Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Предвиждане на цената на Electroneum: Ще се повиши ли?

Биткойн все още е най-голямата криптовалута, но определено не е единствената. След първоначалния успех на Биткойн на пазара са пуснати над 1500 криптовалути.

Ако Electroneum е една такава криптовалута, която е привлякла вниманието ви, значи сте попаднали на правилното място. Electroneum, който стартира през септември 2017 г., в момента е една от 100-те най-големи криптовалути.

Това ръководство ще отговори на въпроси като:

 • Добра инвестиция ли е Electroneum?
 • Каква е прогнозата за цените на Electroneum?
 • Как се е представял Electroneum в миналото?

И така, в края на това ръководство ще имате добра представа за това какво е монета Electroneum и как тя се различава от другите монети. Също така ще научите за различни най-добри прогнози за цените на Electroneum, включително популярни прогнози за 2021 година.

Докато криптовалутата е изключително непредсказуем пазар, целта на това ръководство е да предостави колкото се може повече информация. Винаги се препоръчва да се консултирате с финансов експерт, преди да инвестирате в криптовалути.

Разбирането на основите на всяка криптовалута е много важно, ако планирате да инвестирате в нея. И така, нека първо научим малко за самия Electroneum (ETN), преди да влезем в прогнозите за цените на ETN.

Ако смятате, че вече сте достатъчно запознати с Electroneum, можете да преминете към раздела за история на инвестициите на Electroneum.

Какво е Electroneum (ETN)?

Electroneum, подобно на други криптовалути, е цифрова валута, изградена с помощта на блокчейн технология. И така, какво е толкова специалното в него? Какво го прави различен?

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

На своя уебсайт, пише, че това е „Мобилната криптовалута“, която е създадена за масово приемане. Целта му е да го направи, като го направи изключително лесен за потребителите на смартфони (каквито има 2,2 милиарда) придобиват Electroneum.

Днес транзакциите с криптовалути са сложен процес, който затруднява присъединяването на неспециалистите към пазара на криптовалути. Electroneum се опитва да промени това, като го прави толкова лесно, колкото изтеглянето на приложение.

След като изтеглите приложението Electroneum, сте готови да придобиете Electroneum. Докато повечето монети изискват специално мощно оборудване за тяхното копаене, Electroneum може просто да се добива с помощта на приложението.

Приложението Electroneum също има вграден портфейл за съхранение на монети Electroneum, които се добиват от телефона на потребителя. И така, Electroneum може не само да се управлява, но и да се добива от мобилно приложение.

Освен че са много лесни за ползване и лесни за копаене, има няколко други съществени разлики между Electroneum и Bitcoin. Нека ги разгледаме набързо.


 • Максималният брой биткойни, които могат да съществуват, е 21 милиона, докато максималният брой монети Electroneum може да бъде 21. милиард.
 • Следвайки стъпките на монетата Monero, Electroneum предлага и функции за поверителност.

В случай на транзакции с биткойн, всеки може да види кой е подателят и получателят. Също така транзакциите могат да бъдат проследени до произхода. Но всички транзакции са напълно частни и не могат да бъдат проследени в случая на Electroneum.

 • Electroneum се фокусира повече върху ускоряването на микротранзакциите, като закупуване на мобилни игри, извършване на плащания за приложения и изпращане на пари на приятели.
 • Както споменахме по-рано, Electroneum има собствено приложение, портфейл и мобилен майнер. Всичко, което липсва на биткойн.

След като вече ясно разбирате какво представлява Electroneum, нека да стигнем до предишното му представяне. Познаването на историческите ценови тенденции ще бъде от полза при изготвянето на прогноза за цените на Electroneum.

История на инвестициите на Electroneum

Electroneum ICO, която стартира на 14 септември 2017 г., затвори предсрочно поради достигане на твърдата граница от 40 милиона долара. Electroneum има пазарна капитализация от $ 0,141 милиарда и е брандиран като първата британска криптовалута.

Въпреки че имаха много успешна ICO, скоро след това те се сблъскаха с голяма хълцане. Много потребителски акаунти на Electroneum бяха хакнати, което доведе до внезапен спад на цените в началото на ноември 2017 г. Както можете да видите в таблицата по-долу, цената на Electroneum падна от $ 0,23 на $ 0,06.

lectroneum-прогноза на цената

Цените на Electroneum се съживиха, след като проблемите бяха отстранени и инвеститорите видяха потенциала на тази криптовалута, удобна за мобилни устройства. Той нарасна от 0,06 долара през ноември 2017 г. обратно до 0,22 долара през януари 2018 г., отчитайки ръст от 122% за по-малко от 3 месеца.

Можете да видите историческата ценова тенденция на Electroneum в диаграмата от coinmarketcap по-долу. Подобно на повечето други криптовалути, цените му са намалели от януари 2018 г. Две години по-късно, през януари 2021 г. цената на Electroneum е само 0,005 и бъдещето не изглежда толкова светло. Диаграма за прогнозиране на цените на Electroneum

Electroneum се представи доста средно през миналото в сравнение с други криптовалути. Всъщност има голям брой криптовалути, които са платили на своите инвеститори много по-добра възвръщаемост, отколкото Electroneum. Въпреки това, той успя да генерира интерес от инвеститорите поради уникалните си функции като мобилен добив.

След като вече знаем за историята на инвестициите на Electroneum, нека да разгледаме прогноза за цените на Electroneum или две.

Прогноза за цените на Electroneum 2021

Тук ще видим няколко прогнози за цените на Electroneum за тази година.

Предвиждане на цените на Electroneum 2021 от John McAfee

Ако сте следвали пазара на криптовалути, вече ще знаете влиянието, което Джон Макафи може да окаже върху цените. Той е един от най-известните инфлуенсъри на пазара на криптовалути.

В своя силно положителен туит за Electroneum (вижте снимката по-долу) той заяви, че очаква да се справи добре поради следните причини:

 • Той очаква, че ще се хареса на техническите и нетехническите потребители на приложенията поради лесната му употреба
 • Това е монета за поверителност
 • Той има огромно количество поддръжници във Facebook и други общности, които могат да помогнат за масовото му приемане

  John McAfee Twitter публикация за Electroneum

Неговата прогноза може да се окаже истина, а може и да не се окаже вярна, но определено е добра проверка за Electroneum.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Прогноза на цените на Electroneum 2021 с помощта на технически анализ

Преди да разгледам прогнозата, нека да обясня какво се разбира под техническия анализ, който е популярен метод, използван за прогнозиране на цените.

Техническият анализ използва исторически тенденции в цените и тенденции в обема на търговията, за да предскаже бъдещето. Тази задача се изпълнява от софтуер, който прилага сложни математически функции към исторически данни.

Walletinvestor.com е уебсайт, който извършва технически анализ за криптовалута. Според този уебсайт Electroneum е високорискова едногодишна инвестиция. Неговата прогноза за цената на Electroneum 2021 е $ 0,00! Може би малко грубо?

Прогноза за цените на Electroneum 2021 въз основа на фактори като пазарни тенденции и технологии

Въз основа на фактори като технология, производителност и пазарни тенденции, уебсайт, наречен uslifed.com направи прогноза за цените на Electroneum преди няколко години. Според тази прогноза за цената на ETN Electroneum трябваше да бъде около 0,74 долара през декември 2018 г. Въпреки това, тогава и сега (през 2021 г.) цената на ETN е само 0,005 долара. Те основават своите прогнози за Electroneum на факта, че той има огромен брой поддръжници и е много лесен за използване.

Също Medium.com прогнозира, че бъдещата цена на ETN монети ще нарасне до $ 0,03235, така че ще видим дали това е вярно или не през 2021 г..

Сега, когато имаме представа за прогнозите на Electroneum за тази година, нека се опитаме да разберем дългосрочното бъдеще на Electroneum.

Прогноза за цените на Electroneum 2021

Предвид нерегламентирания характер на криптовалутите (в момента) е доста трудно да се предскаже тяхното дългосрочно бъдеще. Въпреки това ще се опитам да споделя колкото се може повече информация с вас.

Следват най-добрите прогнози за цените на Electroneum за 2021 година.

Предвиждане на цената на Electroneum 2021 въз основа на технически анализ

Coinliker.com е уебсайт, който извършва технически анализ и дава дългосрочни прогнози за цените. Дава прогноза от $ 2,44 за 2023 г. Въз основа на това Electroneum изглежда ще бъде на път през 2021 г., а инвестицията от $ 200 може да струва над $ 23 000 до 2023 г..

Прогноза за цените на Electroneum 2021 въз основа на фактори като пазарни тенденции и технологии

Uslifed.com също предостави прогноза за Electroneum преди няколко години. Той прогнозира, че цените на Electroneum ще бъдат около $ 0,812 в началото на 2018 г. и $ 1,10 до декември 2018 г. За съжаление това не се случи и източници показват, че цената на ETN може да достигне до $ 0,1 до 2021 г..

И така, това е прогнозата за цените на Electroneum за 2021 година, както е показано от два различни източника. Изглежда добър вариант за инвестиция, но както казах по-рано, е много трудно да се предскажат цените на която и да е криптовалута в дългосрочен план.

Всъщност е много трудно да ги предвидите и в краткосрочен план – трябва да го направя ясно. Никой не може да види бъдещето, въпреки че вероятно всички искаме да можем.

Така че, Electroneum е добър вариант за инвестиция?

Както видяхте, прогнозите са разделени относно бъдещето на Electroneum. Важно е да вземете предвид тези прогнози, докато вземате решения, но също така е важно да разгледате основите на монетата.

Следват някои от причините Electroneum да е добра инвестиция.

Компетентен екип с определени цели

Един от най-важните фактори, които решават бъдещето на всяка криптовалута, е екипът зад нея. Electroneum има опитен и всеотдаен екип, който ръководи шоуто. Главният изпълнителен директор, Ричард Елс, има опит в изграждането на успешен технологичен бизнес. Най-новият е Retortal Ltd, който се оценява на над 50 милиона долара.

Досега екипът бързо развива нови функции и отстранява всички проблеми. Те също така информират инвеститорите си за целите си и как ще ги постигнат, за разлика от много други проекти за криптовалута.

Огромна общност от поддръжници

Поради привлекателността си към нетехнически потребители, той получи огромна подкрепа на нивото на нивото. Хората се надяват, че Electroneum може да е монетата, която ще доведе до масовото приемане на криптовалути поради своята мобилност.

През януари 2018 г. имаше около 765 000 ETN потребители на живо и те добавят повече всеки ден.

Това са някои от причините, които могат да направят Electroneum добра инвестиция. Те може да са в състояние да генерират интерес от инвеститорите, тъй като изглежда, че се движат в правилната посока.

Има обаче няколко неща, за които трябва да внимавате в случай на Electroneum. Следват някои от нещата, които могат да блокират растежа на Electroneum.

Или Electroneum е лош вариант за инвестиция?

Минало представяне

2017 г. беше изключително успешна за криптовалутите. Най-добрите криптовалути като Litecoin, Monero, Ethereum дадоха възвръщаемост в диапазона от 5000 до 10 000%. Това е масивно, нали?

Electroneum обаче не е показал подобни нива на производителност. Инвеститорите, които гледат на миналите резултати като мярка за успех, може да не се интересуват от инвестиции в Electroneum.

Технически предизвикателства

За да успее, Electroneum се стреми да се възползва от мобилните потребители, като предоставя удобен за потребителя мобилен добив. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, и те са изправени пред технически проблеми от март 2018 г., когато възникват проблеми.

Освен ако не могат да отстранят проблемите, бъдещето на продукта на Electroneum изглежда нестабилно.

Прогноза на цените на Electroneum twitter post

Списък на борси

Те постигнаха известен напредък по този фронт, но Electroneum все още не е в списъка на нито една от основните борси като Binance, Bittrex и Poloniex. За някои инвеститори това е разочароващо, защото те го смятат за липса на доверие. За други предоставя въпроси относно ликвидността.

Претеглянето на плюсовете и минусите на всяка криптовалута е много важна част от инвестиционната стратегия.

Според мен трябва да изчакате, за да видите колко добре се представя техният мобилен майнер, преди да направите инвестиционно обаждане. След като стане ясно, че те са технически оборудвани за отстраняване на проблемите, можете да се консултирате с финансов съветник, който да планира вашата инвестиция.

Заключителни думи

Вече знаете какво е Electroneum, какви са неговите USP, какви са неговите грешки и как някои големи имена в криптопространството смятат, че ще се представи през следващите няколко години.

Ако Electroneum успее да постигне целите си в истински смисъл, тогава те ще могат да завладеят голям пазар от над 2,2 милиарда потребители на смартфони – това е дъното. Така че, ако проектът ви харесва, трябва да го следите отблизо, заедно с техните разработки, за да можете да инвестирате в него в точното време.

Това АКО решите, че това е добра инвестиция, която може да зависи от фактори като това колко добре се справят с текущите проблеми, които изпитват.

Прогнозите за цените на Electroneum показват, че те може да са добра дългосрочна инвестиция, но има смесени прогнози. Ако нещата вървят в негова полза, тогава може да се докосне между $ 1-50 $, осигурявайки възвръщаемост от над 5000% въз основа на прогнозите, които разгледахме.

Както вече казах, криптовалутата е силно непредсказуема и винаги е добра идея да се обърнете към финансов консултант, преди да инвестирате.

И така, какво ще правиш? Заслужава ли си да инвестирате в това? Каква е вашата прогноза за цените на Electroneum? Бих се радвал да чуя вашите мисли!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector