Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-доброто приложение за крипто

С пазара на криптовалути тъй като процъфтяват както никога досега, все повече хора търсят най-добрите възможни начини как да бъдат в крак с пазарните тенденции „в движение“. Следователно днес ще проверяваме Топ 7 най-добрите крипто приложения, и защо трябва да помислите да ги използвате!

А именно, 7-те приложения, за които ще говорим, ще бъдат приложения за криптообмен. Ако видяхте нашата статия на най-добрите борси за криптовалута, повечето от тези имена е вероятно да са ви познати! Да бъдеш „най-добрият обмен“ не означава непременно да имаш най-доброто приложение, все пак – затова списъците може да се различават.

И накрая, след като премахнем най-добрите приложения за мобилен крипто обмен, ще ви разкажа и за няколко други полезни приложения които бихте могли да използвате за изследване на крипто света. Приложенията за обмен, за които ще говорим, са:

Contents

Най-доброто приложение за крипто: Важността да имате достъп до активите си „в движение“

Преди да продължим напред и да влезем в списъка с най-добрите крипто приложения, нека първо да обсъдим важността на намирането на такива приложения, и да ги използва в пълна степен, особено в днешно време.

Така че – вероятно за вас не е тайна, че с течение на времето целият свят бавно се обръща към по-мобилно ориентирано използване на интернет. Без значение какво е необходимо да направите – да търгувате с криптовалути или да четете новините -, има вероятност да го правите на телефона си, по-често, отколкото на компютъра си.

Телефоните са лесно достъпен, можете да превъртате и превключвате между разделите много по-бързо и те ви позволяват да правите каквото и да е необходимо в движение. Тази последна точка е може би най-важната, що се отнася до най-добрите приложения за обмен на криптовалута.

Виждате ли, ако сте прекарали известно време в крипто света, вероятно няма нужда да ви казвам как непредсказуем Не може да бъде. Разликите в цените от 20-30% са много често, и дори не карайте търговците да прилепват с око. Естествено, както вероятно можете да си представите, тези люлки също не отнемат дълги периоди от време – те са склонни да се случват в продължение на дни, ако не часове!

Ако сте дългосрочна крипто ходлер, тогава това може да не е проблем за вас. Ако обаче сте активен търговец, със сигурност ще го направи – сигурно виждате къде отивам с това, нали?

Накратко, ако искате да сте в крак с пазара и успеете да реагирате на гореспоменатите промени в цените, със сигурност ще искате да използвайте услугите на най-добрите крипто приложения.

Без значение дали сте на среща, в самолет, на разходка или дори на къпане – ако използвате едно от най-добрите мобилни приложения за обмен на криптовалути, можете да сте сигурни, че когато нещо се случи на пазара, няма да е необходимо да се поставяте в ситуация, в която ще ви е необходим достъп до вашия компютър или лаптоп – мобилно устройство ще се справи добре.

На върха на параметъра за скорост има и аспект на удобство.

Най-доброто крипто приложение: най-мощното приложение в света.

Виждате ли, намирането и използването на най-доброто приложение за закупуване на криптовалута е просто супер-удобно. Всички ваши действия могат да бъдат извършени с броени кликвания – без значение дали искате да купувате, продавате, търгувате или правите нещо друго. Тъй като всяка минута е решаващо когато търгувате с крипто, това е много добре дошъл аспект.


Така че, накратко, със сигурност може да се каже, че когато става въпрос за тази година и след това, крипто приложенията трябва да са на радара ви. Въпреки това, нека да не губим време и да преминем към най-добрите 7 на най-добрите крипто приложения на текущия пазар.

1. Coinbase – добре закръглено приложение за криптообмен

Класиране # 1 от 7 Крипто борси

Преглед на Coinbase Неща, които харесахме:

 • + Валути на Fiat – приети
 • + Лесен за използване
 • + Приема само най-надеждните криптовалути
 • + Много сигурно

Неща, които не ни харесаха:

 • Не се предлага във всички страни
 • Някои от по-малко известните монети не се поддържат

Посетете сайта

Ах, Coinbase – един от лидери за всички времена в пространството за крипто търговия! Без значение дали току-що сте се присъединили към крипто общността тази седмица или сте отдаден крипто ентусиаст от 2017 г. и след това – има доста голям шанс Coinbase да е първата платформа за обмен, за която сте чували.

Какво прави Coinbase толкова страхотно, може да попитате? добре, няколко различни неща.

