Преглед на CoinExchange

CoinExchange е НЕ по-дълго на разположение! Беше затворен през 2019г поради финансови проблеми. Няма обаче какво да се притеснявате, има дори по-добри платформи че бих искал да препоръчам. Разгледайте ТОП 3 криптовалутни борси:

  • Binance
  • Coinbase
  • Кракен

За по-голяма яснота пак ще можете да намерите подробен преглед на CoinExchange по-долу.

Интересувате се от търговия с криптовалути, но не сте сигурни откъде да започнете? Знам чувството … Просто са твърде много различни борси да избирате и всеки от тях се търгува с различни видове търговци.

Обаче, тъй като стигнахте до този преглед, предполагам, че обмисляте CoinExchange. Днес ще ви запозная с CoinExchange и всички аспекти че трябва да знаете за тази платформа.

Ще започна този преглед на CoinExchange с история на компанията, последван от списъка за и против, както и a ръководство стъпка по стъпка за това как да използвате платформата и да направите първата си сделка.

И така, до края на този преглед на CoinExchange ще имате всичко необходимата информация за да вземете окончателно решение дали CoinExchange е подходящата платформа за вашите нужди!

Е, какво чакаш? Нека разберем повече за CoinExchange!

Професионалисти

  • Проста платформа
  • Анонимност
  • Добра сигурност

Минуси

  • Няма депозити във валута във фиат
  • Високи такси
  • Безполезна поддръжка на клиенти

Какво е CoinExchange?

CoinExchange е трета страна обмен на криптовалута която е специализирана в алт-монети. Сега, преди да продължа, просто исках да се уверя, че разбирате какво е алткойн, тъй като много хора се объркват от този термин.

Повечето хора се позовават на altcoin като всяка друга криптовалута това е не Биткойн. Това е неправилно. Алткойн е криптовалута, която има своя собствена блокчейн, като Ethereum или Пулсации. Ако той няма свой собствен уникален блокчейн, а вместо това е изграден върху Ethereum или NEO и т.н., тогава той е жетон!

Лого на криптовалута

След като разчистих това, нека продължим нататък!

CoinExchange е крипто-към-крипто платформа, което означава, че не участва в реални валути като USD / GBP / EUR. Вместо това депозирате криптовалута като Ethereum и след това я търгувате за друга криптовалута. Същото се отнася и за тегления – можете да изтеглите само криптовалута.

За съжаление, въпреки че цял ден се опитвах да открия местоположението на CoinExchange.io, не успях да намеря полезна информация. Това е малко тревожно, TBH.

Както и да е, ако търсите алткойн или жетон, който не е много популярен, тогава има голяма вероятност той да бъде включен в списъка на CoinExchange. Всъщност има повече от 400 различни двойки криптовалута налични на платформата, което е доста, ако питате мен.


Забележка: Сдвояване на криптовалута се използва за описване на две различни монети, които могат да се търгуват помежду си. Например, ако искате да търгувате Биткойн (BTC) с Litecoin (LTC), ще трябва да намерите BTC / LTC или LTC / BTC сдвояване! Банките използват двойки и в реалния свят, като USD / GBP или EUR / YEN!

Друго нещо, което CoinExchange прави е хост нов ICO. По принцип, когато стартира нов проект за криптовалута, проектът ще изброи своята монета или жетон на CoinExchange, така че хората да могат да инвестират.

И така, сега знаете кратка информация за компанията, следващата част от този преглед на CoinExchange ще бъде фокусирана върху предимства и недостатъци

Преглед на CoinExchange: Предимства & Недостатъци

✓ Търговски такси. Едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на борса, е търговията с такси. CoinExchange таксува фиксирана сума от 0,15% както за покупка, така и за продажба на монети.

Въпреки че това не е най-ниската такса в бранша, тя е много по-ниска, отколкото много други борси за криптовалути могат да ви предоставят. Разбира се, не говоря за най-препоръчителните борси, те предлагат още по-ниски такси.

Безплатни депозити. Единственото нещо, за което ще трябва да платите, е таксата за транзакции на блокчейн, която обикновено изобщо не струва много.

Проста платформа. Веднага след като посетите уебсайта CoinExchange, първото нещо, което ще забележите колко лесно е да го използвате. Това означава, че е просто идеален за начинаещи. Освен това, тъй като обменът използва много малко цветове, това е много приятно за окото!

Гама от монети. Едно от най-големите предимства е, че CoinExchnage предлага стотици различни монети за покупка, продажба и търговия. Ще можете да намерите не само най-популярните монети, като BTC или ETH, но и по-малко популярни опции.

Анонимна търговия. Много от по-големите борси за криптовалути ще поискат от вас изпратете ID преди да можете да търгувате. Това е не е изискване в CoinExchange, което означава, че можете да купувате, продавате и търгувате с монети анонимно.

Добри инструменти за сигурност. През февруари 2018 г. CoinExchange реши да настрои всички потребители Двуфакторно удостоверяване (2FA). Това означава, че за да търгувате или теглите монети, ще трябва да потвърдите код, който се изпраща на вашия мобилен телефон. Това добавя допълнителна сигурност към вашите средства!

След като обсъдих всички предимства, е време да разгледаме CoinExchange минуси.

Няма информация за компанията. Най-голямата грижа, която имам, когато става въпрос за CoinExchange, е, че те не посочвайте никаква информация за тяхната компания. Никой не знае къде се намира, кога е създадена платформата или кой я притежава.

Причината, поради която това е проблем, е, че ако се случи нещо лошо, като CoinExchange, крадеща монети на всички, не би било възможно да се разбере кой го е направил. Това се казва отчетност и CoinExchange има нищо от това.

Поддръжка на клиенти. Друг недостатък, който смятам, че е важно да се спомене в този преглед на CoinExchange, е техният поддръжката на клиентите е лоша. Няма чат на живо или поддръжка по телефона и единственият начин за получаване на помощ е чрез използване на онлайн билет. Техен раздел за помощ също е доста ограничен.

Без депозити във валута на Fiat. Винаги е разочароващо, когато борсата за криптовалута не ви позволява да депозирате средства, използвайки ежедневни методи на плащане като дебитна / кредитна карта или банкова сметка.

Високи такси за теглене. Въпреки че таксите CoinExchange са ясно показани, когато отделих време да ги анализирам, забелязах това някои са доста скъпи. Например, ако искате изтегляне на Ethereum (ETH), ще ви струва 0,01 ETH. Това може да не звучи много, но ако Ethereum се повиши до предишната си стойност от $ 1000, това ще ви струва $ 10.

Минимални депозити. CoinExchange имат висока минимален депозит върху някои от техните монети. Например, ако искате да депозирате Ethereum (ETH), ще трябва да депозирате минимум 0,1 ETH! Както обясних в предишния си недостатък, ако Ethereum беше $ 1000, това би означавало минимален депозит от $ 100!

Ниски обеми на търговия. В сравнение с други борси, CoinExchange имат ниски обеми на търговия. Дори техните най-популярни търговски двойки не достигат повече от 1 милион долара за период от 24 часа, като някои монети имат обем на търговия под 10 долара на ден! Това може да затрудни купуването и продажбата на монети.

Технически проблеми. В началото на 2018 г. CoinExchange трябваше да използва различно име на домейн (www.coinexchange2.com) като техните сървърите паднаха. По-късно те казаха, че това е така, защото техният домейн е в черния списък.

Лоши отзиви. Когато търсих във форумите за криптовалута за потребителски рецензии на CoinExchange, забелязах, че има много лоши преживявания на клиентите. Неща като забавено теглене и престой.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Преглед на CoinExchange: Монети, такси и проверка

Както споменах по-рано в този преглед на CoinExchange, има стотици различни монети предоставени от компанията! Можете да избирате BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, и много други опции.

Когато става въпрос за такси за търговия, те са 0,15% всеки път ти купувайте или продавайте монета и депозитите са безплатни! Binance, обаче такси по-малко от 0,1%, това е още по-евтино.

Когато става въпрос за проверка, има няма изискване за изпращане на документация. Всъщност дори не е необходимо да предоставяте каквато и да е лична информация, различна от вашия имейл адрес.

Това е голяма полза за тези, които искат търгувайте анонимно. Също така няма ограничения за теглене, което прави наистина лесно преместването на средства.

Сравнете CoinExchange рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете CoinExchange рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Кой трябва да използва CoinExchange?

Ако сте прочели това CoinExchange прегледайте до този момент, трябва да сте наясно и с двете предимства и недостатъци на тази платформа за обмен. Един от положителните страни е, че платформата е такава лесен за използване – прави го подходящ за начинаещи или такива с малко опит.

Друга характеристика, която може да се хареса на хората, е фактът, че вие не е необходимо да предоставяте никакви лични данни или лична информация за да започнете. Всъщност, колкото и да търгувате, можете да получите достъп до всички услуги на CoinExchange без никакви ограничения.

Също така мисля, че CoinExchange е добър за тези, които обичат да купуват по-малко популярни монети които обикновено са евтини. Въпреки че тези видове монети могат да бъдат рискови инвестиции, понякога те също могат да бъдат възнаграждаващи.

Аз не бих препоръчал CoinExchange за тези, които искат да търгуват наистина големи суми. Това е така, защото те решават да останат анонимни. Така че, ако нещо се обърка, средствата ще изчезнат завинаги.

Въпреки че кражбата може да се случи с всяка борса на трета страна, поне други борси са щастливи да се идентифицират. Ако търсите само къде депозирайте малки суми, тогава CoinExchange може да е подходящ за вашите нужди!

Така че, след като вече знаете кои потребители CoinExchange са най-подходящи, ще ви дам ръководство стъпка по стъпка за това как да отворите сметка! Това е наистина лесен процес и ще ви отнеме само 5 минути!

Как да създадете акаунт?

1. Първо, ще трябва да посетите официалния уебсайт на CoinExchange.

2. След това кликнете върху зеленото Регистрирай се сега.

Преглед на CoinExchange: Регистрация на обмен на криптовалута altcoin

3. Сега ще трябва да въведете своя имейл адрес и да изберете потребителско име. Вие също ще трябва да изберете наистина силна парола. След това щракнете Регистрирам.

Преглед на CoinExchange: Как да закупите MiNEX на Coinexchange

4. След това ще трябва потвърдете имейла си адрес, като щракнете върху връзката, която ви изпраща CoinExchange. И бум, вече имате акаунт!

Преглед на CoinExchange: Настройки на акаунта и сигурност на Coinexchange

5. Сега би било подходящо време да настроите сигурността на акаунта си, тъй като ще трябва да направите това, преди да можете да търгувате. Кликнете върху Настройки на акаунта & Сигурност.

6. Щракнете върху Google Удостоверител и следвайте инструкциите за свързване на вашия акаунт в CoinExchange с вашия мобилен телефон!

Как да закупите монети на CoinExchange.io?

И така, сега, когато имате акаунт в CoinExchange, сега е време да отидете и да купите няколко монети! Първото нещо, което трябва да направите, е да депозирате малко средства. Най-лесният начин да направите това е да закупите Ethereum с Coinbase и след това прехвърлете монетите в CoinExchange.

Първо, трябва да създадете акаунт в Coinbase. След това, след като потвърдите самоличността си и настроите своята дебитна / кредитна карта, можете да си купите малко Ethereum.

1. Щракнете върху Купува – продава.

Преглед на Coinexchange

2. След това кликнете върху Ethereum.

Преглед на Coinexchange

3. Превъртете надолу и въведете сумата на Ethereum, която искате да купите. Купувам на стойност 125 евро. Не забравяйте, че когато депозирате ETH в CoinExchange, той трябва да бъде минимум 0,1 ETH!

Преглед на Coinexchange

4. Накрая кликнете върху Купете Ethereum незабавно. Вече имате свои собствени монети Ethereum!

Прехвърляне на ETH към CoinExchange

1. В горната част на екрана Coinbase кликнете върху Сметки.

Преглед на Coinexchange

2. След това изберете Ethereum и кликнете върху Изпрати.

Преглед на Coinexchange

3. Тук ще трябва да въведете адреса на портфейла си CoinExchange. И така, отворете нов раздел и влезте отново в акаунта си в CoinExchange.

4. В горния десен ъгъл на екрана кликнете върху Моята сметка, след това кликнете върху Баланси.

Преглед на Coinexchange

5. Зареждането на тази страница може да отнеме известно време, но след като го въведете, въведете Ethereum в полето за търсене.

Преглед на Coinexchange

6. Намерете реда, който показва Ethereum (ETH) и след това кликнете върху синьото Действия бутон. В падащия списък изберете Депозит ETH.

Преглед на Coinexchange

7. CoinExchange сега ще ви предупреди, че минималният депозит е 0,1 ETH. След това кликнете върху Генериране на нов адрес.

Преглед на Coinexchange

8. Сега ще видите вашия личен адрес за депозит за Ethereum. Копирайте го в клипборда си!Преглед на Coinexchange

9. Накрая се върнете в раздела Coinbase и поставете адреса на портфейла, който току-що сте копирали. След като щракнете върху Изпрати, средствата трябва да стигнат до сметката на CoinExchange в рамките на 10 минути.

Как да използвам CoinExchange.io

След като депозитът ви в CoinExchange се изчисти, сега ще ви покажа как да направите първата си сделка! Ще ви покажа как да си купите токен, наречен Minex (MNX), обаче можете да приложите същия процес към монетата, която искате да купите.

Преглед на Coinexchange

1. Щракнете върху Изберете пазар и след това изберете ETH Ethereum.

Преглед на Coinexchange

2. След това кликнете върху Изберете един или повече пазари и след това потърсете монетата, която искате да купите. Докато купувам Minex, след това щраквам върху MINEX / ETH сдвояване.Преглед на Coinexchange

3. За пореден път кликнете върху сдвояването на валута.

Преглед на Coinexchange

4. Вече ще бъдете на екрана за търговия с монетата, която искате да купите! Превъртете надолу под диаграмата и потърсете зеленото Купете Minex кутия.

Преглед на Coinexchange

5. В Количество въведете броя на монетите, които искате да купите.

6. Накрая кликнете върху зеленото Изпратете поръчка за покупка бутон, за да завършите вашата сделка!

Заключение

Това е краят на това CoinExchange преглед! Надявам се, че ви е било интересно и сте научили нещо от това. Ако го прочетете от началото до края, сега трябва да разберете добре как работи обменът, неговите предимства и недостатъци и как да започнете да търгувате.

CoinExchange със сигурност е не е най-добрият обменяйте там, но ако искате да търгувате с много нови алткойни и жетони, тогава това може да е подходящата размяна за вас.

Единственият ми съвет е да не депозирате огромни количества монети, тъй като съм загрижен от решението им да останат анонимни. Най-важното е, че никога не търгувайте с сума, която не можете да си позволите да загубите!

Ако искате да намерите друга, по-сигурна борса за криптовалута, трябва да проверите Binance, Coinbase и Кракен. Те са най-надеждните борси за криптовалута на пазара. Те не само осигуряват силна сигурност и дълъг списък от криптовалути, от които можете да избирате, но и ниски такси и полезна поддръжка на клиенти.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map