Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на портфейла на Guarda

Ако откриете, че преминавате през различни портфейли за криптовалута, е време да спрете и най-накрая да намерите сигурен портфейл за вашите активи. Това Преглед на портфейла на Guarda ще ви помогне да разберете всичко, което трябва да знаете за това мултиплатформен портфейл за криптовалута.

Въпреки че Guarda все още е сравнително нов и не е толкова известен като портфейлите като Ledger Nano S, Trezor или Coinbase, струва си да му дадете шанс.

В този преглед на портфейла на Guarda ще разгледам набързо компанията, ще ви предоставя всичко технически подробности на портфейла, си професионалисти и минуси, използваемост, и допълнителни Характеристика това е важно за всеки крипто ентусиаст.

Без повече шум, нека да преминем направо към него.

Присъда в a Поглед: Guarda е мултиплатформен портфейл за криптовалута, който предлага уеб, настолни и мобилни портфейли. Guarda може да се синхронизира с хардуерния портфейл на Ledger за подобряване на сигурността, той не съхранява вашите лични ключове и е супер лесен за използване. Единственият проблем е, че Guarda предлага относително високи такси за търговия.

Професионалисти

 • Добри мерки за сигурност
 • Лесен за използване
 • Поддръжка на клиенти на живо
 • Голям брой поддържани криптовалути

Минуси

 • Все още нова компания
 • Относително високи такси

Преглед на портфейла на Guarda: Основите

Портфейл Guarda стартира само преди няколко години, през 2017г. Оттогава групата на опитни специалисти се фокусира върху създаването на свързани с блокчейн продукти.

Що се отнася до крипто портфейла на Guarda, основната цел беше да се създаде цифров портфейл което може да осигури на потребителите пълна сигурност, съхранение на крипто без усилие и лесно управление на активите. Тъй като компанията уважава вашата анонимност, те не съхранявайте вашите архивни файлове, частни ключове или други данни, които могат да застрашат вашата сигурност.

Преглед на портфейла на Guarda

Въпреки че са изминали само няколко години от създаването на портфейла, компанията е изминала дълъг път. Отначало започнаха с един сингъл портфейл с валута, след това добави уеб версия, iOS и Android версии, създадени a генератор на жетони и много повече.

Въпреки че компанията и самият продукт звучат наистина обещаващо, нека видим дали всъщност е толкова добър.

Намерен е най-новият купон за портфейла на Ledger:

Преглед на портфейла на Guarda: ПРОФЕСИОНАЛНИ

Както всички са свикнали, ще започна този преглед на портфейла на Guarda от положителни страни. Ще разгледам техническите подробности по отношение на сигурността, ще ви запозная с различни версии на портфейла на Guarda, ще ви осигуря поддържани монети и дори повече.

Тъй като всяка функция има значение, когато избирате сами портфейл за криптовалута, уверете се, че не пропускате нищо.

Добра сигурност


Ако попитате кой аспект е най-важен при избора на крипто портфейл, всеки специалист (без никакви изключения) ще ви каже, че е сигурност. Докато някои от вас търсят лесен за използване портфейли или опции, които поддържат най-голямо количество монети, нищо от това няма значение ако активите ви могат да бъдат откраднати за миг на окото.

Таблица: Функциите за сигурност на Ledger Nano X и Guarda

Сигурността на криптовалутните портфейли най-вече зависи от вида на портфейла които вие избирате. Остави на мен да ви запозная всеки от тях за осигуряване на по-добро разбиране:

 • Онлайн портфейли. Очевидно е, че онлайн портфейлите обикновено са най-малко сигурни. Въпреки че са склонни да бъдат наистина лесни за използване, не се препоръчва за хора, които съхраняват по-големи количества криптовалути. Онлайн портфейлите са най-уязвими за хакване, така че не трябва да запазвате сума, която бихте се страхували да загубите.
 • Софтуер / портфейли за приложения. Софтуерът или портфейлите за приложения са средният вариант между защитен хардуер портфейли и уязвими онлайн портфейли. Те обикновено са добри за тези, които извършват почасови или ежедневни сделки. Все пак се препоръчва да държите добро количество от активите си в хардуерен портфейл.
 • Хардуерни портфейли. Както вероятно вече разбирате, хардуерните портфейли са една от най-препоръчваните опции за хора, които ценят сигурността. Тъй като вашият частен ключ се съхранява офлайн, хакерите не могат да получат достъп до него.
 • Хартиени портфейли. Хартиените портфейли са счита за най-сигурната опция. Единственият недостатък е, че ако сте го загубили, няма начин да си върнете активите.

Guarda е a мултиплатформена криптовалута портфейл, има и двете на линия и софтуер портфейли. От двете бих препоръчал да изберете софтуера / портфейла на Guarda, който трябва да е относително сигурен. Не е толкова надежден, колкото хардуерните портфейли, като Ledger Nano S или Trezor.

Преглед на портфейла на Guarda: Портфейлът на Guarda.

От гледна точка на сигурността, има няколко Характеристика че Guarda може да предложи. На първо място, Guarda ви предоставя криптирани резервни копия които се съхраняват на вашето устройство. Нещо повече, можете да изберете да използвате лице или Разпознаване на ID вместо пароли. Също така, Guarda е портфейл без лишаване от свобода, което означава, че компанията не съхранява вашите лични ключове.

Последният аспект на сигурността, на който трябва да обърнете внимание при избора на портфейл, е дали портфейлът е такъв отворен код. Ако не сте запознати с термина, портфейлите с отворен код ви позволяват вижте целия код и проверете дали има без злонамерени кодове което може да застраши вашата сигурност и да доведе до загуба на активите ви.

Както вероятно вече сте разбрали, портфейлът на Garda е с отворен код. Това означава, че можете да се отпуснете и да започнете / продължите да използвате портфейла на Guarda, без да се притеснявате за заплахите за сигурността.

Като се има предвид всичко, портфейлът на Guarda изглежда относително сигурно. И така, сега, след като премахнахме сигурността, е време да научим повече за различните видове портфейли, които Guarda може да предложи.

Различни версии на портфейла

Гуарда има три различни версии на портфейла:

 • Уеб портфейл
 • Настолен портфейл
 • Мобилен портфейл

Както всеки друг онлайн портфейл Уеб портфейлът на Guarda може да бъде достъпен от всяко устройство, което има интернет връзка. Тъй като портфейлът на Guarda е съвместим с Ledger (един от най-сигурните портфейли на пазара), горещо препоръчвам да се възползвате от тази възможност.

Преглед на портфейла на Guarda

Гуарда десктоп портфейл може да се синхронизира с портфейла Ledger с подобряване на сигурността. Навигирането е изключително лесно и може да се използва за съхранение, изпращане, купуване и обмен на криптовалути. Предлага се и за двамата Windows и macOS потребители.

Гуарда мобилен портфейл е супер удобно и може да се използва в движение. Той предлага същата функционалност като портфейла за настолен компютър и също използва пръстов отпечатък или разпознаване на лица. Портфейлът Mobile Guarda се предлага и за двамата iOS и Android устройства.

Поддържа справедливо количество монети и токени

Друга важна част, която трябва да бъде обсъдена в този преглед на портфейла на Guarda, са поддържаните монети.

Ако предпочитате най-популярните криптовалути, като Биткойн и Ethereum, няма да имате проблеми с основния портфейл за криптовалута. Ако обаче се интересувате по-малко известни жетони, ще трябва да направите по-задълбочено проучване, за да намерите портфейл, който поддържа тази конкретна криптовалута.

Тъй като това е преглед на портфейла на Guarda, честно е да се каже, че повечето хора ще могат да намерят монета или жетон, които търсят. Guarda подкрепя повече от 40 монети и хиляди на жетони включително ERC20s, BEP-2, и други популярни активи. Броят им е доста висок в сравнение с някои други портфейли за криптовалута.

Преглед на портфейла на Guarda

Тук са някои от монетите които се поддържат от Guarda:

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • Пулсации
 • Тезос
 • Тире
 • Космос

Очевидно това е много малка част от поддържаните криптовалути, но може би вече ще намерите криптовалута, която търсите.

Полезна поддръжка на клиенти

Ако някога сте използвали портфейл за криптовалута и сте изпитвали известни трудности, тогава вероятно знаете, че добрата поддръжка на клиенти не е толкова лесно да се намери. В повечето случаи то отнема дни за да получите отговор (ако изобщо го получите).

Въз основа на множество Портфейл Guarda рецензии, ситуацията е различна с този портфейл. Поддръжката на клиентите на Guarda е наистина полезно И ще решаване на всички въпроси че изпитвате (ако имате такива).

Поддръжката на клиенти на Guarda ще бъде на разположение за вас 24/7, така че ако имате някакви въпроси преди да започнете да използвате платформата или имате някакви притеснения, когато я използвате – не се колебайте да попитате.

Сравнете Guarda рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Guarda рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Преглед на портфейла на Guarda: ПРОТИВ

Засега всички аспекти по отношение на крипто портфейла на Guarda изглеждат доста добри, но сега е време да разгледаме по-съществени недостатъци.

