Предвиждане на цените на ICX: Бъдещето на ICX

Здравейте и добре дошли в тази статия за прогнозиране на цените на ICX. В това ръководство за прогнози за цените на монети ICON ще разгледам една от най-новите и най-оптимистични платформи за криптовалута около.

Какво да очаквате в това ръководство

Ще започна с кратко обяснение какво е ICX Coin, преди да премина към бързо предупреждение за това как трябва да се третират прогнозите за цените на криптовалутите. Това ще бъде последвано от разглеждане на някои от най-добрите прогнози за цените на ICX за по-краткия период и някои за по-дългосрочния (2021 г. и след това).

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

За съжаление, подобно на криптовалутата ICON, ICO беше само преди девет месеца, през септември 2017 г., е трудно да се намерят легитимни експерти, които да правят прогнози за цените. Те са по-често срещани при по-големите криптовалути като Bitcoin и Ethereum.

Предложил съм и някои мнения за това как да се отнасяме към техническия анализ, когато обмисляме инвестиции. Техническият анализ е наименованието, дадено на изследването на минали ценови тенденции, за да се определи дали цената ще се повиши или спадне. Въпреки че със сигурност може да бъде полезно за търговците, то е по-малко важно за инвеститорите в стока или актив. Тъй като това е статия, разглеждаща бъдещето на ICX Coin, техническият анализ няма да е от полза за прогнозите за цените на ICX.

След това ще има някои точки относно пътната карта на ICX във връзка с прогнозите за цените на ICON ICX монети. Ще обясня какво се надява да постигне екипът зад проекта и ще се опитам да го свържа с ефективността на дигиталния актив.

И накрая, предложих няколко мисли дали ICX е добра инвестиция. Това няма да бъде и при никакви обстоятелства не трябва да се счита за инвестиционен съвет. Надяваме се обаче, че ще ви даде инструментите за справяне с информацията за мрежата за криптовалута ICON и нейната родна монета ICX.

Преди да се запозная с всичко това, ще започна с това, което е ICX Coin.

(Ако вече сте уверени в знанията си за ICX Coin, можете да преминете към следващия раздел).

Какво е ICX Coin?

Преди да започна да разглеждам някои прогнози на ICX Coin, първо би било логично да обсъдим накратко какво всъщност е ICX Coin.

ICX Coin е криптовалутата, която е собствена на мрежата ICON. Това е нещо като Ether за мрежата Ethereum, тъй като много от функциите, изпълнявани в мрежата за криптовалута ICON, трябва да бъдат платени за използване на валутата ICX.

Мрежата ICON се разработва от 2 години. Създаден е от финансовата група Dayli. Dayli Financial Group е корейска фирма, специализирана във финансовите иновации и технологии. Ако някога сте използвали борсата Coinone, може да разпознаете името на компанията. Те всъщност притежават корейската платформа, която позволява на потребителите да купуват и продават различни криптовалути.

Идеята на мрежата ICON е да "хиперсвързване на света". Дейли Финанс Груп е на мисия да изгради най-голямата децентрализирана мрежа, която планетата е познавала.


Екипът зад ICON се опитва да създаде платформа за взаимодействие между потребителите между различни вериги. Това взаимодействие ще се извършва с помощта на сложни интелигентни договори.

Разработчиците наричат ​​тази взаимосвързана мрежа с "Република ICON". Надеждата е, че един ден ICON ще бъде мрежа, която позволява взаимодействие между много от различните сектори на съвременния живот. Те включват, но не се ограничават до застраховането, здравеопазването, образованието, сигурността и финансите.

В основата на „ICON републиката“ стои Nexus. Тази блокчейн свързва всички различни по-малки вериги, които формират самата република. Тези по-малки блок-вериги са известни като ICON Community. Всеки от тези отделни блокчейн ще има свои собствени правила. Самата ICON не може да контролира как функционира всяка общност.

Редовните потребители могат да се свържат с мрежата ICON, използвайки така наречения Citizen Node. След това тези възли могат да се използват за взаимодействие с различните децентрализирани приложения на екосистемата ICON. Различните валути на мрежата ще се търгуват с помощта на собствената децентрализирана борса на ICON.

Бързо предупреждение за ценови прогнози

Преди да започна с фокуса на тази статия, първо трябва да отправя бързо предупреждение: към прогнозите за цените на криптовалутите трябва да се отнасяме внимателно! Като такава нова технологична иновация е невероятно трудно да се прецени какво струва нещо толкова модерно.

В крайна сметка пазарът решава стойността на всяка валута. Ако много хора го купят, ще си струва много. Ако малко хора вярват в проекта, цената няма да се повиши.

Има много причини, поради които проект за криптовалута може да се провали. Основните обаче са:

  • Състезание
  • Регламент
  • Технологични
  • Измама

Прогноза за цена на ICX на CoinLiker 2021

Добре, нека започнем с доста див. Уебсайт, наречен CoinLiker, публикува може би най-възходящата (оптимистична) прогноза за цените на ICX, която сме виждали през следващите дванадесет месеца.

Както можете да видите, този неназован автор смята, че ICX не само отива на Луната, но и прескача право покрай нея. Предполага се, че цената ще продължи да се покачва, докато достигне някаква все още неозаглавена планета в най-дълбоките дълбини на Вселената …

прогнози на icx-цена

Да, точно така – почти 4 долара!

За съжаление няма данни за това междузвездно прогнозиране на цените на ICX. Въпреки това Coinliker твърди, че използва „персонализиран алгоритъм за прогнозиране“, който „е открил, че ICX е фантастична инвестиция“.

Според техния алгоритъм инвестиция от 200 долара на днешните цени ще върне около 2700 долара въз основа на едногодишната им прогноза по-горе.

Не всички прогнози за цените на ICON ICX са лунни издънки, все пак …

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Прогноза за цената на ICX на WalletInvestor 2021

От направо дивата природа преминаваме към малко по-разумна прогноза за цените на ICX. WalletInvestor е доста по-земен за прогнозите за цените на ICX.

Те вярват, че цената на ICX ще остане стабилна около 0,753 долара в едногодишен срок. ICON струва 0,90 долара през януари 2021 г. Излишно е да казвам, че това изглежда много по-разумно. Не е подкрепено обаче много убедително. Въпреки това WalletInvestor обича да включва някои графики, за да илюстрира тяхната гледна точка.

Предвиждане на цените на ICX за 2021 и 2022 г.

Постоянната базова линия на дясната графика изглежда представлява прогнозираната стагнация на цената на монетата през цялата година.

За съжаление, подобно на анализа на CoinLiker, няма много доказателства в подкрепа на отговорите на WalletInvestor на въпроси като „Ще срине ли ICON?“

Вместо това те го държат кратко и сладко: „Според нашия анализ това няма да се случи.“

Предполага се, че техният анализ не включва други платформи, предлагащи по-добра услуга, отколкото ICON може да предостави, регулатор, който прави ICX нелегален, или недостатък на кодоразрушител в самия софтуер.

Новини, които биха могли да повлияят на прогнозите за цените през 2021 г. за ICX

Разглеждайки прогнозите за цените на ICX, които ви предоставих досега, бихте си помислили, че буквално няма новини около проекта. Това обаче изобщо не е така!

ICON си партнира с приложение за социални медии, наречено LINE. В момента LINE е най-голямата платформа за социални медии в Япония. Неговото приложение за съобщения има над 200 милиона потребители всеки месец. Това е потенциално чудесна потребителска база за децентрализираните приложения на ICON, когато са разработени.

Освен това има новини, че ICON е създала партньорство със Samsung. Доклади посочват, че технологичният гигант ще използва системата Chain ID на ICON за проект, който те разработват, наречен Samsung Pass.

Това очевидно е положително развитие за екипа, но не е ясно дали това ще се превърне в търсене на самите ICX монети. Разбира се, ако това не създаде допълнително търсене, цената на всяка монета ICON изобщо няма да бъде повлияна от партньорството. Все пак това е добре за цялостната репутация на ICON.

Нека експерти направят прогнози за цените на ICX?

За съжаление, всъщност няма експерти, които правят прогнози за цените на алткойни в наши дни. Откакто се обяви, че се кандидатира за президентски пост и стартира собствена криптовалута, Джон Макафи изглежда засега се е успокоил да прави ценови разговори засега.

При липсата на гуру за интернет сигурност изглежда има дупка във формата на експерт. Има много уебсайтове като MarketInvestor и CoinLiker, които бихме могли да разгледаме за прогнозиране на цените на ICX за 2021 година. Съобщението за отнемане обаче ще бъде просто да повтарям, че фактите, партньорствата и развитието говорят по-силно от цифрите, извадени от нищото.

Има и много видеоклипове в YouTube по темата. Те обаче страдат от същите проблеми като уебсайтовете за прогнозиране на цените. Повечето от създателите ще държат монетите, които сами изпомпват, и се надяват да създадат вълнение около даден проект. Такива видеоклипове не трябва да се използват като инвестиционен съвет.

Много по-добре е сами да станете възможно най-информирани. Погледнете проектите, които са били успешни. Опитайте се да определите какво ги е накарало да постигнат печалбите, които са направили хората богати. По-важното е, опитайте се да идентифицирате какво ги е накарало да запазят тези печалби, вместо да станат само проекти за изпомпване и зареждане, като над 90% от крипто индустрията.

