Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Предвиждане на цената на Qtum: 2021 г. и след това

И така, чували сте някои вълнуващи неща за Qtum, искате да знаете повече и искате да чуете прогноза за цената на Qtum?

Е, попаднали сте на правилното място! Отпуснете се, отпуснете се и нека ви разкажа всичко, което трябва да знаете за прогнозата за цената на Qtum за тази година и след това…

Цените на криптовалутите винаги се променят. Технологията е много нова и наистина нямаме представа колко важна ще бъде в бъдеще. Това, което знаем, е, че криптовалутите са много вълнуващи и много хора искат да инвестират в тях. Само времето ще покаже кой е инвестирал в правилните монети!

Правилната монета ли е Qtum за вас? Да видим…

В това ръководство ще ви кажа какво е Qtum и къде се очаква да бъде през следващите няколко години. Ще ви кажа и какво мислят крипто експертите за това като инвестиция. До края на това ръководство ще разберете какви според експертите ще бъде цената на Qtum тази година и в бъдеще. Също така ще знаете каква информация използват, за да направят прогноза за цената на Qtum.

Няма да правя никакви собствени прогнози. Ще ви помогна да решите сами!

Няма да можете да направите своя собствена прогноза за цената на Qtum, докато не разберете добре какво е Qtum.

Contents

И така, какво е Qtum?

Предвиждане на цената на Qtum

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Qtum е криптовалута, базирана в Сингапур. Той е разработен от Патрик Дай и Джордан Граф. Той излезе на живо през септември 2017 г. Произнася се като „квантов.

Qtum не е просто крипто монета, а платформа за бизнес. Това означава, че е проектиран да бъде използван от бизнеса за всякакви различни задачи. Qtum позволява на своите потребители да разработват интелигентни договори и dApps в огромен мащаб. Прави това, като комбинира най-добрите битове от две от най-големите криптовалути в света; Ethereum и Bitcoin.

Забележка: Интелигентните договори са насоки за транзакции. Транзакциите ще се извършват само ако се спазват всички насоки на договора. dApps са децентрализирани приложения. Те нямат централни сървъри, които могат да бъдат уязвими за атаки от хакери.

Qtum има потенциала да реши някои от основните проблеми, пред които са изправени както Ethereum, така и Bitcoin. Чрез комбинирането на части от всяка от тях Qtum се надява да предостави на бизнеса начин за бързо и ефективно обработване на милиони транзакции. Това е нещо, което досега нито една платформа не е успяла да направи сама.

Преди да започна да говоря за цената на Qtum, важно е да разберете няколко неща за ценовите прогнози като цяло.


Кратко бележка за ценови прогнози

Трябва да направя признание – не знам каква ще бъде цената на Qtum след две години или дори каква ще бъде след две седмици! Всъщност никой не го прави! Ето, казах го. Можеш ли да ми простиш? Истината е, че никой не може да предскаже точно бъдещите цени на криптовалутите. Ако някой ви каже, че може, той лъже.

Всичко, което мога да ви кажа, е какво се е случило с цената на Qtum от пускането му и какво някои умни хора смятат, че може да се случи с него в бъдеще.

В останалата част на това ръководство ще говоря за много различни прогнози за цените. Също така ще ви кажа на какво се основават тези прогнози и след това зависи от вас да вземете вашето собствено решение. Ако искате да инвестирате в Qtum, можете да използвате това ръководство като първата стъпка в изследването си.

Крипто инвестиционен урок №1: Харчете само това, което можете да си позволите да загубите!

Преди да започна да звуча твърде много като учител в училище, искам да отговоря на няколко важни въпроса. Те са;

 • Как се е променила цената на Qtum от пускането му в действие?
 • Какво мислят експертите?
 • Каква е тяхната прогноза за цената на Qtum 2021?

Нека започнем с кратко обобщение на това как се е представила цената на Qtum досега …

Движение на цените на Qtum: септември 2017 г. – септември 2018 г.

Движение на цените на Qtum за 2017-2018

Когато основната мрежа на Qtum стартира на 13 септември 2017 г., цената й се затвори на 11,94 щатски долара (USD). Всъщност цената на Qtum беше висока до 18,26 USD още на 1 септември.

Цената остана между 10 и 20 USD през октомври и ноември 2017 г. До средата на декември тя започна да се покачва. На 15 декември цената на Qtum за първи път надхвърли 30 USD.

Едно от обясненията за този скок в цената идва от крипто влогър, CryptoClub. CryptoClub смята, че Qtum е била подценена монета, докато не е била представена на BlockShow Asia в края на ноември 2017 г. CryptoClub твърди, че цената на Qtum е скочила, след като е била представена на събитието.

След появата си в BlockShow, Qtum беше похвален и в популярния сайт за крипто-новини Коинтелеграф. Цената на Qtum се е повишила с повече от 20 USD в рамките на един ден от публикуването на статията на 17 декември. По-масовите медийни канали, като Форбс, започна да коментира нарастването на стойността на Qtum и възходящата тенденция продължи. До 6 януари един Qtum беше на стойност 106,88 USD.

Предвиждането на цената на Qtum на CryptoClub за 2018 г. беше, че цената ще се установи на около 60 USD. Това не се случи Бавно отново се върна надолу. В края на 2018 г. един Qtum струваше 2,33 USD, а през януари 2021 г. – 3,5 USD.

Крипто инвестиционен урок №2: Само защото цената на монетата се покачва, не означава, че тя ще остане нагоре!

Сега знаете историята на Qtum, нека разгледаме какво може да се случи с цената му за 2021 г. и защо. След това можете да направите своя собствена прогноза за цената на Qtum!

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Прогноза за цена на Qtum 2021

Първото нещо, което трябва да знаете за всяка прогноза за цената на Qtum 2021 е, че сме на мечи пазар. Това означава, че цените падат надолу на пазара, така че много хора продават монети. Всяка прогноза за цените на Qtum до 2021 г. ще бъде засегната от мечия пазар. Повечето крипто експерти обаче все още са уверени, че цената на Qtum ще се покачи през втората половина на тази година.

Голяма част от информацията, от която се нуждаете, за да направите своя собствена краткосрочна прогноза за цената на Qtum, е достъпна от Qtum’s начална страница и CoinMarketCap. Тези два сайта ще ви дадат добра представа за това какъв вид инвестиция е Qtum.

Информация за началната страница на Qtum

Двете най-важни информации, които ще намерите на началната страница на Qtum, са:

 • Редица възли: Възлите са компютри в мрежата на Qtum, които съдържат пълен запис на всички транзакции, направени в нея. Възлите поддържат и подобряват мрежата. Qtum има 6569 възли в своята мрежа. Това е общност с големи размери. Биткойн има само около една трета повече възли в своята мрежа (9 977) и съществува вече девет години!
 • Редица dApps: Понастоящем Qtum изброява 27 dApps, които работят в неговата мрежа. Това все още изостава от 1,577 dApps на Ethereum, но това е добре начало. Qtum има разнообразна селекция от почтени dApps и силна общност от разработчици, които ги подкрепят.

Наличието на силна общност е много важно за успеха на нова криптовалута. Някои влогъри харесват LoKeyMoney мислеше, че силата на общността на Qtum е достатъчна, за да предложи краткосрочна цена от около 80-120 щатски долара през 2018 г. Въпреки това, тази оценка разчита на подобряването на пазара като цяло. Според мен тази прогноза беше много висока за платформа, която имаше само 27 dApps, половината от които още не бяха на живо! Въпреки това, тази прогноза далеч не се превърна в реалност.

Що се отнася до прогнозите за няколко години, експертите от capital.com прогнозират, че цената на Qtum трябва да достигне $ 3,82 до края на 2021 г. Това е много незначително увеличение в сравнение с текущата цена ($ 3,5).

Един от най-добрите начини да се направи краткосрочна прогноза за цената на Qtum е да се разгледат цифрите. Най-доброто място за разглеждане на цифрите е на CoinMarketCap (CMC).

Номера на CoinMarketCap

CMC предлага подробна информация за това колко добре се представят криптовалутите. Ето част от полезната информация, която CoinMarketCap е записала за Qtum;

 • Исторически данни: Разглеждайки историческите данни на Qtum, можем да видим, че цената на Qtum е била доста стабилна във времето. Тя не се е качвала нагоре и надолу толкова, колкото летливите монети като TRON или Verge.
 • Наличност на пазара: CMC изброява всички различни крипто борси, където можете да закупите Qtum. Той също така показва колко двойки за търговия Qtum са налични за всяка. Понастоящем CMC изброява 101 двойки за търговия Qtum на повече от 25 различни борси.

  Забележка: Търговската двойка е две валути, които се предлагат за търговия. Мислете за това като за бюро за смяна на летището. Търговска двойка за Qtum ще изглежда така, 1 QTUM = 3.52USD. Наличието на Qtum за търговия е добър знак, че инвеститорите се доверяват на монетата и искат да я купят. Нито една от борсите, изброени на CMC, не предлага Qtum за търговия с фиатни валути. Това означава, че търговците, които все още не притежават криптовалута, ще затруднят закупуването на Qtum. Забележка: Валутите на Fiat са официалните валути на страните. Примерите включват британска лира и индийската рупия.

 • Недостиг: Qtum има общ лимит на доставки от 107 822 406 CMC, цитираните доставки на Qtum са 88 647 552 QTUM. Това означава, че вече са издадени три четвърти от общата му доставка. Скоро той ще бъде оскъден, което означава, че ще бъде по-трудно да се купи и цената му може да се повиши.
 • Пазарна капитализация: Общата стойност на всички Qtum в света днес е 349 458 486,90 долара. Това го прави 79-ата най-голяма криптовалута на пазара.

Заключение за прогнозите за 2021 г.

В краткосрочен план всяко прогнозиране на цената на Qtum трябва да се основава на факти. Така че, бъдете в крак с размера на общността на Qtum и колко добре се представя на CoinMarketCap през следващите няколко месеца.

Крипто инвестиционен урок №3: Направете домашното си!

Сега нека погледнем малко по-напред в бъдещето. Какви фактори ще окажат влияние върху цената на Qtum през следващите няколко години?

Qtum Predictions: 2021 и след това!

Има няколко неща, върху които трябва да помислите, когато правите дългосрочна прогноза за цената на Qtum. Първият е броят на други платформи, които са подобни на Qtum. Тези други платформи са конкуренция и могат да повлияят на цената на монетите Qtum.

Състезание

Пазарът на платформи като Qtum е много пренаселен. Ethereum беше първата платформа, която предлага на потребителите интелигентно разработване на договори и dApps и все още е най-голямата. Има обаче много други платформи, които предизвикват мястото на Qtum на пазара. Вижте някои от дългосрочната конкуренция на Qtum:

 • EOS много хора са развълнувани. Някои смятат, че това ще бъде новият „цар на dApps“. Той стартира на 5 юни 2018 г., така че разработчиците вече могат да надграждат върху него.
 • NEO понякога се нарича „китайски етериум“. Той предлага на потребителите подобни услуги на Qtum. Предимството, което има пред повечето други криптовалути, е тясната връзка с китайското правителство и лидери на китайската индустрия.
 • Лиск е платформа с големи планове за следващите няколко години. Планира да стартира децентрализирана крипто борса, която може да я превърне в основен играч на пазара.
 • Кардано е създаден от един от основателите на Ethereum. Той се разработва отдавна, но експертите са много развълнувани от това. Тя може да започне да работи в рамките на една година и да създаде много проблеми на други платформи на пазара.

Qtum ще трябва да се конкурира с тези четири платформи и Ethereum през следващите няколко години! Ще бъде трудно предизвикателство и само най-силните ще оцелеят. Цената на монетата Qtum ще зависи от това колко добре тя може да се конкурира с други платформи.

Крипто инвестиционен урок # 4: Проучване на пазара!

Два от начините, по които Qtum се надява да се пребори с конкурентите си, е чрез партньорства и маркетинг …

Партньорства

Qtum има планове за две големи партньорства през следващите години;

 1. Старбъкс: Qtum е договаряне споразумение с гигантската кафе верига, Starbucks. Партньорство с такъв размер би било чудесно за дългосрочната цена на монетата Qtum.
 2. 360 Финанси: Qtum разработва блокчейн изследователски център с китайската компания за финансови технологии, 360. Това партньорство може да даде на Qtum по-голям достъп до китайските пазари и да му помогне да се конкурира с платформи като NEO.

  360 Финанси Китай

Маркетинг

Екипът на Qtum ще направи всичко възможно, за да привлече колкото се може повече внимание към тяхната платформа. Появата му в BlockShow Asia доведе до покачване на цената на монетата Qtum, но те не спряха дотук.

Предвиждане на цената на Qtum

През февруари 2018 г. Qtum пусна блокчейн в космоса! Платформата се обедини с Qtum dApp, наречен SpaceChain, за да популяризира изследването на космоса и идеята за децентрализиран интернет.

Вълнуващо е за инвеститорите да видят платформи, изследващи нови области на науката. Qtum ще продължи да разработва подобни проекти и техният успех може да доведе до покачване на цената на монетите Qtum.

След това искам да говоря за пътната карта на Qtum. Разглеждането на техническите подобрения, които Qtum се надява да направи през следващите няколко години, ще ви помогне да направите точна прогноза за цената на Qtum.

Забележка: Пътната карта е списък на техническите цели, които криптовалутата се надява да постигне за определен период от време.

Пътна карта на Qtum

Най-голямото техническо развитие, което се случва в Qtum, е виртуалната машина X86. Вижте виртуалната машина като фабрика, в която се изграждат dApps и интелигентни договори. Qtum използва фабриката на Ethereum, която се нарича EVM. Qtum смята, че X86 VM ще бъде по-добър начин за разработчиците да изградят dApps и интелигентните договори на бъдещето.

Други важни дати от пътната карта на Qtum са март 2019 г. и март 2020 г. Във всеки от тези периоди Qtum ще пусне 6 милиона нови монети. Това означава, че до март 2020 г. общото предлагане на монети Qtum ще бъде в обращение.

Ако X86 VM работи добре и впечатлява общността на разработчиците, докато общото предлагане на монети е в обращение, 2021 г. може да бъде много важна година за Qtum. Всяка прогноза за цената на Qtum трябва да включва тези два фактора. Ефектът им върху цената на монетите Qtum може да бъде огромен.

Крипто инвестиционен урок №5: Познайте своя продукт!

Преди да си отидете и да направите своя собствена прогноза за цената на Qtum, нека направим кратко обобщение на всички важни проблеми. Ще разгледаме още няколко експертни прогнози и тогава ще можете да решите дали Qtum е подходящата инвестиция за вас.

Qtum е добра инвестиция?

Както видяхте, има много неща, които могат да повлияят на цената на монетите Qtum тази година и в бъдеще. Но добра инвестиция ли е?

Технически Qtum е толкова силна, колкото всяка друга платформа на пазара. Той се възползва от това, че се основава на две от най-успешните криптовалути в света. Той дори предлага на своите потребители услуги, които са подобрение в сравнение с тези, предлагани от Bitcoin и Ethereum!

Някои от технологиите, които Qtum разработва, са наистина вълнуващи. Има обаче голяма конкуренция. Истинските победители в криптовалутата ще бъдат платформите с най-големите и силни общности. Qtum не е толкова популярен като Bitcoin или Ethereum, но може да бъде в бъдеще. Това ще зависи от dApps, които са изградени на Qtum и реалните партньорства, които той формира.

Ако Qtum е домакин на супер бърза платежна система, която се използва във всеки Starbucks по света, стойността му ще се покачи като ракета. Това все още не се е случило. Крипто експертите обаче все още имат голямо доверие в Qtum.

Coinliker публикува доста положителна прогноза за цената на Qtum, като се има предвид сривът на пазара на криптовалута, който се случи в края на 2018 г. Те смятат, че в рамките на една година цената на Qtum ще бъде 38,45 USD, а до пет години ще бъде 140,73 USD. Това е много висока оценка, но ни казва нещо за нарастващото доверие на пазара като цяло.

WalletInvestor публикува по-малко уверена прогноза за цената на Qtum. Те смятат, че в рамките на една година цената на монетата Qtum ще бъде 1,44 USD. Мисля, че това е по-реалистична оценка. Крипто пазарът обаче е на по-малко от десет години, така че всичко е възможно!

Какво мислиш? Няколко последни мисли и след това сте сами!

Предвиждане на цената на Qtum: Финални мисли

Инвестирането в криптовалути е все още ново и може да бъде много опасно! Никой всъщност не знае какво ще се случи по-нататък. Има толкова много неща, които могат да се случат, че не можем да предскажем. Всички правителства по света могат да се срещнат утре и да забранят криптовалутите! Ние просто не знаем …

Не мислете за криптовалутите като схема за печелене на пари. Мислете за тях като за технология на бъдещето. Цената на криптовалутите може да спадне, но технологията не отива никъде! Така че, разгледайте допълнително инвестирането в Qtum, ако искате да бъдете част от общност, която се опитва да промени света.

Урок за крипто инвестиции # 6: Забавлявайте се! Инвестирате в бъдещето на парите!

Сега, след като знаете почти всичко, което трябва да знаете за изготвянето на прогноза за цената на Qtum, каква ще бъде прогнозата ви за цена на Qtum? Качва ли се цената на монетата Qtum нагоре или надолу? Вашето предположение е толкова добро, колкото моето, така че уведомете ме!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector