Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Прогноза за цената на Monero: Какво е бъдещето на Monero?

Най-добрите от нас дори не са знаели, че криптовалутите съществуват в началото на 2017 г. И тези, които все пак са знаели, че всичко е свързано с Bitcoin и Ethereum. Но с напредването на 2017 г. криптовалутите процъфтяват повече от всичко, което някога сме виждали преди.

Пазарната капитализация на криптовалутите нарасна от 19 млрд. Долара през януари 2017 г. до 795 милиарда долара през януари 2018 г. Това е общ ръст от над 40000%!

Много нови криптовалути станаха част от тази история на успеха, Monero е една от тях. Monero беше 11-тата най-голяма криптовалута с пазарна капитализация от 3,35 млрд. Долара още през 2018 г. В началото на 2021 г. обаче Monero е 17-ата по големина криптовалута с пазарна капитализация на 2,41 милиарда долара.

Monero се представи изключително добре през 2018 г. и много инвеститори се чудят дали това ще се повтори през 2021 г. Тези от вас, които също се съмняват в бъдещето на Monero, са дошли на правилното място.

Ще споделя най-добрите прогнози на Monero за 2021 г. в това ръководство. Също така ще разгледам основите на Monero и неговите исторически ценови тенденции, така че да разбирате добре на какво е способна тази криптовалута.

До края на това ръководство трябва да разберете добре бъдещето на Monero. В допълнение към използването на тази информация, аз също препоръчвам да се консултирате с финансов съветник, преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения.

Monero – подобрена версия на биткойн

Monero е цифрова валута, изградена с помощта на блокчейн технология. Подобно на Bitcoin, Monero може да се използва и за изпращане или получаване на плащания. И така, как се различава от Bitcoin и други криптовалути?

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Monero не е построен по технологията на Bitcoin. Monero е основана през 2014 г. с акцент върху подобряването на липсата на поверителност в биткойните.

Когато изпратите Bitcoin на някого, всеки може да види кой е подателят и получателят и колко струва транзакцията.

Външните потребители не могат да видят имената на двамата потребители, но всеки може да види публичния адрес на портфейла на Bitcoin на потребителя. И в света на биткойните вашият публичен адрес е вашата самоличност.

Не само това, но всеки може да види всички предишни транзакции, при които е бил използван определен биткойн. Така че, ако биткойн, който държите, е бил използван в незаконна търговия в миналото, някой може да откаже да го приеме от вас.

Това е различно от това как работят транзакциите на Monero. Когато се извършва транзакция с Monero, самоличността на подателя и получателя остава частна. Също така транзакциите на Monero не могат да бъдат свързани помежду си. Всяка транзакция на Monero е частна, несвързана и непроследима, точно като физически пари.

Ако някой ви плати с помощта на сметка от 100 долара, имате ли представа къде е била използвана преди това? Или кои са били предишните собственици на банкнотата от 100 долара? Не!


Това внася Monero в транзакциите с криптовалута – предлага ви поверителност. Ако извършите плащане с Monero, никой не може да види за какво харчите парите си. Което се оказа привлекателна характеристика за някои!

Сега да видим как Monero се е представял в исторически план от раждането си.

Monero Исторически ценови тенденции

Monero не видя много екшън в продължение на почти 2 години след основаването си през 2014 г. Започна да набира популярност около средата на 2016 и 2017, която беше годината, в която показа страхотно представяне.

Monero, който беше около 12 долара през януари 2017 г., достигна връх от 494 долара през януари 2018 г..

Диаграма за прогнозиране на цените на Monero

Както всички други криптовалути обаче, цените на Monero също са намалели от януари 2018 г. насам.

Сега е важно да разберете какво е довело до увеличаване и намаляване на цената на Monero в миналото. Така че нека да разгледаме някои, нали?

Причини за исторически промени в цените

  • Първото голямо покачване на цените на Monero се случи през втората половина на 2016 г. Цената на Monero, която беше по-малко от един долар в началото на 2016 г., се увеличи до около 14 долара през септември 2016 г., което представлява увеличение с почти 2700%!

Мнозина вярват, че това е причинено от нарастващата популярност на Monero на пазара на нелегална търговия. Това се дължи на самоличността и поверителността на транзакциите, предлагани от Monero.

През август 2016 г. стартира сайтът на Darknet пазара Alphabay приемане на Monero като алтернатива на биткойн.

  • През август 2017 г. цената на Monero отчете нов скок (покачи се), въпреки че цената на биткойните намаляваше. Въпреки че е трудно да бъдем напълно сигурни в причината, това може да се дължи на съобщение от базираната в Корея борса за криптовалути Bithumb.

Bithumb отвори борсата за Търговия с Monero през август 2017, което увеличи достъпността на Monero за инвеститори.

  • Цената на Monero отново се покачи през декември 2017 г., когато имаше новина за приемането на Monero от група от около 45 много известни музиканти. Тези, които започнаха да приемат Monero, включват G-Eazy, Mariah Carey, Backstreet Boys, Sia и Fall Out Boy. Доста готино, а?

Както можете да видите, има широк спектър от фактори, които могат да повлияят на цената на Monero. Цената на Monero (и повечето криптовалути) обикновено е свързана с новите технологични разработки и медийния шум.

В момента (Януари 2021 г.) Ценообразуването на Monero е 135 долара и цената изглежда бързо се увеличава.

Прогноза за цената на Monero: Цената на Monero 2021.

Сега прогнозирането на цената на Monero (или която и да е друга криптовалута) е доста трудно, дори за експерти. Известно е, че криптовалутите се представят по неочаквани начини.

Но това, което мога да направя, е да споделя с вас прогнозата за цените на Monero за 2021 г., която ще ви помогне да решите дали Monero е добра краткосрочна или дългосрочна инвестиция.

Така че, нека да преминем направо в нашата прогноза за цените на Monero.

Monero Price Prediction 2021

Първо, нека да разгледаме как изглежда бъдещето на Monero тази година.

Monero Price Prediction 2021 Използване на технически анализ

Технически анализ: Използване на исторически тенденции на цените и тенденции на обема на търговията, за да се предскаже бъдещето на Monero. Тази задача се изпълнява от софтуер, който прилага сложни математически функции към историческите данни.

Един уебсайт, който извършва технически анализ за криптовалута, е Walletinvestor.com. Което предсказва цената на Monero да бъде около $ 184,58 USD за една година.

Вижте екранната снимка по-долу, за да видите как изглежда бъдещето на Monero, според техния технически анализ.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Monero Price Prediction 2021 – Въз основа на неговата функция за поверителност

Няма съмнение, че Monero се откроява от другите криптовалути заради поверителността, която предоставя. Много експерти смятат, че тази една функция може да издигне Monero до високи висоти.

Въз основа на тези прогнози за цените на Monero, 2021 изглежда, че може да е добра година за Monero. Освен факта, че предлага поверителност, има няколко други предимства за проекта Monero. Което ще разгледам малко по-късно в тази статия!

Преди това е важно за вас да разберете дългосрочните прогнози на Monero. И така, сега ще ви покажа някои от най-добрите прогнози за цените на Monero за 2021 година.

Monero Price Prediction 2021

Криптовалутите могат да се увеличават или намаляват с големи проценти в рамките на един ден. Това затруднява прогнозирането на дългосрочни цени на която и да е криптовалута, с включен Monero.

Нека обаче да влезем в някои от най-добрите прогнози за цените на Monero за 2021 година.

Monero Price Prediction 2021 Използване на технически анализ

След като вече знаете какво е технически анализ, нека да разгледаме прогнозата, направена от longforecast.com. Това е друг уебсайт, който предоставя много краткосрочни до дългосрочни прогнози за цените за криптовалути.

Според longforecast.com, цената на Monero ще бъде в диапазона от $ 95-109 през април 2021 г. и ще достигне $ 154-198 през декември.

Дългосрочна прогноза за цената на Monero от John McAfee

Джон Макафи е един от най-известните експерти и инфлуенсъри на криптовалутния пазар. Неговите туитове и коментари за криптовалутата могат да окажат пряко влияние върху нейната цена.

Въпреки че Джон Макафи не е дал точна прогноза за цената на Monero, той каза това Monero има потенциал да предизвика биткойн като водеща криптовалута. Той беше много гласен за подкрепата си за Monero в интервюта и в Twitter.

Изображение в Twitter от Джон Макафи

Както всяка друга прогноза за цените, това може да се сбъдне, а може и да не се сбъдне, но това, което ни казва е, че експерти като McAfee вярват в бъдещето на Monero.

Така че, така изглежда прогнозата за цените на Monero за 2021 година. Така че, може да изглежда добра инвестиция, но има много неща, които биха могли да повлияят на цената му в бъдеще. В края на краищата ни предстои дълъг път до 2021 година.

Така че, Monero е добра инвестиция?

Поглеждайки назад към последните 2-3 години, най-малкото, което мога да кажа, е, че пазарът на криптовалута е доста непредсказуем.

Като цяло криптовалутите с най-добрата технология и най-силният екип са тези, които успяват най-много. Това се оказа в случая с монети като Ethereum, Litecoin и Ripple.

Ето няколко причини, поради които Monero може да бъде успешен през следващите години:

поверителност

Monero е частна компания, която увеличава търсенето си както при легални, така и при незаконни сделки.

Въпреки че ние с вас може да не сме съгласни относно използването на Monero в незаконна търговия, този фактор увеличава търсенето и цените на Monero.

Издаване на хардуерен портфейл

Понастоящем няма хардуерен портфейл, който да поддържа монети на Monero. Хардуерните портфейли са много важни за всяка криптовалута, тъй като те са най-безопасният начин да ги съхранявате.

Както общността на Monero, така и Книга работят по хардуерен портфейл за Monero.

Забележка: Ledger е една от най-известните и популярни компании за хардуерни портфейли за Bitcoin, Ethereum и много други криптовалути.

Предстоящи технологични подобрения

Технологията на всички криптовалути е все още в ранните етапи. Повечето криптовалути, които съществуват днес, непрекъснато се обработват и подобряват. И Monero е една от криптовалутите, която прави точно това!

Екипът на Monero работи по проект, наречен „Kovri“, който основно се опитва да подобри още повече аспекта на поверителността на Monero. Те също работят по подобряване на мащабируемостта на Monero.

Доказан рекорд

От 2017 г. има наводнение от криптовалути, но Monero продължава да оцелява (в момента на 11-то място!) На такъв пренаселен пазар. Това показва, че това е ценена монета от много инвеститори и може да остане по този начин.

Това са ключовите фактори, които ще привличат инвеститори в Monero занапред. Тъй като пазарът на криптовалути става по-зрял, хората ще искат да инвестират в монетите, доказали се като топ криптовалути. Което Monero направи през годините.

Лично според мен Monero е тук, за да остане и има потенциала да предложи добра възвръщаемост в дългосрочен план. Не мисля, че има много причини да се срине, но ето някои неща, които трябва да знаете:

Регламенти

Едно е ясно: Увеличаването на броя на регулациите ще доведе до намаляване на цените на криптовалутите (някои повече от други). Регулаторите обаче могат да се опитат да спрат използването му в нелегалната търговия, което означава, че Monero може да бъде засегнато повече от други.

Ако регулаторите решат да забранят Monero, това може не само да доведе до намалена цена, но и до пълен срив.

Нарастваща конкуренция

Да, Monero е една от най-старите криптовалути, що се отнася до предоставянето на поверителност, но вече не е сама. Има силна конкуренция от други монети, базирани на поверителност, като ZCash, Dash, Verge и PIVX.

Нарастващият брой опции за монети, базирани на поверителност, може да отклони вниманието на инвеститорите далеч от Monero и към по-новите опции.

Това са две важни неща, които трябва да имате предвид, преди да инвестирате в Monero. Въпреки че не мисля, че те ще окажат незабавно влияние върху цената на Monero, трябва да ги имате предвид. И винаги бъдете в течение с новини, свързани с регламентите за криптовалута.

И така, бъдещето на Monero изглежда положително, след като сравним плюсовете и минусите. Какво мислиш?

Заключителни думи

Сега имате ясно разбиране за това какво е Monero и как се различава от другите криптовалути като Bitcoin. Знаете и най-добрата прогноза за цените на Monero за 2021 година.

Мисля, че като разглеждаме прогнозите и ползите, които благоприятстват Monero, бъдещето на Monero не изглежда твърде зле!

Разбира се, при всички инвестиции в криптовалута има възможност за добра печалба. Важно е обаче да вземете предвид следното, преди да инвестирате във всяка криптовалута:

  • Инвестирайте само пари, които можете да си позволите да загубите
  • Не инвестирайте всичките си пари само в една криптовалута
  • Направете допълнителни проучвания и се консултирайте с финансов съветник, преди да инвестирате

И така, след като това ръководство приключи, какво мислите за Monero? Заслужава ли си вашата инвестиция? Ще се радваме да чуем вашите мисли!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector