PotCoin: Ръководство за дълбочина

Може би сте чували за него, може би сте го виждали – може би дори сте се опитали да го купите. Не, не говоря за марихуана… Но това е добро предположение. В това ръководство бих искал да ви разкажа за PotCoinкриптовалута това е проектирано да да се превърне в стандартен начин на плащане в легализираните общности на канабиса по целия свят.

Ще ви разкажа всичко за това: откъде е дошло, ЗАЩО е станало, какви са целите и целите и др. Освен това ще разгледаме PotCoin от гледна точка на потребителя (без игра на думи) – ще говорим за портфейлите на PotCoin, как да го добивам, как и къде да го купя, и т.н..

Независимо дали вече сте чували за него или не, това ръководство ще ви помогне формират цялостно разбиране за PotCoin.

Търсите най-сигурното място за закупуване на BTC? Събрах най-добре оценените крипто борси, които бяха одобрени като най-сигурните платформи за закупуване на BTC по-долу, така че погледнете.

Доставчик Visa / Mastercard Налични крипто Нашите резултати Преглед на Coinbase ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Още 30

9.8 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Binance ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Кардано
 • + Още 150

9.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Coinmama ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Биткойн Кеш
 • +Още 7

9.4 Прочетете отзива Посетете сайта Kraken Review ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • ЧЕТКА
 • + Още 37

9.1 Прочетете отзива Посетете сайта eToro Преглед ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 3

8.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на KuCoin ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Монеро
 • + Още 210

8.5 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на обмен на Близнаци ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 21

8.4 Прочетете отзива Посетете сайта Най – известен 729 отзива 9.8 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива Избор на редактора 1279 отзива 9.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 816 отзива 9.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 1174 Отзиви 9.1 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 453 отзива 8.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 563 отзива 8.5 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 603 отзива 8.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива

Професионалисти

 • Много специфична за ниша криптовалута
 • Има специален портфейл
 • Страстна и всеотдайна общност

Минуси

 • Първоначалният екип се беше разделил
 • Не много добре познат

История на PotCoin

Какво е PotCoin? Е, създаването на PotCoin наистина беше интересна.

PotCoin беше пуснат в света към края на януари 2014 г. От самото начало разработчиците (трима момчета от Канада) бяха изяснили своето послание – те пуснаха монетата в 16:20 (420 е символично число за марихуана). Още от самото начало те възнамеряваха да станат основната валута на употреба, когато става въпрос за легален канабис.


Независимо дали това е чувството им за хумор, или ентусиазираните хора, които поемат отговорността, но PotCoin достигна до основното внимание не след дълго след първоначалното му стартиране – няколко телевизионни и онлайн новинарски станции помогнаха да разпространят мълвата за тази нова криптовалута.

PotCoin: PotCoin на маса.

Техническите параметри на PotCoin бяха почти идентични с тези на Litecoin. В определен момент обаче PotCoin промени някои неща в структурата и данните си, като го измести от Litecoin и стана малко по-подобен на такива криптовалути като Reddcoin.

През няколко години от живота си PotCoin вече е успял да изпита рекордно увеличение на цената И огромен срив. Когато прахът започна да се утаява след първоначалната катастрофа в средата на 2014 г., PotCoin понесе още един голям удар – екипът, създал и разработил монетата, се разпадна.

Група хора, наречени PotLabs (те бяха тези, които помогнаха за развитието на PotCoin в ранните дни), се намеси и пое по-нататъшното развитие на монетата.

PotCoin днес

Въпреки покачванията и сривовете в цената, PotCoin успя да запази присъствието си на пазара на криптовалути.

PotCoin: Ценова графика на PotCoin.

Струва си да се спомене обаче, че когато погледнем диаграмата, можем да видим, че PotCoin, в сравнение с други криптовалути, не преживя толкова голям срив. Има няколко спекулации защо това е, като основното е това Цената на PotCoin се влияе повече от законната индустрия на канабиса и нейните ентусиасти, отколкото от всичко друго.

Обща информация за PotCoin

поткойн печелене на париСега, след като разбрахте какво е PotCoin и защо е важно за огромна аудитория от хора, можем да започнем да говорим за информация, която ще бъде важна за всеки и всеки, който планира да инвестирайте в бъдещето на PotCoin.

Честно казано, обаче, темите, които ще засегнем сега, могат да бъдат ценни за всеки – независимо дали сте бъдещ любител на PotCoin, който иска да подкрепи каузата, или просто някой, който иска да знае как работят криптовалутите.

Портфейл PotCoin

Първото нещо, за което ще трябва да знаете (и да го получите!), Когато мислите за инвестиране, покупка, продажба или търговия с PotCoin, е специфично, определен портфейл.

Ако не знаете какво е портфейл за криптовалута, Ще го кажа много просто: това е цифров софтуер или физическо устройство предназначени за безопасно съхранение на вашите крипто монети, така че да са винаги на разположение, където и да отидете.

Официалният сайт на PotCoin (potcoin.com) предлага и предлага да се използва PotWallet – официален портфейл, създаден специално за съхранение и използване на PotCoin. Честно казано, що се отнася до портфейлите на PotCoin, това е може би най-добрият ви залог – в крайна сметка той е създаден от екипа на PotCoin.

PotCoin: Ръководство за дълбочина

PotWallet ви предлага всички функции, от които може да се нуждаете, и се предлага в две версии – на линия и работен плот. Въпреки че онлайн портфейлът работи напълно добре, екипът предлага да се използва версията за настолни компютри, тъй като е по-популярната и сигурна версия на двете.

По време на писането на тази статия онлайн портфейлът е достъпен за Android и в момента очаква потвърждение от Apple App Store. Десктоп версията на портфейла е достъпна за MS Windows, Mac OSX и Linux.

Как и къде да купя PotCoin?

Сега, когато портфейлът ви е настроен и готов за работа, можете да започнете да мислите за това покупка и продажба на PotCoin. Но как да купя PotCoin? Или може би по-важното … Къде да купя PotCoin?

Е, когато става въпрос за въпроса „как да купя PotCoin?“, Отговорът е доста прост – точно както бихте направили всяка друга криптовалута.

Къде да купя PotCoin? Много от сайтовете за търговия и продажба на крипто предлагат PotCoin като опция. Най-добре е да се обърнете към Bittrex.

Ако искате да използвате някой друг сайт, тогава процесът е доста ясен. Въпреки това, нека и двамата да преминем през него.

Ако искате да купите PotCoin, първо трябва решете вида на валутата, която ще използвате. За по-простота, да кажем, че ще го купите с щатски долари.

PotCoin: Ръководство за дълбочина

Намерете сайт, който отговаря на вашите нужди и е уважаван. Проверете обменните курсове, рецензии и др. Ако всичко изглежда наред, изберете сумата на PotCoins, която искате да купите, и просто извършете транзакцията с помощта на PayPal, кредитна карта, банков превод или друг вид плащане. Ще трябва да въведете кода на портфейла си и след това остава само да изчакате.

Продавам е донякъде същото като купуването, просто започвате от другия край. Когато продавате PotCoin, изберете сайт, който предлага добър POT (това е свиването на PotCoin. Сериозен съм.) Спрямо съотношенията в щатски долари. Процесът от този момент е същият като закупуването, точно обратното.

Когато търсите реномирани сайтове, за да купувате, продавате или търгувате криптовалута там, винаги подчертавайте сигурност, като правило. Ако сайтът липсва защита от измами и има дупки в него трансферна система, което може да позволи на потенциалните хакери да източат вашите финанси много бързо.

Как да копая Potcoin?

Ако търговията с криптовалути не е вашето нещо, винаги можете да опитате копаете монети сами. Този метод за постигане и притежание на криптовалути е много популярен, и има много общности, които помагат и подкрепят начинаещи миньори.

Когато мислите как да копаете PotCoin, трябва да разгледате три основни метода. Първият е процесор минен, другият е GPU минен и последният е ASIC минен. Ето кратко описание на това как работят:

 • Извличане на процесора. Използва се базиран на процесор криптовалута процесори да решава сложни уравнения, като същевременно получава крипто печалба за работата. Извличането на процесора се счита за най-бавното и най-малко печелившото от всички тях, но е добро за начинаещи, просто защото обикновено не е нужно да купувате нищо и можете да започнете да копаете веднага от комфорта на вашия персонален компютър.
 • Извличане на GPU. Използване на GPU копаене графични карти, и много от тях. Това е много популярен, но скъп метод за извличане на криптовалути. Хората, които се чудят как да копаят PotCoin (или която и да е друга монета по този въпрос), предпочитат този метод поради неговия стабилност и дълголетие.
 • ASIC добив. ASIC са специални машини, които са програмирани да изпълняват само една задача наведнъж. Те са страхотни и супер ефективни, когато става въпрос за копаене на крипто монети, но са много оскъдни и скъпи по същото време.

GPU копаенето е може би най-популярното, докато ASIC крипто копаенето е най-печелившото. Бъдете внимателни, ако мислите да използвате ASIC, тъй като те са били обект на спорове от късно, което може да повлияе на тяхното представяне и популярност.

Като алтернатива можете да разгледате облачно копаене. Използвайки този метод, няма да имате нужда от хардуер или други устройства – всичко ще бъде направено от разстояние.

Потенциалните миньори предпочитат облачния майнинг заради него простота и липса на предварителни изисквания за знания в областта. Не е нужно да знаете как да се изгради платформа или как работи блокчейнът – всичко се погрижи от хостовете за облачно копаене.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Обобщение

Нека обобщим бързо информацията, която сме разгледали в това ръководство.

PotCoin е криптовалута, която е създадена за доминират в законната инфраструктура за канабис. Имало е своите възходи и падения, но и до днес е така все още активно търгуван, купува и продава от хиляди хора по света.

Официалният сайт на PotCoin предлага обширни инструменти и съвети как да се справите с тази криптовалута – можете да създадете PotWallet, да купувате, продавате и търгувате PotCoin, да печелите лихва и т.н..

Ако искаш мина PotCoin, най-добрите ви залози са или добив на GPU, или облачен добив. Ако сте добре осведомени в областта на хардуера и софтуера на майнинг платформа И имате някакъв начален капитал, можете да опитате GPU добив. Ако обаче не искате или не се нуждаете от майнинг платформа и се интересувате само от криптовалути (или просто PotCoin) за някакви краткосрочни цели, тогава облачният добив е най-добрият ви залог.

Сравнете PotCoin рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете PotCoin рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Заключение

Едно от най-добрите качества, които PotCoin притежава, непременно ще бъде неговата фенска база. Това е една от онези криптовалути, в които хората наистина инвестират, както финансово, така и емоционално.

Мотивите зад това са съвсем прости, честно казано. Темата за легализацията на канабиса е много трогателна, но страстна в Съединените щати. С течение на времето виждаме, че все повече и повече държави узаконяват развлекателната употреба на медицинска марихуана. Това не е изключителна тема за САЩ, все пак. Има много страни по света, които са започнали да говорят за това, независимо дали е от правителствена гледна точка или поради натиск от страна на партньори.

PotCoin е просто още една стъпка в това търсене. Ако крайните цели са изпълнени, това ще стане основната част от индустрията за купуване и продажба на канабис. В същото време общностите, които подкрепят легализацията на марихуана, вероятно са доста горди, че сега има криптовалута, която не само е полезно и практично, но действа като еталон в пътуването към легализация.

PotCoin: Ръководство за дълбочина

Какъвто и да е действителният случай, номерата говорят сами за себе си. Ако PotCoin щеше да е безполезен, първоначалните създатели и разработчици нямаше да го поддържат жив толкова дълго. Освен това фактът, че след първоначалния разбор на екипа имаше хора (и компании!), Които се качиха, за да помогнат и поддържат криптовалутата жива, подчертава тази точка.

Ако хората, които поддържат PotCoin, продължат да стоят до тази крипто и ако пазарът отново не потъне, както в края на 2017 г. – началото на 2018 г., PotCoin може да очаква светло бъдеще напред.

Общоизвестно е и се очаква, че ако дадена криптовалута е приета от широката общественост и полезна, вероятно ще остане. Докато отдадените хора подкрепят каузата, PotCoin няма да свърши полезността.

Надявам се, че сте успели да научите нещо ново за PotCoin, Как да купя PotCoin, как да копая PotCoin и различните начини, по които можете да го използвате. Процесът на закупуване е много прост:

 1. Регистрирайте се на Bittrex;
 2. Въведете всички подробности, когато бъдете подканени;
 3. Изберете как искате да закупите PotCoins (чрез кой патентен метод);
 4. Направете покупката!

Въпреки че няма да можете да съхранявате PotCoins в някои от най-високо оценените портфейли за криптовалута там (т.е.. Трезор), PotWallet също е доста прилична алтернатива.

Желая ви късмет във вашите начинания за търговия и добив на PotCoin!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map