Погледнете членовете на екипа, пътните карти (повече за пътната карта на ICX по-късно), целите и белите табели. Решете сами дали смятате, че светът има нужда от такъв проект. Това е много по-добър начин да направите инвестиция, вместо да разчитате на някой неназован автор, който да напише произведение с много големи процентни печалби, но малко, за да ги подкрепи.

Използване на технически анализ за прогнозиране на цените

Някои уебсайтове, предлагащи прогнози за цените на ICX, ще кажат, че са използвали технически анализ за осъществяване на своите разговори. Проблемът обаче е, че техническият анализ е дисциплина, която включва внимателен и постоянен анализ на диаграмите.

Какво беше бичи диаграма (оптимистична) може много бързо да се превърне в мечи (песимистична) и обратно? Техническият анализ може да се използва много ефективно за ежедневна търговия (краткосрочна търговия, купуване на ниска цена и продажба на висока цена). Въпреки това, на пазар, който работи денонощно, седем дни в седмицата, следващите диаграми ще включват огромен ангажимент.

За дългосрочни инвестиционни цели най-добрият показател е фундаменталният анализ. Фундаменталният анализ включва разглеждане на проблема, за който даден проект твърди, че може да го реши. След това трябва да поставите въпроса дали пазарът изисква такова решение и колко добре разположена е компанията или екипът, за да изпълни обещанията си.

Предвиждане на цените на ICX 2021 и след това

Ако да правите прогнози за цените за една година е проблематично, да ги направите още по-навътре в бъдещето е още по-сложно. Отново разгледах няколко най-успешни уебсайта, предлагащи прогнози за цените на криптовалутата. За съжаление, при липса на легитимни експерти, които правят прогнози за цените на ICX, тези уебсайтове ще трябва да направят това!

Прогноза за бъдеща цена, която е повече от просто цифри?

Първо, нека разгледаме прогнозата за цените на ICX на CoinCheckUp. Този уебсайт използва няколко различни разсъждения зад цифрите, които дава за 2021 до 2024 г. Те включват спекулации с цената, ако растежът на ICON отразява този на Google, Facebook, самия интернет или следва теорията на закона на Мур.

Проблемът с тези прогнози за цените на ICX е, че няма абсолютно нищо, което да предполага, че ICON ще расте в съответствие със закона на Мур. По същия начин няма причина да вярваме, че осиновяването ще последва това на Интернет или Google.

Предвиждане на цените на ICX

Въпреки това, поне уебсайтът предлага отказ от отговорност относно прогнозите за цените:

„Прогнозите не са гаранция за бъдещето. Използвайте всички данни за CoinCheckup за информационни цели. Информацията не трябва да се счита за инвестиционен съвет. “

Прогноза за максимална и минимална цена за 2021 г.?

Писател в уебсайт, наречен TradingBeasts е измислил някои свои номера. Подобно на предходните прогнози за цените, които представих, тук липсва какъвто и да е фундаментален или технически анализ. Писателят обаче е успял да определи максимална и минимална прогноза за ICON ICX за 2021 г. и след това.

Както можете да видите, TradingBeasts очакват цената на ICON жетоните да се повишава непрекъснато през 2021 г. Това е независимо от факта, че никоя криптовалута, която съществува повече от година, не е успяла да увеличава стойността си постоянно всеки месец.

Пътна карта на ICX

С цели, толкова големи, колкото тези на ICON за бъдещето, отборът очевидно има труден път напред. На уебсайта си те изброяват целите си за 2021 г. Изглежда, че те се надяват проектът им да бъде изцяло завършен до края на 2021 г. Това е различно от пътните карти на някои блокчейн платформи, които планират да изпълнят повече от десетилетие.

Уебсайтът на ICON изброява няколко различни раздела, върху които те ще се съсредоточат. Това са ценни книжа, застраховки, банки, университети и болници. Във всеки раздел са изброени целите за следващата година. Тук ще ги разгледам един по един.

Предвиждане на цените на ICX

Ценни книжа

ICON се надява да използва технологията си в клиринговата и сетълмент индустрията през 2018 г. След това през 2019 г. ICON се надява да бъде използвана и в търговския сектор.

Предвиждане на цените на ICX

Застраховка

ICON твърдят, че вече имат тяхната технология за вериги, използвана от много застрахователни компании от най-високо ниво. През 2018 г. те казват, че тяхната услуга ще стане достъпна за обществеността. Това ще включва формирането на ключови партньорства в бранша.

Предвиждане на цените на ICX

Банки

През 2018 г. ICON планира да пусне система за предплатени плащания, която е изцяло цифрова. Това ще бъде последвано от развиване на отношения с неназовани партньори.

Предвиждане на цените на ICX

Университети

Пътната карта на университетския сектор ще включва първо доказване на концептуални части, последвано от разработването на „Умни автомати за продажба“. Те ще се използват от учениците за извършване на плащания и преводи, докато са в училище.

Предвиждане на цените на ICX

Болници

ICON също има за цел да подобри здравеопазването. Това ще включва разработването на система за цифров подпис, която се основава на блокчейна. Според уебсайта това ще бъде новаторско за управлението на медицинската информация. Това ще включва и стартирането на платформа за обмен на данни за здравна информация.

Как може пътната карта да повлияе на цената на ICX?

Всичко звучи много впечатляващо, а графиките на страницата на уебсайта, посветена на пътната карта, са много привлекателни визуално. Страхотният уебсайт обаче не означава непременно, че екипът може да постигне такива големи цели.

Въпреки това, ако успеят да изпълнят обещанията си, ICON ще се интегрира успешно с някои от най-големите сектори на съвременния живот. Ако родният маркер се използва във всички тези индустрии, той със сигурност ще бъде в голямо търсене и цената трябва да се увеличи съответно.

Разбира се, нищо от това не е сигурно. Дори ако екипът успее да постигне целите, които са си поставили, те могат да бъдат победени от по-ефективна, по-добре проектирана система. Има и други препъни камъни, които също биха могли да попречат на приемането на ICON. Технологичните проблеми и регулаторните проблеми са само две области, в които може да се наблюдава спад в стойността на ICX въпреки попълването на тяхната пътна карта.

Добра инвестиция ли е ICX??

ICX Price Prediction 1-годишна диаграма

Много е трудно да се каже дали ICON е добра инвестиция или не на толкова ранен етап от своето развитие.

ICON може дори да не съществува до края на 2021 г. Алтернативно може да си струва многократно дори най-смелите прогнози на най-оптимистичните прогнози. Ако сте били запознати с криптовалутата през 2017 г., сигурно ще си спомните, че хората са се надсмивали, че са казали, че тази година ще има $ 10 000 биткойн. В крайна сметка цената достигна почти двойно повече от прогнозата!

Преди всичко, не забравяйте да се отнасяте внимателно към всички прогнози за цените и винаги правете много изследвания за себе си. Фундаменталният анализ на инвестициите е крал!

Заключение

Както вероятно можете да кажете, повече от малко е трудно да се правят точни прогнози за цените на ICX Coin. Имаме работа с изцяло нов клас активи и откриването на стойност ще отнеме известно време. През това време ще има губещи и ще има печеливши.

Има много неща, които могат да отидат правилно за платформа като ICON. Има шанс да се превърне в гръбнака на напълно дигитализирано и децентрализирано бъдеще. Може да стане абсолютно необходимо и всеки ICX токен може да струва много стотици или хиляди долари.

Въпреки това много неща също могат да се объркат.

Първо, може да има друга технология, която предстои да бъде разработена, която абсолютно унищожава всяка стойност, която мрежата ICON може да е имала.

Дори ако мрежата ICON всъщност е най-добре проектираната и най-впечатляваща платформа, базирана на блокчейн, това не означава, че ще бъде успешна в дългосрочен план. Вижте например Betamax и VHS. През 80-те и 90-те години платформата Betamax беше безспорно по-добра. Той може да достави много по-високо качество на видео изображение в домовете на своите потребители. Спечели ли в домашните видео войни? Не. VHS в крайна сметка се очертава като фаворит на хората. Може да не предлагаше същото високо качество, но беше много по-достъпно. Пазарът се изказа в своя полза.

Има и въпроси за регулирането, които трябва да се преодолеят, както и надеждата, че екипът зад мрежата на ICON е технически способен да изпълни своята пътна карта.

И накрая…

Както при всяка инвестиция в криптовалута, това е игра с висок риск и висока награда. Тъй като беше толкова рано, преди да е настъпило някакво широко разпространение, печалбите могат да бъдат огромни. По същия начин проектът може да се окаже напълно безполезен.

Това означава, че трябва да се внимава, когато се инвестира в такъв проект. Никога не трябва да инвестирате повече, отколкото можете да си позволите да загубите, и не очаквайте да се пенсионирате с печалбите, които постигнете. Ако все пак искате да инвестирате, направете го, защото вярвате в проекта. Вземете много малък процент от вашата нетна стойност и си купете ICX токен. След това игнорирайте ежедневното движение на пазара. Това ще бъде много по-лесно, ако наистина вярвате в проекта.

Това е всичко, от което има време в това ръководство за прогнозиране на цените на ICX. Надявам се да сте научили нещо за тази криптовалутна платформа. След като всички приключихме, какво мислите? Колко според вас ще струва ICX монетата след две години? Някой има ли собствена прогноза за цените на ICX?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map