Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Прогноза за цените на Verge: Бъдещето на Verge

Мислите за инвестиране в The Verge? Или може би вече имате някои монети, но искате да знаете какво казват другите хора за потенциала му? Каква е прогнозата за цените на Verge? Е, с късмет за вас, стигнахте до правилното място.

Както съм сигурен, че знаете, пазарът на криптовалути е много нестабилен, така че е невъзможно да се направи XVG прогноза на цената с пълна сигурност. Днес обаче ще говоря за някои от основните промени в цените, които са се случили в миналото, и какво ги е причинило. След това ще обясня някои от нещата, които биха могли да накарат цената му да се покачи или понижи.

Така че, до края на четенето на това ръководство за прогнозиране на цените на Verge, трябва да разберете по-добре дали смятате, че Verge е добра инвестиция или не и да разберете прогнозата за цените на Verge до 2021 г. и след това.

Не забравяйте обаче, че нито една инвестиция в криптовалута не е 100% безопасна, тъй като никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Просто се уверете, че никога не инвестирате повече, отколкото можете да си позволите да загубите, и винаги говорете с финансов съветник, преди да вземате каквито и да било инвестиционни решения!

Какво чакаш? Нека започнем, като разберем повече за Verge!

Какво е Verge?

Официално лого на Verge

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Verge стартира първоначално през 2014 г. от разработчик, наречен „Sunerok“. Когато проектът стартира за първи път, той се нарича Dogecoin Dark, но основателите решават да го променят, тъй като звучи като монета, свързана с престъпление.

Sunerok реши да изгради Verge, защото смяташе, че Bitcoin не е достатъчно анонимен, затова той създаде блокчейн, който ще позволи на хората да изпращат и получават средства частно.

Например, когато изпращате транзакция с биткойн, въпреки че публичният адрес не показва кой го притежава, е възможно да се намери друга информация, като исторически транзакции и салда по сметки.

Вместо това Verge скрива цялата тази информация, което прави всяка транзакция напълно непроследима. Един от начините, по които може да направи това, е чрез използване на комбинация от TOR и I2P протоколи. TOR, което означава „The Onion Network“, е анонимен браузър, който скрива истинското местоположение на потребителя чрез непрекъснато превключване на сървъри.

Екипът на Verge също работи по нов протокол, който ще позволи на хората да изпращат и получават средства дори по-анонимно, отколкото вече могат. Това се нарича Wrath Protocol, който ще скрие всяка част от транзакцията с изключение на изпратената сума. В примера по-долу ще ви покажа как това ще се сравни с биткойн.

Биткойн транзакция

Адрес на биткойн портфейла “1K3S9DK”Изпраща“1.43 BTC”До адрес на портфейла“1N8S7S8”.


Verge транзакция с протокол Wrath

Адрес на портфейла на Verge “ххххххх”Изпраща“30 XVG”До адрес на портфейла“ххххххх”.

Както можете да видите от горния пример, за разлика от Биткойн, където можете да видите подробности за това кой е изпратил и получил средствата, протоколът Wrath няма да позволи на никого от блокчейна да види това. Готино, а?

Най-добрият начин да сравните това с реалния пример е харченето на пари в супермаркет. Когато предадете валутата си, транзакцията е завършена. Никой няма данни кой е направил покупката, което точно се опитва да постигне Verge.

Verge не само е създаден да бъде по-анонимен от биткойните, но също така може да се представи много по-добре! Например Verge може да обработва средно 100 транзакции в секунда, но Bitcoin може да управлява само 7! Мрежата също е много по-бърза, като Verge може да обработва транзакция на всеки 30 секунди, но Bitcoin се нуждае от 10 минути!

Общото предлагане на монета Verge, която също се нарича XVG, ще бъде 16,5 милиарда. Това е значително повече от Bitcoin, който е ограничен само до 21 милиона!

Така че, след като вече сте напълно разбрали какво прави Verge и какво се опитва да постигне, следващият раздел на това ръководство за прогнозиране на цените на Verge ще разгледа предишната му история на инвестициите!

История на инвестициите Verge

Когато разглеждате ценовата история на монета, винаги е добре да започнете от самото начало! За разлика от повечето други криптовалути, Verge не е направил първоначално предлагане на монети, за да стартира проекта, нито е доминирал монети.

Към този момент Verge беше наречен Dogecoin Dark, преди да бъде ребрандиран през 2016 г. Между тези две години търговия никой не знаеше за него, поради което стойността му всъщност не се движеше.

Не само това, но и почти нямаше никаква търговска дейност! През този период стойността на XVG остана на около $ 0,000005 на монета. Въпреки че това е наистина ниско, важно е да запомните огромното предлагане на монети на Verge.

След ребрандирането от Dogecoin Dark на Verge през 2016 г., XVG бързо се увеличи от средното си ниво от 0,000005 долара за монета до 0,00001 долара. По отношение на процентите това е ръст от 100%, което показва, че хората смятат, че ребрандирането е добра идея. Най-високата цена за XVG за 2016 г. се случи през април, където достигна 0,000227 долара за монета.

През първите месеци на 2017 г. стойността на XVG продължи да расте бавно, което също беше подкрепено, когато екипът на Verge публикува нова черна книга, обясняваща какво планира да направи в бъдеще.

Въпреки това беше в края на 2017 г., когато стойността на Verge полудя (както и много други криптовалути)! Целият пазар на криптовалути отбеляза наистина големи печалби, като по-голямата част от монетите достигнаха рекордни рекорди, които оттогава не се повтаряха.

Забележка: Когато анализаторите говорят за „бичи пазар“, това означава, че има голямо доверие от страна на инвеститорите, което обикновено означава, че стойността на една монета се покачва. Това е така, защото повече хора купуват, отколкото продават. „Мечият пазар“ обаче е обратното, което означава, че инвеститорите не са уверени в индустрията и стойността на монетите намалява.

През първите три седмици на декември цената на Verge се повиши от 0,005 долара чак до 0,14 долара, което е увеличение с 2 700%! Седмица по-късно, преди да спадне до $ 0,09, се случи нещо много противоречиво. Сега, през 2021 г., цената на Verge е 0,012 долара.

Джон Макафи

Портрет на Джон Макафи

Джон Макафи, човекът, който е изобретил наистина популярния антивирусен софтуер Макафи, публикува туит в Twitter, популяризирайки проекта Verge няколко години назад. Макафи не само каза, че Verge е наистина добра монета за инвестиране, но и направи прогноза за цената на Verge от $ 15!

Оттогава той заяви, че всъщност е имал предвид $ 0,15, но McAfee е известен с това, че прави луди прогнози, като например прогнозирането, че цената на един биткойн ще достигне 1 милион долара на монета преди 2021 г. (това очевидно не се е случило)!

Скоро след пускането на туит за прогнози за монети на McAfee Verge, цената на XVG бързо нарасна, достигайки височини от $ 0,28! По това време това възлизаше на обща пазарна капитализация от почти 4 милиарда долара!

Оттогава обаче беше разкрито, че Джон Макафи таксува над 100 000 долара за всеки туит, който публикува, популяризирайки монета (което е много неетично)! Някои хора всъщност смятат, че това е незаконно, тъй като той използва славата си, за да манипулира цената на монета.

След рекордните висоти в края на 2017 г. цената на XVG оттогава загуби стойност. В следващата част от тази ценова прогноза на Verge ще разгледаме какво ще бъде в бъдещето за 2021 г. и след това.

Прогноза за цените на границата 2021 и след това

Макар и все още нестабилна, цената на Verge продължи да спада до средата на март 2018 г., където достигна минимума от 0,02 долара. Това е намаление с почти 92% от рекордното си ниво от $ 0,28. Това означава, че ако сте закупили XVG на стойност $ 1000 в края на декември, сега вашата инвестиция ще струва само $ 80.

Това показва колко нестабилен може да бъде пазарът на криптовалути, което е друга причина, поради която никога не трябва да инвестирате повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

Известно е, че екипът на Verge разпространява подвеждаща информация за ново развитие и партньорства, което често води до спекулации. Например през март 2018 г. Verge написа в Twitter, че „Мистериозно партньорство“ ще бъде обявено на 26 март 2018 г., но по-късно това беше отложено. Това накара цената на Verge да се покачи бързо, достигайки 2018 високи нива от $ 0,11! По-късно обаче цената отново падна и през 2021 г. цената на Verge е 0,012 долара.

Наскоро бяха обявени още добри новини относно партньорството с TokenPay и германска банка. Според публикация, TokenPay е подписал сделка, която ще позволи на хората да харчат своите монети Verge върху предплатена дебитна карта. Това може да е наистина важно за продължаващата стойност на XVG, тъй като ще има реална употреба, което го прави по-ценен.

Verge има голяма конкуренция от други монети, предлагащи анонимност, като Monero и ZCash. Това означава, че ако някой от тях се представи добре, това може да повлияе отрицателно на цената на XVG. Екипът на Verge обаче разработва нов протокол за своята блокчейн, който те наричат ​​Rootstock. След като това бъде приложено, това ще позволи на блокчейна да улесни технологията за интелигентни договори.

Това е нещо, което никой от техните частни конкуренти не може да направи, така че внимавайте за това. Ако новината излезе на повърхността за успешното пускане на Rootstock през 2018 г., цената на Verge може да се увеличи.

И така, след като вече знаете как се е представил Verge досега и какви неща трябва да внимавате, следващата част от това ръководство за прогнозиране на цените на Verge ще разгледа дали монетата е добра или лоша инвестиция.

Прогноза за цените на границата – добра ли е инвестицията?

Преди да продължа ръководството си за прогнози за монети Verge, просто исках да ви напомня, че всички изразени от мен възгледи са мое собствено мнение. Няма гаранция, че някое от тях ще се сбъдне, затова, моля, не забравяйте да направите свое собствено проучване, преди да направите инвестиция.

Като цяло съм някъде по средата с Verge, тъй като мисля, че има както добри, така и лоши точки. Първо, силният растеж на монети за поверителност като цяло е наистина впечатляващ, като Monero, ZCash, Dash и Verge сега са много популярни сред криптовалутната общност.

В оригиналната бяла книга за биткойн създателят говори за анонимна криптовалута, но Verge е много по-личен. Както споменах по-рано, Verge също е много по-бърз и по-мащабируем от Bitcoin. Освен това е много по-евтино да изпратите транзакция. Тези характеристики правят Verge по-подходящ от Bitcoin като глобална платежна система.

2021 г. може да бъде интересна година за цената на Verge по две причини. Първо, партньорството, което те сключиха с TokenPay, може да увеличи търсенето на XVG, тъй като TokenPay твърди, че ще освободи дълг, който може да бъде финансиран с Verge.

Въпреки че не е ясно дали картата ще бъде издадена от Visa или MasterCard, картата ще позволи на хората от всяка точка на света да харчат лесно своите монети Verge. Това ще създаде допълнително търсене на XVG, което разбира се ще увеличи стойността му.

Втората причина, поради която смятам, че Verge може да бъде добра инвестиция и прогнозата за цените на Verge може да бъде положителна, е, че те могат да се превърнат в първата монета за поверителност, която улеснява технологията за интелигентни договори. Въпреки че екипът работи по своя протокол Rootstock от известно време, той може да увеличи цената на XVG, ако бъде пуснат успешно.

Съществуват обаче и някои причини, които ме карат да мисля, че Verge е лоша инвестиция. Първият е фактът, че основателят на Verge все още решава да остане анонимен.

Не само няма публично лице за сключване на търговски сделки, но ако нещо се обърка с проекта, тогава няма да има отговорност. Бихте ли инвестирали в реална компания, ако собственикът е анонимен?

Също така се чувствам неудобно от това колко спекулативна изглежда монетата. Знам, че цялата криптовалутна индустрия е нестабилна, но всеки път, когато има ново съобщение, изглежда, че цената се увеличава много бързо, само за да падне обратно. Както съм виждал много пъти преди, екипът на Verge обича да обещава развитие, но след това изглежда разочарова инвеститорите.

Притеснително е също, че екипът на Verge плати на Джон Макафи голяма такса за популяризиране на тяхната монета. Това е все едно собственикът на Facebook да плаща на новинарски канал, за да каже, че е наистина добра компания, в която да инвестира. За мен това изглежда малко неетично, особено ако предполагаемата такса от 105 000 долара е вярна.

Прогноза за цената на границата – Заключение

Така че това е краят на моето ръководство за прогнозиране на цените на Verge! Надявам се, че ви е харесало и че вече можете да вземете решение относно дългосрочния му потенциал. Ако прочетете ръководството ми докрай, трябва добре да разберете какво е Verge и как работи технологията.

Трябва също така да имате добра представа за какви събития цената на XVG се повишава или намалява. Както вече знаете, ако сте купили Verge, когато е пуснат за първи път през 2014 г. и сте го продали в края на 2017 г., сега ще сте невероятно богат!

И така, какво мислите? Verge е покупка, продажба или задържане? Аз лично смятам, че това е трудно решение. Ще изчакам и ще видя първо какво ще се случи с германската банкова сделка, както и развитието на нейния протокол Rootstock.

Бих се радвал обаче да чуя мислите ти! Каква е вашата прогноза за цената на XVG 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector