Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на Gatehub

Има множество крипто портфейли на пазара днес обаче, за да разберете кой от най-добрите за вашите нужди, трябва да научите повече за всеки от тях.

В това GateHub преглед, ще разгледам произход на компанията, портфейла Характеристика и как се използва. Също така ще покрия неща като такси, поддръжка на клиенти и поддържани монети.

След това ще разгледам функциите за сигурност на GateHub и ще отговоря на въпроса "е безопасно за GateHub?". И накрая, ще ви предоставя наистина просто ръководство стъпка по стъпка за това как да го настроите и как да го използвате!

След този преглед на GateHub ще имате цялата необходима информация, за да решите дали това е подходящият портфейл за вас!

И така, какво чакаш? Нека да разберем дали GateHub е също толкова добър, колкото и други препоръчани крипто портфейли, като Ledger, Coinbase и Trezor.

Професионалисти

 • Удобен за потребителя
 • Вграден шлюз за плащане
 • Относително безопасно

Минуси

 • Проблем със сигурността в миналото
 • Липсва сигурност – горещ портфейл

Какво представлява портфейлът GateHub?

The Платформа GateHub беше създаден през 2014г от британска компания. Когато беше пуснат за първи път, той беше построен специално за Пулсации (XRP) криптовалута, но вече поддържа и други монети. GateHub има две основни функции тъй като не само позволява на хората магазин техните монети, но позволява на хората да търговия тях също!

Преглед на Gatehub: начална страница.

Портфейлът ви позволява изпращайте и получавайте криптовалути, както и да ги съхранявате. Също така е възможно да изпратите монети на друг потребител на GateHub, като въведете техните потребителско име, което го прави супер прав напред в сравнение с много други портфейли. Портфейлът е достъпно онлайн чрез уеб браузър, който е достъпен или чрез настолно устройство, Android или iOS.

Така че, след като вече знаете какво представлява платформата GateHub, следващата част от моя преглед на GateHub ще разгледа колко добър е портфейлът!

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Колко добър е портфейлът GateHub?

Моят преглед на GateHub установи, че портфейлът е удобен за потребителя и уебсайтът е много лесен за използване. Това го прави идеален за начинаещи. Една от най-добрите характеристики е, че тя не само поддържа множество криптовалути, но и пари в реалния свят! Да, точно така – поддържа фиат валута, като USD и др.

Портфейлът GateHub първоначално е създаден да поддържа Ripple (XRP), но сега го прави поддържа общо 8 различни монети, които изброих по-долу.

Преглед на Gatehub: криптовалути

Портфейлът GateHub също има вграден платежен шлюз което ви позволява да депозирате пари от реалния свят! Преди да можете да направите това, ще трябва да преминете през проверка процес, който ще изисква от вас да въведете вашата лична информация и след това да качите копия на вашата документ за самоличност и доказателство за адрес.


Имайте предвид, че може да отнеме няколко дни, преди акаунтът ви да бъде потвърден, така че ако трябва бързо да купите монети, трябва да помислите за депозиране на криптовалута. Ако сте щастливи да направите това, можете да финансирате сметката си с помощта на банкова сметка, която може да бъде през SEPA или SWIFT.

По време на писането, шлюзът за плащане поддържа USD, EUR, CNY и JPY. Като цяло, наличността както на криптовалути, така и на фиат пари, както и платформата, която е наистина лесна за използване, прави GateHub отличен избор за начинаещи.

Преглед на Gatehub: търговия

Така че сега, след като знаете какво може да направи портфейлът GateHub, следващата част от моя преглед на GateHub ще разгледа тяхната поддръжка на клиенти.

Сравнете GateHub рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете GateHub рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Поддръжка на клиенти

Повечето доставчици на портфейли обаче нямат поддръжка на клиенти, тъй като GateHub също е такава размяна, има няколко начина да се свържете с тях. Най-лесният начин да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти е чрез изпращане на имейл. Според онлайн отзиви екипът за поддръжка реагира доста бавно.

Екипът на GateHub също участва в различни социални медийни платформи, като Facebook, Google+, Twitter и LinkedIn. Въпреки че платформата има екип за поддръжка, важно е да запомните, че ако загубите както ключа си за удостоверяване, така и паролата си или средствата ви са хакнати; GateHub не може да направи нищо.

След като знаете за поддръжката на клиенти, достъпна в GateHub, следващата част от моя преглед на GateHub ще разгледа таксите на GateHub!

Такси за GateHub

Първото нещо, което трябва да имате предвид, когато използвате GateHub, е, че ако искате да съхранявате Пулсации (XRP), ще трябва да задържите a минимум 20 XRP. Няма да можете да използвате тези монети по никакъв начин, тъй като е просто да активирате портфейла си. Например, ако прехвърлите 50 XRP в портфейла си GateHub, ще можете да използвате само 30 XRP. Това е една и съща система за всички портфейли Ripple, така че няма начин да го избегнете!

Преглед на Gatehub: такси.

Освен това, няма такси GateHub за изпращане и получаване на средства, различни от таксата за транзакции в блокчейн. Платформата прави своите пари от такси за търговия, депозит и теглене. Можете да намерите цялата информация по-горе.

Така че, след като вече знаете за таксите на GateHub, следващата част от моя преглед на GateHub ще разгледа сигурността на портфейла!

Преглед на сигурността: GateHub безопасен ли е?

За да ви помогне да защитите портфейла си GateHub, платформата е инсталирала определени функции за сигурност. Първо, съветваме ви да настроите Двуфакторно удостоверяване, което ще изисква от вас да въведете код, който се изпраща на телефона ви всеки път, когато се опитвате да влезете.

Освен това, ако се опитате да влезете от нов IP адрес или устройство, от вас ще се изисква потвърдете отново вашия имейл адрес. Платформата също така криптира всички свои данни, което допълнително защитава вашата лична информация.

GateHub никога няма достъп до вашите лични ключове, тъй като те се съхраняват на отделен сървър към основната платформа. Въпреки че това също добавя допълнително ниво на сигурност, това също означава, че ако ги загубите, никога няма да можете да възстановите средствата си.

Преглед на Gatehub: анализи.

въпреки това, през 2017г имаше проблем със сигурността това доведе до кражба на монети на хората. Централизираните сървъри на GateHub бяха хакнати, което позволи на престъпниците да се измъкнат повече от 5 милиона долара в криптовалута. Според различни потребители GateHub заяви, че няма да възстанови откраднатите средства.

Официалното изявление на GateHub за хака, който се е случил, е както следва:

"Не бяха откраднати средства от портфейлите на потребителя. GateHub откри, че престъпник е използвал недостатък в помощна услуга за обработка на депозити, всички транзакции са били изпълнени изцяло. Вярно е, че има твърдения, че средствата са изчезнали, но това е от хакерство на лична сметка."

Това е много обезпокоително и трябва да напомня, че без значение кой портфейл от криптовалути използвате, вашите средства са никога 100% безопасно. Въпреки това, хардуерните портфейли на Ledger и Trezor са известни като много надеждни. Така че сега, след като знаете отговора на „Безопасен ли е GateHub?“, Следващата част от моя преглед на GateHub ще разгледа как да започнете!

Преглед на Gatehub

Как да настроите портфейла на GateHub

Ако сте решили, че харесвате звука на GateHub, сега ще ви дам инструкции стъпка по стъпка за това как да започнете!

1. Първото нещо, което трябва да направите, е да посетите официалния уебсайт на GateHub.

2. След това ще бъдете попитани дали искате да влезете. Вместо това кликнете върху Регистрирай се

Преглед на Gatehub

3. Сега ще трябва да въведете своя имейл адрес и да изберете силна парола. Също така ще трябва да щракнете върху Не съм робот кутия, както и Правила и условия кутия!

Преглед на Gatehub

4. След това ще ви бъде показан ключът за възстановяване на портфейла ви. Това е важно, тъй като ще ви е необходимо, ако някога забравите паролата си. Можете и двете да го напишеш (препоръчително) или можете Изтегли го на вашето устройство като текстов файл.

Преглед на Gatehub

5. След като запазите ключа си за възстановяване, ще трябва да потвърдите имейл адреса си. Можете да направите това, като щракнете върху Активирайте акаунт в имейла, изпратен до вас.

Преглед на Gatehub

6. След като влезете, ще ви бъде казано, че трябва да предоставите повече информация. Ако не сте компания, щракнете върху Индивидуален бутон!

Преглед на Gatehub

7. Първо, трябва да въведете своя мобилен номер. Уверете се, че това е правилно, тъй като ще трябва да го потвърдите!

Преглед на Gatehub

8. След като получите SMS код, въведете го в полето.

Преглед на Gatehub

9. Ако сте потвърдили успешно номера си, кликнете върху продължи.

Преглед на Gatehub

10. След това трябва да въведете a публично потребителско име. Това е много подобно на потребителско име в Twitter, но се използва за получаване на средства. Това улеснява прехвърлянето на монети в рамките на платформата GateHub, тъй като не е необходимо да въвеждате дълъг адрес на портфейла!

Преглед на Gatehub

11. Сега от вас се иска да качите a снимка! Ако не искате, можете да кликнете върху Skip, ще направя това по-късно.

Преглед на Gatehub

Портфейлът ви вече е настроен! Много добре! Следващото нещо, което трябва да направите, е да настроите двуфакторно удостоверяване. Това ще добави допълнителен слой сигурност към вашия акаунт, тъй като всеки път, когато влезете, ще трябва да потвърдите код, който се изпраща на вашия телефон! Въпреки че не сте принудени да правите това, горещо го препоръчвам!

1. Щракнете върху Активирайте 2-факторното удостоверяване.

Преглед на Gatehub

2. Ще трябва да изтеглите Google Authenticator на мобилния си телефон, който се предлага както на ioS, така и на Android.

3. Сега трябва да свържете вашия Google Authenticator с вашия GateHub акаунт. Можете да направите това, като въведете Ключ за удостоверяване или чрез сканиране на QR кода.

Преглед на Gatehub

4. Сега, след като сте настроили двуфакторно удостоверяване, вашият акаунт е по-сигурно!

Така че сега, когато знаете как да настроите портфейла си, следващата част от моя преглед на GateHub ще ви покаже как да го използвате!

Как да използвам портфейла GateHub

Позволете ми да ви дам стъпка по стъпка ръководство за това как да използвате портфейла GateHub.

1. Отляво кликнете върху Портфейл.

Преглед на Gatehub

2. Сега ще ви бъде показано вашето баланс на портфейла, което по подразбиране е в Ripple (XRP). Както ще видите, портфейлът ви е деактивиран, докато не депозирате поне 20 XRP. Този 20 XRP не може да бъде изразходван, прехвърлен или изтеглен, което означава, че е безплатен портфейл. За съжаление това е еднакво за всички портфейли Ripple (XRP).

3. Да финансирайте сметката си, превъртете надолу и потърсете адреса на портфейла си. Ако вече държите XRP, това е най-лесният начин, доколкото можете просто прехвърлете монетите направо в GateHub. Просто поставете адреса на портфейла на GateHub в полето за получател на текущия ви портфейл, изпратете транзакцията и средствата трябва да пристигнат във вашия GateHub акаунт за по-малко от минута!

Преглед на Gatehub

4. Ако в момента не притежавате XRP, можете да депозирате с реални пари! Като алтернатива можете да депозирате и с други криптовалути. За да направите това, кликнете върху Депозиране / получаване.

Преглед на Gatehub

5. Ако в момента имате сметка в Европейска банка, кликнете върху ЕС БАНКА, следван от Свържете шлюз. Само не забравяйте, че ако искате да използвате пари от реалния свят, първо ще трябва да потвърдите самоличността си. Не се притеснявайте, моят преглед на GateHub ще ви покаже как да направите това по-долу!

6. Първо ще трябва въведете вашите данни. Това включва вашето пълно юридическо име, дата на раждане, домашен адрес и пол.

Преглед на Gatehub

7. Сега ще трябва да предоставите някои документация. За вашата лична карта можете да използвате паспорт, шофьорска книжка или национална лична карта. Въведете серийния номер в полето и след това качете изображението.

Преглед на Gatehub

8. След това също ще трябва качете доказателство за адрес. Това може да бъде или сметка за комунални услуги, банково извлечение, данъчна декларация или удостоверение за пребиваване.

Преглед на Gatehub

9. След като ти кликнете върху изпращане, екипът на GateHub ще прегледа вашите документи и след като ги има, ще можете да депозирате средства, използвайки вашата банкова сметка! Времето, необходимо на екипа за това, зависи от това колко е зает, така че бъдете готови да изчакате няколко дни.

Преглед на Gatehub

Така че сега, когато знаете как да настроите портфейла си GateHub и как да потвърдите акаунта си, следващата част от моя преглед на GateHub ще обясни как да изпращате средства към друг портфейл!

Как да изпращате / получавате

 • Първо кликнете върху Портфейл от лявата страна.
 • След това кликнете върху Изпратете плащане, последвано от Instant.
 • Сега ще трябва да въведете своя GateHub парола.
 • Изберете криптовалутата които искате да изпратите, заедно със сумата.
 • Сега въведете адрес на портфейла на които искате да изпратите средствата.
 • За да завършите транзакцията, уверете се, че сте доволни от сумата, която превеждате, и след това кликнете върху Потвърдете.

И това е. Вече успешно извършихте първия си трансфер в GateHub!

Преглед на GateHub: Заключение

И това е краят на моя преглед на GateHub!

Като цяло мисля, че GateHub е добър портфейл за начинаещи. Той не само поддържа множество монети, но можете да съхранявате и фиат валути! Освен това ми харесва фактът, че можете да използвате GateHub за купуване, продажба и търговия с криптовалути!

The само издание Имам с портфейла GateHub, че беше хакнат през 2017г и не върна средства на нито един от засегнатите хора. Въпреки че не са се случвали хакове, тъй като това трябва да напомня, че вашите средства никога не са 100% сигурни. В този смисъл може би си струва да помислите за хартиен портфейл или хардуерен портфейл, като Ledger и Trezor.

Надявам се, че този преглед на GateHub е бил полезен и вече сте решили дали е подходящ за вас.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector