Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на портфейла на Cex

Надежден и забележителен криптовалутни портфейли може да се окаже малко по-трудно да се намери, отколкото бихте очаквали. Има много различни опции за избор – не всички от тях ще отговарят на всички! Днес, в това Портфейл Cex преглед, ще обсъдим една от по-интересните опции.

Какво прави портфейла на Cex толкова интересен? Всъщност няколко неща, но може би най-забележителното от тях би трябвало да бъде фактът, че Cex дори не е основно портфейл, на първо място!

Объркан? Е, не се притеснявайте – малко ще влезем в подробностите. Ще говорим за приложението Cex (мобилният портфейл Cex.io, за да бъдем по-конкретни), как можете използвайте портфейла в пълната му степен, и някои общи характеристики и предимства.

Естествено, ще ви разкажа и за по-малко идеалните неща около портфейла на Cex и дори ще ви покажа как да започнете да го използвате, също. Нека да стигнем до него!

Професионалисти

  • Вградена функционалност за обмен
  • Широк списък с поддържани монети
  • Предлага се в цял свят
  • Страхотно мобилно приложение

Минуси

  • Строги изисквания за KYC
  • Няма поддръжка на клиенти на живо

Преглед на портфейла на Cex: Популярен портфейл за обмен

И така, първо първите неща – да започнем от нашите Портфейл Cex преглед чрез поставяне на основите на точно какво е Cex, и какво не е.

Еднократно търсене онлайн много бързо ще ви разкрие, че въпросната платформа – Cex.io – е обмен на криптовалута. С други думи, това е място, на което бихте отишли, за да отидете търговия и обмен на крипто активи, или просто дори закупете ги с кредитна или дебитна карта, също (това е възможно с Cex).

Възможно е обаче да се объркате – ако търсите, да речем, портфейл за биткойн на Cex и видите, че това всъщност е сайт за обмен, измамени ли сте?

Разбира се, че не! Cex е просто това, което е известно като anобмен-портфейл”.

Преглед на портфейла на Cex: за Cex.io

Exchange портфейлите са уникален тип опция за съхранение на крипто. Те също са сред най-популярните, поне що се отнася до непринуденото крипто ходори и търговците са загрижени – докато има много, много по-безопасни алтернативи на пазара, много хора може да не се интересуват достатъчно, за да ги проверят, да нямат финансова подкрепа за закупуването му или просто да предпочетат обменните портфейли като цяло.

Дори по отношение на съхранението на крипто активи на базата на борса, Cex е уникален – това е нещо, което вероятно ще видите като прочетете и този преглед на портфейла на Cex.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на портфейла на Cex: ПРОФЕСИОНАЛНИ

След като установихме всичко това, вече можем да се обърнем към действителната тема – Такси за портфейл Cex, аспекти на използваемостта, мерки за сигурност, и така нататък. Ще започнем с най-важния аспект от всички тях – функции за защита на портфейла.

Строги мерки за сигурност на ниво клиент


Сигурност е нещо, което трябва да приемате много сериозно, особено ако сте в процес на търсене на нов крипто портфейл. Толкова много, всъщност, че трябва да бъде вашият приоритет No1 – никоя друга функция няма да е толкова важна, колкото безопасността на вашите активи.

Като казахме обаче, че „сигурност“ може да означава няколко различни неща. Това става особено объркано при обсъждане на портфейли за обмен – докато много отзиви за потребителски портфейли на Cex, намерени онлайн, няма да ви кажат това, всъщност има няколко вида мерки за сигурност които са свързани с този тип портфейли.

Преглед на портфейла на Cex: история на компанията.

Портфейлите, базирани на борса, трябва да пазят своите потребителски активи както по отношение на транзакции (силно криптиране на данни, анонимност, ако е приложимо, безопасна търговска среда), а също и цялостно състояние на борсовата платформа, също (което означава, безопасност от опити за хакерство на трети страни и т.н.).

Преди да започнете да търсите „как да намеря адреса на портфейла си с Cex?“, Винаги трябва да разберете дали платформата има подходящи мерки за сигурност на място! За щастие, Cex.io е златен в това отношение – мнозина го смятат за много сигурно място за съхранение и търговия с вашите криптовалутни активи.

Това е очевидно, когато се регистрирате за първи път и влезете в платформата. Има проверки за имейл и мобилна проверка, само за да се уверите, че наистина вие влизате в акаунта.

Преглед на портфейла на Cex: правните документи на Cex.

Cex също използва много стриктен Регламенти на KYC. Въпреки че това може да се твърди като лошо нещо (ще стигнем до това по-късно), всъщност е невероятно за онези хора, които искат да бъдат гарантирани честни възможности за търговия, и безопасността на техните активи.

Cex.io всъщност е официално регламентиран, също! Това означава, че можете да сте сигурни, че има всеобхватна институция, която гарантира, че всичко е справедливо и законно както с Cex Биткойн портфейла, а също и обменната страна на платформата.

Все още се чудите дали Cex е безопасен? Е, запазих най-добрата част за последно – портфейлът за обмен съхранява по-голямата част от средствата на своите потребители в устройства със студен портфейл.

Таблица: Методи на плащане на портфейла Coinbase и портфейла Binance

Студени портфейли са, всъщност, най-безопасният начин за съхранение на криптовалути. Отделни деца могат да закупят специални устройства за студен портфейл и да съхраняват активите си на тях – Ledger Nano X или моделът Trezor T са два добри примера.

Това каза, някои от най-добрите борси за криптовалута (и, в зависимост от степента – портфейли за обмен) използват също хладилно хранилище, за да се уверят, че техните потребителски активи са напълно безопасни и далеч от обсега на потенциала злонамерен софтуер или опити за хакване. Cex.io е една такава платформа.

Преглед на портфейла на Cex: обяснение за студен портфейл.

Cex отбелязва, че докато по-голямата част от гореспоменатите активи се поддържа офлайн, в горещите портфейли на платформата все още има достатъчно средства, за да дневни търговски дейности. Фантастично!

Така че, за да обобщим всичко, ако сте стигнали до този преглед на портфейла на Cex, за да разберете дали Cex е безопасен, бъдете сигурни – това е портфейл за обмен, който използва всички най-добри функции за сигурност, и е длъжен да пази вашите криптовалутни активи в безопасност (до известна степен, т.е. – ако искате възможно най-добрата сигурност, вашият най-добър залог остава индивидуален хардуерен портфейл).

Портфейл, вграден в борса

Вероятно сте виждали как идва този, нали?

Това е въпрос, който се обсъжда по всяко време, когато някой споменава портфейли за обмен (също по очевидни причини), но все пак е важно да се спомене, особено по отношение на този преглед на портфейла на Cex. Ще ви кажа защо е така след секунда.

Така че, независимо дали трябва да използвате приложението Cex или версиите на десктоп (уеб браузър) на въпросната платформа, ще откриете, че портфейлът е интегриран в обмен на криптовалута.

Да, знам – очевидни неща.

Преглед на портфейла на Cex: надеждна борса.

Това обаче, което е очевидно, не трябва да отнема от факта на справедливостта колко страхотно е всъщност!

Виждате ли, с Cex Биткойн портфейл (или който и да е друг портфейл на altcoin, за този въпрос), ще можете търгувайте своите крипто монети незабавно, направо от портфейла ви. Това ще ви спести както огромно количество време, така и някои такси.

Това всъщност е основният проблем, който хората изглежда имат и със студени портфейли. Докато студен портфейл ще ви осигури най-високо ниво на сигурност, също ще бъде доста досадно, когато искате да търгувате с вашите монети (по-скоро ги прехвърлете на борса, за да започнете да го правите).

Така че, Cex ви позволява да съхранявате крипто и да ги търгувате незабавно. Страхотен! Не забравяйте обаче, когато казах това Cex.io всъщност е доста уникален, дори в това отношение? Е, това е така, защото платформата всъщност ви позволява осребрите!

Преглед на портфейла на Cex: купувайте крипто с дебитна или кредитна карта.

Точно така – ще можете продайте своите крипто за фиат пари, и прехвърлете тези пари в банковата си сметка или дебитна карта за броени минути!

Докато всичко това, разбира се, е по-добре преглед на борсата на Cex отколкото в този преглед на портфейла на Cex, все пак си струва да се отбележи, че Cex ви позволява да преминете на пълен кръг, от депозиране на фиатни пари в платформата, до закупуване, търговия и осребряване след това. Страхотни неща!

Страхотно мобилно приложение

Ако търсите мобилния портфейл Cex.io, ще се радваме да чуем това.

Както и много други високопрофилни портфейли за обмен, Cex.io има мобилно приложение които можете да използвате в движение. С други думи, ще имате възможност да получите достъп до своите средства и да участвате в търговия и обмен на дейности по всяко време и навсякъде.

Страхотно, нали? добре, да – но има още по-страхотно нещо по отношение на мобилния портфейл Cex.io.

Преглед на портфейла Cex: мобилно приложение Cex.

Въпросното приложение е много лесен за използване, и много интуитивен. Най-добрата характеристика, която притежава, е фактът, че позволява както начинаещи, така и експертни криптовалути и търговци, за да се чувстват добре дошли – има отделни раздели, до които имате достъп, които ще ви покажат опростен изглед на платформата, или експертно ориентиран.

Що се отнася до прегледите на други потребителски портфейли на Cex, изглежда, че хората обичат факта, че могат достъп до всичките им притежания в един раздел, и дори филтрирайте някои празни портфейли. Показваната визуална информация е ясна и проста, а общото зареждане на приложението, въпреки че е насочено към обменната част на услугите на марката, все още е много привлекателен за използване и разглеждане.

Голям списък с поддържани криптовалути

С криптовалути ставайки все по-масови, ентусиастите започнаха да го правят разнообразяват портфолиото си от съвсем малко. Това е страхотно – това означава, че хората също са започнали да разглеждат различни проекти и да се разклоняват с техните интереси!

Разнообразните портфейли също означават, че има нарастваща нужда от сигурно и надеждно крипто съхранение, все пак. Много криптовалути (повечето всъщност) имат собствени, специален портфейл – макар че това само по себе си е добре, ако притежавате богат избор от активи, може да започне да бъде наистина трудно да управлявате всички тях.

Потребителските прегледи на портфейла Cex обаче ще ви кажат това Cex решава този проблем доста добре.

Преглед на портфейла на Cex: списъци с криптовалути.

Въпросният портфейл за обмен поддържа около 80 различни криптовалути. Това е прилично число! Ще намерите всички основни криптоси, поддържани от Cex, както и голямо разнообразие от други алткойни, също.

Най-добрата част от въпросния портфейл е фактът, че можете съхранявайте всички тези крипто на една платформа (това е Cex). Портфейлите за всяка от монетите със сигурност ще бъдат различни, но те ще бъдат представени на същия графичен потребителски интерфейс (GUI).

Ниски такси за теглене на крипто

Такси са нещо, за което често мислим, когато обсъждаме или обмисляме обмен. Както обаче някои потребителски рецензии за портфейли Cex ще ви кажат, те се отнасят и за портфейлите за криптовалута.

Що се отнася до таксите за портфейла на Cex, има само такива две неща трябва да разгледате – такси за депозит и теглене. И двете се отнасят за криптовалути, естествено – има такси, свързани с фиат, но те ще бъдат покрити преглед на борсата на Cex.

Преглед на портфейла на Cex: график на таксите.

Депозитите всъщност са загадка за платформата. Изглежда, че можете да депозирате (прехвърлите) криптовалути в Cex напълно безплатно – което би било стандартът – но няма информация, която да потвърждава това.

Що се отнася до тегленето на таксите за портфейл на Cex, нещата всъщност са страхотно – изтеглянето на биткойн от Cex ще ви струва около 0,0005 BTC! Това прави Cex един от най-добрите портфейли за обмен на криптовалутни трансфери както в платформата, така и извън нея.

Поддръжка на адреси SegWit (НЕ bech32)

Адрес на биткойн SegWit поддържа трябва да е норма в днешно време. Вие обаче ще бъдете изненадани от броя на портфейлите за обмен на високо ниво НЕ всъщност поддържат този тип адреси.

Адресите SegWit са нов тип BTC-ексклузивен адрес, който замени адресите на портфейла на Legacy на Bitcoin. SegWit означава „Сегрегиран свидетел“ и адресите от този вид ще започват с „3”Или„bc1”. Извикват се последните адреси bech32, и са за съжаление не се поддържа от Cex.

Преглед на портфейла на Cex: Поддръжка на адрес SegWit.

Ако използвате SegWit Bitcoin адрес, вашите транзакции ще бъдат и двете по-бързо, и те също така ще струват много по-малко за изпълнение. Две чудесни функции – няма причина да не използвате този тип адрес!

Това е особено вярно, като се има предвид, че приложението Cex (и самата платформа) поддържа адреси на SegWit, няма проблем! Страхотна новина за всеки ентусиаст от BTC!

Сравнете портфейла Cex рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете портфейла Cex рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ всички еднакви!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Отзиви за портфейла Cex: ПРОТИВ

След като обсъдихме всички най-забележителни функции и предимства, споменати в други потребители Портфейл Cex ревюта, нека да обърнем внимание и да разгледаме някои от тях оплакванията, които клиентите на тази услуга могат да имат. Разбира се, няма много такива проблеми, които да бъдат обхванати, но тези, които съществуват, са доста забележителни.

Силно изпълнение на KYC

По-рано в прегледа на портфейла на Cex посочих факта, че Cex притежава някои доста строги регламенти на KYC и проверки за проверка. Това беше посочено като полезна характеристика и за повечето хора ще бъде това.

Може обаче да се окаже и отрицателен. Всъщност всичко зависи от вашата гледна точка.

Ако просто търсите търгувайте с криптовалути и ги пазете в безопасна среда, вероятно ще бъдете доста доволни от това как Cex избира да подходи към регламентите на KYC. В крайна сметка това помага да се гарантира, че има на платформата не се случва измама или груба игра, и се увеличава цялостния аспект на сигурността на портфейла.

От друга страна обаче, ако всъщност не задавате въпроса „дали Cex е в безопасност?“ И сте за децентрализация, това може да попречи.

Преглед на портфейла на Cex: лицензи и сертификати.

Виждате ли, докато абсолютното мнозинство от топ борсите за криптовалути (по този начин и портфейлите за обмен) използват регламентите на KYC, за да проверят и потвърдят хората, които използват техните услуги, някои твърдят, че това е пряко нарушение на това, което крипто трябва да представлява – децентрализация и анонимност.

Може би това е вяра, поддържана от малцинството индивиди – крипто пуристи и традиционалисти. Наличието на подходящ KYC означава, че знаете кой е в другия край на екрана и че можете също прави безопасни фиатни парични депозити и тегления.

Така че, макар че това всъщност не е виден проблем за повечето хора, все още ще има отделни крипто ентусиасти, които може би не са толкова любители на тази функция. Просто нещо, което си струва да се има предвид!

Няма поддръжка на клиенти на живо за нерегистрирани потребители

Колкото и да е странно, това е нещо, което всъщност няма да видите, споменавано толкова често сред различни потребителски рецензии за портфейли Cex. Бих казал – трябва да бъде!

Cex предлага на своите клиенти възможността да изпращайте запитвания чрез система за поддръжка на клиенти на официалния им уебсайт. Това е добре – фактът, че всъщност можете да се сдобиете с агент за поддръжка, е повече, отколкото с много други борси там (въпреки че, за да бъдем честни, този проблем засяга най-вече платформите за обмен без попечителство).

Като каза това, Cex всъщност не ви позволява да се свържете директно с поддръжката чрез чат на живопоне ако не сте регистриран потребител на сайта. Трябва да изпратите запитване и след това да изчакате отговор по имейл.

Преглед на портфейла на Cex: Характеристики на Cex.

Като добавка към това, поради някаква безпрецедентна ликвидност & колебания на цените, които целият крипто пазар изглежда непрекъснато изпитва, портфейлите за обмен (включително Cex) имат пълни ръце – може да се наложи да изчакате отговор на въпроса си в продължение на доста дни.

Най-общо казано, това може да не е толкова голям проблем – много услуги, свързани с крипто, имат подобни системи за поддръжка. Тук обаче говорим за платформа, която е свързана с вашите финанси – в случай като този, вероятно бихте искали вашите запитвания да се отговорят възможно най-скоро!

Разбира се, бихте могли да кажете – защо има значение, ако не сте регистрирани в Cex? Просто – може да бъде чудесен начин да прецените колко отзивчива е компанията и ако имате всякакви сериозни запитвания преди да вземете решение за регистрация в сайта или не, това е още по-важно.

Как да използвам портфейла Cex?

И така, сега, когато обсъдихме всички основни плюсове и минуси на портфейла за криптовалута Cex, трябва да имате доста добра представа какво да очаквате от въпросната платформа.

Да кажем, след като прочетохте този преглед на портфейла на Cex, решихте, че Cex.io си струва да опитате. Преди да се потопите с главата в различните функции, които сайтът може да предложи, ще трябва регистрирайте се и създайте акаунт. Следвайте – ще ви покажа как да направите всичко това!

Как да се регистрирате в Cex?

Процесът на регистрация на портфейла за обмен на Cex е абсолютно същият, както ако се регистрирате в Cex като самостоятелна борса.

Етап 1: Трябва официалният уебсайт на Cex.io.

Стъпка 2: В горния десен ъгъл на екрана ще видите „Създай акаунтБутон ”. Щракнете върху него.

Преглед на портфейла на Cex: начална страница на Cex.

Стъпка 3: Ето, ще бъдете помолени напишете своя емайл адрес, Създай парола, и изберете държава на пребиваване. Стандартни неща.

Преглед на портфейла на Cex: създайте своя акаунт.

Стъпка 4: Следващ, имейл потвърждение – отидете на имейл адреса, който сте предоставили по-горе, и следвайте инструкциите, предоставени там.

Преглед на портфейла на Cex: потвърдете имейл адреса си.

Стъпка 5: След като бъдете пренасочени към страницата за вход, ще трябва въведете някаква много основна информация за себе си. Това включва вашето име, фамилия и дата на раждане.

Преглед на портфейла на Cex: завършете настройката на акаунта си.

Стъпка 6: Сега ще ви бъде дадена възможност да увеличите лимитите на акаунта си, като преминете някои проверки за проверка на KYC, но можете да пропуснете тази част и да се върнете към нея по-късно. След като разберете това, това е – вие сте вътре!

Преглед на портфейла на Cex: започнете проверката сега или пропуснете за по-късно.

Забележителен момент в този преглед на портфейла на Cex е фактът, че макар Cex да няма най-бързия процес на регистрация, със сигурност все още е много директно! Въпросният процес отнема само няколко минути и можете да прескочите всички досадни проверки на KYC за момента и да се върнете към тях, когато бъдете подканени по-късно.

Как да депозирате / изтеглите криптовалути към / от Cex?

След като за първи път осъществихте достъп до акаунта си, може би се чудите „как да намеря адреса на портфейла си с Cex?“ Или „как да направя първия депозит?“. Е, не се притеснявайте – точно това ще разгледаме по-нататък.

Етап 1: От страницата, на която сте били изпратени след регистрацията (основно страницата за търговия), отидете в горната дясна част на екрана и ще видите два бутона – „Депозит” и “Оттегляне”. Натиснете първия.

Преглед на портфейла на Cex: бутони за депозиране и теглене.

Стъпка 2: Тук ще видите широк списък с опции за това как можете да финансирате сметката си. Наистина – методите са доста изобилни! Има обаче няма опции за крипто финансиране на пръв поглед – за да видите тези опции, трябва да изберете подходящ крипто актив от горната дясна част на екрана (където е падащото меню „USD“).

Преглед на портфейла на Cex: методи за депозиране.

Стъпка 3: За този пример използвам Биткойн. Ако сте потвърдили акаунта си, ще ви бъде представен вашия BTC адрес за депозит. Всичко, което трябва да направите, е да го копирате и поставите на платформата, от която правите оттеглянето. Това е!

Преглед на портфейла на Cex: депозирайте BTC чрез адрес или QR код.

Скоростта на транзакцията ще зависи от натоварването на мрежата и няколко други критерия, но транзакцията трябва да последва скоро. След като се появи, ще видите BTC да се появява във вашия портфейл Cex и ще можете да започнете да търгувате или просто да го разхождате.

Стъпка 4: Сега да преминем към тегления. Следвайте същия процес, само изберете „Оттегляне” вместо "Депозит" този път. Ще бъдете изпратени на страница, която ще ви помоли въведете адреса на BTC портфейла на получателя – не забравяйте, че това е адресът на портфейла на лицето, което сте ИЗПРАЩАНЕ парите и НЕ вашия собствен Cex Bitcoin адрес на портфейла.

Преглед на портфейла на Cex: адрес на получателя.

Както можете да видите, Cex също ви подканва да не поддържате bech32 адреси.

Стъпка 5: Сега ще трябва да въведете сумата на BTC, която искате да изпратите, да проверите подробностите и да потвърдите транзакцията. Това е основно това!

Процесът на оттегляне е толкова просто, колкото депозитното. Отнема няколко минути и Cex наистина върши добра работа, като ви води през него.

Макар че това също е нещо, което често се споменава в потребителските отзиви на портфейла на Cex, чувствам, че заслужава да бъде подчертано още повече – както току-що се убедихте сами, Cex предлага огромно разнообразие от методи за това как можете да купувате криптовалути с фиатни пари!

Всъщност закупуването на крипто активи с фиат директно от портфейла ви не е чужда концепция дори за портфейли, които не се обменят. Искам да кажа, погледнете Ledger Nano X – с помощта на потребителския интерфейс Ledger Live можете да закупите крипто директно към устройството на хардуерния си портфейл!

Разликата тук е, че Ledger използва услуга за обмен на трета странаCoinify -, докато портфейлът Cex използва услугите на своя собствена, вграден обмен.

Обобщение

Разбира се, както беше отбелязано в уводната част на този преглед на портфейла на Cex, изберете себе си надежден и надежден портфейл за криптовалута може да се окаже леко предизвикателство. В наши дни обаче основното предизвикателство, което се представя, е разнообразието от различни портфейли, които могат да се използват!

Бих искал да ви оставя днес с едно, последно чувство, което ще намерите изразено доста често и двете другите ми отзиви за обмен на портфейл, а също и различни онлайн форуми, свързани с крипто: най-добре е да използвате услугите на два отделни портфейла.

Начинът, по който това работи, е доста прост – ще ви трябва изключително сигурен крипто портфейл, като едно от най-високо ниво хардуерни устройства за съхранение на криптовалута. В допълнение към това можете след това да изберете друга, по-удобна опция, от гледна точка на търговията – тъй като това е преглед на портфейла на Cex, въпросната услуга може да ви подхожда доста добре!

Преглед на портфейла на Cex: Ledger Nano X и няколко физически криптовалути.

Бихте запазили огромното мнозинство на вашите крипто активи на хардуерно устройство (портфейл за студено съхранение), и само малка порция от притежаваната от вас криптовалута ще се намира на горещ портфейл (като Cex).

По този начин ще можете и двете участват в дневни търговски дейности, ако така желаете, а също така запазете спокойствие, че по-голямата част от вашите криптовалути са охраняван от най-добрите защити в криптовалутната индустрия!

Що се отнася до Cex, това наистина може да бъде невероятен избор за всеки, който търси начин едновременно да търгува и съхранява крипто активи! Поради функциите, предлагани от Cex, портфейлът за обмен ще отговарят както на крипто начинаещи, така и на ветерани, така.

Нормативният характер на въпросната услуга също работи като доказателство за нейната легитимност. Cex е достъпен и се използва 24/7 по целия свят – дори американските инвеститори могат да търгуват с крипто на платформата, което поради неща като Разпоредби на SEC, често са невъзможни на някои други борси от висок клас.

Заключения

Е, тогава – това е! Стигнахме до самия край на нашата Портфейл Cex преглед!

Бих ли препоръчал да изпробвам Cex? Е, доколкото мога да разбера, определено е невероятна платформа, с много предимства, които да предложи на своите клиенти!

Независимо дали бихте се заинтересували Cex като обмен на криптовалута, или бихте искали да използвате мобилния портфейл Cex.io, можете да очаквате мерки за сигурност от първо ниво, придружени от някои полезни функции и чиста репутация. Въпреки че винаги трябва да правите собствени изследвания, когато става въпрос за тези неща, Cex наистина изглежда доста приличен!

Таблица: Опциите за ценообразуване на Ledger Nano X и Trezor Model T

Ако обаче смятате, че Cex.io наистина няма да ви подхожда като алтернатива за обмен на портфейл, има още възможности за проучване – винаги можете да се обърнете към портфейли като Ledger Nano X или моделът Trezor T! Въпреки че тези устройства идват с цена, те също предлагат най-добрата сигурност, която парите могат да си купят!

И накрая, би било добре да проверите най-добрите платформи за обмен на криптовалути на пазара, също!

С всичко казано и направено, благодаря ви за четенето и ви пожелавам успех в намирането на портфейли и услуги за обмен, които ще ви подхождат най-добре! Наздраве!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector