Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на CoinPayments

Днес има много портфейли да избирате, когато търсите място за съхранение на вашите крипто. Но с такова огромно разнообразие от опции може да е трудно да изберете правилния. Всеки човек има различни желания и нужди, така че един и същ портфейл няма да е подходящ за всички. Ето защо все повече хора се обръщат към онлайн отзиви за да намерите най-добрия възможен портфейл за тях.

В това CoinPayments преглед, искам да ви разкажа всичко за портфейла CoinPayments и неговите характеристики. Нещо повече, ще ви запозная компанията зад портфейла, неговата история и цели. След това ще преминем към реалния преглед на портфейла – плюсове и минуси, налични функции и т.н..

Въпреки че CoinPayments е добре известен с това, че е компания, специализирана в крипто плащания и транзакции, в този преглед на CoinPayments ще разгледаме фокусирайте се най-вече върху портфейла.

Професионалисти

 • Има трезори, които осигуряват допълнителна сигурност
 • Поддържа повече от 1900 алткойни
 • Съвсем сигурно

Минуси

 • Не е толкова сигурен, колкото портфейлите за студено съхранение
 • Пробив през 2017 г.

Компанията

CoinPayments, Inc. е компания, специализирана в плащания и транзакции с криптовалута. Това обаче също е a портфейл за съхранение на цифрова валута.

Компанията беше основана през 2013г и е със седалище във Ванкувър, Канада. Това е бизнес модел, насочен главно към потенциални инвеститори и търговци на криптовалути. Компанията има за цел да привлече тези хора, като предлага фиксирана такса от 0,5% – това означава, че когато купувате, продавате или търгувате с криптовалути, 0,5% от сумата се взема като данък от компанията.

Преглед на CoinPayments

Ще говоря за това по-подробно в главите напред, но си струва да спомена сега, че CoinPayments такси са голяма част от дискусията около компанията и платформата. Това е и стратегически бизнес план от самото заведение.

CoinPayments се стреми да стане лидер в крипто плащанията заедно с постигане на статут на най-популярната портфейл за съхранение на криптовалута там Платформата предлага много функции, за да подкрепи тези цели – нека ги разгледаме по-нататък в този преглед на CoinPayments.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Функции на CoinPayments

Едно от нещата, с които компанията е много горда, е нейното асортимент от функции. Много онлайн отзиви за портфейла Coinpayments подчертайте този факт като една от водещите причини за успеха на платформата. Нека разгледаме по-подробно отделните функции, които предлагат CoinPayments.

Версия на приложението на портфейла

CoinPayments обикновено е онлайн портфейл (точно като Coinbase), но се предлага и като мобилно приложение.

Приложението се счита за такова добре оптимизиран и лесен за използване. Позволява ви достъп до портфейла ви, извършване на транзакции и приемане на плащания лично.

Тъй като портфейлът на CoinPayments е предимно онлайн, бихте си помислили, че мобилната му версия няма да бъде толкова функционална или, добре … толкова добра. Но според потребителя CoinPayments, отзиви, намерени онлайн, мобилната версия на портфейла всъщност е доста добра и работи перфектно.


Мобилната версия на портфейла CoinPayments е достъпна на Android и Apple мобилни устройства.

Алткойни навсякъде

Вероятно една от най-аплодираните функции, които CoinPayments предлага (и която никой преглед на CoinPayments не пропуска да спомене), са брой алткойни че компанията приема и предлага на своите потребители.

Преди да разкрия магическото число, вероятно би било добра идея да ви кажа какво е алткойн.

Алткойни са всички различни криптовалутни монети на пазара, които не са Биткойн. Биткойн се счита за *на* оригинална монета – основна част от криптовалути. Всички останали криптовалути, които са влезли в съществуване (и на пазара) след него, са получили името „altcoins“. „Alt“ означава просто алтернатива.

Що се отнася до написването на този урок, има 5862 крипто монети в света.

Поддържа CoinPayments 1925 altcoin криптовалути. Впечатляващо, нали? Преглед на CoinPayments

Това без съмнение е едно от най-силните и най-забележителните характеристики че CoinPayments има. Както вече споменах, всички отзиви за CoinPayments онлайн подчертават този факт – и с основателна причина! CoinPayments позволява на своите потребители не само да имат огромно разнообразие от крипто монети в портфейла си, но също така лесно да ги разменяте и обменяте.

BitGo Instant

BitGo Instant е софтуер, който е интегриран в CoinPayments система. Това е специален тип програма, която прави процесите, които се случват в CoinPayments, много по-лесни и бързи.

Не е тайна, че биткойн транзакциите са доста бавни – в лош ден може да отнеме няколко солидни часа, докато плащането или размяната ви бъдат потвърдени. Това се дължи на няколко причини, но основната е сигурност (може да се направи цял отделен преглед на CoinPayments само за това).

Преглед на CoinPayments: характеристики.

Виждате ли, за да запазите Транзакции, базирани на биткойни безопасни и анонимни, всяка продажба, покупка или размяна, която правите с монетата, трябва да бъде проверена с блокчейн. На теория това е чудесно, но процесът е много бавен. Тук идва BitGo Instant.

Софтуерът ви позволява извършват транзакции в почти a за един миг. Веднага след като системата получи разписка, транзакцията се проверява и завършва. Чудесното в това е, че не жертва никаква сигурност или анонимност – BitGo просто изглажда процеса и го прави по-плавен.

Трезора

Ако някога сте виждали Хари Потър, вероятно си спомняте банката на магьосниците от Гринготс от първия филм. Помислете за всички различни препятствия, вериги, и брави че Хари трябваше да заобиколи, за да влезе в трезора. Сега, представете си, че той не е намерил Философския камък в трезора, а по-скоро огромен скривалище от крипто монети.

Това би бил точният сценарий, ако Хари се опита да влезе в трезорите на CoinPayments, с изключение на това, че те не са достъпни физически.

CoinPayments сводове са функция, която позволява на потребителите да съхраняват своите криптовалути в супер-сигурна онлайн база данни. Особеното при тази база данни е, че след като монетите се съхраняват в нея, можете да зададете време, за което те няма да бъдат достъпни по никакъв начин. Това става като съкровище, скрито в трезора – няма възможен начин за проникване в базата данни.

Преглед на CoinPayments: онлайн доставка.

Тъй като хората продължават да питат „безопасно ли е CoinPayments?“, Трябва да знаете, че тази опция е въведена като превантивен механизъм. В случай на опит за хакерство или пробив в сигурността, виновниците не могат да откраднат каквото и да е количество криптовалути, които потребителите биха съхранили в трезора, тъй като ще изисква да мине определен период.

Плащане по име

Една от най-уникалните функции, които CoinPayments предлага, се нарича „Плащане по име”.

Много от рецензиите на CoinPayments обясняват тази функция по много различни начини, но вероятно най-ясното от възможните обяснения е сравнението на пръстови отпечатъци.

Както всеки човек на този свят има уникален пръстов отпечатък, CoinPayments предлага на своите потребители възможността да създават уникални и единствени по рода си имена. След като имате своя етикет за име, можете да го използвате, за да направите бързо и безгрижни транзакции.

Вашият таг ще изглежда по следния начин:

$ Име

Така че, ако например името ви е Тим, вашият маркер ще бъде $ Tim. Просто, нали?

Сравнете CoinPayments рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете CoinPayments рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Такси

Освен функциите на платформата, много хора искат да знаят за Такси CoinPayments. Вече го споменах, докато говорех за самата компания, но подходящият преглед на портфейла на CoinPayments изисква a обозначена секция за тази тема.

Преглед на CoinPayments: такси.

CoinPayments използва. Те безмилостно рекламират своите плосък 0,5% данък – в сравнение с колебливите такси на друга компания, това изглежда много, особено когато говорите за по-големи суми крипто монети.

Таксите CoinPayments започват да се различават само когато започнем да говорим за такси за услуги, конверсии и тегления. Тези данъци зависят от процента на транзакциите и цените на въпросните монети.

Дали CoinPayments е безопасна платформа?

Вече покрихме всички основни функции, които платформата предлага, сега е време да се съсредоточим върху сигурността.

И така, безопасно ли е Coinpaymments? За да отговоря на този въпрос, ще ви представя конкретно събитие, случило се през 2017 г., и ще оставите вас да бъдете съдия.

В Юни 2017 г., хакери успяха проникване в CoinPayments Ripple, съхраняващо бази данни за сигурност. Огромни количества Ripple бяха откраднати от потребителите, които държаха тази монета. Естествено, хората, които държат своите XRP монети сводове успя да избегне това хакване – други обаче не бяха толкова щастливи.

CoinPayments издаде няколко изявления с течение на времето и през декември (6 месеца след нарушението) успя да върне всяка една открадната монета Ripple на засегнатите хора.

Екипът гарантира на тяхната общност, че подобна ситуация няма да се повтори, но реакциите варираха.

По-голямата част от хората обаче изглеждаха доста разбиращи. Повечето от тях подчертават факта на колко добре се е справила компанията със ситуацията и колко прозрачни бяха те, трябваше процесът на възстановяване. Разбира се, CoinPayments загуби много потребители и репутация поради това, обаче, да се каже, че това нарушение е вредно за бъдещия им успех, би било огромно надценяване.

Освен това едно събитие, CoinPayments наистина имат безупречен рекорд. Това е доста рядко за компании, които са толкова амбициозни със своите проекти като CoinPayments.

Резюме на прегледа на CoinPayments

Нека да разгледаме набързо плюсовете и минусите на CoinPayments.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОТИВ
 • Относително сигурно (въпреки онова събитие, за което не говорим);
 • Поддържа повече криптовалути, от които някога може да се нуждаете;
 • Таксите са страхотни;
 • Има трезори, които осигуряват допълнителна сигурност.
 • Пробив, който се случи през 2017 г .;
 • Не е толкова сигурен, колкото портфейлите за студено съхранение.

Честно казано, ако успеете да пренебрегнете (или просто да простите и забравите) скандалното Пулсации нахлуване, CoinPayments се превръща в много интересен и страхотен портфейл. Той предлага много атрактивни характеристики, има наистина силни мерки за сигурност и екипът зад компанията е силно мотивиран да продължава да подобрява платформата до нови висоти.

Екипът зад компанията е категоричен относно изграждането на многофункционална платформа това би бил водещият пример за портфейли за криптовалута.

Заключение

Следователно не е толкова лесно да се намери портфейл за съхранение на крипто, който може да поддържа повече от 1900 алткойни. CoinPayments има множество атрактивни функции, включително "Плащане по име" функцията ви улеснява както при извършване на транзакции "Трезори" които успяват да запазят най-ценните ви активи в безопасност (това е доказан факт!).

Ако търсите добър и лесен за използване портфейл за криптовалута, определено трябва да опитате CoinPayments! Ако обаче мислите така портфейли за студено съхранение трябва да е по-подходящ за вас поради съображения за безопасност, не забравяйте да проверите хардуерните портфейли на Ledger и Trezor.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector