Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на Poloniex

Вероятно сте чували за популярната борса, наречена Poloniex и преди, обаче, как можете да разберете дали е подходяща за вас? Не се притеснявайте, тъй като ще ви дам пълен преглед на Poloniex за всичко, което трябва да знаете!

Първо, ще ви дам малко обща информация за това какво е Poloniex и къде се основава. След това ще ви дам пълен списък на неговите предимства и недостатъци, последвано от обяснение на техните график на таксите. Ще отговоря и на един от най-важните въпроси, "безопасен ли е Poloniex?".

И накрая, аз също ще ви дам ръководство стъпка по стъпка за това как да настроите акаунта си, както и как да използвате Poloniex, с някои наистина полезни изображения!

И така, какво чакаш? Направо направо в рецензия на Poloniex, за да разберете всичко за нея.

Професионалисти

 • Американска компания
 • Не е необходима проверка
 • Ниска такса за търговия
 • Добра поддръжка на клиенти

Минуси

 • Хакнат през 2014г

Корени на Poloniex

Poloniex е обмен на криптовалута това беше първо стартира през 2014г от Тристан Д’Агоста. Офисите на компанията се намират в Делауеър, САЩ, което означава, че те работят в силно регулирана държава.

Poloniex позволява на потребителите да купувайте, търгувайте и продавайте много различни криптовалути, което включва популярни монети като Биткойн и Ethereum, както и по-малко популярни.

Борсата е много популярна, с дневни обеми на търговия от повече от 100 милиона долара! Те правят парите си, като начисляват такса за ежедневна търговия, която се извършва чрез тяхната платформа, която както купувачът, така и продавачът трябва да платят.

Преглед на Poloniex: начална страница.

За по-опитни търговци Poloniex също предлага допълнителни услуги като маржин търговия и дори кредитиране на Poloniex. Можете дори да автоматизирате вашето кредитиране на Poloniex с бот за кредитиране на Poloniex, като напр Айврен.

Забележка: Полониекс кредитиране е когато инвеститорите заемат пари, за да могат да купят по-големи суми. Когато правят това чрез Poloniex, инвеститорите заемат средства от други потребители, които печелят лихва върху това, което заемат!

Така че сега, когато имате преглед на това, което правят, следващата част от моя преглед на Poloniex ще разгледа техните предимства и недостатъци!

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Преглед на Poloniex – Такси за Poloniex

Време е да разгледаме таксите за търговия на Poloniex.

По-долу е дадена таблица на Такси Poloniex:


Преглед на Poloniex

Както можете да видите от горната ценова таблица, максимална сума ще платите е 0,125%.

Също така ще забележите, че когато започнете да търгувате повече, таксите намаляват. Това се основава на сумата, която търгувате на всеки 30 дни.

Poloniex предлага относително ниски такси, но не толкова ниски, колкото Binance който е пряк конкурент на Poloniex и такси само 0,1%.

Забележка: Производителят е лицето, което осигурява ликвидност. Например, ако Крис иска да продаде 2 ETH на $ 600, той е маркетмейкърът. От друга страна, вземащият е човекът, който взема цената. Ако Били иска да купи ETH на цената, за която Крис го е посочил, тогава той е пазарът!

Следващата част от моя преглед на Poloniex ще ви преведе през процеса на регистрация.

Сравнете Poloniex рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Poloniex рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Плюсове и минуси на борсовата платформа

Както вероятно знаете, всяка борса има своите плюсове и минуси. Някои хора предпочитат най-ниските такси, докато други предпочитат обмен, който позволява фиатни депозити. Ето защо е важно да обмислите всичко, преди да създадете акаунт! Така че е време да започнете предимства и недостатъци списък на този преглед на Poloniex.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОТИВ
 • Изброени са много криптовалути
 • Добър набор от опции за поддръжка на клиенти
 • Американска компания – трябва да се отнася сериозно към сигурността
 • Лесен за използване, но е добър и за по-напреднали търговци
 • Плащайте само такса за блокчейн за депозити и тегления
 • Разумна такса за търговия – най-много, което ще платите, е 0,125%
 • Няма проверка, освен ако не се търгуват големи суми
 • Опит на голям хак през 2014 г. – 12,3% от всички биткойни

Предимства

Едно от основните предимства на използването на Poloniex е огромен набор от криптовалути. Това включва основни монети като Ripple, Steem, Monero и Bitcoin Cash. Poloniex обаче изброява и по-малки криптовалути като BlackCoin, Bela и Burst!

Когато става въпрос за търговия, Poloniex също има наистина добър избор на инструменти. Това включва диаграми на свещници от 5 минути до 4 часа, поръчки със стоп-лимит и възможност за увеличаване и намаляване на диаграмите. Това не означава, че платформата не е подходяща за начинаещи, тъй като интерфейсът е наистина лесен за използване.

Poloniex Преглед на борсата Monero

Фактът, че Poloniex е със седалище в САЩ. също е предимство, тъй като правителственото регулиране е много строго. Това означава, че борсата трябва да гарантира, че те полагат всички усилия, за да пазят средствата на клиентите в безопасност, както и да пазят престъпността далеч. В противен случай, ако се случи нещо лошо, Poloniex знае, че американските регулатори ще им наложат много пари. И така, дали Poloniex е в безопасност? Е, със сигурност бих казал така!

Друго предимство на използването на Poloniex е, че той има много големи ликвидни средства, особено с altcoin сдвоявания. Това е важно, тъй като означава, че винаги ще намерите някой, с когото да търгувате и намалява рисковете от нестабилност.

Що се отнася до таксите, Poloniex е един от най-добрите в производството в производството депозити и тегления. Това е така, защото винаги ще плащате такса за транзакции на блокчейн! Има много други борси за криптовалути, които правят печалба, когато изтеглите средствата си, което всъщност не е честно, тъй като те печелят пари от вас всеки път, когато търгувате също.