По отношение на най-добрите крипто приложения на пазара, Coinbase ще предложи на своите потребители някои функции за използваемост от първо ниво. Това е супер просто за използване приложение, с всички основни функции и инструменти, показани и готови за използване само с едно щракване на бутон.

Друго невероятно нещо за Coinbase е, че ви позволява купувайте криптовалути с фиат пари. Депозитите на Fiat (независимо дали е EUR, USD или друго) са много бързо и лесно за правене, и след като те пропаднат, можете да използвате тези пари, за да купите всяка крипто монета, която се предлага на платформата.

Най-доброто крипто приложение: Coinbase.

Струва си да се спомене обаче, че приложението Coinbase – същото като версията на десктопа на брокера – не поддържа толкова много монети. Хора, които искат да купят Биткойн или Ethereum за най-добрите крипто приложения няма да бъдат разочаровани, но ако сте на пазара за някои от по-нишовите монети, може да нямате късмет.

Това обаче наистина е единственото по-голямо безпокойство, което хората имат с Coinbase. Що се отнася до най-добрите приложения за криптовалута, посредничеството е наистина най-високо ниво – страхотна използваемост, гладък потребителски интерфейс, много лесен за използване & за начинаещи. Страхотен избор, без значение кой сте!

Ако Coinbase звучи като вашия тип най-добра опция за крипто приложение, проверете платформата тук – ще можете да изтеглите приложението без никакви проблеми, както на iOS, така и на Android системите.

Посетете Coinbase

…или прочетете нашия преглед на Coinbase

2. Binance – огромен подбор на крипто двойки за търговия

Класиране # 2 от 7 Крипто борси

Binance Review Неща, които харесахме:

 • + Много добре позната платформа за криптообмен
 • + Повече от 100 различни криптовалути, достъпни за търговия
 • + Двуфакторно удостоверяване

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да е малко трудно за начинаещи крипто ентусиасти

Посетете сайта

Binance е, безспорно, едно от най-големите имена в света за крипто търговия. Без значение дали търсите най-доброто мобилно приложение за обмен на крипто или най-добрата платформа за обмен на криптовалути, като цяло – Binance задължително ще се появи във всеки един списък, който погледнете.

И така, какво прави крипто обмена – и приложението зад него – толкова привлекателно?

Е, що се отнася до самата борса, Binance си направи име, като предостави на потребителя си възможността да покупка и търговия (обмен) огромно разнообразие от различни крипто монети, чрез множество различни двойки за крипто търговия. Броят на двойките за търговия, които тази платформа предлага, е наистина несравним.

Що се отнася до действителното приложение, не губите нито една от тези опции – ще можете да търгувате и обменяте всички криптовалути, които Binance предлага на мобилни устройства, без притеснение.

Най-доброто крипто приложение: Binance.

Въпреки това, самото приложение е проектирано в съответствие с гледната точка на Binance за своите търговци. Виждате ли, Binance е известен в индустрията с това, че не е най-простата платформа за използване – той идва с много различни функции и приспособления, а понякога дори изглежда предполага, че сте експерт.

Докато приложението предлага малко опростена версия на борсата, все още можете да очаквате широка гама от функции, особено когато става въпрос за действителният процес на търговия.

Така че – ако искате функционалност от първо ниво, разширени функции, и безспорна надеждност, Binance е пътят! Ако се интересувате, ще намерите платформата тук.

Посетете Binance

…или прочетете нашия преглед на Binance

3. Kraken – забавен за използване потребителски интерфейс

Класиране # 3 от 7 Крипто борси

Преглед на Kraken Неща, които харесахме:

 • + Сигурен и надежден
 • + Ниски такси
 • + Приема се добро количество фиатни валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Посетете сайта

Кракен е име, което обикновено се появява в кръговете за криптовалута и списъци с най-голям обмен по света. Ако дори сте купували или търгували някакви криптовалути, вероятно сте чували и за тази конкретна платформа.

И така, какво прави Kraken специален?

Е, за начало всеки, който търси най-доброто крипто приложение на годината, ще се радва да научи това Приложението за търговия с крипто на Kraken е сред най-простите за използване. Платформата е рационализирана по начин, който би подхождал пълни новодошли за индустрията – не се вижда объркващ жаргон или експортно ориентирани функции.

Не разбирайте обаче погрешно – има много експертни търговци, които предпочитат Kraken и го използват ежедневно за всички свои нужди за търговия и обмен. Все още можете да използвате всички основни, основни функции, от които се нуждаете – те просто не са на буквалната първа страница на приложението, за да не изплашат новодошлите.

Най-доброто крипто приложение: Kraken.

Kraken е известен и със своите най-добрите функции за сигурност, също. На борсата често се говори, когато се говори за най-безопасните и надеждни платформи за търговия с криптовалути на пазара. Въпреки че това не е пряко свързано с функционалността на приложението на платформата, сигурност със сигурност е една от основните функции, които трябва да търсите в най-доброто приложение за обмен на криптовалути.

А сигурността е това, което има Kraken – няма проблем.

Ако се интересувате да изпробвате Kraken, не забравяйте да проверите техния уебсайт, и изтеглете най-новата версия на приложението им за операционната система Android или iOS.

Посетете Kraken

…или прочетете нашия преглед на Kraken

4. Cex.io – Изключително опростен дизайн на приложения

Класиране # 4 от 7 Крипто борси

Преглед на CEX.io Неща, които харесахме:

 • + Лесно е да се разбере
 • + Различни двойки за търговия
 • + Страхотна подкрепа

Неща, които не ни харесаха:

 • Може да липсват опции за монети

Посетете сайта

Какво търсят новодошлите в крипто индустрията в най-доброто приложение за закупуване на криптовалута?

Удивителни такси? Да, разбира се, това е едно нещо. Разнообразие от чифтове за крипто търговия? Да, определено.

Въпреки това, може би най-често срещаният решаващ фактор дали ще използвате едно конкретно приложение над друго е или не простота.

Простотата е много важно, без значение дали сте начинаещ търговец или експерт по криптовалута. Лесно за използване приложение ще ви позволи да извършвате сделки бързо и ефективно, което понякога може да бъде самият марж, който ще определи дали ще реализирате печалба или ще загубите от чудесна възможност.

Е, нека ви кажа „да – ако простотата е това, което искате, тогава Cex.io ви е покрил, много.

Що се отнася до най-добрите крипто приложения, Cex.io предлага на своите потребители супер директно оформление на приложението, с ясни и очевидни функции, които можете да изследвате. На началния екран винаги ще имате оформление с четири бутона, което ви позволява незабавно да закупите определено количество крипто по ваш избор.

Най-доброто крипто приложение: Cex.io

След това прозорецът за обмен е супер чист, опростена, и ясно. Въпреки че секцията на портфейла ви в приложението може да е обратната на тази (тя показва баланси на активи, които дори не притежавате, което може да направи екрана ви доста разхвърлян), все още е доста управляем.

Тъй като Cex.io е изключително лесен за използване, всъщност има отделен, специален раздел, който е проектиран строго с оглед на професионалните търговци. Това означава, че ако сте професионалист в крипто търговията, няма да пропуснете нито една от по-напредналите и важни функции, докато използвате Cex.io. Определено е знак за едно от най-добрите крипто приложения!

Ако се интересувате от изпробване на Cex.io, можете да посетите сайта тук, и изтеглете приложението на всички основни мобилни операционни системи.

Посетете CEX

…или прочетете нашия преглед на CEX

5. eToro – огромен набор от различни характеристики

Класиране # 5 от 7 Крипто борси

Преглед на eToro Неща, които харесахме:

 • + Налична услуга за търговия с копия
 • + Разнообразие от криптовалути за избор

Неща, които не ни харесаха:

 • Тегленето може да бъде бавно
 • Бавен процес на проверка
 • Висок депозит за първи път

Посетете сайта

Без значение дали сте търсили най-доброто крипто приложение на пазара или сте проучвали рецепти за готвене, вие непременно сте чували за eToro. Компанията използва неумолима рекламна кампания във всички възможни канали за социални медии. Изглежда обаче, че работи – потребителската му база непрекъснато се увеличава с всеки изминал ден!

Като се има предвид това, гореспоменатите маркетингови кампании не се основават само на празни обещания и дим & огледала. eToro наистина донася много на масата за крипто търговия.

Най-забележителният аспект на eToro версията на най-доброто приложение за обмен на криптовалути е фактът, че марката предлага на своите потребители достоен списък с някои уникални характеристики и предимства за използване на платформата. Ще намерите функции като търговско копиране и конкретен търговец след да бъдат едни от най-популярните, но списъкът е много по-дълъг от това.

Най-доброто крипто приложение: eToro.

Освен това, ако търсите най-доброто приложение за криптовалута, просто за да намерите място споделяйте информация и вашите знания за пазара, eToro има опция, която ви позволява да направите и това. Честно казано, можете да разговаряте с други потребители, да споделяте и получавате инвестиционни и търговски съвети и просто да споделяте страстта си към крипто, като цяло!

Интересувате ли се? Не забравяйте да проверите eToro out тук, и започнете да търгувате с крипто днес!

Посетете eToro

…или прочетете нашия преглед на eToro

6. Близнаци – много сигурна платформа за крипто обмен

Класиране # 6 от 7 Крипто борси

Преглед на обмен на Близнаци Неща, които харесахме:

 • + Силна сигурност
 • + Осигурени са сметки в щатски долари
 • + Лесен за използване

Неща, които не ни харесаха:

 • Ограничен избор на криптовалути
 • Изисква много лична информация
 • Понякога може да излезете офлайн

Посетете сайта

Да си призная, зодия Близнаци може да не са толкова известни като някои други имена, които ще видите в този списък с най-добрите крипто приложения. Това обаче всъщност не променя факта, че платформата има и двете невероятно приложение, и също някои от най-добрите функции за крипто защита на пазара.

Нека първо да се справим с частта от приложението, нали?

След като се регистрирате в платформата и проверите приложението Gemini за първи път, може веднага да се сетите за друга популярна платформа за онлайн обмен / общи финанси – Revolut. Това е просто защото Близнаците изглежда работят подобен тип потребителски интерфейс в тяхното приложение, както и Revolut.

Това от своя страна също постига много подобен резултат – приложението е изключително забавно и интуитивно за използване.

Ако търсите най-доброто приложение за обмен на криптовалути, със сигурност ще има много фактори да обмисли. Фактът обаче, че Gemini предлага невероятна простота и прямота още от самото начало е страхотен!

Най-доброто крипто приложение: Близнаци.

Когато става въпрос за реалния обмен, едно нещо е сигурно – това е може би една от най-безопасните платформи за крипто търговия на пазара. За начало, всички американски инвестиционни фондове се поддържат застраховани – ако нещо трябваше да се случи с платформата (т.е. нарушение на сигурността), бихте могли да се почувствате относително сигурни за вашите крипто активи!

На всичкото отгоре има обширен KYC процес участва в регистрацията в Близнаци и по-голямата част от потребителските средства се съхраняват в устройства за хладилно съхранение. Докато хладилното съхранение е невероятно, разбира се, не всеки ще бъде много развълнуван от обширната част на KYC.

Всичко това настрана, ако установите, че Близнаците са ви предизвикали интереса, не забравяйте проверете платформата за себе си!

Посетете Близнаци

…или прочетете нашия преглед на Близнаци

7. Bittrex – опростен, сигурен и предлага множество двойки за търговия

Класиране # 7 от 7 Крипто борси

Преглед на Bittrex Неща, които харесахме:

 • + Много сигурно
 • + Малки, фиксирани такси
 • + Бърз обмен
 • + Голямо разнообразие от крипто и фиат валути

Неща, които не ни харесаха:

 • Някои оплаквания на потребители относно поддръжка
 • Може да е малко трудно за новак в индустрията

Посетете сайта

Bittrex не е много популярна крипто борса и това е голям срам! Докато тази платформа за търговия с криптовалути има тенденция да бъде засенчена от борси като Coinbase и Binance, Bittrex наистина има какво да представи на масата.

Платформата е много сигурен и надежден – той държи в себе си повечето криптовалути на своите потребители устройства за хладилно съхранение, и има доста чист опит, що се отнася до потенциални хакове и взломи.

На всичкото отгоре Bittrex със сигурност има едно от най-добрите крипто приложения на пазара. Приложението е невероятно лесно за използване, а процеси като финансиране на вашата сметка с фиатни пари отнемат само минути, за да завършат, започват да завършват.

Най-доброто крипто приложение: Bittrex.

Депозитите и тегленията също са много лесни, ако се правят чрез приложението – много по-просто, отколкото ако ги изпълнявате чрез настолната версия на борсата, имайте предвид! На всичкото отгоре Bittrex предлага и на своите потребители конкурентни такси, и разнообразие от различни акции, в които да инвестирате, също.

Ако се интересувате от това, което Bittrex може да предложи, не забравяйте да го направите проверете обмена!

Посетете Bittrex

…или прочетете нашия преглед на Bittrex

Как да изберете най-доброто приложение за крипто за себе си?

И така, тогава – това са топ 7 крипто приложения които бихте могли да използвате в ежедневието си за всички ваши нужди за търговия и обмен на криптовалути. Сега, преди да преминем към някои почетни мотиви и алтернативни споменавания на приложения, нека бързо обсъдим още една тема, която изглежда се появява доста често, когато обсъждаме приложения за обмен от най-висок клас.

Как трябва да изберете най-доброто приложение за закупуване на криптовалута?

Добър въпрос. Отговорът изобщо не е толкова труден.

Вероятно можете да си представите, че повечето хора, които търсят най-доброто крипто приложение, ще имат различни желания и нужди. Например някои хора може да търсят мобилно приложение, което да допълва тяхното опит предимно за настолни компютри, докато други биха могли да бъдат търговци, базирани на мобилни устройства, като цяло.

Освен това вашите предпочитания също вероятно ще бъдат с висока надеждност вашето географско местоположение, Статус на заетостта, отношение към крипто търговията, като цяло и т.н. Единствените неща, които могат да се разглеждат като наистина универсални, са сигурност и простота – трудно е да си представим някой да се оплаква колко сигурен е обменът.

Имайки предвид всичко това и списъка с най-добрите приложения за мобилен крипто обмен пред вас, сега трябва да отделите време и да обмислите най-добрия план за действие за себе си. Обмислете всички плюсове и минуси на всяко от гореспоменатите приложения, запишете всичко и – най-важното – не бързайте!

Винаги помнете, че ако има най-доброто крипто приложение по ваш избор Изисквания за проверка на KYC (което повечето от тях правят), ще трябва представете вашата лична карта и дори документи за одобрение на местожителство. Не бихте искали да правите това с произволна платформа – не бързайте с решението си!

С това казано си струва да се признае, че всички крипто борсите, споменати в тази статия може да се счита, че имат своите версии на най-доброто приложение за криптовалута – всички те идват с определените им плюсове и функции и всеки има техните собствени уникални предимства, също. Всеки от тях трябва да бъде страхотен избор!

Допълнителни приложения за криптовалута, които да имате предвид

След като открихме, обсъдихме, представихме и анализирахме всички най-добри приложения за мобилен криптообмен, нека завършим този списък с няколко почетни снимки.

Приложенията, споменати по-долу, всъщност не са пряко свързани с търговията с криптовалута (в смисъл, че основната им цел не е да доставят или закупуват крипто), но все пак са задължителни за всеки, който е категоричен относно своите крипто начинания и иска да вземе крипто инвестирайки сериозно.

1. Ledger Live – Удивителен инструмент за проследяване на вашите крипто активи

Ledger Live е софтуерът / приложението, които се доставят с вашия Ledger Nano X устройство. Предлага се в няколко различни формата, които естествено включват версиите на програмата за iOS / Android.

И така, какво е толкова специалното в Ledger Live?

Е, приложението ви позволява проследявайте вашите криптовалутни активи, които съхранявате в хардуерния си портфейл Ledger, с пълна лекота. Всички активи, поддържани от Ledger Live, които се намират в самия портфейл, могат да се управляват в приложението – можете да проверявате салдата си, да продавате, купувате и търгувате с криптовалути, всичко това с няколко щраквания на бутон.

Най-доброто крипто приложение: Ledger Live.

Вероятно една от най-забележимите функции на приложението е, че е изключително лесен и приятен за използване. Зареждането на интерфейса е доста обяснимо и няма да имате проблеми с намирането на всичко – от индивидуалните си баланси, чак до раздела за разширени настройки.

Ако искаш едно от най-добрите приложения за проследяване на портфолио на крипто на пазара, не забравяйте да проверите Ledger. Компанията е известна с производството и продажбата на някои от абсолютно най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута на целия пазар – определено си струва да се помисли!

2. Портфейлът Trust – един от по-добрите горещи портфейли

Сега, нека просто да разберем нещо, направо от самото начало – ако се интересувате от най-сигурните и надеждни портфейли за криптовалута на пазара, трябва да насочите погледа си към хардуерни такива. Така нареченият “хладилен склад”Устройствата ще бъдат най-добрият ви залог, когато става въпрос за опазване на активите ви.

Както споменахме няколко пъти в този списък с най-добрите приложения за крипто, що се отнася до хардуерните портфейли, най-добрият ви залог ще бъде Ledger Nano X.

В този случай обаче, ако искате следващото най-добро нещо, вероятно бихте се включили в „горещ портфейл“ – такъв, който можете да намерите в софтуерна форма, или на линия. В тази статия бих искал да ви разкажа за Портфейлът на Trust.

Портфейлът Trust е a Binance продукт – да, същият Binance, който видяхте в списъка по-рано. Въпреки че компанията е основно борса, тя също има специален продукт за портфейл.

И така, какво е толкова специалното в портфейла на Trust?

Най-доброто крипто приложение: портфейлът Trust.

Е, за начало, както името вероятно предполага, ще бъде едно от най-добрите крипто приложения, когато става въпрос за опазване на вашите криптоси. Портфейлът предлага надеждни мерки за сигурност и трябва да поддържа вашите крипто монети в безопасност.

На всичкото отгоре вие ​​също ще можете търгувайте и обменяйте криптовалути директно от портфейла. Това е супер удобно, особено като се има предвид, че приложението ще бъде инсталирано на вашето мобилно устройство и достъпно във всеки един момент от времето.

Така че, накратко, ако искате надежден и преносим крипто портфейл, който ще ви позволи да търгувате с криптовалути за броени минути, портфейлът Trust може да е правилният избор за вас. Въпреки това, ако оставим настрана най-добрите крипто приложения, пак ще ви е по-добре а хардуерно съхранение устройство, в дългосрочен план.

… и много, много повече

Макар да признавам, че заглавието може да е малко неясно, все пак въпросът е силен – има много, много различни крипто приложения там можете да намерите, проверите и решите дали си струва или не.

Повечето от тези приложения вероятно ще бъдат криптовалутни портфейли. Както споменахме по-рано в този списък с най-добрите крипто приложения, ако искате да останете напълно спокойни относно състоянието на вашите крипто активи, най-добрият ви залог ще бъде закупуването хардуерен портфейл за криптовалута.

Въпреки това, все още има много страхотни портфейли. Независимо дали става въпрос за някои от по-общите приложения като Jaxx, или дори специфични за крипто разширения за мобилни браузъри като Йорой, всичко, което трябва да направите, е да разберете какво искате и да го изпробвате!

Най-доброто крипто приложение: Jaxx Liberty.

Другите приложения могат да включват общо крипто новини ориентирани, инструменти за пазарен анализ, информация за монети, и проекти за задълбочен анализ, и така нататък. И пак – за да намерите най-доброто крипто приложение в тази категория, първо трябва да отделите време, за да разберете какви инструменти са ви необходими, за да ви помогнат да търгувате и обменяте успешно, и след това изпробвайте някои от тях, вижте какво ви подхожда най-добре.

Единственият ми съвет е прост – ако тествате крипто приложения, винаги бъдете много внимателно с информацията, която им предоставяте. Никога не споделяйте личната си идентификация с някои сенчести приложения и НИКОГА, НИКОГА не споделяйте личния ключ на портфейла си!

Заключения

Сега стигнахме до края на нашия списък с най-добрите крипто приложения. В него сме обсъждали на 7 най-добри приложения за обмен на криптовалута, и спомена някои допълнителни приложения, които бихте могли да използвате, за да ви помогнат да търгувате успешно!

Обмен на приложения, можете да сте сигурни, че всички приложения, споменати в списъка по-горе, ще бъдат от първо ниво по отношение на техните нива на сигурност, технически напредък, използваемост, и други, по-общи характеристики. Без значение коя от вас ще изберете, можете да очаквате еднакво общо ниво на качество и с някоя от тях.

Добра отправна точка би било да се разгледате Coinbase или Binance – Известно е, че приложенията, предлагани от тези борси, са сред най-харесваните сред крипто ентусиастите. Ако обаче установите, че нито едно от двете споменати по-горе приложения за обмен не отговаря на вашите желания и нужди, все още има цял списък за изследване, все още!

И накрая, отделете време и за проучете някои други полезни приложения за всички ваши крипто нужди. Независимо дали това е най-доброто крипто приложение, което би ви пинг кога BTC достигне определена цена, или an altcoin анализатор на пазара който показва най-потенциалните алткойни за годината, всеки и всеки трябва да може да намери нещо, което определено ще може да използва!

Не забравяйте да проверите Ledger Nano X, също – не случайно е един от най-добрите криптовалутни портфейли на пазара има невероятно приложение, с което да проследявате и всичките си активи!

Е, това е всичко за днес! Благодарим ви, че прочетохте нашия списък с най-добрите приложения за криптовалута и се надявам, че това ще ви помогне да направите правилния избор. До следващия път и щастлива търговия!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector