и Trezor Model T

В допълнение към всичко това, обърнете внимание, че можете и вие използвайте услугите на горещ портфейл по ваш избор, също, заедно с най-добрия офлайн крипто портфейл! Това е нещо, което е особено готино за хора, които обичат да търгуват доста често, тъй като ви позволява да спестите много време, като същевременно е много по-удобен метод за съхранение на крипто.

И накрая, ако се интересувате от търговия с вашите криптовалути, не забравяйте да използвате само най-добрите борси на пазара! Независимо дали е така Binance, Coinbase, или който и да е от тях, не забравяйте да направите свое собствено допълнително проучване предварително!

С това ви пожелавам най-добър късмет във всичките ви крипто начинания! До следващия път!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector