Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Общ преглед на портфейла на MyCelium

Избиране на портфейл за биткойн може да бъде трудно предизвикателство – има и такива много различни портфейли на пазара, че избирането на един може да изглежда почти невъзможно. Днес обаче бих искал да направя този процес по-опростен за вас, като предоставите преглед на портфейла на MyCelium.

Защо MyCelium? Е, това е въпросът, на който ще се опитам да отговоря в това ръководство. Ще говорим за създаването на портфейла и за произхода на компанията зад него, Мицел портфейл такси и покриват някои от най-добрите MyCelium Характеристика както и да откриете най-лошите му минуси.

В самия край, когато всичко е казано и поставено в камък (или пиксели; зависи от къде четете това), ще решим дали този портфейл е достоен претендент за разглеждане, когато става въпрос за крипто портфейли.

Професионалисти

 • Надежден
 • Отворен код
 • Бързи и течни връзки
 • Разнообразие от сметки

Минуси

 • Няма десктоп версия
 • Навигацията може да бъде трудна

Запознаване с MyCelium

Мицел, като компания, беше създаден през 2008г. Той е замислен от екип от технически подковани хора, които са предимно хардуерни инженери. Първоначалната цел на компанията беше да разработи проект за мрежови мрежи.

След пускането на Биткойн през 2009 г. обаче нещата се промениха: компанията се заинтересува дълбоко от блокчейн технология, и те веднага разпознаха биткойн като обещаваща концепция. С течение на времето те научавали все повече и повече за новите технологии.

Към днешна дата MyCelium стартира три проекта, свързани с биткойни – това просто показва колко много вярват в тази криптовалута.

Въпросните проекти са MyCelium Wallet, Entropy и Gear.

След като знаете малко за компанията, нека проверим самия портфейл.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на портфейла на MyCelium

Нека започнем този преглед на портфейла MyCelium от самото начало и да поговорим за създаването на портфейла.

Начало

Вероятно една от най-добрите в компанията амбициозни проекти – биткойн портфейлът MyCelium – е създаден да създаде универсален функционален, но лесен за използване биткойн портфейл.

Преглед на портфейла на MyCelium: начална страница.

Екипът зад портфейла със сигурност беше в отлична позиция – фактът, че вече са изградили и създали своята компания година преди пускането на Биткойн им даде стратегическо предимство. През годините те също могат да растат и да се развиват заедно с въпросната крипто-монета – това даде на MyCelium предимството да може да бъде в крак с тенденциите във все по-нарастваща конкурентна среда.


Характеристики на портфейла

Портфейлът MyCelium се рекламира като един от най-добрите биткойн портфейли там – въпреки че създателите може да не кажат, че с тези думи списъкът с наличните функции, които портфейлът предлага, е наистина впечатляващ. Нека да скочим в това Преглед на MyCelium и разберете защо.

Като начало вероятно си струва да споменем, че портфейлът MyCelium е специално създаден за биткойн – към момента портфейлът не може да побере друга криптовалута.

Освен това портфейлът е проектиран като a мобилно приложение за двете Android и iOS – потребителите на настолни компютри, за съжаление, ще трябва да бъдат разочаровани. От самото начало обаче портфейлът MyCelium Bitcoin е проектиран да бъде едновременно функционален и мобилен – докато телефоните отговарят на това описание, настолните компютри са различна история.

Забелязах, че някои отзиви за портфейли на MyCelium, намерени онлайн, не подчертават това достатъчно, но портфейлът също е съвместим с Трезор и Книга – това означава, че можете да имате този портфейл, дори ако използвате офлайн устройство за съхранение на биткойн!

Преглед на портфейла на MyCelium: интеграции.

Що се отнася до самите функции на портфейла, има три забележителни групи, за които си заслужава да се говори – пазар, на сметки, и интеграция.

Пазарът е интегриран в самия портфейл на MyCelium Bitcoin. Това означава, че когато искате да направите транзакция (независимо дали е да купувате или продавате нещо), има няма нужда да прехвърляте биткойн или фиат валути от портфейла си до пазара. Това добавя допълнителна сигурност към целия процес.

Също така е съвсем очевидно, че MyCelium е много загрижен за поверителността и анонимността – компанията криптира всички ваши данни от чатове и транзакции.

MyCelium гарантира максимална дискретност като заявявате, че единствената информация, която получават от вашите чатове, са клеймотата и криптиран текст. Що се отнася до транзакциите, MyCelium вижда само Главна информация – Биткойн адрес, местоположение, псевдоним, история на търговия и др.

Таблица: Характеристиките на портфейлите Electrum и MyCelium

MyCelium предлага доста страхотно разнообразие за избор на начина, по който искате да управлявате акаунта си.

Въпреки че компанията заявява, че удостоверяването на парола от старото училище е останало в миналото, те предлагат няколко начина, по които можете да защитите акаунта си. Въпреки това, системата за отворен протокол, която е налична в портфейла, гарантира, че средствата ви са под слой защитено удостоверяване през цялото време.

Някои от типовете акаунти, които портфейлът MyCelium Bitcoin предлага да включват акаунти само за гледане, акаунти с един адрес и хардуерни акаунти. Отново, последният е много важен – това означава, че можете да създадете портфейл MyCelium на офлайн, хардуерно устройство като майнинг платформа или ASIC!

Що се отнася до интеграцията, MyCelium споменава пет различни имена от бранша: Cashila, Coinapult, Glidera, Трезор, и Книга.

Преглед на портфейла на MyCelium: интеграции.

Това наистина са страхотни интеграции – първите три правят транзакции и депозити & тегленията са доста плавен и лесен процес, докато последните две са най-големите имена в криптовалутата, съхраняваща хардуер.

Както вероятно сте се събрали досега, портфейлът MyCelium предлага много различни и уникални характеристики като същевременно работи с някои от най-големите имена в бранша.

Изброявайки всички тези страхотни функции, MyCelium също има начин да го подкрепи – през 2014 г. компанията спечели наградата „Най-добро мобилно приложение“ от Blockchain.info. Това със сигурност е доста впечатляващо и дава на компанията толкова много повече кредит и легитимност.

Недостатъци на портфейла

В този преглед на портфейла MyCelium вече говорихме за историята на компанията и характеристиките на портфейла. Нека да разгледаме най-забележимите Недостатъци на портфейла MyCelium.

Докато се опитвате да разберете повече за недостатъците на портфейла MyCelium, може да срещнете малко стена – няма твърде много минуси това би могло да се различи.

Един от основните въпроси с портфейла, който си струва да се спомене в рецензия на MyCelium, е този, за който вече говорихме – несъществуване на настолна версия на портфейла.

Макар че това е напълно разбираемо от гледна точка на компанията, това не е така от страна на потребителите. Някои хора не искат да имат портфейла си за Биткойн навсякъде, където искат, и биха предпочели да го пазят някъде на сигурно място, други просто оценяват работния плот повече, защото това е потребителският интерфейс и общата естетика.

Какъвто и да е случаят, MyCelium губи някои клиенти поради това.

Друго оплакване, което може да срещнете, е, че портфейлът не е оптимизиран за iOS както и на Android. Някои потребители съобщават, че пропускат определени функции, забелязват по-бавно време за обработка и др. Струва си да се подчертае обаче, че самият портфейл работи добре – просто е по-бавен и не толкова добре оптимизиран.

Плюсове и минуси на портфейла – Обобщение

След като разгледахме както положителните, така и отрицателните характеристики на портфейла MyCelium, следващата стъпка в този преглед на портфейла MyCelium е да направим кратко обобщение.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОТИВ
 • Супер добре познат и утвърден;
 • Предлага голямо разнообразие от акаунти за създаване;
 • Връзките са наистина бързи и течни;
 • Отворен код;
 • Той е съвместим с двете големи имена в индустрията за съхранение на крипто хардуер – Trezor и Ledger.
 • Няма десктоп версия;
 • Оптимизацията не е чудесна за iOS устройства;
 • Може да е малко трудно да се справите, ако никога досега не сте използвали биткойн портфейл.

Такси за портфейла

Ако сте стигнали толкова далеч в прегледа на портфейла на MyCelium, единственият въпрос в главата ви в момента е вероятно – „колко?“. Е, нека да разгледаме таксите за портфейла MyCelium.

Самият портфейл е безплатен за използване. Можеш достъп до всички функции, персонализиране и т.н. – всичко това е безплатно.

Има обаче такси за транзакции. Те зависят от размера на транзакцията – те могат да достигнат от 0,25 до около 7 долара.

Освен това няма такси за портфейла MyCelium, свързани със самия портфейл.

Сравнете MyCelium рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете MyCelium рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Как да създадете портфейл MyCelium?

Да кажем, че портфейлът ви е харесал – всичко, което сте прочели в този преглед на портфейла на MyCelium, ви подхожда напълно и сега искате да създадете свой собствен възможно най-скоро. Е, нека проверим как можете да направите това.

На първо място, имайте предвид, че не е достатъчно просто изтеглете портфейла, инсталирайте това и това е всичко. Има много допълнителни стъпки трябва да предприемете, за да сте сигурни, че портфейлът ви работи правилно, и една от тези стъпки е сигурността.

И така, това, което искате да направите, е да отидете при официалния Страница на портфейла на MyCelium (wallet.mycelium.com) и изтеглете самия портфейл (независимо дали е на iOS или Android). След като процесът на изтегляне приключи, инсталирайте и отворете портфейлът.

Сега отидете в главното меню и натиснете Архивиране бутон. На вашия екран ще се появят 12 думи. Не можете да правите екранни снимки, така че ги запишете. Това ще бъде резервният ключ за вашия портфейл – съхранявайте и пазете на безопасно място и далеч от погледа.

Преглед на портфейла на MyCelium: MyCelium UX.

Последното нещо, което трябва да направите, е задайте валиден ПИН код. Това може да стане, като отидете в Настройки и изберете да зададете ПИН кода.

ПИН кодът ще се изисква, когато извършвате различните транзакции, базирани на биткойни, от и към портфейла си, така че запомнете го или го запишете.

MyCelium Wallet – окончателна присъда

И така, това е почти краят на прегледа на портфейла MyCelium! Ако сте стигнали дотук, сега е време да прегледате цялата информация, дадена в това ръководство, и да произнесете окончателна присъда в портфейла на MyCelium.

Може би най-силната характеристика, която портфейлът MyCelium има, е компанията зад него. Когато имате екип, който работи по различни проекти, свързани с биткойни, от самото начало на монетата, вие развивате съвсем различно разбиране и мислене и сте почти задължени да създадат нещо велико.

Екипът работи много усилено създайте портфейла MyCelium – той е много добре оптимизиран (версията на iOS може да използва още малко работа) и напълно функционален, има доверие от почти всеки човек, който има нещо общо с криптовалутите и има опит в предлагането на едни от най-добрите скорости на транзакциите на пазара.

Като цяло портфейлът MyCelium е страхотен продукт и плод на много упорита работа – и най-хубавото е, че е достъпен за всеки, който иска да го изпробва, защото е БЕЗПЛАТЕН!

Заключение

Има много различни портфейли за криптовалута на пазара, точно както има много различни ревюта на портфейли. Този преглед на портфейла на MyCelium приключи, но има няколко заключителни изявления, които бих искал да направя, преди да се сбогуваме.

В повечето от Портфейл MyCelium отзиви, които ще намерите онлайн (включително този), портфейлът е похвален и гледаше доста благосклонно. Защо така?

Това, което прави портфейла на MyCelium уникален и интересен, е комбинация от неговата репутация & добре установен с общността и екипа зад нея.

Таблица: Плюсовете и минусите на портфейла MyCelium и Ledger Nano X

Много портфейли онлайн твърдят, че са по-добри и предлагат много различни функции и адаптивни опции за своите потребители, но портфейлът MyCelium има едно нещо, което го прави по-добър от много други портфейли – опит. Дълголетието и страстта на екипа на MyCelium зад него правят този портфейл да се откроява като един от най-добрите портфейли за криптовалута там.

Е, надявам се, че ви е харесал този преглед на портфейла MyCelium. Както споменах по-рано, има доста рецензии за портфейла на MyCelium онлайн, но изглежда много от тях не копаят достатъчно дълбоко или не споменават някои от ключовите характеристики зад самия портфейл.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector