Преглед на Kraken

Има стотици различни криптовалути и почти толкова различни места, където да ги купите. Тези места се наричат ​​борси. Продажба и закупуване на криптовалута чрез борси се превръща в голям бизнес.

Нарича се една от най-големите крипто борси Кракен. В този преглед на борсата на Kraken ще ви разкажа всичко, което трябва да знаете за тази борса. Дори ще ви кажа някои неща, които не е нужно да знаете, просто за забавление!

Ще започнем ли?

Професионалисти

 • Сигурен и надежден
 • Ниски такси
 • Приема се добро количество фиатни валути

Минуси

 • Не е най-полезното обслужване на клиентите

Kraken Review: Историята на Kraken

Имало едно време в Сан Франциско, Калифорния, имаше млад мъж на име Джеси Пауъл. Джеси беше голям фен на всичко крипто.

През 2011 г. Джеси посети офисите на Mt. Gox. Mt. Gox беше най-голямата крипто борса в света. По време на посещението си Джеси беше шокиран от видяното. Mt. Гокс беше хакнат и Джеси можеше да разбере защо. Беше лошо управляван и има опасност да загуби парите на своите клиенти.

Джеси реши да изгради обмен, който беше по-безопасно и По-добре организиран. Нарече го Kraken.

До 2014г, Кракен беше една от най-уважаваните борси в бизнеса. В рамките на същата година Mt. Gox отново беше хакнат, загубили 460 милиона долара от парите на своите клиенти и фалира.

Джеси Пауъл разбра, че да накараш клиентите да се доверят на криптовалутите и борсите е много важно. Ето защо Kraken създаде връзки с банки в Германия и Япония. Това беше и първата крипто борса, която беше включена в Терминал Блумбърг (инструмент, използван от банкери по целия свят).

Кракен се превърна в платформа, на която клиентите могат да се доверят!

Kraken преглед: начална страница.

През 2017 г. обменът имаше някои проблеми. Той беше затворен за актуализации през януари 2018 г. Продължи една седмица. Феновете похвалиха платформата, че е приела проблемите сериозно, но имаше и хора, които вярваха, че проблемите ще продължат за Kraken.

Светът на крипто може да бъде непредсказуем, така че е трудно да се каже какво ще се случи с Kraken в бъдеще.

Сега, нека разгледаме по-подробно каква платформа е Kraken.

Намерен е най-новият купон за Kraken:

Какво е Kraken?


Kraken е борса за криптовалута, но вече знаехте това, нали? Позволява на потребителите да търгуват, използвайки фиатни валути, както и за криптовалути.

Забележка: A фиат валута е всяка валута, която се поддържа от правителството. Те са законните валути на държавите. Примери за фиатни валути са американският долар, британският паунд и китайският юан.

Kraken позволява на потребителите да търгувайте с тези фиатни валути:

 • Щатски долари (USD)
 • Японска йена (JPY)
 • Канадски долари (CAD)
 • Британски лири (GBP)
 • Евро (EUR)
 • Австралийски долари (AUD)
 • Швейцарски франк (CHF)

Сумата, която се изразходва във всяка от тези валути, се нарича тяхна обем на търговията. Kraken има най-големия обем на търговия в евро от всички други борси.

Обменът има 38 различни криптовалути и дори повече налични двойки. Колкото по-популярна е криптовалутата, толкова повече двойки за търговия ще има.

Преглед на Kraken

Забележка: Търговски двойки са валути, поставени на двойки и дадени с относителна стойност. Това е малко като Bureau de Change на летището, където двойките изглеждат така; 1 USD = 106 JPY. Търговска двойка на Kraken ще изглежда така; 1 BTC (биткойн) = 6770 EUR (евро)

Kraken PROS

✓ Фиатна валутна търговия

Можете да търгувате с шест различни фиатни валути на Кракен. Това означава, че не е необходимо да посещавате други борси, преди да започнете да търгувате. Борси като Bittrex позволяват само търговия с криптовалути.

Сигурност

И така, безопасен ли е Kraken? Джеси Пауъл и екипът на Kraken научиха много от Mt. Gox хакове. Kraken никога не е бил хакнат. Той поддържа по-голямата част от валутата си офлайн. Той също така предлага на потребителите двуфакторно удостоверяване за техните сметки.

Забележка: На Kraken двуфакторното удостоверяване е мястото, където потребителският акаунт има два вида парола. Първата парола се настройва от потребителя, а втората се създава от приложение като Google Удостоверител или Юбики.

✓ Такси

Kraken такси са едни от най-ниските на пазара. Таксите за търговия са между 0% и 0,26%. Какво ви таксуват за сделка зависи от това дали купувате или продавате. Купувачите обикновено плащат 0,16%, а продавачите обикновено плащат 0,26% за всяка сделка.

Таксите за Kraken също зависят от 30-дневен обем на търговията и валутна двойка че се търгува.

✓ Избор

Kraken предлага добър избор на криптовалута, с която да търгувате. Някои борси предлагат само най-популярните монети. Обаче дори повече препоръчителни борси, като Binance, може да ви предостави повече от 150 криптовалути да избера от.

Преглед на Kraken

✓ Репутация

Kraken работи усилено спечелете глобално уважение. Това беше една от първите борси, която доказа, че успява да запази всички пари на своите клиенти в безопасност. Kraken успя да направи това, като използва одит за доказателство за резерви.

Забележка: A одит на доказателства за резерви е тест, който банка или борса могат да предприемат, за да покажат на своите клиенти, че парите им са там, където трябва да бъдат.

✓ Поддръжка

Kraken предоставя a много полезна информация на неговия сайт. Новаците на сайта могат да отидат на "Помогне" и тогава "поддържа" за да получите много полезни съвети. Много други платформи нямат такава опция.

Мобилно приложение

Kraken има приложение за търговия, което ви позволява да го използвате в движение. Има ясен интерфейс и е супер лесен за използване. Нещо повече, ще можете да се възползвате от изключително търговски характеристики.

Този преглед на Kraken не е само за добрите неща, трябва да знаете и лошите аспекти. И ето го!

Kraken CONS

✗ Надеждност

През 2017 г. Kraken имаше няколко проблема. Борсата не можа да се справи с броя потребители, които се регистрираха. Освен това трябваше да се справи с няколко кибер атаки. Тези проблеми означаваха, че Kraken трябваше да затвори за около седмица през януари 2018 г.! След това обаче се върна с още по-добра, подобрена сигурност.

Service Обслужване на клиенти

Множеството платформи за обмен имат лоша поддръжка на клиенти, Kraken е една от тях. Изглежда обаче, че компанията прави всичко възможно да го подобри.

Бърз съвет: Важно е да запомните, че крипто борсите не са банки. Те не искат да бъдат банка! Няма телефонен номер, на който да се обадите, или сграда, в която да отидете, ако имате проблем. Вие сте сами! Ето защо трябва да се възползвате от най-сигурните портфейли.

И така, вече знаете какво е Kraken, неговите плюсове и минуси. Сега е време да преминем по-нататък и да разберем как да започнем да използваме Kraken.

Сравнете Kraken рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Kraken рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Как да започнете да търгувате на Kraken

1. Регистрация. Отидете на началната страница на Kraken и кликнете върху "Регистрирай се". Създайте потребителско име и парола. Недей използвайте PASSWORD1234 като парола! По-добър си от това! Напишете своя емайл адрес. Кликнете върху "Регистрирай се".

Как да създадете акаунт в Kraken

Ще получите имейл от Kraken с код за активиране в него. Въведете кода, потребителското си име и паролата си. Щракнете "Активирайте акаунт".

Активиране на акаунт в Kraken

Вече имате регистриран Kraken акаунт!

2. Потвърдете се. Kraken има пет нива (или нива) за проверка (0-4). Проверката означава, че трябва да докажете, че сте това, което казвате, че сте. Доказателството, от което се нуждаете, са различни видове лична информация.

Първите три нива не се нуждаят от много доказателства, но последните две се нуждаят от доста. Подреждането 0 ви позволява да се огледате и това е всичко. За да търгувате, ви е необходима поне проверка от първи ред. Този преглед на Kraken ще обхване как да се потвърдите до ниво 1 и 2. На екрана на вашия акаунт кликнете върху "Потвърдете се".

Преглед на приложението Kraken

За да получите Проверка на ниво 1, ще трябва да въведете вашето име, дата на раждане, държава и телефонен номер.

Преглед на проверка от ниво 1 на Kraken

Кликнете върху "Потвърдете се" и това е!

Преглед на Kraken

Като потребител от първи ред ще можете да депозирате (поставяте) или теглите (изтегляте) само с криптовалути. Има и ограничение от 2500 USD за това колко криптовалута можете да изтеглите всеки ден. Ниво 1 не е много забавно! Препоръчвам ви да се потвърдите поне до ниво 2. За да направите това, кликнете върху "Етап 2". Ще трябва да представите доказателство за адрес. Ще трябва да предоставите следната информация:

Преглед на проверка от ниво 2 на Kraken

Сега кликнете върху "Потвърдете се".

Преглед на Kraken

Там повечето потребители ще спрат процеса на проверка. Етап 2 ви позволява да депозирайте и изтеглете фиат валути. Депозитите и тегленията с фиат валути са ограничени до 2000 USD всеки ден.

Тегленето на криптовалута е ограничено до 5000 USD всеки ден. Няма ограничение за депозитите в криптовалута. Проверката на ниво 1 и 2 отнема само минути. Проверката на ниво 3 и 4 може да отнеме няколко дни. Редове 3 и 4 имат по-високи лимити за депозити и тегления.

Ако живеете в САЩ, Канада, Германия или Япония, ще ви е необходима проверка от ниво 3, за да депозирате и изтеглите фиатни валути. За това ще ви трябва Издадено от правителството документ за самоличност и доказателство за настоящия ви адрес на живеене, като сметка за бензин. Tier 4 се използва от компании и търговци с висока стойност.

Това означава богати хора и ако това сте вие, поздравления! Мога ли да взема назаем малко биткойни? Преди да направите първата си сделка, бъдете в безопасност! Настройте двуфакторно удостоверяване.

3. Вземете двуфакторно удостоверяване. На екрана на вашия акаунт отидете на "Сигурност" и кликнете върху "Двуфакторно удостоверяване" и тогава "Настройвам". Както казах по-рано, можете да създадете втората си парола или с Google Authenticator, или с Yubikey. Силно препоръчвам да използвате двуфакторно удостоверяване на всяка борса, която го предлага. Добре, това са всички скучни неща, нека започнем да търгуваме!

4. Започнете да търгувате. На екрана на вашия акаунт отидете на "Финансиране" и направете депозит. Можете да финансирате сметката си, като направите банков превод във фиатна валута. Понякога таксите ще бъдат начислени в зависимост от това коя фиатна валута използвате и къде живеете.

Например депозитите в евро са безплатни, ако сте в ЕИП. Ако депозирате USD в САЩ, това ще ви струва 5 USD. Сега всичко, което трябва да направите, е да изберете с кои криптовалути искате да започнете да търгувате. Щракнете върху "Търговия" раздела и след това "Нова поръчка".

Има три възможности за търговия: Просто, незабавно и напреднало. Като начинаещ, винаги избирайте Просто. Kraken предлага всякакви различни видове търговия и може да стане много сложна. Когато използвате платформата от известно време, можете да проучите още опции. Засега го оставете ПРОСТО!

Търговия с криптовалута на платформата Kraken

Сега изберете валутата, която искате да купите и с каква валута ще плащате. Можете да закупите валути, като използвате лимит или пазарна поръчка. Пазарните поръчки са по-бързи и по-прости от лимитните. Забележка: Лимитната поръчка е, когато купувате валута за определена цена. Пазарна поръчка е, когато купувате валута на най-добрата налична текуща цена.

Преглед на платформата за търговия с криптовалути Kraken

Сега просто щракнете върху зеленото КУПЕТЕ С бутон и това е всичко! Вие сте търговец на крипто, браво!

Бърза бележка за съхранението

Важно е да използвате борси само за търговия. Недей използвайте борси за съхранение на криптовалута за дълги периоди от време. Съхранението на крипто онлайн или в горещо хранилище не е добра идея. Дръжте по-голямата част от крипто офлайн или в хладилно хранилище.

За да направите това, имате нужда от поне един хардуерен портфейл. Хардуер портфейли са като супер сигурни USB памет. Те съдържат всички кодове, необходими за достъп до вашата криптовалута. Kraken работят много усилено, за да защитят парите ви, когато сте на тяхната платформа, но не забравяйте, вашата безопасност зависи от вас!

Когато правите тон пари, търгувайки с крипто на Kraken, може да искате да изтеглите някои като фиатна валута. За да направите това, ще трябва да платите такси Kraken.

Такси за теглене на Kraken

Кракен такси за теглене варират много в зависимост от това къде се намирате по света. Например, ако искате да изтеглите USD и имате американска банкова сметка, това ще ви струва 5 USD. Не е лошо, нали? Ако нямате американска банкова сметка, това ще ви струва 60 USD. Не е добре, нали?

Таксите на Kraken са много по-ниски при теглене на криптовалута. Например, Kraken таксува 0,0005 BTC за да извадите биткойн и 0,005 ETH да извадите Етер.

Вече научихте доста много за Kraken, но обменът за вас ли е? Този преглед на Kraken сега ще ви помогне да отговорите на този въпрос.

За кого е Kraken Най-добре?

Други отзиви за Kraken може да ви кажат, че Kraken не е за начинаещи. Това е нещо вярно. Kraken е голяма платформа с много объркващи функции. Дори експертни търговци могат да се затруднят да използват.

въпреки това, Бих препоръчал Kraken за начинаещи. Мисля за учене на търговия на Кракен сякаш се учи да кара кола. Няма да спечелите Гран при на Монако в първия си урок! Започваш от малко. Първо се научавате как да включвате двигателя и едва след това как да шофирате, нали?

Ако започнете с Kraken, няма да е необходимо да се научите как да използвате друга платформа. Можеш да получиш Етап 2 проверка и депозит някои фиат пари в рамките на минути. След това можете да започнете да правите пазарни сделки толкова дълго, колкото искате. С подобряването на търговията ще можете да се възползвате от всички други функции, които Kraken може да предложи.

Въпреки че някои борси за криптовалута са ограничени, Kraken е много обширна платформа. Позволява на потребителите да извършват маржин търговия и къси продажби. По-напредналите потребители наистина ще се насладят на тези функции.

Забележка: Маржин търговия е мястото, където вземате назаем валута за търговия. Това означава, че можете да спечелите повече пари, но можете и да загубите повече. Кратките продажби са заемане на валута и след това продажба с надеждата, че цената ще спадне. След това го купувате обратно и печелите.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Заключения

След като прочетохте това Кракен преглед, трябва да знаете, че е изчерпателен и леко объркваща платформа. Kraken обаче предлага чудесни функции както за начинаещи, така и за по-напреднали потребители, а също така осигурява ниски такси, надеждност и сигурност.

Ако търсите най-много препоръчителна платформа за обмен на криптовалути, трябва да знаете, че Kraken е една от най-добрите опции, които можете да намерите.

Кажете ми какво мислите – можем да се учим един от друг!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map