Прогноза за цените на Reddcoin: 2021 г. и след това

Здравей! Добре дошли в това ръководство за прогнозиране на цените на монети RDD и Reddcoin. В следващата статия ще ви запозная с монета, която е проектирана с мисъл за микроплащания и подсказване в интернет.

Ценовите прогнози за криптовалути са интересна концепция. Тъй като криптовалутите са толкова нови, по принцип е невъзможно да се каже как ще се представят. Хората обаче ще опитат. Ето защо имаме прогнози. Понякога са прави, понякога грешат.

С това казано, ще се опитам да ви помогна да ви преведем през различните прогнози за цените на Reddcoin по възможно най-честен и прям начин.

По време на това ръководство ще разгледам следното:

 • Какво е Reddcoin (RDD Coin)?
 • Предупреждение за уебсайтове за прогнозиране на цените.
 • Някои анализи на различни краткосрочни прогнози за цените на Reddcoin.
 • Някои анализи на различни дългосрочни прогнози за цените на Reddcoin.
 • Предупреждение за използване на технически анализ за дългосрочни прогнози на цените.
 • Поглед към пътната карта на Reddcoin и как екипът планира да продължи проекта по-нататък.
 • Някои от собствените ми мисли за това накъде се насочва проектът Reddcoin и дали ще бъде успешен.

Преди да започна, важно е да ви подчертая, че нито едно от следните не трябва да се разглежда като инвестиционен съвет. Това е с образователна цел и да се опита да ви научи как да преценявате собствените си инвестиции. Също така, тази статия не е за това къде да купите Reddcoin или как да купите Reddcoin – тя не е написана, за да изпомпва проекта за автора на статията или нейния издател.

Въведения и предупреждения от пътя, нека започнем с кратко определяне на това, което е Reddcoin!

Какво е ReddCoin?

Reddcoin е създаден, за да направи онлайн микроплащанията бързи и лесни. Опитва се да се интегрира с основните социални мрежи на планетата. Надяват се, това ще означава, че даването на бакшиши на хората за тяхното съдържание ще бъде „евтино, бързо и възнаграждаващо за всички“.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Reddcoin се хвали, че времето им за блокиране (скоростта, с която се добавят нови блокове към блокчейна) е десет пъти по-бързо от това на Bitcoin. Това кара транзакциите да преминават през 60 секунди, а не десетте минути плюс това, което може да отнеме, използвайки биткойн мрежата.

В момента Reddcoin използва традиционен модел „доказателство за работа“, за да защити мрежата. Има планове обаче това да бъде променено на нова система, наречена PoSV (Proof-of-Stake Velocity). Тази система твърди, че е по-щадяща околната среда, като същевременно избягва някои от проблемите, които са докладвани за системите за „доказателство за залог“.

Reddcoin има зад гърба си наистина международен екип от разработчици. За съжаление те не са предоставили много информация за тях на официалния си уебсайт. Погледът към техническия директор и водещият разработчик John “Gnasher” Nash’s LinkedIn профил показва, че той има опит както като ръководител на проекти, така и като технически директор за различни компании. Те включват Masstech Group Inc.и Techtel P / L.

Бързо предупреждение за ценови прогнози

В тази статия за прогнозиране на цените на Reddcoin ще видите някои доста диви и прекрасни обаждания за цената на единична единица Reddcoin. Важно е да не приемате тези цифри твърде сериозно. В края на краищата никой наистина не знае колко добре даден проект ще може да изпълни предложената от него пътна карта или ако пазарът изобщо изисква такава услуга да съществува на първо място.

Прогнозите за цените на криптовалутите могат да бъдат проблематични по няколко причини. Те включват:


 • Регулаторни въпроси – Ще остане ли законният проектът? Ако бъде направен незаконен, незабавно ли ще се изключи или ще се премести? Ако се премести, това ще повлияе ли цената?
 • Технологични проблеми – Може ли екипът изобщо да изпълни това, за което се заема? Ако не могат и някакъв фатален недостатък в кода им унищожи цялата система, цената на всяка монета вероятно ще достигне 0,00 долара.
 • Конкуренция – Ще се появи ли още един проект, който може да свърши работата на проекта, в който инвестирате, още по-добре? Ако е така, има ли място в тази ниша за две конкурентни услуги?

Прогноза за цените на Reddcoin 2021?

Сега ще стигна до точката на тази статия – прогнози за цените на Reddcoin. За съжаление, тъй като повечето експерти по криптовалута имат по-добри неща, отколкото да предсказват цените на различни цифрови активи, няма да можем да използваме най-информираните мнения наоколо. Все пак ще разберете това скоро!

Дива прогноза за цената на Reddcoin

За първата прогноза за цените на Reddcoin 2021 г. ще започна с това, което всички в криптовалутното пространство искат да чуят – абсолютна лунна снимка. За това ще разгледам уебсайт, наречен CoinLiker (въпреки че CoinLover може да е по-подходящ!)

Прогноза за цената на Reddcoin

Както можете да видите от графиката по-горе, CoinLiker е особено бичи (оптимистичен за цената) на Reddcoin. Неназованият автор на тази статия вярва, че сегашната цена от малко над две трети от цента ще се увеличи до почти 0,135 долара. Това би представлявало ръст от почти 20 пъти само за една година.

Ще го кажа по друг начин, за да илюстрирам това. Ако сте инвестирали $ 100 в Reddcoin днес, бихте закупили малко над 14 556 RDD монети. Според CoinLiker това ще се превърне в колосалните 1 963,93 долара. Не е лошо, а!?

Но само изчакайте секунда. Преди да се развълнувате твърде много и да се насочите към някаква борса на altcoin, в която се складират някои Reddcoin, просто помислете как CoinLiker е достигнал до тази огромна печалба за годината.

Първо, те заявяват, че:

„… написа персонализиран алгоритъм, за да се надяваме да предскаже бъдещи цени.“

Въпреки че те може би са създали някаква форма на алгоритъм за прогнозиране на цените, би било много лошо решение да се основава инвестиция на това изречение без никакви реални доказателства.

След това статията е последвана от набор от въпроси и отговори. Всеки от тях твърди, че бъдещето изглежда светло за Reddcoin. Въпреки това буквално не се полагат усилия за извършване на какъвто и да е анализ на основите на Reddcoin – какво ще направи той, кой е екипът, доколко са способни да изпълнят обещанията си или дали пазарът се нуждае или иска такава валута.

Те ви казват къде да купите Reddcoin и как да купите Reddcoin, обаче – колко удобно!

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Поредната прогноза за цената на Reddcoin, поредната „система за прогнози“

Извиква се друг уебсайт, който често се появява на върха на класацията на Google за прогнози за цените на криптовалутата WalletInvestor. Тази услуга твърди, че използва собствена „Прогнозна система“. Не е изненадващо, че тази система е строго пазена тайна. Във всеки случай той трябва да е напълно различен от този на CoinLiker, защото едногодишната прогноза за цените, която те дават за Reddcoin, също е много различна.

Според WalletInvestor цената на ReddCoin ще бъде $ 0,000135 за една година. Отново няма фундаментален анализ, съдържащ се в тези ценови обаждания и като такъв, те трябва да се разглеждат със същия скептицизъм, както тези в CoinLiker.

По време на текста в горната част на статията за прогнозиране на цените те твърдят, че използват технически анализ, за ​​да изготвят своите прогнози за цените на RDD. Ще се върна на въпроса защо това е потенциално проблематично по-късно в статията. Засега бързият преглед на графиките показва, че те не показват анализ на линии на тенденции или модели, които да показват движението на цените.

Честно казано, изглежда, че някой току-що е нарисувал всичко, което е искал да види, за да илюстрира възходящите ценови обаждания, които са направили. Потърсете себе си:

И накрая, някои фундаментални анализи!

След това ще разгледам статия за прогнозиране на цените на ReddCoin за 2021 г., която поне има основен анализ. Дейвид Хей (не британският боксьор в тежка категория) е нещо като звезда в YouTube. Неговите видеоклипове получават много хиляди гледания, защото хората в това пространство са гладни да научат кой altcoin ще „лунира“ след това.

За да бъдем честни, съдържанието му всъщност е доста добро. Прегледах доста негови видеоклипове!

Дейвид подхожда логично към своите субекти и обръща внимание на видовете неща, които имат потенциал да направят даден проект успешен или неуспешен. По време на статията си за ReddCoin той анализира няколко от тях.

Прогнозата, която Дейвид прави, е, че Reddcoin „може да достигне $ 0,25 и да остане на това ниво“. По време на писането обаче цената беше около 0,10 долара. Оттогава тя е паднала драстично. В крайна сметка Дейвид заключава:

„… според мен в дългосрочен план това не е добра инвестиция. Краткосрочен? Може би.”

Дейвид вероятно е толкова близък до експерт, колкото е имал опит с прогнозите за цените на Reddcoin. Това обаче не казва много. Честно казано, не мисля, че той разбира (или поне не обсъжда) по-дълбоките концепции на теорията на игрите, които биха могли да направят монетите с доказателство за зашеметяващ провал.

Въпреки това, статията му е МНОГО по-добра от тази на CoinLiker’s или пазарни инвеститори. Въпреки че не съветвам да го използвате като инвестиционен съвет, той може да бъде полезна отправна точка за собствено проучване.

Джон Макафи и Редкойн

Сега ще разгледам прогноза за цените на Reddcoin от Джон Макафи. Макафи горчиво разделя мнението за прогнозите си за цените. Присъствието му в социалните медии има силата да накара една монета да експлодира за една нощ – или поне така, докато не се разбра, че му плащат около 100 000 долара за популяризирането им.

Въпреки това, McAfee е много бичи по отношение на криптовалутата като цяло. Той всъщност смята, че Биткойн ще достигне 1 милион долара преди 2021 г. Тъй като зад Биткойн няма компания, е малко вероятно и той да е платен да каже това. Това го прави много трудно да се каже дали е искрен, когато обявява проект. От една страна, той е много надарен компютърен програмист и разработчик. От друга страна, той получава пари за шил проекти …

Както и да е, ето туит за Reddcoin, който той публикува през декември 2017 г. Можете сами да решите какво правите от него.

Jogn McAfee twitter Прогноза за цените на Reddcoin

Прогнози за цените на Reddcoin 2021 и след това?

Ако да направите прогноза за края на годината или 12-месечната цена е проблематично, то изготвянето на такава за две или повече години е още повече. Като се има предвид това, това не спира уебсайтовете да ги създават!

Нека да разгледаме няколко заедно и да се опитаме да разберем дали има нещо по техните предположения.

Прогноза на цените въз основа на растежа на другите?

Първо, ще ви покажа прогнозата за цените на Reddcoin, направена от уебсайт, наречен CoinCheckup. Това е доста любопитна прогноза, защото вместо да разглеждаме търсенето на услугата или екипа, който я е създал, или самата платформа, то разглежда как са се представили други технологични иновации, откакто са създадени.

Разбира се, няма абсолютно нищо, което да предполага, че Reddcoin ще расте в съответствие с Google, Facebook или самия интернет. Обаче поне е очевидно откъде идват реалните цифри!

Както можете да видите по-долу, CoinCheckup основава своите ценови обаждания за периода 2021-2024 на ефективността на различни други иновации. Може ли Reddcoin да се представи толкова добре, колкото Facebook или интернет? Да, разбира се, би могло! Ще се представи ли толкова добре, колкото Google или мобилният телефон? Кой знае!?

Прогнози за цените на Reddcoin

Едно нещо, което е добро за прогнозите за цените на уебсайта CoinCheckup, е, че те много ясно заявяват, че не трябва да се използват като инвестиционен съвет. Техният отказ от отговорност гласи:

„Прогнозите не са гаранция за бъдещето. Използвайте всички данни за CoinCheckup за информационни цели. Информацията не трябва да се счита за инвестиционен съвет. “

Отново, както и при други източници за прогнози за цените на Reddcoin, е направено буквално нулево усилие да се свърже някоя от тези цени с каквато и да е форма на основен анализ. Всъщност, в раздела „източници“, който е на снимката, вместо да се намери информация защо тези конкретни нововъведения са избрани или защо Reddcoin може да последва растежа им, има само груба дефиниция на закона на Мур. Това е интерпретирано от CoinCheckup като „цената може да се удвои всяка година“.

Някои по-фундаментални анализи за завършване?

И накрая, имаме малко по-фундаментален анализ. Умно уебсайт, наречен PricePrediction направи опит да се обади на бъдещата цена на Reddcoin. Те всъщност са си направили труда да анализират някои новини, които идват с тях.

PricePrediction разгледа пътната карта и извади някои положителни и отрицателни новини. Нищо, което са създали, не би отнело повече от пет минути преглед на самия сайт на проекта. Въпреки това, подобно на прогнозата за цените на Reddcoin на Дейвид Хей, това би направило достоен старт за някои инвестиционни изследвания.

Не всичко е добро за ценовото обаждане на Reddcoin на PricePrediction. Вижте таблицата за технически анализ по-долу. За някой, който не знае абсолютно нищо за техническия анализ, това вероятно изглежда страхотно. Вижте как стрелките сочат нагоре!

Проекция на технически анализ на Reddcoin

Въпреки това, ако изобщо знаете нещо за техническия анализ, бързо ще забележите, че това са само половин дузина линии, изчертани на диаграма. Тъй като това е истинска диаграма от сайт като TradingView, носи известна легитимност. Стрелките, добавени по-късно, обаче не го правят.

Проблемът с техническия анализ и прогнозите на цените

Това ни води внимателно към следващия ми раздел – проблемът с техническия анализ, когато се използва за прогнозиране на цените на инвестициите.

Техническият анализ е умение, което включва използване на минали резултати на даден актив, за да се прецени неговата перспектива. За тези, които са станали квалифицирани в техническия анализ, той може да се използва за вземане на някои привидно телепатични решения за търговия. Тъй като обаче криптовалутата е пазар, който никога не спира да търгува, за да бъде успешен техническият анализ, той изисква постоянно наблюдение на диаграмите.

Това, което изглежда като бичи сигнал за търговия, може да се превърне в мечи (песимистични) за броени часове. Следователно опитът да се използва технически анализ за дългосрочни прогнози на цените е глупав, освен ако не можете да го направите сами или получавате постоянни актуализации на анализа в реално време.

Както можете да видите, диаграмата от PricePrediction (както е показано в предишния раздел) вече е много остаряла. Всъщност по-скорошна диаграма ще покаже, че начертаните линии изобщо не са точни прогнози за цените на Reddcoin!

Пътна карта на Reddcoin – Как това може да повлияе на цената?

Пътната карта на Reddcoin е нещо като загадка. Най-близкото до текущата версия е по-долу. Официалният уебсайт не дава никакви индикации за това как екипът работи за успеха на Reddcoin. Дори в раздела, който говори за PoSV проверки, няма индикации кога ще се стигне до Reddcoin.

С тази оскъдна информация единственият извод, който може да се направи, е, че настоящата пътна карта на Reddcoin няма да има ефект върху цената.

Пътна карта Reddcoin 2017-2018

Добра инвестиция ли е Reddcoin?

След като разгледахме маркетинга на Reddcoin, пътната карта, екипа и самата идея, е трудно да обичаме проекта Reddcoin. Той е създаден за микроплащания и разплащане. Това означава, че дори да е масово приет, кой ще иска да държи повече от няколко долара от него, за да даде бакшиш на любимата си знаменитост в YouTube или писател на криптовалути (намек, намек!)?

Изглежда, че има малко в начина на активно развитие, което се случва на Reddcoin и ако това е само за чаене в интернет, неговите партньорства са решаващият фактор за евентуалната му цена. С правилното партньорство – Facebook, YouTube, Spotify и др. – проектът може да бъде успешен. Това обаче не означава, че цената автоматично ще се покачи.

Помислете за бизнес модела. Като успешна личност в интернет, решавате да приемете Reddcoin. Вашите легиони от фенове ви подсказват в Reddcoin – брилянтно! Сега какво? Седите ли на него за дъждовен ден? Не, продавате го за криптовалута с вълнуваща пътна карта, доказан магазин за стойност или дори обикновени стари долари, с които да купувате хранителните си продукти. Въпреки че може да има някакъв натиск при закупуване, за да се повиши цената, ще има и значителен натиск върху продажбите, тъй като хората искат да превключат своите Reddcoin за валута с повече функционалност или шанс да станат по-ценни.

Разбира се, това е само чувството ми за проекта. Не знам дали Reddcoin в крайна сметка ще стане толкова популярен като Bitcoin или толкова широко използван като самия долар. Също така не знам дали екипът в крайна сметка ще го изостави за някакъв друг проект.

Ако харесвате идеята зад Reddcoin, направете сериозно проучване за това – присъединете се към форумите, посветени на него, канала Slack и канала Telegram. Само след като научите много за това, трябва да потърсите къде да купите Reddcoin. Преди всичко, не забравяйте, че инвестициите в криптовалута винаги са висок риск с потенциално висока награда. Бъдете възможно най-информирани, преди да се разделите с пари и никога не инвестирайте повече пари, отколкото можете да си позволите да загубите.

Заключение

Значи това е. Това е моето ръководство за прогнозиране на цените на Reddcoin. Надяваме се, че сте научили нещо за тази криптовалута, както и как сами да решите дали дадена монета има шанс да постигне значителни печалби.

Преди да се отпиша, нека направим кратко обобщение. Какво научихме днес?

 • Какво е Reddcoin?
 • Опасностите от сляпо следване на прогноза за цената на Reddcoin
 • Някои анализи на прогнозите за цените на Reddcoin за следващите дванадесет месеца.
 • Анализ на прогнозите за цените на Reddcoin за следващите няколко години.
 • Защо използването на технически анализ за прогнозиране на цената на Reddcoin (или каквато и да е ценова прогноза) е проблематично.
 • Пътната карта на Reddcoin (или липсата му).
 • Няколко мои мнения за проекта Reddcoin.

Както всяка инвестиция в криптовалута, важно е да бъдете информирани възможно най-много за Reddcoin, преди да вложите пари. Само тогава трябва да търсите как да купите Reddcoin. Цифровите валути са изключително нестабилни и са част от такъв нов клас активи, трудно е да се знае кои проекти ще бъдат успешни и какви много разговори са облечени като чудесна идея.

В крайна сметка златното правило на криптовалутните инвестиции е никога да не инвестирате повече, отколкото можете да си позволите да загубите. Ако Reddcoin достигне абсолютна нула за една нощ, трябва да можете да продължите да живеете живота, който искате да живеете. Ако не можете, това е твърде голяма инвестиция.

Това е всичко, което имаме време за днес. След като приключихме, какво мислите? Ще инвестирате ли в Reddcoin? Имате ли собствена прогноза за цените на Reddcoin? Кажете ми в коментарите!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map