Такси за търговия също са доста разумен на борсата Poloniex, тъй като ще платите a максимална такса от 0,125%, като това се намалява, когато търгувате по-големи обеми.

Друго добро предимство на борсата Poloniex е, че вие не е необходимо да потвърждавате самоличността си освен ако не търсите да търгувате наистина големи суми. Всъщност, освен ако не искате да търгувате повече от $ 2000 на ден, можете да търгувате анонимно! Основната причина, поради която ви е позволено да направите това, е, че те нямат никаква връзка с реални пари.

Преглед на Poloniex: приложение Poloniex.

И накрая, ако имате някакви проблеми, които нужда от помощ, има отличен набор от опции да избера от. Това включва поддръжка на билети, имейл или чат на живо. Винаги предпочитам борса, която има чат на живо, тъй като можете да получите поддръжка веднага.

Така че сега, след като сте разбрали добре всичките им предимства, следващата част от моя преглед на Poloniex ще говори за техните недостатъци!

Недостатъци

Един от основните недостатъци при използването на платформата Poloniex е, че го прави не ви позволява да използвате традиционните методи на плащане като дебитна / кредитна карта или банкова сметка. Това може да бъде доста досадно, ако търсите да направите депозит за първи път, тъй като това означава, че вместо това ще трябва да финансирате сметката си с криптовалута.

Други борси като Coinbase ви позволяват депозирайте и теглете с помощта на реални пари! Ако в момента не държите нито една криптовалута, тогава ще бъде най-лесно да купите или Bitcoin, или Ethereum от Coinbase и след това да прехвърлите монетите директно в Poloniex, или просто да продължите да използвате Coinbase.

АКТУАЛИЗИРАНЕ 2021:

Всъщност Poloniex поддържа опции за закупуване на криптовалута чрез кредитна или дебитна карта. Тази функция се захранва от Симплекс.

Следващият недостатък на използването на Poloniex е, че все още има въпроси относно сигурността. Това е така, защото през 2014 г. борсата беше хакната и бяха откраднати 12,3% от цялата им доставка на биткойни.

DDoS; ние работим за смекчаване.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 9 май 2017 г.

Хакерът намери грешка в системата Poloniex, където той откри, че ако обработите много тегления едновременно, можете да изтеглите повече от действителното си салдо. Това е като да отидете до банкомата и да изтеглите повече пари, отколкото реално имате в сметката си.

както и да е Собственикът на борсата Poloniex Тристан Д’Агоста изплати на всички само няколко месеца по-късно, което той успя да направи, като временно увеличи таксите за търговия, както и внесе собствените си пари. За щастие на D’Agosta, по време на хакването Биткойнът струваше малко над 500 долара. Ако 97-те монети бяха откраднати в края на декември, когато биткойните бяха оценени на 20 000 долара, хакът щеше да струва малко под 2 милиона долара.

От друга страна е важно да запомните, че Poloniex не е хакнат от 2014г събитие, което показва, че те приемат сигурността наистина сериозно. Също така е много обещаващо, че собственикът се справи наистина добре със ситуацията, като изплати на всички.

И така, след като знаете както предимствата, така и недостатъците на използването на Poloniex, какво мислите досега? Ако все още не сте решили, следващата част от моя преглед на Poloniex ще разгледа по-подробно таксите.

Как да използвам Poloniex: Създайте акаунт

Ако сте прочели моя преглед на Poloniex до този момент, сега трябва да имате представа дали размяната е подходяща за вас. Ако сте решили да отворите сметка, нека ви покажа как да го направите!

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да посетете уебсайта на Poloniex.
 2. След това кликнете върху Създайте своя акаунт.

  Poloniex Review Създайте своя акаунт

 3. Сега ще трябва да въведете държавата си на пребиваване, имейл адреса си и след това да изберете силна парола.

  Poloniex Review Създайте своя акаунт

 4. Сега отидете и потвърдете имейл адреса си, като щракнете върху връзката, която Poloniex току-що ви е изпратил.
 5. И това е! Вече имате акаунт в Poloniex!

Как да използвам Poloniex: Депозитни средства

След като вече сте създали акаунта си, е време да депозирате малко средства! В моя пример ще депозирам Биткойн Кеш.

 1. В горната част на екрана преместете мишката Баланси и след това щракнете върху Депозити & Тегления.

  Poloniex Review Deposits & amp; Тегления

 2. Сега ще видите дълъг списък с криптовалути, които можете да закупите. Вдясно на страницата потърсете монетата, с която искате да депозирате.

  Преглед на Poloniex

 3. Както ще видите на екранната снимка по-долу, аз купувам Bitcoin Cash. След това кликнете върху Депозит отдясно на екрана.

  Преглед на Poloniex

 4. Сега ще ви бъде представен уникалният адрес за депозит за монетата, с която искате да попълните сметката си. Само не забравяйте, че ще имате различен адрес за всяка монета, така че не се опитвайте да изпращате Litecoin на адрес Bitcoin Cash.

Честито! Сега знаете как да създадете сметка и да депозирате средства!

Заключение

Ако сте прочели това Poloniex прегледайте от началото до края, трябва да сте наясно с цялата необходима информация, за да решите дали Poloniex е подходящата борса за вас.

Всеки има своите индивидуални нужди, когато става въпрос за обмен. Докато някои хора ходят на ниски такси за търговия, други предпочитат голям избор от монети. Лично аз харесвам колко лесно е да се използва платформата, тъй като улеснява търговията.

Ако искате да запазите хоризонтите си отворени, трябва да проверите Coinbase, Binance и Кракен. Те са известни като супер надеждни крипто борси.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector