Преглед на портфейла на BRD

Чували ли сте някога за „портфейла за криптовалута на хляб“? Поглеждайки онлайн, сега ще видите, че потребителите пишат Портфейл BRD рецензии – докато името се е променило и портфейлът е донякъде ребрандиран, продуктът като цяло, остава същото.

Това обаче казва малко за действителния портфейл – добре ли е? Заслужава ли си да проверите? Какъвто и да е вид крипто портфейл?

Не се притеснявайте, защото на всички тези въпроси (и повече!) Ще получите отговор в статията по-долу!

TL; DR: Портфейлът за криптовалута BRD е портфейл, базиран на мобилно приложение. Той може да съхранява множество различни криптовалути (като Bitcoin и Ethereum) и има доста добра репутация в крипто общността, особено защото портфейлът е с отворен код.

Професионалисти

  • Прост потребителски интерфейс
  • Портфейл, базиран на мобилно приложение
  • Налични ПИН кодове на клиента
  • Може да държи Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20 жетони

Минуси

  • Отговорите на клиентската поддръжка понякога са бавни
  • Поддържа няколко монети

Преглед на портфейла на BRD: ПРОФЕСИОНАЛНИ

BRD е основана първоначално през 2015 г. Две години по-късно компанията се променя. Тогава портфейлът все още се наричаше „Портфейлът за хляб“ – закачливо име, но очевидно не съвпадаше добре с марката и по този начин беше променен две години по-късно само на „BRD”.

Като цяло компанията е постигнала доста широк успех – ICO тъй като токенът му (същото име – BRD) беше успешен и всъщност изглежда, че общата репутация, която марката поддържа, всъщност изглежда по-скоро положително.

Както при всеки друг портфейл за криптовалута, можете да очаквате BRD крипто портфейла да има както положителни, така и отрицателни аспекти – това е даденост. Фокусирайки се първо върху положителните страни, нека да покрием крипто монетите, които портфейлът поддържа.

Поддържа Bitcoin и Etheruem

Ако сте чували нещо за криптовалута, вероятно знаете, че двете най-известни криптовалути са там Биткойн и Ethereum. Тези две криптовалути са постоянно в центъра на вниманието – без значение къде гледате, винаги ще намерите новини за някоя от тях.

Естествено, в резултат на това голяма част от хората, които се интересуват от инвестиции в криптовалути, гледат на Биткойн и Етериум като двамата основни претенденти. От своя страна това прави портфейлите ETH и BTC доста търсени.

Потребителските отзиви за портфейла BRD ще ви кажат това този конкретен портфейл го прави, всъщност, поддържат и двете криптовалути.

Преглед на портфейла на BRD: няма акаунти, няма вход.

Това е чудесна новина за всеки, който се е опитвал да изпробва BRD! Освен Bitcoin и Ethereum, BRD също поддържа Биткойн Кеш и всички токените ERC-20. Нито един от двамата не е твърде изненадващ, честно казано – както Bitcoin Cash, така и ERC-20 токените са силно преплетени с гореспоменатите криптовалути.

Фактът, че BRD крипто портфейлът ви позволява да съхранявате токени ERC-20, трябва да бъде подчертан още повече – това е чудесна новина за всеки и всеки, който се интересува от dApps, интелигентни договори, и всякакви & всички инвестиции в тази технология.


Портфейл с отворен код

Четейки рецензии на потребителски портфейл BRD, в крайна сметка може да срещнете някои, които посочват на отворен код естеството на портфейла. Въпреки че някои потребители изглеждат с поглед върху този факт, това не би трябвало да е така – всъщност това е една от основните силни страни на BRD.

По дефиниция портфейлът за криптовалута, който е с отворен код, означава това всеки може да получи достъп до изходния му код, и търсете нещо подозрително или дори уязвимо – ако намерят нещо, което не изглежда правилно, тогава хората могат правят предложения за промяна, и ако преминат през тях, портфейлът ще бъде подобрен.

Преглед на портфейла BRD: Купуване на биткойн.

Сега, разбира се, тези процеси са малко по-сложни от това, но все пак общата идея остава същата. Също така вероятно можете да видите как всичко това би било полезно за всеки потребител на крипто портфейла BRD, нали?

Освен че има някои ясни обективни предимства пред някои от попечителските портфейли, фактът, че BRD е с отворен код, също носи полза на въпросния крипто портфейл и от по-малко физическа гледна точка. Имам предвид просто това хората са по-склонни да се доверят на приложения и платформи, които са с отворен код.

С други думи, това изписва „прозрачност“ и „надеждност“ за повечето потребители на продукта – за да бъдем честни, това всъщност трябва да бъде, на първо място.

Достойни мерки за сигурност

Портфейлът на BRD е тип крипто съхранение, базирано на мобилно приложение. Повечето рецензии на потребителски портфейли BRD, които ще срещнете, хвалят този факт – наистина, в света, където мобилните устройства са се превърнали в малки компютри с джобове, които използваме за всичко, което можем да си представим, би било логично!

Да бъдеш базиран на мобилни устройства обаче има и други предимства – всъщност е добър избор за всеки, който цени сигурността.

Портфейлите за мобилни приложения попадат в същата категория като софтуерните крипто портфейли, от гледна точка на сигурността. Това ги прави по-безопасни варианти в сравнение с, да речем, онлайн портфейли – мотивите за това се крият в това, с онлайн (базирани на обмен) портфейл, вашите монети са винаги в интернет, докато използвате софтуер, всичко, за което трябва да се притеснявате е злонамерен софтуер във вашето устройство.

Преглед на портфейла на BRD: простота по дизайн.

Ако вашият компютър – или, по отношение на този преглед на портфейла на BRD, телефонът ви – не съдържа никакви вируси и кейлогъри, трябва да си добър!

Крипто портфейлът BRD също има допълнителен слой сигурност – отгоре на това, че ви предоставя фраза за възстановяване в случай че забравите паролите си, портфейлът също ви позволява създайте персонализиран ПИН код които бихте въвели при влизане в портфейла си. Въпреки че не можах да намеря нито една опция за активиране 2FA, персонализираните ПИН кодове винаги са много ценени!

Позволява плащания с валута на Fiat (и покупки в портфейла)

В днешно време много портфейли за криптовалута (особено онлайн базирани – софтуерните портфейли обикновено са едни и същи) ви позволяват купувайте специфични крипто монети от потребителския им интерфейс – не е нужно да оставяте портфейла и да отидете до някаква платформа за обмен на трети страни.

Четейки чрез потребителски отзиви за портфейла BRD, изглежда, че BRD също има тази функционалност. На всичкото отгоре обаче ви позволява и това извършване на плащания в фиат валути – с други думи, купувайте крипто монети с кредитната си карта.

Таблица: Начини на плащане на Coinbase Wallet и BRD

В последно време това стана донякъде нормално и дори очаквано – все пак има много портфейли, които има нямат интегрирана функционалност за закупуване на крипто. Обикновено се предпочита закупуването на криптовалути с фиатни валути, особено от инвеститори на ниво ниво – по-лесно е, безпроблемно и отнема малко време.

Плавен, модерен дизайн на интерфейса

Използваемост е една от най-интересните функции, когато става въпрос за софтуерни портфейли за криптовалута. Това не е нещо, което често се появява толкова често при прегледите на потребителски портфейли BRD, но добрата използваемост все още е от решаващо значение за всички и всички портфейли там.

За щастие, BRD крипто портфейлът всъщност притежава някои прилични функции за използване.

Преглед на портфейла BRD: как да получите BRD токени.

Всичко от процеса на изтегляне и инсталиране на портфейла до закупуване на монети е проста и ясна. Дори никога преди да не сте използвали крипто портфейл, не бива да изпитвате затруднения.

Докато по-късно ще разгледам действителния аспект на „използваемостта“, достатъчно е да се каже, че е освежаващо и винаги оценявано, когато попаднете на крипто портфейл, който не ви затрупва с технически жаргон и ненужни функции.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на портфейла на BRD: ПРОТИВ

Съдейки тържествено по по-гласните потребителски рецензии за портфейли BRD, може да изглежда, че въпросният портфейл е почти безупречен – по-голямата част от потребителите го харесват доста и с гордост обявяват всичките му предимства.

Както при всичко друго в живота обаче, портфейла за хляб не е перфектно – естествено има някои недостатъци, които могат или не могат да бъдат очевидни, когато за първи път се сблъскате с въпросния продукт.

Разбира се, комбинирайки собствения си опит с платформата заедно с други потребителски прегледи на портфейла на BRD, нито един от гореспоменатите „недостатъци“ не изглежда съществен, камо ли „разчупващ играта“. И все пак те трябва да бъдат покрити, преди да излезете и да изпробвате BRD крипто портфейла за себе си.

Като се започне с най-голямата жалба, изглежда, че много хора не са доволни липсата на поддръжка на монети.

Поддържа малко монети

По-рано в прегледа на портфейла на BRD посочих, че BRD поддържа двете основни криптовалути – Биткойн и Etheruem -, и свързаните с него крипто – Биткойн Кеш и Токени ERC-20.

Въпреки че е страхотно, че поддържаните монети съставляват множество, всъщност е доста тъжно, че има толкова малко от тях, от които да избирате (поне децентрализирана валута).

В днешно време, специални портфейли стават засенчени от тези, които поддържат множество различни криптовалути – някои от тях дори на стотици! Много от по-опитните търговци и инвеститори, които имат множество различни криптовалути в портфолиото си, и може да искате да ги съхранявате в един портфейл – това не е възможно с BRD.

Преглед на портфейла BRD: привилегии за държане на монети BRD.

Като се има предвид това, съхраняването на множество различни крипто на едно място всъщност може да не е толкова добра идея, за да бъдем честни. Това е опасност за сигурността – ако някой трябва да проникне в портфейла ви, ще може да открадне всичките ви активи – ако ги държите на различни места, това няма да е проблем.

Така или иначе, би било хубаво да видите портфейла за хляб, който да поддържа повече монети в бъдеще – ако не някои от по-нишовите, то поне Litecoin, NEO или Тире.

Поддръжката на клиентите може да е бавна

Четейки различните потребителски рецензии за портфейли BRD, очевидно е, че приложението има доста добра репутация както на пазарите на iOS, така и на Android – има отлични потребителски резултати в Play Store, и най-добрите отзиви са много положително, също.

Единственото нещо, което се разглежда като доста спорна тема, обаче е клиентската поддръжка.

Виждате ли, ако срещнете някакви проблеми с портфейла (било то технически, свързани с такси или друго), можете или проверете базата от знания това е достъпно на официалния уебсайт на марката, или напишете им имейл. Един от най-големите проблеми тук е това няма налична поддръжка на клиенти.

Преглед на портфейла на BRD

Е, за да бъдем честни, това е вярно само отчасти – можете да им се обадите, но това е достъпно само за тези, които притежават определен брой BRD токени.

На всичкото отгоре някои потребители твърдят, че докато портфейлът Bread е страхотен и всичко останало, отговорите на подкрепата могат да бъдат малко бавни. Естествено, ако се занимавате със сериозен технически проблем, вероятно бихте искали той да бъде решен възможно най-скоро – особено когато включва вашите криптовалути.

Сравнете BRD рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете BRD рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Цена

Ценовият аспект на портфейла за хляб също е доста интересно.

Портфейлът на BRD е напълно безплатно за изтегляне, инсталирайте и използвайте. Това е страхотно – макар да се превърна в стандарт, що се отнася до повечето онлайн и базирани на приложения опции за крипто съхранение там, все още е хубаво да знаете, че всъщност можете използвайте портфейла безплатно.

Що се отнася до приложимите такси, нещата са малко по-сложни.

Преглед на портфейла на BRD

Екипът зад портфейла заявява, че има такива не се начисляват такси, когато правите транзакция чрез BRD, поне от тяхна страна на сделката. Те също така подчертават, че начинът, по който работи мрежата на Биткойн, е такъв ще отнеме определен процент намаление от вашата транзакция – това иначе е известно като „такса за транзакция“.

Таксата варира в зависимост от броя на биткойните, които изпращате / получаване. Естествено, ако се занимавате с големи суми пари, ще бъдете таксувани повече за транзакцията – има смисъл.

Как да използвам портфейла BRD?

Сега, когато обсъдихме и двете положителен и по-малко положителните страни на портфейла за хляб, последната стъпка от този преглед на портфейла на BRD е да се говори за „как“, по-конкретно, как да използвате портфейла, как да го настроите, как да се правят транзакции, и така нататък.

Как да инсталирате портфейла BRD?

Ще започнем от самото начало и ще поговорим за процеса на настройка на БРР.

Етап 1: Изтеглете приложението BRD от избрания от вас магазин за приложения. Аз използвам устройство с Android, така че моят пример ще включва Play Store.

Преглед на портфейла на BRD: Play Store.

Стъпка 2: Стартирайте приложението и натиснете „Първи стъпки”.

Преглед на портфейла на BRD: започнете.

Стъпка 3: След кратко въведение ще бъдете подканени да създадете персонализиран ПИН код. Не забравяйте да не го забравите!

Преглед на портфейла на BRD: ПИН кодове по избор.

Стъпка 4: След това ще ви бъде даден „хартиеният ключ“ – с други думи, вашият Фраза за възстановяване от 12 думи. Запишете го и го пазете някъде на сигурно място – това е единственият ви инструмент за връщане на портфейла ви, в случай че забравите своите ПИН кодове.

Преглед на портфейла на BRD: фраза за възстановяване от 12 думи.

Стъпка 5: След като се уредите, ще бъдете пренасочени към началната страница на приложението. Това е!

Преглед на портфейла BRD: първа страница на приложението BRD.

Както можете да видите, инсталирането и настройката на вашия портфейл BRD е супер проста и ясна!

Как да закупите криптовалута на портфейла BRD?

След това нека покрием действителният процес на закупуване на Ethereum (или биткойн) на въпросния мобилен портфейл.

Етап 1: Докато сте на началния екран на приложението, натиснете „Купува”.

Стъпка 2: Ще бъдете помолени да го направите изберете вашата жилищна държава – Направи го.

Преглед на портфейла на BRD: изберете държавата си на пребиваване.

Стъпка 3: Въведете валутите и сумите че искате да платите с / получавате.

Преглед на портфейла BRD: количество етер, което искате да купите.

Стъпка 4: Избери своя начин на плащане.

Преглед на портфейла на BRD: начин на плащане.

Стъпка 5: BRD ви предлага да закупите крипто, използвайки услугите на Симплекс – доставката е бърза и таксите също са доста разумни.

Преглед на портфейла на BRD: Simplex.

Стъпка 6: След като потвърдите плащането си, остава само да изчакате!

Преглед на портфейла на BRD: потвърждение на поръчката.

Просто!

Как да търгувате с криптовалути на портфейла BRD?

И накрая, имате възможност да търгувате и с вашите криптовалути на крипто портфейла BRD.

Етап 1: Натиснете “Търговия”В долната част на началния екран, в центъра.

Стъпка 2: Изберете валутите, които искате плати с, и валутата, която искате получавам.

Преглед на портфейла на BRD: търговия с криптовалути на BRD.

Стъпка 3: Ако средствата в портфейла ви са достатъчни, можете да извършите транзакцията, когато изберете правилния портфейл – това е всичко!

Определено безпроблемен начин за търговия с криптовалути в самия портфейл!

Заключения

Така че – това е портфейла BRD! Сега, струва ли си да проверите?

Трябва да се съглася с повечето отзиви за потребителски портфейли BRD – въпросният портфейл със сигурност си струва да се опита.

Таблица: Фирмена информация за Ledger Nano X и BRD

Въпреки че не съхранява много монети и понякога може да се борите със скоростта на отговорите на клиентската поддръжка, портфейлът BRD е сигурна и сигурна алтернатива за всички ваши Биткойн и Ethereum (и няколко други крипто) нужди.

Това е забавление и лесен за използване, ви позволява да създаване на персонализирани ПИН кодове, поддържа търговия в портфейла и покупки на крипто – определено чудесна алтернатива!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови инвестиционни решения, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map