Относително високи такси

Що се отнася до софтуерните портфейли за криптовалута, по-голямата част от тях са безплатни. Очевидно е обаче, че те трябва по някакъв начин да правят пари. Ето защо повечето от тях начисляват определена сума за търговия с една криптовалута с друга или просто за изпращане на активи.

Може да се объркате, говорим за портфейла на Guarda, така че какво общо има с размяната на криптовалути? Е, както казах, безплатните портфейли трябва по някакъв начин да правят пари, така че повечето от тях осигуряват услуги за обмен на криптовалути тази такса за търговия.

Преглед на портфейла на Guarda

Подобна е ситуацията и с портфейла на Guarda. Въпреки че можете да създадете акаунт, да изтеглите приложението и да го използвате напълно безплатно, ще трябва да платите a 3,5% такса при използване на вградената услуга за обмен.

3,5% такса е относително висока в сравнение с това, което други борси за криптовалута могат да предложат. Ето защо това е един от основните недостатъци на портфейла на Guarda.

Все още нова компания

Последният аспект, който бих искал да включа в този преглед на портфейла на Guarda, не е основен недостатък, а по-скоро нещо, върху което трябва да помислите.

Гуарда беше основана само преди няколко години, така че е относително ново портфейл в сравнение с индустриалните гиганти. Това означава, че портфейлът е не е изпитано във времето тъй като това са конкуренти, като Ledger, Coinbase и Trezor, които са основани в периода 2012-2014 г..

Това е, предоставих ви всички основни плюсове и минуси на портфейла на Guarda, така че вече можете да правите определени предположения относно този доставчик и дори да решите дали е подходящ за вашите нужди.

Как да използвам портфейла Guarda?

Guarda е наистина лесен за използване, но все пак може да имате въпроси, свързани с неговата използваемост. Ако е така, нека ви кажа как да използвате портфейла на Guarda.

Как да създадете акаунт?

Портфейлът Guarda може да бъде създаден в няколко лесни стъпки:

Етап 1: Отидете на guarda.com/app.

Стъпка 2: Щракнете върху „Създаване на нов портфейл“. След като направите това, ще бъдете помолени да създадете сигурна парола. Никога не трябва да включвате лична информация в паролата си. Ако останете без идеи, използвайте генератора на пароли.

Преглед на портфейла на Guarda

Стъпка 3: След като въведете паролата, трябва да я запишете и да натиснете „Записал съм я“.

Преглед на портфейла на Guarda: въвеждане на парола.

Стъпка 4: Изтеглете архива си. Забележка: от решаващо значение е никога да не губите архива си, защото в противен случай няма да имате достъп до криптовалутите си.

Преглед на портфейла на Guarda

Как да изпратите?

За да изпратите крипто, влезте в портфейла си и изберете „Изпращане“. Сега трябва предоставете адреса на портфейла и сума, която искате да изпратите. След като направите това, натиснете „Напред“. Това е, успяхте да изпратите монетите си. По-долу можете да видите изображението, което ще обясни целия процес по по-ясен начин.

Преглед на портфейла на Guarda

Сега да видим как да получаваме монети.

Как да получавам?

Получаването на монети е също толкова просто, колкото да ги изпратите. На първо място, трябва влезте в акаунта си, тогава изберете крипто които искате да получите и натиснете „Получаване“. След това, копирайте адреса на портфейла и ще ви изпратим до вашите монети на този адрес. Сега всичко, което трябва да направите, е да изчакате монетите да се появят в портфейла ви.

Ако ви е трудно да разберете, просто погледнете снимката по-долу.

Преглед на портфейла на Guarda

Точно както ви казах, не се изискват предварителни познания за използване на портфейла на Guarda.

Това е всичко, този преглед на портфейла на Guarda приключва. Сега, нека направим бързи изводи.

Заключения

Следователно, Гуарда е мултиплатформен портфейл за криптовалута който предлага уеб, настолни и мобилни портфейли. Тъй като можете да избирате от онлайн и софтуерни портфейли, препоръчително е да изберете последния.

Въпреки че Guarda никога няма да бъде толкова сигурен, колкото надеждни хардуерни портфейли, като Ledger Nano S и Trezor, той предлага някои атрактивни функции за сигурност, които трябва да пазят вашите активи.

Таблица: Фирмена информация за портфейла Guarda и Trezor Model T

Ако ви харесва колко лесно е да използвате портфейла на Guarda обаче, пожелайте подобрете сигурността си, трябва да знаете това може да се синхронизира с портфейла Ledger. Силно се препоръчва, ако съхранявате огромни количества криптовалути.

Надявам се, че този преглед на портфейла на Guarda ви е бил полезен и сте успели да решите дали този портфейл е точно това, което търсите!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector