Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на портфейла Electroneum

Това ръководство е създадено с цел да ви помогне да разберете всичко, което трябва да знаете за Портфейл за криптовалута ETN. Ще ви запозная с различни видове портфейли, техните предимства и недостатъци, приложението, мерките за сигурност и всички други аспекти, които са важни при избора на най-добрия портфейл за криптовалута за вашите нужди.

След това Портфейл Electroneum преглед, трябва да имате достатъчно знания, за да решите дали портфейлът е подходящ за вас или трябва да се придвижите по-нататък и да потърсите по-добри и по-сигурни алтернативи.

Тъй като имаме много да покрием, нека да влезем в него.

Професионалисти

 • Приложението е достъпно за Android на устройства с iOS
 • Бързи плащания
 • Лесна настройка за малки плащания

Минуси

 • В портфейла на приложението липсва сигурност
 • Не е много функционален
 • Необходими лични данни

Различни видове крипто портфейли

Преди да преминем направо към преглед на Electroneum, нека разгледаме различните видове портфейли на разположение.

Преглед на портфейла Electroneum

Хартиени портфейли

Хартиени портфейли са най-сигурните тип портфейл за криптовалута. Те обаче са трудни за правилно настройване. Поради тази причина те не се препоръчват за начинаещи. Те не са нищо повече от двойка ключове, направена на напълно офлайн компютър и съхранена на възможно най-безопасното място.

Има сравнително лесен начин да създадете хартиен портфейл с помощта на Electroneum. Хартиените портфейли Electroneum, създадени без да се следват сложни стъпки за сигурност, няма да бъдат толкова сигурни, колкото би трябвало да бъдат.

Хардуерни портфейли

Хардуер портфейлите са чудесни за хора, които искат съхранявайте големи количества криптовалута. Примери за хардуерни портфейли включват Ledger Nano S и Трезор устройство. Въпреки че дават на потребителите добър баланс между сигурност и удобство, все още няма такъв, който да поддържа Electroneum.

Онлайн портфейли

Ако някога сте купували Биткойн, Етер, Electroneum, или всяка друга криптовалута на борса като Coinbase или Кракен, вече сте използвали онлайн портфейл.

Таблица: Обща информация за портфейла Coinbase и Electroneum


Онлайн портфейли никога не трябва да се разглежда като хранилище за криптовалути. Те служат на определена цел – можете да депозирате пари в онлайн портфейл и да използвате услуга, която е свързана с него. Това може да е казино, онлайн магазин или борса, но вие не трябва да депозирате парите си там.

Няма контрол по отношение на онлайн портфейлите. Ако обменът изчезне, парите ви също изчезват.

Софтуерни портфейли

Софтуерни портфейли предлагат на потребителите баланс на сигурност и удобство. Те не са толкова сигурни като хардуерния портфейл, но са по-удобен за използване. Има много примери за софтуерни портфейли наоколо. Някои съхраняват само един вид криптовалута, други съхраняват много. Портфейлът Electroneum, за който днес най-често обсъждаме, е вид софтуерен портфейл.

Софтуерните портфейли са идеални за съхранение малки количества криптовалута използва се за ежедневни разходи. Те не са толкова добри за съхранение на големи количества за дълго време. Ако търсите най-препоръчителните софтуерни портфейли, трябва да проверите Coinbase, Electrum и Изход.

Софтуерните портфейли могат да се използват както на a компютър или а мобилен телефон. Те позволяват на потребителите да изпращат и получават цифрови монети и жетони с едно щракване на бутон. Те обаче могат да бъдат хакнати с помощта на кейлогъри и злонамерен софтуер.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Какво е портфейл Electroneum?

Портфейлът Electroneum е a портфейл с цифрова валута предназначен за съхранение на криптовалута Electroneum. Има два вида портфейли ETN: Портфейл за приложение Electroneum и Портфейл от хартия Electroneum.

Преглед на портфейла Electroneum: начална страница.

Портфейл за приложения на Electroneum

Портфейлът за мобилен телефон е проектиран да бъде невероятно удобен за потребителя. Разбира се, когато нещо е проектирано да бъде удобно, то рядко е сигурно. Такъв е случаят с приложението. Зловреден софтуер може лесно да зарази устройства, работещи с портфейла на приложението Electroneum.

Един от най-добрите аспекти на портфейла на приложението Electroneum е, че в крайна сметка ще можете да го направите използвайте процесорната мощност на телефона си да се моята Electroneum. Това може да забави вашето устройство и да намали живота на батерията му, но екипът зад Electroneum искаше да направи платформата привлекателна за милиони хора, които живеят в развиващите се страни и имат достъп до смартфони.

Малкото количество валута, което портфейлът на приложението Electroneum ще може да добива, може да компенсира цената на телефонна сметка всеки месец.

Хартиен портфейл

Хартиените портфейли могат да бъдат трудни за настройване, но ако знаете какво правите, можете да имате най-сигурния портфейл за съхранение на монетите.

Важно е обаче да споменете, че ако случайно сте настроили такъв с помощта на машина, която е заразени със злонамерен софтуер, портфейлът ви изобщо няма да бъде защитен. Колко далеч искате да вземете предпазните мерки, зависи от това колко Electroneum съхранявате в хартиения портфейл.

Сравнете портфейла Electroneum рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете портфейла Electroneum рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Колко добър е портфейлът Electroneum?

Всеки портфейл ETN се предлага с различни странности и предимства. Включих цялата информация по-долу.

Портфейл за приложения на Electroneum

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОТИВ
 • Лесен за използване.
 • Копайте малко количество Electroneum с много малко настройка.
 • Много удобно. Плащанията могат да се извършват от дланта на ръката ви.
 • Предлага се на устройства с Android и iOS.
 • Не е подходящ за големи количества Electroneum.
 • Като портфейл за мобилен телефон, портфейлът на приложението Electroneum е уязвим за злонамерен софтуер и други подобни заплахи.
 • Не е много функционален.
 • Когато използвате функцията за копаене, телефонът ви ще се забави значително.
 • Когато настройвате портфейла Electroneum, се изисква да предоставите лични данни като номера на вашия мобилен телефон и имейл адрес.

Портфейл за хартия Electroneum

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРОТИВ
 • Той може да бъде невероятно сигурен, когато е правилно настроен.
 • Страхотно за съхранение на големи количества Electroneum.
 • Не е необходимо да предоставяте никакви подробности, за да настроите хартиен портфейл.
 • Трудно е да се настрои правилно.
 • Не може да се копае Electroneum с помощта на хартиения портфейл Electroneum.

Въпреки че има някои добри аспекти, когато става въпрос за портфейли Electroneum, те определено не са най-добрите опции на пазара. Ако искате да намерите най-сигурните портфейли, трябва да проверите Книга, Coinbase и Трезор, няма да бъдете разочаровани.

Портфейл Electroneum: Преглед на сигурността

Предлагат се портфейли Electroneum различни нива на сигурност. Като цяло Electroneum хартиен портфейл ще предложи най-високо ниво на сигурност, обаче Electroneum портфейл за приложения предлага a по-удобен начин използването на Electroneum, но това удобство си струва. Тази цена е неговата сигурност.

Нека първо разгледаме как да увеличете сигурността на приложението за портфейл Electroneum:

 • Използвайте актуален зловреден софтуер и антивирусен софтуер на вашия телефон.
 • Никога не изтегляйте нищо от неизвестни доставчици на софтуер. Още по-добре, никога не изтегляйте нищо.
 • Не разглеждайте потенциално опасни уебсайтове – стрийминг уебсайтове или материали за възрастни често са заразени със злонамерен софтуер.
 • Пазете всички резервни фрази и копия на частни ключове, както бихте направили хартиен портфейл (с живота си!).

Повишаване на сигурността на Electroneum Paper Wallet

 • Използвайте напълно въздушен (никога не е бил свързан с интернет) компютър, за да настроите хартиения портфейл.
 • Когато добавяте файловете, необходими за генериране на двойката криптографски ключове към въздуха с компютър, използвайте компютър, който наскоро е напълно изтрит от всичко, но не и от актуален антивирусен софтуер.
 • Използвайте единствената единствена форма за пренос на данни. Записването на необходимите файлове на CD е идеално.
 • Принтерът, който използвате за копиране на хартиения си портфейл, не трябва да има собствена памет или собствена безжична връзка.
 • Когато съхранявате хартиения си портфейл, не забравяйте, че огънят и водата могат да го повредят. Също така не забравяйте, че всеки, който има достъп до портфейла, може да има достъп и до средствата, съхранявани там. Поради тази причина използвайте поне един сейф.

Как да настроите портфейла Electroneum

Позволете ми да ви осигуря задълбочено ръководство, което ще покаже как да настроите портфейла Electroneum.

Настройване на приложението Electroneum

 • Посетете https://my.electroneum.com/
 • Щракнете върху „Създаване на акаунт“

  Мениджър портфейл Electroneum

 • Попълнете имейла си и създайте парола. Повторете паролата, прочетете и поставете отметка в квадратчето „условия и условия“. Попълнете Captcha. Щракнете върху „създаване на акаунт“.

  Регистриране за портфейл Electroneum

 • Посетете входящата си поща и щракнете върху връзка в имейла.
 • При следващата проверка на Captcha го попълнете, ако е необходимо.
 • Добавете своя код на държавата и мобилен номер. Това трябва да е вашият реален номер, тъй като ще се използва за настройване на двуфакторно удостоверяване във вашия акаунт в Electroneum. След това кликнете върху „Изпращане на SMS“.

  Мобилен номер 2FA на портфейла Electroneum

 • Когато получите SMS на телефона си, въведете кода в полето, което се изисква. Това ще бъде шестцифрен код. След това може да бъдете помолени да попълните друга Captcha.
 • След това трябва настройте ПИН и а имейл за възстановяване. Първо въведете имейл адрес, който не е този, който сте използвали за основния си акаунт. Отново на този адрес ще бъде изпратен имейл с връзка. Когато получите имейла, щракнете върху връзката.

  Настройка на имейл за възстановяване на ПИН на Electroneum

 • Сега ще бъдете помолени да настроите a петцифрен ПИН код. Направете го запомнящо се, но не е лесно да се отгатне. Ще трябва да го въведете два пъти и да попълните Captcha, ако е необходимо.

  Допълнителна сигурност на портфейла Electroneum

Поздравления, току-що създадохте акаунт в Electroneum. Това може да се използва или с уеб-базирания портфейл на браузъра, или с приложението за мобилен телефон. Просто се насочете към магазина на Google Play и потърсете „Electroneum“. След като изтеглите и отворите файла, можете Впиши се и започнете да използвате портфейла Electroneum.

Лесно, а?

Настройка на портфейла за хартия Electroneum

 • Посетете "Изтегли" раздел на Уебсайт на Electroneum.
 • Щракнете върху „версия на браузъра“ или „изтегляне на ZIP“. Ако използвате версията на браузъра, ще трябва да се уверите, че използвате Google Chrome. За това ръководство ще използвам версията на браузъра. За допълнителна сигурност останалата част от ръководството трябва да се изпълнява офлайн или в идеалния случай на компютър, който никога не е бил онлайн.

  Софтуер за пул за добив на Electroneum

 • Прочетете отказа от отговорност за частните ключове на следващата страница. Когато разберете колко е важно да запазите ключовете си в тайна, можете да щракнете върху „Нека започнем“.

  Генератор на хартиени портфейли Electroneum

 • Преместете мишката с какъвто и да е модел на следващия екран. Това е необходимо, за да създайте наистина произволен набор от ключове.
 • След това прочетете предупреждението, за да сте сигурни, че пазите отпечатания портфейл. След това кликнете върху „Запазване на портфейла като PDF“.
 • Отворете PDF файла и отпечатайте наборите ключове.

Това е! Вече можете да изпратите малко Electroneum до новия си хартиен портфейл за дългосрочно съхранение.

Запомнете: Това е кратък и лесен начин за създаване на хартиен портфейл. Използвайте горепосочените съвети за подобряване на сигурността. Когато настройвате правилно, хартиеният портфейл е най-сигурният начин за съхранение на криптовалути.

Как да използвам портфейла Electroneum

В тази част от прегледа на Electroneum ще ви обясня как да изпратите Electroneum от приложението към всеки друг портфейл, използвайки както хартия, така и портфейли за обмен. След това ще разгледаме как да получаваме плащания с помощта на приложението.

 • Влезте в приложението за портфейл Electroneum. Докоснете „изпращане“.

  Мобилно приложение за портфейл Electroneum

 • Въведете адреса на портфейла, на който искате да изпратите Electroneum. Като алтернатива можете сканирайте QR код с камерата на вашето устройство.
 • След това ще видите екрана „Идентификатор на плащане“. Ако изпращате пари в хартиен портфейл, игнорирайте това. Ако изпращате Electroneum на адрес, който ще получава много различни депозити от различни хора (обмен), въведете идентификатор за плащане че те ти дават.

  Как да въведете идентификатора за плащане в приложението за портфейл Electroneum

 • След това въведете размер на ETN искате да изпратите.
 • Проверете адресите и сумата на следващия екран. Ако информацията е вярна, щракнете върху „изпрати“. След това ще трябва да въведете петцифрен ПИН сте настроили по-рано.

Това е! Готово сте. Вашият Electroneum трябва да пристигне скоро!

За да получите Electroneum с помощта на приложението за портфейл Electroneum, просто щракнете върху „получи“ вместо „изпрати“ и ще ви бъде представен публичният ключ. Различните онлайн портфейли ще имат различни инструкции, но всички те ще бъдат много прости.

Заключение

Следователно, Electroneum оферти два различни вида портфейли: софтуер и хартия. Въпреки че компанията има относително добра репутация, не бих препоръчал нито един от тях за вас.

Софтуерен портфейл Electroneum can е лесен за настройка и ви позволява да извършвате бързи плащания, когато става въпрос за малки количества Electroneum, но също така му липсва функционалност, сигурност и просто не е подходящ за съхранение на големи количества Electroneum.

Таблица: Плюсовете и минусите на Ledger Nano X и Electroneum

Говорейки за Портфейл от хартия Electroneum, той е много сигурен и е чудесен за съхранение на големи количества монети, но може да бъде супер трудно да се настрои правилно.

Ако цените сигурността си и искате да намерите надежден портфейл за криптовалута, трябва да проверите Книга, Coinbase и Трезор. Ledger и Trezor са хардуерни портфейли, докато Coinbase е софтуерен портфейл, който успя да запази невероятна репутация през годините.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector