Предвиждане на цените на XLM: Каква е звездната прогноза на цените?

През 2018 г. екипът на Stellar Lumen обяви, че 30 банки и до 60% от коридора за търговия на дребно на южния тихоокеански остров ще използват Lumens. Ако случаят е такъв, цената на Лумен може да „ЛУНА!“.

Докато някои хора биха се радвали да видят цената на Stellar да се върне до $ 40 цента, други искат цената да надхвърли долар, $ 5 долара или дори по-висока!

В тази статия ще научите повече за текущите прогнози за цените на XLM. Търсих из целия интернет и създадох списък с това, което най-големите и най-уважаваните анализатори казват за прогнозите за цените на XLM за 2021 г..

Преди да прочетете обаче, моля, направете ми една услуга и запомнете: преди да правите каквито и да е инвестиции, трябва да се консултирате с финансов експерт и да направите свое собствено проучване.

Сега, когато това не е на път, пригответе се да научите всичко за прогнозите за цените на XLM през 2021 г. и след това! Но първо ще говоря накратко за предисторията на Stellar и ще обясня някои от най-важните му характеристики.

Какво е XLM?

Прогноза за цената на звездните лумени

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Можете да мислите за Stellar като досаден по-малък брат на Bitcoin. Той обаче е по-бърз, по-мащабируем и по-евтин. Можете да изпратите XLM за 3-5 секунди на цена, по-малка от стотинка.

Често се свързва с Ripple, но Ripple е насочен към банки като Santander и HSBC, докато Stellar обикновено е по-загрижен за предоставянето на банкови услуги за физически лица.

Stellar прави особено революция в трансграничните плащания. Представете си, че живеете в изолирано място като Микронезия и искате да изпратите пари на някой, който живее в Югоизточна Азия. Ако трябваше да изпратите на този човек плащане в Lumens, това би било много по-бързо и по-евтино от други текущи платежни услуги (като Western Union).

Ако искате по-задълбочен урок за това какво е Stellar, щракнете тук!

ICO платформата на Stellar’s

Stellar също има поразителна ICO платформа, която криптовалутите, които се развиват, използват за стартиране на нови проекти. Една от най-големите ICO на борсата на Stellar е Irene Energy, която може да се разглежда почти като Tinder за енергийни източници. Използвайки Irene, можете да решите от какъв източник ще получавате енергията си, като слънчеви панели, генератори и дори вашия съсед!

Това ICO заедно с много други на платформата на Stellar може да бъде вълнуващо за колегите Lumenauts (името, дадено на феновете на Stellar)!


По-рано тази година 39-милионният ICO „Mobius“ избра Stellar пред Ethereum с изненадващ ход, съобщи Coindesk. Основателят на Mobius посочи мащабируемостта на Stellar в сравнение с тази на Ethereum.

ICO и техническите характеристики на Stellar са вълнуващи, но още по-вълнуващо е експертизата на основателя на Steller, Джед Маккалеб. McCaleb е един от най-ранните, водещи изобретатели в блокчейн общността и става все по-силен от година.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Джед Маккалеб

През 2014 г. Джед Маккалеб все още работеше в Ripple Labs и минаха 7 години, откакто той основа уебсайта Mt. Gox.

Планина Gox стана жертва на биткойн хак (вторият по големина хак на всички времена), където нападателите избягаха с биткойн на стойност 460 милиона долара през 2014 г.!

Stellar Lumens транзакции в Mt. Gox

Източник: Уикипедия

Според a Ню Йорк наблюдател статия от 2015 г., името на Джед Маккалеб, свързано с Ripple, почти затвори оперативната бизнес сметка на Ripple в Wells Fargo. Това се дължи на хак, който се случи на Mt. Gox.

Съосновател на XLM Price Prediction Stellar Джед МаккалебНезависимо дали McCaleb има нещо общо с Mt. Gox, не знаем. Това, което знаем обаче, е, че репутацията му е напълно опетнена след нападението и продължаващия фалит.

Сега, когато наближаваме 7-годишния юбилей на Mt. Gox, McCaleb почти не е в центъра на вниманието. Той вече няма нищо общо с Ripple и фокусира цялото си време върху Stellar Lumens.

Stellar и IBM

Откакто стартира Stellar, McCaleb вече установи работещо партньорство с една от най-големите технологични компании в блокчейн, IBM.

IBM и Stellar вече имат работещ блокчейн продукт, който използва Stellar Lumens в южната част на Тихия океан. Проектът свързва търговците на дребно в някои от най-изолираните острови в Тихия океан.

Това партньорство е вълнуващо, защото вече е в движение. Не е някакво символично, фалшиво партньорство, което да ви впечатли. Джед Маккалеб прави големи неща с някои от най-големите имена в блокчейна – което е много вълнуващо за Stellar Investors!

Официално лого на IBM

История на цените на XLM

2017 г. беше пробивна за Stellar Lumens. Цената на Stellar през април 2017 г. беше доста под 1 цент ($ .002USD, за да бъдем точни). Започна да привлича известно внимание през май и през лятото стигна до 4 цента!

Едва през декември 2017 г. започна да набира сериозна пара. Най-високата му точка през декември беше $ 31 цента. След това през януари 2018 г. Stellar стана още по-висок, нараствайки до рекорда си за всички времена $ .93 цента.

Поради регулации, както и няколко други фактора, пазарът на криптовалути като цяло е спаднал и Stellar не прави изключение. Нагоре, обаче, това може да е идеалното време за закупуване на Stellar. Много анализатори изглежда имат големи очаквания в своите прогнози за цените на XLM, като казват, че цената не само ще се възстанови, но и ще се възстанови голяма!

През 2019 и 2020 г. цената на Stellar варираше от около 0,06 до 0,1 долара, но е време да видим какво носи новата година.

И така, без повече шум, нека да разгледаме какво казват някои от водещите анализатори относно прогнозата за цените на XLM за 2021 г.!

Прогнози за цените на XLM 2021?

След проучване на 7 от някои от водещите прогнози за цените на XLM, установих, че повечето професионалисти прогнозират, че цената на XLM ще се покачи едва тази година и далеч в бъдещето! Нека да разгледаме някои, нали?

Прогноза за Altcoin

През месеците май и юни, Прогноза за Altcoin прогнозира, че XLM ще спечели около 35% спрямо биткойн. В сравнение с текущата си стойност от 0,00002935 Satoshi’s, тази прогнозна услуга очаква цената да достигне до 0,00004664 Satoshis.

Забележка: Сатоши е най-малката единица от биткойн. 1 биткойн може да бъде разделен на 100 000 000 сатоши.

Прогнозата за Altcoin също включва краткосрочна прогноза, изразяваща прогнозна краткосрочна печалба от около 10% от текущата й цена.

Инвеститор на портфейла

Инвеститор на портфейла актуализира цените и прогнози на всеки 3 минути с помощта на най-новия технически анализ. В настоящия си вид сайтът включва 1-годишна прогноза от 0,3045 долара и 5-годишна прогноза от 0,459 долара

Това е малко по-ниско от първата прогноза, но тази цена все пак ще ви предложи ROI (възвръщаемост на инвестицията) от 5 пъти, ако инвестирате на текущата цена.

Инвестиране на Хейвън

Ценовата прогноза при Инвестиране на Хейвън е много оптимистичен, прогнозирайки, че Stellar може да струва $ 4 тази година. Екипът казва, че това е постижима прогноза за цената на XLM, стига да няма големи недостатъци в сигурността и цялостният сектор да се представя добре.

Monetize.info

Монетизиране вярват, че основните партньорства на Stellar ще бъдат причината за предстоящия скок на цените, който според синоптиката ще доведе до цената на XLM да достигне 2 $ – 3 $. Монетизирането не греши по отношение на високопоставените партньорства. Освен IBM, партньорите на Stellar включват Stripe, Deloitte и ICI Bank.

За да ви даде представа за мащаба на тези партньорства, Stripe даде на Stellar 3 милиона долара капиталова инжекция преди няколко години, която Stellar веднага върна в XLM.

Да, добре сте прочели – Stripe притежава Lumens.

Крипто новини Осъществено от Oracle Times

За тази и други ценови прогнози за $ 1,00 XLM, Oracle Times посочи IBM, добавяйки 8 нови валидатори към мрежата още през декември. Съобщението на Джед Маккалеб за 30 банки, които си партнират със Stellar, също беше цитирано в статията. В допълнение към банките и валидаторите на IBM, бяха споменати и партньорства със SatoshiPay, Mobius и Hashcash (наред с други).

Crypto News прогнозира, че цената на Stellar може да достигне точката от 1 долар още през януари 2018 г. и почти е достигнала около 3 – 4 януари, когато е достигнала височина от 0,94 долара. Оттогава обаче цената е спаднала значително. В момента цената на Stellar е $ 0,27, но в началото на годината тя успя да достигне $ 0,37.

Прогнози за цените на XLM през 2021 г.?

Следващите прогнози са две много различни, силно спекулативни прогнози за цените. Не позволявайте нито една от тези XLM прогнози за цени да ви плаши или да ви кара да се вълнувате твърде много. Не забравяйте, че крипто е невероятно волатилен, цените могат да се покачат в един момент и да намалят с 50% в следващия. Така че, моля, прочетете и действайте внимателно.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ

Stellar има доказан модел за разлика от Ethereum, тъй като вече разполага с уникалната технология за директно издаване на актив!

Сравняване на Stellar Lumens срещу Ethereum

Агенцията за прогнозиране на икономиката

Този уебсайт предлага широка гама от модели за прогнозиране, за да прави пазарни прогнози за корпоративни клиенти. Анализаторите използват математически и статистически модели на цените въз основа на историческите ценови тенденции.

Този уебсайт прогнозира, че през 2021 г. цената на Stellar ще спадне до $ 0,23 от мястото, където в момента е $ 0,27. Уебсайтът има и собствена прогноза за цените за 2022 г., според която Stellar ще достигне до $ 0,30 в началото на 2022 г. Това, съвсем ясно, е най-консервативното и песимистично от прогнозите за цените на XLM.

Моля, обърнете внимание, че тези прогнози могат да се променят, тъй като, както беше споменато, моделът за прогнозиране използва исторически тенденции, когато изчислява ценови прогнози. Това означава, че инструментите, които използват, непрекъснато актуализират информацията с навлизането на нови цени.

Така че, изглежда, че повечето анализатори са предсказали положителен резултат за кратко и дългосрочно бъдеще на Stellar.

Добра инвестиция ли е XLM?

Според скорошен пост на Data Driven Investor, когато рисковите капиталисти потапят пари във компания, два от най-важните въпроси, които си задават, са следните:

1) Има ли лесно разпознаваеми употреби на продукта?

2) Какъв екип има зад себе си тази компания?

Stellar изхвърля и двата въпроса извън парка и със сигурност има чудесен случай на употреба и солиден екип. По време на всички тези прогнози за цените на XLM продължават да се появяват едни и същи три неща – технологията зад блокчейна Stellar, екипът за разработка и партньорствата.

Постижения на Джед Маккалеб

Съоснователят на XLM Price Prediction Ripple Джед КалебСъоснователят на Ripple Джед Маккалеб | Източник: ripplecoinnews

Въпреки това, което може би сте чели за миналото на Джед Маккалеб (той напусна Ripple, беше в съдебен процес и т.н.), но е важно да имате едно наум: човекът знае как да спечели.

Въпреки че претърпя мащабна атака, Mt. Gox все още държеше до 80% от обема на Биткойн в своя пик. Много от биткойните в обращение днес могат да се търгуват заради Mt. Gox.

Освен това, всяка асоциация, която McCaleb има с борсата, трябва да бъде придружена от факта, че той не е имал контрол върху борсата по време на атаката. Всъщност той сам загуби 50 000 долара.

Вместо това Маккалеб трябва да бъде известен с ранната работа, която е свършил в Ripple, основаването на Stellar и продължаващите партньорства, които продължава да изгражда. Той също трябва да бъде запомнен с работата, която върши в южната част на Тихия океан с IBM. Някои от островите, които тази програма ще засегне пряко, се нуждаят от финансови услуги, особено евтини и бързи решения за плащане.

Технология

Фактът, че XLM може да обработва повече за 3-5 секунди, отколкото биткойн за 10 минути, ви позволява да знаете нивото на технология, която тази монета има зад себе си. Това означава, че Lumens могат да работят около 1000 пъти по-бързо от Bitcoin.

И така, сега знаете за някои от вълнуващите технологии зад Stellar, прогнозите за цените на XLM и мощния екип зад монетата. Според мен Stellar изглежда добър проект, дори зад някои от червените си знамена.

Заключение

Въпреки че Stellar падна от мястото, където беше през януари 2018 г., ако го сравните с мястото, където беше през април 2017 г., монетата все още е нараснала с 2 900% за една година! Което е страхотно, ако питате мен.

Ето моето мнение за Stellar: Единственото непосредствено краткосрочно безпокойство, което виждам, е намаляването на общия пазар в момента. Но след като пазарът се възстанови, Stellar може да застане високо на раменете на гигантския пазар на криптовалути.

И това е всичко, което ще кажа по въпроса!

Не мога обаче да подчертая колко е важно за вас да извършите задълбочени изследвания, преди да инвестирате. Не само това, но трябва да се консултирате и с финансов експерт. Но преди това бих искал да чуя вашите мисли … така че, кажете ми какво мислите за бъдещето на Stellar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map